Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg nekem nincs okostelefonom. Kellett motorgumira a pénz
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.(#25689) stilo18: ma olvasgattam erre-arra és a HTC-vel kapcsolatban az optikai zoom jött szóba frissen. Lehet elmozdulnak arra a Dual kamerával, ugye az MWC-n volt rá mástól példa, hogy ilyen felépítéssel 13mpx és optikai zoom szerűség is elérhető. Akksival nincs gond, nem írnak rá magas értéket, de az optimalizálással behozzák.
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De már November óta nincs meg az M7 anyagi okok miatt, de most is úgy vagyok vele, hogy bőven elég lenne pláne ha az árat nézzük sokkal jobb vétel, de mondhatnék konkurensektől is sokkal jobb ajánlatokat ép ésszel nézve.