- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
boborján2 #140656 üzenetére
Itt? Minden? Inkább a rosszindulat szól belőled (ami gyakran előfordul a hozzászólásaidban, több topikban is).
Előfizetés megszüntetése 3 perc beszélgetés volt, amiben benne volt az azonosítás. Az előfizetés azonnal megszűnt, még azelőtt, hogy elköszöntünk volna egymástól (mellettem volt a mobil, amiben a hozzá tartozó kártya volt és még a beszélgetés közben megszűnt rajta a hálózati jel). Sokáig tartott? Nem.
Online rendelt eszközök házhoz szállítása: [kép] és [kép] Sokáig tart? Nem.
Az elállás során a jogszabály által előírt időintervallumon belül dolgozik a szolgáltató, ezt akár lehet sokallni is, szerintem elfogadható az időtartam és ez nem Telekom sajátosság.
Vannak problémás esetek náluk? Igen, vannak, ez a szolgáltató sem tökéletes. Ám barokkos túlzás (vagy utálkozás, tájékozatlanság) azt állítanod, hogy „itt minden sokáig tart”. -
válasz
boborján2 #140652 üzenetére
Ezt pedig automatizálni a számítógépes nyilvántartásban/kedvezmény rendszerben lepkefing lenne egy ekkora cégnek.
A visszaadott eszköz fizikai ellenőrzése nem automatizált. Egy szolgáltatónál ez időigényes, de akinek ez gond, vehet mobilt kereskedelmi egységnél is. Alzánál például egyik pultnál leadod a készüléket, ellenőrzik, ha OK kifizetik az árát és már mehetsz is másik pulthoz/automatához kifizetni a helyette megrendelt terméket. Egy nem kifejezetten kereskedelmi profilú szolgáltató értelemszerűen nem fog így működni soha.
-
válasz
boborján2 #140650 üzenetére
Ugye azt Te is érzed ,hogy ez mekkora kamu.
De jól hangzott, nem?
Ami viszont ezeréve fenáll, az az, hogy priorítás az új előfizetőknél van. Nem tudom mennyire akkora összeg ez a 70-80eft/hó, hogy ezzel foglalkozniuk kéne, szerintem a készülékforgalmazás egy ilyen méretű cégnél teljesen külön egység. Ez van, nyilván egy elállás során vannak teendők és nem ez a legfontosabb ilyenkor. Ez egy nyűg a szolgáltatónak/kereskedőnek, ezzel számolnia kell a vevőnek is.
-
EmberXY
veterán
válasz
boborján2 #140288 üzenetére
Nekem nem a belépéshez kellene (authentikátoron keresztül megy), hanem eleve ahhoz, hogy beállíthassam a fiókban a számot, de egyáltalán nem jön semmi.
M1995: pár letiltott szám valóban van a listámban, de ilyenkor gondolom kapnék valami értesítést, hogy letiltott szám akart elérni, nem? Legalábbis hívásoknál szokott lenni egy sor a híváslistában erről.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest