- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
Burt1793 #3375 üzenetére
LoooooooooooooooooooL
Nem, az egy dummy telefon, tehát nem működik, hanem ilyen kis plasztik-mutogatós. Érdekes lenne, ha pont minden ugyanaz lenne a BlinkFeed-en, mint a sajtófotókon, és pont 10:08 lenne az idő, internetkapcsolat nélkül, max. térerőn, FULL akksival.
Well played. -
mumk1
addikt
válasz
Burt1793 #3367 üzenetére
Először én is így voltam a Blinkfeed-el, hogy nem igazán tetszett és csináltam magamnak "hagyományos" kezdőképernyőt, ezt meg hátra löktem. Aztán rájöttem, hogy nem is olyan rossz dolog ez és könnyen meg lehet tölteni értelmes tartalommal, ami hasznos, színes és mindig változik. Egyet sajnálok csak, hogy a Google + kimaradt belőle, amit nem is értek igazából.
Maga a Blinkfeed felülete pedig hibátlanul, gördülékenyen, szépen animálva működik, úgy hogy ebbe nem lehet belekötni. -
-
Balinov
titán
válasz
Burt1793 #3211 üzenetére
nem, halistennek azt irtak,hogy megmarad.
idezem:
"Hi Balazs,
The extra Dropbox space that you got with your HTC phone has expired and your account now has returned to 28 GB of space.
If you have used more than 28 GB, don't worry. Your files will still be accessible but we'll stop saving new files until you're back under your space limit. You can read more about this in our Help Center."
Ugylatom, nincs mas hatra, mint elore, ideje gyalulni a dropboxos fiokombol a szemeteket
-
válasz
Burt1793 #2709 üzenetére
Nagyon jól elmondta azt amit én ugy fogalmaztam meg,hogy szeretünk bmw-ben audi-ban autózgatni,na de amikor beülsz egy merciben,na az teljesen más. HTC One ugyanezt az érzést kelti bennem.
Mindenki elájul a telefontól ez nem kérdés.
És ami fontos a bekapcsolás és használat után is ugyanaz marad.
Nekem ez igazi áll leejtős telefon.
Imádom !Tetszett ahogy beszélt róla,tényleg a frankót mondta ez látszott,és én is ugyanigy voltam vele amikor megkaptam.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #2449 üzenetére
Nem, ha meglesed: [link]
Ő a főszerkesztő a Logouton, szóval Ő dönt. Neki már nem kell olvasgatnia, a korrektorok elvégezték a melót, és átadták neki a cikket, hogy minden rendben, megjelenhet. Innentől ha meghal, sosem látjátok
Bízzunk benne, hogy még él
(#2446) manokaki: Itt még mindig semmi. az angolokat szívatják úgy látom
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #2421 üzenetére
Hát pedig igen csak túl hangosan szolt a mély a gyári közép/magas-nál. Én is meghalgattam házimozin (Denon erősítő, Polkaudio SUB), és irtam hogy hallatszódnak a halkabb dolgok (közép frekvenciák),ahogy mocorog, meg ajtót nyit. Ahhoz képest halkabb a magas, úgyhogy nem a telefon szar. De mindegy... én csak megosztottam az örömöm, ha te nem hallod akkor "biztos a telefon a szar...." nem vitatkozok.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #2419 üzenetére
Mer a csávó betett egy kb 500 W-os mélynyomót a kocsiba a magasakat meg leszarta (a gyári van benne). Az halkan megy, a mély meg üvölt, de kb 60 Hz-es amit egy kis fika hangszóró nemigen bír megszólaltatni. Gyönyörűen torzítás mentesen vette fel a One és közbe lehet hallani az apró halk zajokat, mint pl a mocorgás meg a motor hangját.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Burt1793 #2408 üzenetére
ok., igy tiszta, csak az elobbi hsz-edben mintha errol irtal volna.
egyebkent nagyon varom a t-s arakat, mert a konkurencia arazasat valami felnotasra biztak....iszonyat sok lett!
konkretan 2 eves rabigaval kb. 30-40 ezerrel tobb, mint amire lehetett szamitani.
remelem a one ara baratibb lesz, mert azzal meg akar sok hezitalot is e termek megvetelere osztonoznek. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #2323 üzenetére
Vissza... 8 napos elállás van netes rendeléseknél.
Este fogom lezárni, és akkor lehet zaklatni a korrektorokat, hogy vegyék előre... bár 15 oldalt lejavítani nem 5 perces meló. Én azt mondom, hogy péntek reggel fog megjelenni, legalábbis az eddigi cikkeim mind kb 2 napra rá jelentek meg. -
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #2091 üzenetére
De ha össze akarunk valamit érdemben hasonlítani akkor nem teszünk ilyet. Amiről te beszélsz az az S4-re is igaz lenne, hogy az ember nem hajtja 100%-on a fényerőt a hétköznapokban, de ezen a videón megtévesztő mert a One-on drasztikusan visszaveszi a fényerőt a beállítástól függetlenül.
-
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #1794 üzenetére
A mai világban bármi tönkre mehet(autó, mobil, konyhagép) még a legdrágábbak is és sajnos a tömegtermelés rákfenéje, hogy nem millióból 1 a problémás eset. Majd egyszer felébredsz.
(#1795) ForRedGlory: rendben, A headset szerinted az amit a boltokban E240-es néven árulnak? Arról relatív jókat lehet hallani.
-
Xaels
félisten
válasz
Burt1793 #1787 üzenetére
Persze mert előre látod, hogy nem fog valami elromlani a készülékben. Sőt kiválogatod, mindet átnyálazod azonos típust tekintve, hogy melyiknek van a legfrissebb szaga. Ne vicceljél már. Minden típusból vannak szériahibásak még az SGS2-nél is és szívnád a fogad, ha türelmetlenség miatt a Samsung prémium garija helyett valami kókler bandához kéne hurcolászd a telefonod. És ez annak a fényében pláne gáz, hogy drágábban vette mint amennyibe a hivatalos partnernél kerül.
Én perpill nem vettem még, de amint oda jutok akkor sem ilyen helyen fogom megvenni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1648 üzenetére
Lehet S4 kimarad... Attol fugg, hogy ez hogy birja uzemidovel. Az biztos, ez elsore jobban megfogott mint a HOX. Xperia Z nem lesz az fix, mert az nagyon lemaradva kullog a HTC es az S4 mogott.
(#1649) O N E: meg nem volt alkalmam szet nyomni a szemet, de epp azon vagyok
Kamera tuti alatta van az inger kuszobomnek, szoval... Csodat nem varok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1646 üzenetére
Ok, beke
Elso rossz pont. Blink feedben nem allithato be a Google+
Egy jo pont. Az uj Sense billentyuzet baromi jo, oltari konnyu vele jol es pontosan irni, nehez felre utni. Kivalo a "nyomaspontja". Utoljara ilyen jot csak iphone eseteben tapasztaltam. Meg a Samsungnal is jobb. Legalabbis S3-nal es N2-nel tuti. S4 meg majd elvalik.
Jo dolog ez az utomata kepernyo kikapcsolas, nem kell beallitani hogy mikor kapcsoljon ki ha nem erunk hozza. Mondjuk nem tudom hogy mukodik, de szerintem giroszkoppal, ha erzekeli hogy mozog a telefon, nem kapcsol ki a kijelzo. Legalabbis amig mozgattam, nem kapcsolt ki, majd amikor letettem, par masodperc alatt kikapcsolt.
-
keIdor
titán
válasz
Burt1793 #1618 üzenetére
Egyetértek. Nálam ilyenben van most az S3, és ha ez lesz vagy az S4 az is marad abban, csak ilyen tokoknak látom értelmét. Megvédi a telefont a por és karcok ellen, viszont mikor kézbe veszed csak simán ki kell húzni így a jó anyag érzése sem veszik el meg a vékonyság sem.
-
mumk1
addikt
válasz
Burt1793 #1504 üzenetére
Ahogy Xaels is írta, az LTE nagy akku vámpír, ha nincs rá szükség érdemes letiltani.
Ettől sokkal többet ki lehet hozni belőle, csak minimális odafigyeléssel, de én szándékosan nem tettem ezt, ahogy a későbbiekben sem fogok spórolni semmivel, ha merül, tudom tölteni napközben is bármikor.
Egy ilyen napot a HOX már nem bírt ki nálam, vagy csak néhány % maradt, nem 30. -
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #1344 üzenetére
Ez a bajom. Nem flame miatt, de itt kezdődik a minőség. Amúgy S3.
Belenagyítás nélkül az One is jó képet csinál
-
-
kdennis
aktív tag
válasz
Burt1793 #1015 üzenetére
Itt is eléggé ordít a zene, de eddig nem találtam még olyan videot ahol torzitott volna a One felvétele.
Itt még egy ilyen eufórikus állapotban lévő (szerintem nem pici) ember üvöltő rángatózása közben is viszonylag szépen dolgozik az OIS. A hangja meg brutális... torzitás nélkül a frekvenciák a helyén vannak..
KONCERT1Itt néha belenyul a mikrofonba a csávó
KONCERT2 -
Coyote2000
őstag
válasz
Burt1793 #959 üzenetére
látod, hogyha annyira hülyeségeket beszélek, és "elvakult" vagyok akkor hogy lehet, hogy mégis van közös témánk: én is most vettem Xperia Z-t.
És ha a Samsung csinálta volna UGYANEZT a telefont, akkor az is tetszene, elhiheted.
Nem trollkodásnak szánom a kommentjeimet, ez szubjektív vélemény, nem muszáj egyetérteni vele.
-
sipy888
aktív tag
válasz
Burt1793 #954 üzenetére
Ha elolvastad volna a 942-es hozzászólásom, akkor ott már megválaszoltam egy előtte szóló samusnak, hogy nem az utcán villogok a kezembe a fémmel, hanem ha már 2 évig fogdosok valamit , az nekem megfelelő minőség legyen. És nem a metron mellettem álló szöszinek fogom mutogatni, hogy nézd ez METAL!!
-
Dominó85
addikt
válasz
Burt1793 #944 üzenetére
Ez nem csak neked szól. S4 és HTC One fanok??? Öcsém egyik telefon még nem is kapható és a másik is csupán nemrég érhető el. Ti focicsapat esetén is 1 mérkőzés után lesztek fanok? Ez nekem inkább "divatb*z*lásnak tűnik... Elég legyen a belvillongásokból. Mindkét telefon a maga nemében igen jó készülék. Van aki ezt szereti, van aki azt. Ezt miért nem lehet felfogni?
Ezek okostelefonok, nem fényképezőgépek, DE arra hogy egy pillanatot megörökítsünk velük, teljesen jók. Ha nem úgy sikerül a kép ahogy elterveztük, max csiszoljuk a Photoshop tudásunkat, ennyi. Mint ahogyan a videózás része is csak a pillanatok sorának rögzítésére való. Ugyanis nincsen (a digitálison, ami egy rakat kaka) zoomolási lehetőségünk felvétel közben. Az meg igen vicces lenne, ha észrevennénk egy sztárt tőlünk 30 méterre és odaóbégatnánk, hogy: "Hé, Jessica, Jessica Alba ... Igen te csajszi, gyere már közelebb, mert nem látszol eléggé és a haverok nem fognak hinni nekem". Viszont arra, hogy haverokkal való marhulást, házi bulikat vagy esetleg fix pontos koncertfelvételeket felvegyünk elegendőek (bár ez utóbbinál a decibel miatt a hang amúgy is szutyok lesz, recsegés). A lényeg, hogy olyan telefonokba köttök bele, amiket még csak meg sem foghattatok élőben. Amikről az internetre felkerült képek alapján hoztok mélyreható döntéseket. Esetleg az egyik telefon birtokában a másik már csak hulladék lehet... Sajnos a troll-o-méter nagyon kileng. Gondolkozzatok el ezen. Én többet nem szólok hozzá ehhez az OFF-hoz és ha van agynak nevezett központi egységetek, akkor lehiggadva továbbléptek ezen a HSZ-en és befejezitek az értelmetlen és vége láthatatlan gyermeki civakodást, ami nem méltó egy szakmai fórumba. Béke.
-
sipy888
aktív tag
válasz
Burt1793 #944 üzenetére
jogos, te más szempontokat nézel és ez így a jó!
ettől függetlenül, hogy jön az ki egyeseknek , hogy egy egyértelműen prémiumabb anyagminőség végülis csak rosszabb mint az s4 műanyaga hát, ezzel telt be a pohár. pl:
- nem lehet szétszedni. persze hogy nem lehet mivel egybe lett kiöntve,és ettől olyan értékes, de már sok samus azzal jön , hogy nem lehet szétszedni. röhej -
sipy888
aktív tag
válasz
Burt1793 #941 üzenetére
Nekem az. Amire én használnám , hogy 1-2 pillanatot megörökítsek megteszi a HTC-jé is. Ha pedig kimegyek Las Vegasba , akkor valszeg viszek magammal egy fényképezőt és egy kamerát is, ergó tök mind1 melyik jobb a másiknál.
Ellentétbe azzal hogy mit fogdosok 2 évig - műanyagot mintha 20 e ft os telom lenne vagy fémet - na azért az a nem mind1
és mivel a többi adat a két telefonrol kb egál, így nálam eldőlt hogy HTC one lesz ebből
-
Remus389
veterán
válasz
Burt1793 #428 üzenetére
elvileg jobban bírják az új Full HD telok uzemidoben
10 óra videolejatszast tudnak! míg sgs1 jó ha 3-4-et, gondolom az sgs2 se sokkal jobb
sgs1 3 óra netezest tud, sgs4 8-at!!!
úgyhogy ne sírj, van fejlődés, örülj a telefonodnak, de hagyd örülni a htc one tulajokat is, vagy az sgs4 tulajokat
remélem nem a fusztracio és vagy irigység szól belőled...
-
istnag
addikt
válasz
Burt1793 #423 üzenetére
Egyből kiszúrtam,hogy nincs mobilnet kapcsolat. Szóval ez nekem nem mérvadó,ha S2-m lenne,akkor sem lenne az.
(#416) ForRedGlory:
Azt hiszem nem írja ki,hiába nyom rá. Legalábbis a Sense 4+Lehet az 5 igen,de nem tartom valószínűnek.
(#428) Burt1793:
köszönöm nem kell. Ismerem az S2-t. Tudom mire képes és mire nem. -
joey04
titán
válasz
Burt1793 #319 üzenetére
BTW mindenki leragadt ennél a fém vs műanyag témánál. Nem kell fém feltétlenül, ez hülyeség. De tessék már megnézni a Sony vagy a Motorola azon készülékeit, amik nem fémből készült hátlappal rendelkeznek. Onnan kéne kicsit meríteni a samsunak. De az a legnagyobb gáz, hogy a nemrég tesztelt már-már alsós Xperia E is odaveri az összes új Galaxyt anyagminőségben. Nekem anno volt valamilyen Motorolám, még egy ősrégi kagyló. Azon meg valami selymes hatású cucc volt, és nagyon igényes volt. Vannak itt ötletek, nem kell mindenhova fém és üveg, ezek nélkül is lehet valami minőségi.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Burt1793 #341 üzenetére
Az kiderült, hogy a gorilla glass szart sem ér. Nem teljesen karcálló, ráadásul amire kitlálták, a pofára ejtés azonnal betöri 1m-ről is...
Ezen kívül sem túl tudományos a teszt, éppen ahogy esett a telefon... A beton egyébként is elég kegyetlen, ezt max egy strapafon bírta volna ki nagyobb károsodás nélkül.Hogy ez hiányosság vagy sem, mindenki döntse el magának, én a mostani telefonomat sem ejtettem el soha.
#365 De kár, hogy van olyan androidos telefon is, amit nem kell szétgányolni szarabbnál szarabb xda romokkal, amik tele vannak kisebb-nagyobb bugokkal.
Az s4-re biztos lesz olyan rom, amivel nem fog lagolni a menü. Cserébe éppen nem fog működni a kamera, vagy egy hasonló apróság, de nem baj mert szabad vagy, romolgathatsz egész nap.
Még soha nem láttam 100%ban stabil minden téren működő custom romot... A sok "hozzáértő" által összehányt szemetet meg inkább hanyagolom .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vicces képek
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bundle topik
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest