Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
InFRaReD
csendes tag
Sziasztok!
Ismét Csehországban járt a telefonom (immáron harmadszor), mikrofon és kamera cserét kértem, továbbá jeleztem, hogy nem kapcsolódik LTE-hez a telefon (korábban kapcsolódott, Telenor).
2 hét után visszakaptam, 3-ból 1: kameracsere. A többit leszarták. Írtam a HTC ügyfélszolgálatnak, ma válaszoltak hogy miért nem megy az LTE:
"Az LTE probléma megoldása egyszerű. Mivel egy osztrák készülékről beszélünk, és Ausztriában a LTE frekvencia 2600MHz, míg Magyarországon ez az érték 1800 MHz, ez a készülék nem fog 4G-n működni Magyarországon. Ezek a termékek régióspecifikusak, ez többek között azt is jelenti, hogy mivel a 4G hálózatok országonként eltérő frekvencián működnek, a termék teljes potenciálját csak a célországban használhatja ki az ügyfél. "
Khm... mondom működött korábban. Mi ez a kamu duma??
Arról ne is beszéljünk, hogy a válaszban a mikrofonhibával kapcsolatos kérdésemet válaszra se méltatták... azt hiszem ez az utolsó HTC-m
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest