Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
Bdanyy
üzenetére
Olyan 3 napom volt hogy egy perc szabad időm sem volt. Meló közben nincs nálam, este amikor hazaértem akkor meg laptop ... Engem nem érdekel a kijelző-idő, engem az érdekel, hogy ha nem használom, és a zsebemben van akkor ne merüljön... kész. Lehet én vagyok a hülye. Természetesen ha játszok, és a Moga Pro is megy mellette akkor nem fogja eddig bírni. De nem is várom el tőle. Ez így normális, ha nem használom ne merüljön, ha játszok vele akkor meg akármilyen rom vagy akármilyen verziójú andorid lehet rajta akkor sem fog elmenni pár óránál tovább. Tökéletes ez a telefon
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja és lilul a kamerám, de valahogy nem zavar mert nem szoktam tök sötétben fotózni