- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Bdanyy #21769 üzenetére
Olyan 3 napom volt hogy egy perc szabad időm sem volt. Meló közben nincs nálam, este amikor hazaértem akkor meg laptop ... Engem nem érdekel a kijelző-idő, engem az érdekel, hogy ha nem használom, és a zsebemben van akkor ne merüljön... kész. Lehet én vagyok a hülye. Természetesen ha játszok, és a Moga Pro is megy mellette akkor nem fogja eddig bírni. De nem is várom el tőle. Ez így normális, ha nem használom ne merüljön, ha játszok vele akkor meg akármilyen rom vagy akármilyen verziójú andorid lehet rajta akkor sem fog elmenni pár óránál tovább. Tökéletes ez a telefon
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bdanyy #21172 üzenetére
Ez azzz vesszünk össze, azt írtam talán, de az biztos, hogy én először ott találkoztam vele, ahol nem csak könyvjelzőket szinkronizált, ha nem jelszavakat, beállításokat, megnyitott lapokat, előzményeket. De természetesen nem próbálgattam végig minden héten minden böngészőt, bár kipróbáltam én is sokat, még HTC Desire alatt, akkor még nem volt a legjobb az FF, de azóta eléggé kiforrott, vannak hozzá kiegészítők, reklámblokkoló pl, szóval nekem a legmegfelelőbb.
Többször próbáltam az operát asztalin és telón is, de soha nem tudtam át állni rá.
-
djapor96
senior tag
válasz
Bdanyy #20515 üzenetére
Szóval a szomorú, hogy mindegyiket filléres hulladékból rakják össze nekünk meg 10x-es 20x-os áron eladják.....
A Scenicem digitális műszerfalában rendszeresen kimentek az IC-k.... A gyár egybe cserélte az egészet, amibe újra kimentek.... a gond csak az volt, hogy egyik másik esetben hajlamos volt arra,hogy 2000km-er alatt 50ekm-t pakolt bele az órába.
Egy informatikus srác nekiesett és házilag kicserélte a gyenge gyár minőségű IC-et, naplózta, hogy melyik hibája mit okoz, majd 10eFt-ért megjavította bárkinek..... Azóta sem jött elő többet a gond.
Valószínűleg itt is csak ennyi a hiba, hogy az 5 centes áramkörök helyett 15 centeseket kéne beleszerelni és a hibák többségét nem is ismernénk....
Csak hát akkor készülékenként 1$-ral kevesebb lenne a nyereség, ami 3 millió eladott példánynál nem kevés pénz....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Bdanyy #20022 üzenetére
nem a lassitasrol irtam volna, hanem arrol, hogy hasznalaton kivul mennyit zabal a viber, es hogy van olyan funkcio, amivel ezt meg tudjuk akadalyozni.
lathato, hogy par nap alatt majdnem 20 mb-ot evett meg, igy aki mondjuk 100 mb-os csomagban van, annak igy eleg hamar el fog fogyni....
raadasul epp a napokban volt itt hasonlo kerdes, ha jol emlekszem: "hogy miert fogyott el az adatmennyisegem", vagy valami hasonlo tartalommal... -
Angel78
aktív tag
válasz
Bdanyy #18972 üzenetére
nálam is a 2G semmire nem jó egy One szintű mobilnál.
nos elfogadom, hogy ez ennyit bír és kész, max. napközben is rádugom az irodába.
Tényleg hány töltési ciklust bír az aksi? Erre van valami teszt vagy user tapasztalat? Meg az se mindegy hogy hány %-ot veszít idővel az akku kapacitása. -
válasz
Bdanyy #11464 üzenetére
több tényező függvénye, felhasználói tapasztalatok;
van olyan, hogy aki nem csatlakozik le, nem kapcsolja ki a mobilinternetet, annál nincs probléma, aki viszont azonos területen egyszer kilövi a mobilinternetet, az már nem tud visszacsatlakozni a problémsá időszakban.
olyan is volt, hogy díjcsomag és vagy telefonos beállítás (3g és 4g/lte különbözet) függvénye volt a probléma.joey20; reklamálj, mást nem tudok mondani...
a honalpon adott a szekció, ahol időben kiteszik a tájékoztatásokat - ahonnan linkeltem is -, meg más csatornákot is tájékoztatnak, gondolom ezzel eleget tesznek a kötelező teendőiknek. -
ttom26
csendes tag
válasz
Bdanyy #11091 üzenetére
Nem igazán értem miért kell ezen a fórumon eretnekségként kezelni ezeket a hibákat (az előző telefonomnál is voltak típushibák, de ezeket mindenki nyíltan kezelte a fórumokon)... igenis vannak illesztési hibás darabok, de ritka az olyan amivel ne lehetne együtt élni, de attól még van.
Különben egy ilyen terméknél a 0,5-1mm már elég soknak számít szerintem, de ez csak az én véleményem.
Aki képeket akar róla látni csak üsse be a HTC ONE gap issue kifejezést a gugliba és talál elég képet. Az itteni kommentekből azt szűrtem le, hogy ez főleg a T-mobile-os készletet érinti. De nem kell ráparázni, mert cserélik a készülékeket, és lehet válogatni.
Remélem ezzel senki érzéseit nem bántottam meg, csak egy használati tárgyról van szó...Hogy ne csak OFF legyen, azt tudja valaki, hogy a HTC backupja pontosan miket ment le, csak az app-okat vagy a data-t is?
Köszi! -
adodaniel
őstag
válasz
Bdanyy #10210 üzenetére
Hát én most párszor kiszedtem a tönkrement atmosphere tokból (mikor próbáltam megragasztani), és mindig átnéztem, de semmi kopás. A védetlen helyeken is minden rendben, pedig farmerzsebtől kezdve, táskába bedobva dolgok közé, mindenhogy használom. Szerintem ez is csak széria kérdése lehet.
Természetesen lekopogom.
-
nem feltétlenül kell bevinni elálláskor t-pontba, postai úton is intézhető, itt a visszáru nyomtatvány; link
nem is feltétlenül lassabb így, csak postai nyitvatartás függvénye, nagyobb városok és főváros előnyben.
aki most 20%-os akcióban rendelte és eláll, később már csak drágábban rendelhet újra.
korábban említésre került valaki által, hogy 8 (munka)napon belül cserélik webshop rendelés esetén, ez így nem teljesen igaz, ekkor is 3 munkanap a kötelező csere - a korábban leírt feltételekkel -, ha a 4 - 8 munkanapon belül cserélik, akkor az inkább rugalmasság a szolgáltató részéről, megfelelő papírozással, hiszen vannak esetek, amikor eltérhetnek a szabályozástól a vásárló számára kedvező irrányba, de nem feltétlenül kötelesek.
legyen kifejezetten pozitív infó is; 3 darab one rendelve a 20%-os akcióban, és mindegyik okés! -
Red@Arc
tag
Nekem semmi bajom nincs vele. Itt egy pár másodperces anyag, ma vettem fel próbaképpen.
-
cr4sh-
tag
Jó hogy írod ezt. Neken is vannak olyan problèmàim, mint a screen lifting, pixel hiba... Ezekre a hibàkra helyben cserèlik a kèszülèket? Mert akkot nem aggódom, megyek ès kicserèltetem. Egyèbkènt Kecskemèten a T-be olyan van kiàllítva aminek egyik hibàja se jött ki (tapasztalat utàn jól àttapogattam ès rendbe volt) A kolegàm meg szürkèt vett ès szintèn zèró hiba, szóval szerintem csak ki kell fogni.
-
dani3l
őstag
-
F_Gergely
őstag
Hát amit most hoztak cserére, zsir uj volt, tényleg minden matrica oldalt sértetlen, bla bla, erre bakker úgy szétállt a teteje, hogy én nem is értem, ez hogy kerülhetett ki forgalomba? Arénába talán holnap még elnézek, de igazából marhára nincsen kedvem rohangálni az üzletekbe hogy hátha találok valahol egy jót, egyszerűb nekem igy hogy szól a srác jött új telefon, aztán vagy jó vagy nem, addig meg használom a mostanit...
De tényleg nem értem a HTC-t hogy engedhet ki ilyen silányul összerakott készülékeket forgalomba, ez simán nevezhető gyártási selejtnek... -
lcee79
addikt
Nekem is céges előfizetés, semmi kedvezmény...
Annyi hogy jobb percdíjakon beszélek, de az előfizetési díj már nm nagy szám, és mobilnetet sem tartalmaz, azt külön kell mindenki magának...De akkor ez az egy év jó is meg nem is, mert egyben nem akarnám kifizetni...,
Mondjuk tavaly jobb volt (nekem jobban tetszett...) mert 40-et fizettem be és havi 6800 ment 1 évig (múlt hónapban járt le)
Most szinte ingyen odaadják, de 2 évig kell fizetni... -
lcee79
addikt
Én tavaly mikor megrendeltem a one x-et nem is tudtam hogy léteznek ilyen hibás készülékek, és a telefonom sem tudott róla
Azóta sincs semmi baja, szóval lehet ha valaki azon aggódik, hogy nehogy legyen hiba, azzal bevonzza magánakAz mit jelent hogy 1 évre kérted? Lehet úgy is hogy 1 év a hűségidő nem 2, ugyanennyiért? És semmi mozaik ... díjcsomag ami olcsósítaná?
-
NandorHUN
addikt
Itt a ph.n is árulják függetlenül 170 ért, 2 év garival, boltban és neten még csak 185ért és drágábban láttam illetve a Tnél is viszonylag normális áron adják (167k)
Bezzeg, ha a S4-et nézzükaz 190 , neten meg már láttam 125 ért is (használtan), de ujjonan is van már 165ért
-
Coyote2000
őstag
Bizony! Senki egy rossz szót se az S60-asokról, ahhoz a rendszerhez képest vannak visszalépések az iOS-ben és Androidban is, amit csak appokkal lehet ellensúlyozni.
A legnagyobb röhej az volt, amikor Jobs előadta a "forradalmi" Facetime-ot... amit a symbianos 6680-asom már 2005 környékén tudott. Még él a link a régi hirdetésemhez is
-
kdennis
aktív tag
-
-=Ghost=-
őstag
Te mit csinálsz a telefonjaiddal? Nekem még mindíg megvan a 2,5 éves HD7, és ma sem bír érezhetően kevesebbet mint megvételkor.
#711:
Szervíz nyilván meg tudja oldani a cserét, nem otthon kell gányolni.
Pont nemrég néztem másik telefon kijelző cseréjét házilag. Ragasztott kijelző és egyéb nyalánkságok... Az emberek 99%-a nem fog otthon nekiállni ilyesminek. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest