- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
anglergab
addikt
válasz
MadMancs #112754 üzenetére
A SIM repülő módban is aktív.
A rádió nem aktív.
Az igaz, hogy a repülő módban való VoWiFi nem minden esetben aktív, a telefon konfigurációjától függ.
Az is igaz, hogy az aktív VoWiFi-t az androidos telefonok kis ikonnal jelzik. A VoLTE-t viszont nem minden esetben, az is a telefon konfigurációjától függ. -
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs #112669 üzenetére
Igazából a Samsung fogalmazása, meghatározása nehézkes, érthető könnyen félre.
Európai modellről ír és európai szolgáltatóról. Ez viszont földrajzi meghatározás. Európához tartozik Ukrajna és Fehéroroszország is, ezeket valójában nem érti ide. Oroszország és Törökország pedig európai és ázsiai ország is egyben, ők sem tartoznak bele.
Az sem tudja a legtöbb vásárló, hogy kik tartoznak az EEA (EGT) országok körébe.Egyértelműbb lenne európai régiót/modellt írni, az országok meghatározásánál pedig azt, hogy európai országok, kivéve pl. Fehéroroszország, Oroszország, Törökország, Ukrajna.
Vagy EU/EEA régiót írni, az országoknál pedig EU/EEA tagországok, valamint ... és itt jöhet a bővítő felsorolás. Benne Svájc is.Természetesen ez Thaiföld kérdését nem érinti.
-
sifarr
senior tag
válasz
MadMancs #112667 üzenetére
Olvasd el a cimkét. Eu-n kívüli SIM kártya használatához előbb EU SIM ről kell 5 perc hívást indítani. Le van írva szépen. :)
Hát én elolvastam, de nem így értelmezem.
A kulcs: Európa =/= EU.
Egy pl. szerbiai sim nem EU-s, viszont európai, tehát a szöveg szerint a régióhoz tartozik, nem szükséges semmiféle extra eljárás a használatához.
Ami a címkében érdekes az a "vonatkozó országok" részlezezése. Hiányzik belőle Svájc. Pedig Svájc európai ország, de nem EU/EEA-tag, és külön sincs említve mint a Vatikán. Ettől függetlenül biztos, hogy régiós országnak minősül. -
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
MadMancs #104628 üzenetére
A Honor 8-on egyszercsak meghülyült a 7.8 (Honor 8 topikba anno be is írtam, h másnál is ez van e), vibráló fehér képernyő stb, nem akart elindulni csak sokadszorra, volt, h magától elindult stb, nem tudom mi az anyja kínja volt, de inkább feltettem az újat. De a Redmi 4x-en meg hibátlanul megy most is, fene se érti ezt... Ja, annyi, hogy azon ugye Nougat van, a Honoron meg Oreo.
-
válasz
MadMancs #103284 üzenetére
Nem szűnt meg, a kapcsolat kártya és a két kiemeltségi szint adott, az ahhoz kapcsolódó, korábbi hozzászólásomban írt és linkelt kedvezmények is, csak a beváltható pontok nincsenek már.
Ja, egy dolgot el is felejtettem, a Telekom üzletekben is előnyt élveznek a kiemelt előfizetők, bár egy ideje már csak a platinához van gomb. -
brumicica
tag
válasz
MadMancs #102679 üzenetére
Nekem teljesen random jelenik meg az ingyen 3 GB, néha több hónapot kell rá várni (ezért kell több kártya), de egyenlegfeltöltés, vagy Maraton csomag aktiválása után biztosan gyakrabban "jutalmaz" a rendszer. Figyelni kell rendszeresen az "Egyszeri szolgáltatások" között.
-
-
Soulfly842
addikt
válasz
MadMancs #102474 üzenetére
Kicsit félreértelmezted itt a dolgokat.
1, Ha kisebb csomagra váltasz, akkor a 6000 Ft-os ((500 Ft/naptári hó) időarányosan kell visszafizetni.
2, NEM számlázott kötbért tárgyal ott, hanem az egyik folyószámláról a másikra való ÁTÍRÁS-kor Átvállalt kötbért. Igen, ez is egy átírás - csak itt az egyik folyószámláról a másikra átírva azonos az elő-/számlafizető személye. A kötbér kötelezettséget vállalja át itt az egyik folyószámla tulajdonosa a másiktól (a szerződés szerinti feltételeket)
3, Havidíjkedezményes (1 év hűség) díjcsomagról átváltani készülékkedvezményesre (2 év) nyilván a szolgáltatónak is érdeke, hiszen hosszabb ideig leszel elkötelezett... miért zárkóznának el tőle?
4, a számlázás minden esetben tárgyhó első napjától az utolsóig tart, az internetes fordulónapok ettől függetlenek, hogy mikorra teszi ezt az állandó fordulónapot a rendszer (ahogy kali is írta, hálózati optimizálás miatt is eltérőek az internetes fordulónapok). -
válasz
MadMancs #102474 üzenetére
Szia,
A számlázás a hónap első napjától az utolsóig történik, a számla a hónap utolsó napján záródik.
A fenti igaz a hang- és a mobilinternetes csomagokra is, utóbbinál az lehet megtévesztő, hogy a fordulónap eltér(het) attól, az mindenkinél egyedi ([link]), a rendszer által (mondhatni véletlenszerűen) belőtt nap, mert így oszlik meg a terhelés. -
válasz
MadMancs #102329 üzenetére
Sokminden van ami miatt nem lennék postpaidosból prepaidos (volte, adategyeztetés hiánya, gyorsabb net, több adat, töltögetéstől való mentesülés, céges elszámolhatóság, szabadabb vásárlás az egyenleg terhére, korlátlan csomag, kamatmentes részletes készülékvásárlás). Szerintem ennek az opciónak a megrendelhetősége nem oszt, nem szoroz annyit. Korábban én is azt hittem, hogy majd milyen jó lenne átmenni prepaid-be, de túl sok lenne a kompromisszum.
-
Soulfly842
addikt
válasz
MadMancs #102307 üzenetére
Szia!
Ez alapban online úgy működik, ahogy Ateszpapa is írja.
Viszont: menj be egy telekom saját üzletbe és ott tudják majd kezelni.
Régebben ez úgy működött, hogy ilyen esetben a belépési kedvezmény kötbért kell kifizetni (ami 5000 Ft) és üzletben megoldható a vásárlás.
1, Ha régebben van arany kártyás előfizetésed (mindegy, hogy otthoni, vagy mobil), akkor valószínűleg előleg nélkül megoldható lesz....
2, Ha nincs akkor arany/platinakártyás előfizetésed akkor kb. a készülék nem akciós listaárának a 20%-val kell számolni, amit azonnal jóvá is írnak a havidíjas számlázásodban (addig nem kell fizetni havi számlát, amíg jóváíródik). Bár lehetnek egyéb befolyásoló tényezők is, ami fentebb mozdíthatja az előleg mértékét, de ha a feltételeknek megfelelsz, akkor kb. ez kerülhet előtérbe (a részletfizetés viszont ugyanúgy lehetséges lehet)
-
Black_Raven
veterán
válasz
MadMancs #79946 üzenetére
Akkor az már egy 145000ftos telefon.Én még annyiért sose vettem, és ameddig dolgoznom kell érte nem is fogok.Egyszerűen nem birom elviselni hogy mennyit bukok rajta, mivel 1 évesen már a felét éri stb,stb. és akkor még nem s7, i7-ről beszélek.Csúcs modell ilyen áron nem kell.Jó az s6 azt már 60-70-ért kapok
nálam csak kp játszik.Egyszer már én is eljátszottam hogy a telefonra keresek, így nem kell.
-
Diák66
őstag
válasz
MadMancs #79848 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
Egyik családtagom is roaming-olt Telenor hálón Telekomosként. Meg is reklamálta, de semmit nem reagáltak rá. Röviden annyit írtak, hogy jólvanazúgy.
Vicces, ha a Telekomos mobil/hálózati eszköz kiírja, hogy R (roaming jel) és Telenor HU roaming. Megtörtént eset nem egyszer!!
-
senki66
senior tag
válasz
MadMancs #79157 üzenetére
Most akkor hogy is van ez az "Imre", valaki kérdezte hogy meddig lesz ingyenes, tehát akkor most az?
Kipróbáltam csináltam 2 hívást. A Conversations menü alatt a hívások után Paid, azaz fizetős vagy fizetve? szerepel. Nyelv alatt csak angol és szlovák választható, tehát Magyarországon ez hivatalosan nincs is gondolom. IOS-es telepítőd nincsen? -
-
-
4Grider
félisten
válasz
MadMancs #78113 üzenetére
Nem nagyon követheted a piaci trendeket. Akkor csak egy emlékeztető: Jövő nyáron végre megszűnik az EU roaming. A Vodafone bevezeti a Tuti csomagot feltöltőkártyás előfizetőinek minden irányban 19 Ft-os percdíjjal. A Telekom január végéig (a meghosszabbítás lehetőségével) bevezeti a domino Most ingyenes opciót, amivel a Telekom prepaid előfizetői 9/19 Ft-os percdíjon tudnak hívni. A Digi jövő év március végén elindítja saját mobiltelefon szolgáltatását Magyarországon.
Jó eséllyel ezek között van némi összefüggés. Mindegyik erőteljes árcsökkenést jósol. Most kell két évre - lehetőleg tarifamegtartással - lekötni az előfizetőket. -
radio100jozs
őstag
válasz
MadMancs #76802 üzenetére
Azért, mert a MOST opció az első a használatkor, ha nulla lenne az egyenleged, akkor lépne be, hogy hálón belül még beszélhetnél. Bár akkor sem értem miért 49/39 Ft-al számolt!
"Egyéb kedvezményekkel való együttélés és azok
érvényesülési sorrendje:
Domino Most,
Domino 5 kedvenc szám
Domino Nap Plusz
Domino 7 Extra
Te+Én Plusz
A felsorolt kedvezmények a fenti
sorrendben fognak érvényesülni."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest