- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Volt már Karotta videója? [link]
Ezzel a telefonnal csinálta... -
Burt1793
veterán
Pont nem, néztem is, hogy a kékes kép mennyivel pixelesebb, hát bizony azt csinálta a One...
Menjetek rá a kép adataira, a szép színű az 13 megapixeles, a kékes meg csak 4. Innen meg már egyértelmű!
Xaels: bocs, lekéstem...de legalább igazunk van.
FRG: Cseles vagy, a második kettőnél meg a samu a második. Akik látatlanban ítélkeztek azoknak is a samu tetszett.
-
Burt1793
veterán
válasz
FeRRaR1 #3365 üzenetére
Hát igen, sajnos ilyen is van... De nem tetszik, hogy mindig ott van az óra, nem tetszik a fekete alapon elrendezett ikonhalmaz, nem tetszik, hogy 4 oldalra tudok widgeteket kipakolni...
Pontosítok, nem a sense nem tetszik, a blinkfeed nem tetszik, amit nem lehet törölni.Igen, tudom, hogy cserélhető a launcher, de én most visszatértem a romok alap launcheréhez, meguntam a sima android kinézetet és a jobb launchereket is. Most is sima TW-t bámulok és tetszik.
Majd a HTC ONE+-ban már fog minden a blinkfeed körül forogni, remélem -
Burt1793
veterán
válasz
TheProb #3213 üzenetére
Dropboxon nincs semmiféle korlátozás ingyenes accnál, most toltam fel egy 900 megás HD felvételt...
ÉS nem panaszkodott!
(#3217) TheProb: Igen, ez rendben van, bár én meghívtam már pár embert, meg mindent belájkoltam satöbbi
És mobillal raktam fel a videót, vicc is, hogy 900 mega egy 10 perces videó, ráadásul csak HD-ban vettem direkt...
-
Burt1793
veterán
válasz
markyy18 #2713 üzenetére
Ne kezdj el Mercizni, próbálj ki egy 5-ös BMW-t!
Nagyon jó cikk, tetszik, mert jól elkülöníthetőek a tények és a saját véleményeid. És erre gondoltam, amikor valakinek írtam régebben, hogy ennyire kitapasztalni egy telefont legalább 2-3 hét alatt lehet, ezek így nem jönnek le egy "egy órás média márktos" nyomogatás után sem. Szóval köszi, sok időt spóroltál meg nekünk!
szerk.: A képek nagyon jók!
Az furcsa, hogy egy filmlejátszós screenshotot teljes képernyőre nagyítva (1080p-s monitoron) pixeles a kép (no nem a film képére gondolok). Pedig a kép 1080p-s. Na mindegy, biztos a monitorom szar (samsung) -
Burt1793
veterán
LOL
Mennyit fizethettek Karottának, hogy eldobta az ájfónt?
[link]Gyönyörű és ha neki tetszik, akkor ...
Rendesen elájult tőle. -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2665 üzenetére
Na ez jó hír, este végignyálazom, minden szót kétszer elolvasok majd!
És reménykedem, hogy S4-ről is lesz ugyanilyen (persze, csak ha ez jó lesz!).
-
Burt1793
veterán
válasz
sipy888 #2651 üzenetére
Nem, ez eldönthetetlen, samu párti vagyok, de a htc most jobban tetszik, lehet, hogy csak ősszel cserélek. Sajnos mindkettőben vannak rossz dolgok.
A vicc az, hogy a one jobban tetszik, de még így is inkább s4et vennék :-D. Nem tetszik a blinkfeed, számomra akkor már inkább a touchwiz.
Megvárom, amíg lecseng a láz, kijtnnek a hibák és majd utána. :-) addig is nézem a fórumot. ki tudja, akkor már a nóta is kint lesz a 6 colos kis megjelenítővel. -
Burt1793
veterán
válasz
sipy888 #2640 üzenetére
Nem rossz, ezzel a frissítéssel egészen feljött a One, de szerintem a virágos képnél bemozdult az S4. Bár az is igaz, hogy 13 megapixellel könnyebben bemozdulnak a képek.
szerk.: Igen, én is erre gondoltam FRG, a HTC kamerája biztosan sokkal gyorsabban csinálja a 4 megapixeles képeket, szép mindkét parlament, nem is tudom melyik legyen!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2555 üzenetére
Ez sajnos igaz a Z-re, bár készenlétben nagyon jó staminában, különben nagyon gyenge az üzemideje.
Bár kívülről nagyon tetszik.Jut eszembe, nagyon szép a hátterem, egy parlament
Nem szoktam nézegetni a hátteret, de most bevillant, hogy ez tőled van.
S4-gyel is csinálhatnál egyet és akkor váltogathatnám -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2478 üzenetére
Na ez ám a magyaros pizza
Nálam eléggé elmosódott ez a képPedig az ilyen közeli képek már egy középkategóriás samsunggal is szépek).
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2470 üzenetére
Én ma akarom elolvasni!
De tényleg.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2448 üzenetére
Hol találom meg majd a cikket?
Xaels: Köszi, és mit jelent az, hogy Kalandoron múlik? Ő egy moderátor? Átolvassa a 16 oldalt?
-
Burt1793
veterán
Pont ezt mondtam
Ráadásul az egy M-es BMW, amiben kétség kívül a legjobb motor, váltó, hifi és minden más van, amit a BMW tud. A legjobb szagú BMW bőrüléssel stb...És azt se mondtam, hogy szar a telefon, jó az, a telefonokhoz képest. De egy 30 millás autó ilyenkor nem lehet hibás.
-
Burt1793
veterán
válasz
kdennis #2420 üzenetére
Ne aggódj, jók a hangszóróim, van mélynyomó is bőséggel...
Nem egy M5-ös "alap" hangszóróját kéne szerintem leszarozni, ott lenne a magas is, csak nem tudta felvenni a teló... az meg, hogy a tuc-tuc "szépen" szól nem számít nálam sokat, mert az összkép szar... hidd el, jó hangosan hallgattam. Telefonhoz képest nagyon jó, de nem hallgatnám meg sokszor -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2334 üzenetére
És mikor olvasható a teszt?
Kicsit siralmas mondatok, ennyire elájul a saját munkájától? -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2324 üzenetére
Ha gondolod én is szívesen elolvasom még így frissen is
Sok hibát észreveszek
Persze majd amikor felkerül akkor kommentekben ott lesznek a hibák.De tényleg, én szívesen végigolvasom most is, több szem többet lát!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2322 üzenetére
És utána visszaküldöd?
Ki tudja, lehet, hogy jobban fog tetszeni az S4...
Bár ez itt már eléggé szubjektív, de nagyon várom az összehasonlítást illetve a remélhetőleg maholnap megjelenő tesztedet a One-ról. -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2319 üzenetére
Juhúú
Bár engem az elbizonytalanít, hogy rendeltél egy S4-et is, ilyen hamar... Vagy ennyire jól megy?
Személy szerint nekem nem kéne két hasonló paraméterű telefon. Persze gondolom egyiket se lesz nehéz elpasszolni -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2235 üzenetére
Hehe, nekem megvan a Nasa homálymentesítő programja!
Sőt, tudok úgy zoom-olni, hogy utána élesebb, részletgazdagabb képet kapjak mint előtte volt! -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2228 üzenetére
Én legfrissebb cikkednek a N4-et látom...
A videólejátszás aksi tesztnél a hangszórók mentek? Vagy néma volt a film? Kipróbálok egy 2 órát... -
Burt1793
veterán
Jajj, ne is mondd... Én ma elmentem gurulni egy kört a jó idő örömére, felvettem egy sportosabb rövidnadrágot, beraktam a mobilom, bedugtam a fülest, félúton amikor számot akartam váltani, kivettem a zsebemből, nem ismertem rá a telóra, olyan poros, de bírja, ez a lényeg. Volt, amikor ezeket a dolgokat nem is kellett megemlíteni, kicsit változott a világ, bár nálam a teló ma is használati eszköz.
Más: Ha én megvennék egy csúcstelefont, azt az első pár hónapban biztosan a tökéletes jelzővel illetve szinonimáival illetném, mi az, hogy majdnem tökéletes?
ForRedGlory: Mi a helyzet?
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2154 üzenetére
Tudtam, hogy jó az S3, de hogy ennyire
Az a baj, hogy nekem nincs erőm egy ilyen (még ha csak 5 óra lenne akkor sem) hosszú procedúrához
Nagyon jó volt a teszt, végigolvastam, kommenteltem is
Várós a következő! -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2151 üzenetére
Ez durva, nekem is ki kell ezt próbálnom
Beraktad repeatbe a Taken-t?
avi volt? ugye nem HD?
Vagy S2-vel is kipróbáltad? -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2149 üzenetére
De gondolom az 50% és 100% között a fényesség nem a duplájára nő... így érthető, hogy a fogyasztás sem csökken a felére fele fényerőn.
Az a furcsa, hogy valamelyik tesztcsapat a One-t hozta ki akkuidőben győztesnek, aztán ha kiderül, hogy az S4 a jobb beperelem őket!S3 max fényerőn 10 órát bír? Nem hiszem, az durva lenne!
Szólhattál volna, összehasonlításképp odaadtam volna a mobilom, hogy legalább nekem legyen viszonyítási alapom az aksival kapcsolatban
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2102 üzenetére
Én is nagyon várom már, siess, de a minőségért tudok várni pár napot!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #2027 üzenetére
Ez tényleg jó ötlet, jó lenne ha kiraknád egyesével az összes widgetet, leírnád, hogy mekkora, hogy lehet méretezni, hogy férnek meg egymás mellett egy oldalon stb...
Ez tényleg fontos dolog. Mert mindenki mondogatja, hogy android így android úgy, bármit letölthetek a play-ről, de kb a HD Widgets az egyetlen plusz widget alkalmazás, ami használható (mármint ha órát akarok kirakni).
Az alap időjárás widget is érdekes lehet, bár ahogy láttam az elég egyszerű az 5ös sense-nél...
Meg amúgy is mindenki az alapot használja.Ha részletes tesztet akarsz írni, írj minden beállítási lehetőségről, sok képpel. A végén még lehet, hogy fizet neked a HTC
-
Burt1793
veterán
Latte McCafé-bol ultrapixellel merve. by ForRedGlory
Szerintem nem rossz, egy telefontól bőven elég, bár mivel van jobb is, ...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1983 üzenetére
Megírtam pü-ben, felrakom dropboxra.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1981 üzenetére
Valahogy biztosan lehet zárolni a TV-ket, ha nem, akkor mindenki ezzel fog hülyülni
Küldtem kérést a google drive megnyitásának engedélyezésére...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1970 üzenetére
Az engem is idegesít, ha nem teljesen fekete színt mutat a kijelző és nincs rajta semmi más, akkor van rajta egy két folt. De amint kiír akár csak egy betűt a kijelző bármely pontjára, eltűnik ez a folt. Neked is ilyen?
Számomra ennél a régi telefonnál egyáltalán nem zavaró, de egy ilyen zsír új one-nal én is bepánikolnék...
(Én youtube videó töltésénél tapasztalom ezt általában, este, alacsony fényerőnél.) -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1924 üzenetére
Eddig bírta a parlamentes kép háttérnek, mert ma sikerült egy szépet fotóznom
[link] (tetszik ez a kép, nem tudtam, hogy lehet ilyet telefonnal
)
Én nem tudnék a mamutban ilyet csinálni, beöltöztél kínainak?
Igazából az érdekel, hogy hogyan bírja az aksival, most már ugyebár használod pár napja, illetve, hogy milyen az egész, mondj róla valamit!
-
Burt1793
veterán
válasz
Balinov #1916 üzenetére
Hát ez az, én csak az exponáló gombot ismerem, jobb oldalt!
Nagy kamerával is csak autómatán fotózok, azzal legalább könnyű jó képet csinálni, mert az nem HTC, hanem Sony, van pár objektív, de azokat se cserélgetem...
Én azért fotózok (gondolom sokan így vannak ezzel), hogy visszanézve újra átélhessem a dolgokat. Azzal a géppel meg úgy veszem akadásmentesen 60 fps-sel az 1080p-s videót, akár sötétben is, hogy leesik az állam. Egy ilyen HTC mellé mindenkinek ajánlom!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1909 üzenetére
Egész jó képek, bár lehet, hogy az becsap, hogy amikor a böngészőben (firefox) rányomok a nagyításra, kinagyítja 100%-ra, ilyenkor is egész jó, legalább is jobbnak tűnik, mint az s4 képei 100%-on, viszont azt sose nagyítanám 100%-osra...
És ezen nem nagyon hiszem hogy sokat lehet javítani, vagy nem értem az egészet -
Burt1793
veterán
válasz
Luser2000 #1839 üzenetére
Az nagyon jó lenne, mert én azt tapasztaltam anno, hogy az s3 folyamatos mobilnettel, energiatakarékos móddal,4,5-5 óra kijelzőhasználatot kibírt. Én mostanában játszom a miniclippes billiárd játékkal, mobilnettel (jajj, persze csak 3G-n
) és közepesen melegszik a szokott helyen (nem az aksi) illetve rendesen merül...
Esetleg próbáljátok kiÉn ettől a toktól félek, nem akar kiesni a teló belőle? Látnom kéne egyet élőben, mert képeken nem győz meg 100%-osan, de persze tetszik. Hol lehet megnézni? (Z-t láttam élőben ma
és azt kell mondjam, hogy kikapcsolt kijelzővel még mindig tetszik, úgy látszik más az ízlésünk, mert a N4 sem tetszik annyira).
Hogy lesz teszt, ha nincs N4? Vagy már kész a teszt?
-
Burt1793
veterán
Tudtam, hogy ezzel fog jönni valaki, de a garancia nem rég vagy most fog lejárni, már nem tudom, de nem is érdekel, mert semmi baj nem volt vele. Igen, így érthető, hogy én nem félek annyira, nincs rossz tapasztalatom...
De annyira gáz, ha tönkrement volna, elraktam volna a polcra...Egy ilyen telefon nem mehet tönkre, az megint más kérdés, ha pont te vagy az egy a millióból!
-
Burt1793
veterán
Ez itt a gond, én mindig olyan telefont választok, ahol nincs szükség garanciára, mert az a 2 évet ki fogja úgyis bírni, nagyon úgy látszik, hogy ez nem olyan, úgy fostok ettől a bolttól
Másik, nem láttam azt a boltot, de ha 250-ért adják, már az is mindegy, ti is 190ért vettétek...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1734 üzenetére
Beállítottam, most ez a hátterem, olyan, mintha megphotoshoppoltam volna és adtam volna hozzá egy valamiféle festői szűrőt, 1 méterről már nem is olyan rossz
Köszi a képet, hol álltál? Lövök onnan egy képet én is, nagygéppel, aztán azt mondom, hogy egy 920-al volt -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1732 üzenetére
Ezek most a javítottak? Nálam nem számít a kamera, de én ezt a parlamentet nem szívesen állítanám be a sima 27"-os 1080p-s monitoromon háttérnek...
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1726 üzenetére
Hol vannak a képek a parlamentről?
Mellesleg az S4 kerete fém, mint ahogy megtudhattuk
-
Burt1793
veterán
Ugye mindenki nézi az S4 MA!TV adást?
-
Burt1793
veterán
Áhhh, eddig kb átlagosnak tartottam a kamerát, de ezután az 5 kép után átlagon erősen alulivá vált...
A benzinkutas kép az mi már? (illetve az astra belseje???)
Ilyet simán tud a családban lévő 5MP-es Wave is...#batai15: Biztos, hogy Opel, bár már rég volt Opelem, 10 éve kb, de ez vagy astra (H) vagy Vectra (C). De inkább Opel, csak 5 gangos, beszéljünk inkább az autókról
(mellesleg hogyan tudtál rákereseni? Nekem kéne olyan progi, ami kép alapján keres, van?) -
Burt1793
veterán
Ezzel én is így vagyok, van egy kis és egy nagy gépem, objektívekkel...
1,5 év alatt nem csináltam 10 olyan képet, amit átvittem volna gépre. Persze azért van közel 500 kép a mobilon, de azokat csak mobillal nézegetem, ha nézegetem és ott gyönyörűek
/Minden szép, amire szeretettel nézünk./
Másfél éve az van bennem, hogy úgyis szar a kamera a mobilban, viszek inkább fotógépet. -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1647 üzenetére
S4-et is be fogsz majd szerezni?
Egy One, S4, SXZ összehasonlítás lenne a legjobb
Azt oda-vissza elolvasnám.
Engem a google+ még nem fogott meg, csak a FB van...
Billentyűzetnek meg az Anysoftkeyboardot használom, 4 sorban vannak a betűk és minden ékezetes betű kint van folyamatosan. Majdnem olyan gyorsan gépelek mint géppel. -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1645 üzenetére
Oké, én nem erre az egy példára értettem, összességében.
De ez nem beszólás akart lenni, csak egy ártatlan megjegyzés!De tényleg, szóval bocs.
Az összehasonlítást már nagyon várom, a note2&s3 is nagyon tetszett.
Bár nekem (már egyszer írtam, és akkor is lehülyéztetek) nagyon nem tetszik a n4, valahogy belülről rühellem a külsejét, lehet, hogy azért mert a főnöknek is ilyen van, de hárr
A stock android felületet is már annyit használtam, hogy nem akarom egy ideig most látni, de egy ilyen cikkre nagyon vártam már, siess vele! -
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1643 üzenetére
Mindig ilyenkor nevetek, amikor az előző generációt szarozzátok le, fél évvel ezelőtt meg az volt az Istenkirály
Tudom, ez a fogyasztói társadalom lényege, de ezt rossz olvasni. Sajnos ez mindennel így van, veszek egy autót, ami gyönyörű és nagyon tetszik, 3 évre rá kiadják az újabb szériát és ronda szar az enyém melletteAz viszont biztos igaz, hogy gyönyörű és minőségi ez a One, szinte már műtárgy
-
Burt1793
veterán
Igen, azt nem írtam oda, én anno, amikor még új volt a mobilom, olyan tokkal használtam, ami teljesen védi, amikor nem használom, de amikor használom, akkor kiveszem a tokból és a szép vékony telefon van a kezemben
Ennél a HTC-nél is ilyen kell, feltétlenül, különben, mint írtam, oda az egész varázs.
-
Burt1793
veterán
Egy ilyen tokkal minden előnye elveszik a telefonnak ami a külsőt illeti.
Eltűnik a gyönyörű fém burkolat, nem lesz szép vékony, oda a menő hangszóró kialakításnak.
Így már nincs előnye az S4-gyel (amire szintén vehetsz egy hasonlóan szép tokot) szemben, amit szerintem csak külsőben nyomott le, de abban nagyon. -
Burt1793
veterán
Én nem úgy néztem, hogy nekem sok, de persze szerintem aki 170ért vesz telefont annak ez talán úgymond a "hobbija", én megvagyok az S2-vel és inkább egy országúti kerékpárt veszek (vettem) 400ért, mert én annak láttam értelmét, szeretek biciklizni, s4-et, one-t sose vennék, ezekre biztosan nem váltanám le az s2-t ennyiért.
Ez most az én véleményem, mint ahogy a tiétek az, hogy ez megéri: szerintem most, a ma április 10-én sem ér 30 ezer forinttal többet egy one mint az s2-m, mármint ezt úgy értem, hogy én ennyit lennék hajlandó ráfizetni. Tudom, hogy ez nagy hülyeség, de a 250-hez már nem kell sokat tenni, hogy vegyek egy tényleg jó gépet, monitorral (mondjuk mégegyszer ennyit).
Lényeg a lényeg, mindenkinek más az értékrendje illetve mindenkinek más fontos, sokan azért tartják hülyének azt, aki vesz egy ilyet, mert az emberek töredékének se lesz One-ja magyarországon és aki nincs a tömegben, az hülye
(Ez viszont nem az én véleményem
)
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1383 üzenetére
Dehogynem, engem nagyon érdekel, milyen? Egy igazi jólfotózó s3 tulaj véleménye érdekel igazán!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1371 üzenetére
és? fájt neki?
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1345 üzenetére
Úhh a nem jóját!
Nem szoktam makróval fotózni, a one-éba is belenagyítottam, de ez, ez beszarás, ezt mobillal?
Na keresek én is egy ilyen sárga virágotkíváncsi vagyok, hogy az S2 mennyivel rosszabb... (nyugi nem rakom fel ide
, gyorsan, mert már két napja nem látott töltőt, az utolsókat rúgja, 5 óra kijelzőhasználtattal)
Minden elismerésem, ez tényleg szép.Xaels: Ha csak a HTC képét nézem, akkor az is jónak tűnik, de most az S3 után megértem a leótvarozást
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1343 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a bajod, mindjárt kimegyek, nagygéppel és mobillal is, nekem ezek a képek, főleg az első, nagyon tetszenek, művészi, a lényeg éles
De tényleg, viccen kívül, ez nagyon messze van az ótvartól
Szerintem az, hogy amire nem fókuszál szemcsés, nem olyan zavaró (nekem biztos nem).
#mumk1: szép idő lesz, hál' Istennek!
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1221 üzenetére
Én is kíváncsi leszek, bár én S2-t használok a mindennapokban és ez is marad legalább az S5-ig, de lehet, hogy S6-ig, aztán majd választok
Most kíváncsiságból leszedtem egy full fehér és egy full fekete képet, megnéztem először csak az s2-n, gyönyörű fehér volt a fehér is és a fekete a fekete is, majd megnéztem a szimpla kis egyszerű fullhd-s samu monitoromon, azon is ugyanezeket tapasztaltam. De amikor egymás mellé raktam őket, olyan fossárgászöld volt az S2 fehérje, hogy rossz volt ránézni és olyan szürke a monitor feketéje, hogy 0-ra vettem a fényerejét a maximumról, de akkor is... Hihetetlen az S2, hogy max fényerőn sem látszik a keret és a kijelző között semmi
Na ez egy ultranagy off volt, a one viszont gyönyörű, majdnem oylan szép mint a Sony Z-je
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged