- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agartner
csendes tag
válasz
Coyote2000 #4101 üzenetére
off: Mielott hulyesegeket irtok, hogy mennyire "szegenyseg" van, 91-et siman megkeresnek, hidd el egy takarito tobbet keres... Annyiert el se mennek dolgozni egy gyarba........ Nalunk (Shenzen) a gyartosori munkas kb havi netto 160.000ft nak megfelelo RMB-t keres. A foxconnal is minimum 4000 yuant ami legalabb 145.000ft. Ja... es ma voltam ebednek valot venni a szupermarketben, 590ft nak megfelelo osszeget fizettem: 1 lays chips, 2l coca cola, par banan, 1 csomag wc papir es 1 doboz instant noodle.
Ezek a gyari munkasok itt sokkal jobban elnek mint MO.-n. Amibe rosszabb, hogy nem 8 orat dolgoznak, hanem 12ora x6 nap per het. 100e ft alatt olyan keres csak, akinek nincs szakmaja....Aki itt nalunk legalabb 250ezret keres, az hazai szintem minimum 500e nek felel meg, de inkabb tobbnek. ja, es az meg csak palyakezdo mernok... -
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #4096 üzenetére
naná, csak azt mutattam neki, hogy bojkottálni akarja őket, akkor rengeteg gyártó termékéről kell lemondania.
-
Bdanyy
addikt
válasz
Coyote2000 #4032 üzenetére
Igen
Nekem a multitaskja hiányzik a legjobban. Inkább kiírta, hogy Te zárj be valamit, addig nem nyithatod meg az appot, Android meg magától kilovi a cuccokat. Idegesítő hogy ezeken több programot futtattam 32 mega rammal, mint most 768-cal. Bár a 7650 néha necces 4 megaval
One 2 gigaval mar talán elég.
-
joey04
titán
válasz
Coyote2000 #4015 üzenetére
de nekem pl feketében sokkal jobban tetszik. más kérdés, hogy vodánál biztos nem veszek telefont.
-
markyy18
aktív tag
válasz
Coyote2000 #4007 üzenetére
Nekem most hozta a futár.
Tökéletes a kijelzője végre.
A boltban korrektek voltak szóval csak ajánlani tudom őket. -
markyy18
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3984 üzenetére
Most jobban jársz a speedshoppal. Van nekik tuti raktáron igaz ezüst. Magyar régiós CID__032. Expansys töketlenkedik. Sok az előrendelő is. Igaz kicsit itt drágább.
-
Spark_777
tag
válasz
Én ilyet vettem hozzá,töltésre tökéletes,nagyon jó minőségű,és ami fontos,ha van rajta hátlap védő akkor is tudod tölteni
http://www.ebay.de/itm/380637011526?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
-
Xaels
félisten
válasz
Mivel Pogo csatlakozók nincsenek rajta mint a One X-en vagy a Rhyme-on így max csak olyan dokkoló lesz ami a mUSB aljzatot használja. Olyat majd eBay-en tonnaszám lehet majd találni.
-
Koris
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3973 üzenetére
A fonokomnek mar egy honapja One-ja van es neki megy . 535d/2012.A stabilitast megkerdezem.
-
Koris
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3970 üzenetére
Mukodik
A fuggetlenseget nem tudom most megnezni,hacsak nincs valami szervizkodotok hozza -
válasz
Coyote2000 #950 üzenetére
Mindenkinek mások az igényei. Hidd el nem jelent semmi előnyt ez a csilli-villi kinézet. Dugdoshatod majd mindenféle tokba, hogy így nézzen ki pár hónap után is. Az egy dolog, hogy ezzel akarsz kifejezni valamit, de az már régen rossz. Szerinted mégis miért lehet, hogy sokkal jobban fogyott a "bazári műanyag" S széria mint a "minőségi" ONE X? Minőségibb? Egyértelműen az. Csak ez éppen használati eszköz lesz nem műtárgy. Vicces azért, hogy vannak páran akik totál értelmetlenül szítják a flamet bármi nemű háttérinfó vagy érv nélkül
#949, #955 ezek aztán kellenek ide mint egy falat kenyér.
-
Dominó85
addikt
válasz
Coyote2000 #950 üzenetére
Szia,
megígértem, hogy nem szólok többet hozzá, de nem érzed, hogy pont az olyan hozzászólásokkal, mint a tiéd, szítod a feszültséget? Egyébként a HTC dizájn csodája a Jiayu G3 elejének ügyes koppintása, szóval ne ájuljunk már el tőle ennyire. Tényleg nagyon szép és kreatív az összerakása, csak nem biztos, hogy ők "találták fel" elsőként. Ez természetesen mit sem von le a HTC értékéből, hisz a Jiayu egy nagyon kicsi kínai cég (bár a G3 egy igen jól eltalált telefonjuk). Játszani már egy korrekt teljesítményű 2 magos telefonon, de akár egy erős egy magoson is lehet. No meg ez a HTC One nem egy erőmű? (szerintem picit visszanyal az a fagyi).
A lényeg pont azon lenne, hogy NE úgy szóljunk hozzá a témához, hogy másokat megbántsunk vele és direkt célponttá tegyük magunkat vagy az adott telefont (jelen esetben). Ergo ne etessük a trollokat.
üdv, D.
Burt1793
Sajnálom, hogy nem olvastad végig amit írtam, mert így egy újabb értelmetlen HSZ-vel gyarapodott a topik.
Olvasás -> Értelmezés -> Felfogás -> Értékelés -> Érvelés -> Megfogalmazás -> KommentVan akinek a fém, van akinek a műanyag jön be, van akinek a szappantartó, van akinek a féltégla. Az isten verje már meg, hogy ennyi IQ betyár van itt! Emberek vagyunk eltérő igényekkel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest