Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smile8822
senior tag
Köszönöm szépen
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy a telekomnál vásárolt iphone készülékek azok függetlenek ?
Egy xs ről lenne szó.. -
Smile8822
senior tag
válasz
sarkanyolo2
üzenetére
Igen ?
Mert azt mondta az illetö hogy 1 èv.
Mert hogy a garancia papíron az van .
Meg az iphone -t hozta fel hogy azon is 1 èv van. -
Smile8822
senior tag
Üdv
Lenne egy kèrdèsem.
Van egy htc one telefonom ami 11 hónapos Tmobilos .
Ès èrdekelne hogy mennyi gari van rà 1 vagy 2 èv ?
Köszi -
Smile8822
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy nagyon fura kérdésem...
Van egy i4s 32gb os készülékem ami papír szerint T-mobile os de most független hogy miért az nem tudom 2.kézből vettem meg 2 hónap után de még garanciális,ha ezt ki függetlenítették akkor elszállt a garanciám ugye
-
Smile8822
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Értem és köszönöm a segítséget

-
Smile8822
senior tag
Sziasztok remélem tudtok segíteni

Lenne egy kérdésem márpedig az hogy unokatestvérem vett fel előfizetéssel telefont kb 6éve amikor bejött a Sony Ericsson k610i
És 1 hét után kikapcsolták neki mert állítólag annyit telefonált és kikattant és nem fizette ki mert mi az hogy kikapcsolják amikor még csak 1 hét telt le,és átment a pannon hoz ami mára már telenor,és azóta is ott van!
És az lenne a kérdése hogy tud e felvenni a t_mobile nál most telefont hogy eltelt ennyi idő vagy nem,én mondtam neki hogy 100% hogy nem mert nem fizette ki de azt mondta rá hogy már rég átadták behajtásra vagy mire és akkor már tud!
És mondom megkérdezem itt ph-n hogy mit mondanak akik jobban értenek hozzá!
Köszöntem
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy kb fél éve vásároltam előfizetéssel egy Iphone 4 típusú mobiltelefon és hogy van amikor elhalkul a hangszóró amikor sms- t írok és pár mp múlva megint jó, + néha eléggé akadozik, + kezd recsegni picit a hangszóró is amikor hívnak!
Nem tudom hogy ki a cserélnék ha bevinném vagy még ilyen hibákért nem cserélnek ? -
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem,vettem 4 hónapja egy T-függő Iphone 4 es készüléket és olyan kérdésem lenne hogy ugye az iphone készülékeken csak 1 év garancia van,és hallottam már az Apple garanciáról az hogyan működik ? Vagy ha lejár esetleg a t-nél az egy év garancia akkor van még az apple nél is garancia ?
Köszönöm előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És 1 hét után kikapcsolták neki mert állítólag annyit telefonált és kikattant és nem fizette ki mert mi az hogy kikapcsolják amikor még csak 1 hét telt le,és átment a pannon hoz ami mára már telenor,és azóta is ott van!
dptrsk