- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derek V.
tag
Az üzletszabályzat változással kapcsolatban volna néhány észrevételem és kérdésem:
Mozaik XS díjcsomagom van Net&Roll 1 GB opcióval.Karácsony előtt vásároltam készüléket és 2 év hűséget hosszabbítottam az előfizetésre és a díjcsomagra.(Arany szintű ügyfél vagyok)
A vásárolt készülék 4G képes viszont a díjcsomagom ezt nem teszi lehetővé.
"A Mozaik XS díjcsomagal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe."
Azonban,ha a Mozaik XS díjcsomaghoz Net&Roll 1 GB-LTE opciót választom,akkor a helyzet a következő:
"A Mozaik XS csomaghoz igénybe vehető a „Net&Roll 1GB-LTE”opció.Az opció megrendelése esetén a Mozaik XS díjcsomaggal is elérhetővé válik az LTE1800 hálózat."
Gondoltam,akkor átváltom az opciót 4G-sre,ha már amúgy is kivezetésre kerül,és öröm boldogság!
Azonban ez is ott áll az üzletszabályzatban:
"A Mozaik XS,S,M díjcsomagokra 2013.november1-je után történő előfizetés,vagy a díjcsomagokra ezen időpont után történő díjcsomag váltás esetén a díjcsomagok nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
Most akkor tulajdonképpen miről is van szó?
A Telekom is blokkolni fogja a wiber-t,skype-ot stb?
Ezt jogilag megtehetik?Technikailag megoldható?A Wiber-nek és a Skype-nak is van fizetős része akkor azokat sem fogom tudni használni?
Aki a feltett kérdésekre érdemben tud nekem választ adni(1430),az kérem ossza meg velem és a fórumtársaimmal!(az ügyfélszolgálat egyébként csak "bla-bla-bla" tájékoztatást adott.)Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest