-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Lackooo84 #106890 üzenetére
Az eddig sem derült ki a leírásban semmiből, mert nincs köze a függetlenséghez, hiába nincs hálózati zár egy készüléken, attól még lehet rajta Telekomos firmware verzió.
Arról nem is beszélve, hogy még egy meghatározott típusú készülék esetén is változhat időről időre, hogy gyártói vagy szolgáltatós firmware verzióval adják, mikor milyet kapnak, vagy tudnak beszerezni épp. -
válasz
Lackooo84 #106420 üzenetére
iPhone van neki, azon nem olyan könnyű ám csak úgy beállítgatni, legalábbis nem a kapcsolódó menüben.
Ez mondjuk az Apple sara, de elég áttenni a SIM kártyát más gyártójú készülékbe, beállítani igény szerint, utána már az iPhone-ban is megfelelően fog működni.
Vagy ha nincs másik telefon kéznél, akkor kódokat kell bepötyörészni.Közben le is írta.
-
válasz
Lackooo84 #106420 üzenetére
Áhh szifonom van, itt nem tudsz feltételes átirányítást csinálni, csak átirányítasz mindent, vagy semmit. Ebből a kettőből tudsz választani.
Szerk.: ja ha a számomon mindent átirányítok ide, bemondja a hívónak hogy majd kapok SMS-t, de a valóságban nem kapok sajnos.
-
válasz
Lackooo84 #106408 üzenetére
Nem a szolgáltatók sara, mert a gyártó hardveresen ha biztosítja is a készülék VoLTE képességét, szoftveresen is kell hozzá illesztés/hozzáférési pont, amit vagy szintén a gyártó biztosít - de sok esetben nem teszi meg alapban -, vagy a szolgáltató, ha van lehetősége belenyúlni a készülék szoftverébe, vagy külön frissítési sávot kiadni arra, de utóbbiakat csak akkor teheti meg, ha ő hozta forgalomba.
A nem szolgáltatós készülék esetén ha az nem adott, akkor max megkéri a szolgáltató a gyártót, hogy ugyan tegye már bele a szoftveres támogatást a készülék rendszerébe, aminek a gyártó vagy eleget tesz, vagy nem.
Pont az a gond, hogy nincs egy konkrét VoLTE szabvány, ami minden tekintetben behatárolná a dolgot, hanem eltérő megoldások vannak, amit még csak nem is a szolgáltatók találnak ki, hanem inkább a hálózatuk működését biztosító eszközöktől, azok hardveres és szoftveres megoldásaitól függnek, tehát azok gyártójától is.
A Telekomnál vásárolt és a kompatibilitási listájukban szereplő típusokkal működik a VoLTE. Igen, mindegyikkel, már ha a felhasználó nem mókol bele, nem tesz fel arra eltérő régiójú, moddolt firmware verziót...stb.
A 4G vagy a 4G+ sem működik, ha nem megfelelő készülékkel akarja valaki használni és nem tudja a szükséges frekvenciát, csatornát...stb. -
Nikaré
őstag
válasz
Lackooo84 #106375 üzenetére
Oké, de ezt a .....sságot ki kérte? A szolgáltató akadályozza a szolgàltatás (ésszerű) zökkenőmentes használatát. Én hívok valakit, majd
a) átkapcsol hangpostára
b) a hívott fél megszakítja a hívást
Ja nem! A szolgáltató értesítés nélkül át állítja az előfizető által korábban beállított preferenciákat! Rém kellemetlen ilyet tapasztalni amikor valaki hívja a szüleit, nagyszüleit (akik rendszetint azt sem tudják, hogy állítsák vissza) közben meg a frász kerülgeti az embert. -
thomas77
senior tag
-
Top cat
addikt
válasz
Lackooo84 #104598 üzenetére
Nekem is van kettő de az egyik ilyen és ezen nem igazán működnek az appok
-
_Moriarty_
aktív tag
válasz
Lackooo84 #104506 üzenetére
Mondjuk az legalább egyértelmű a honlapon. "A Magyar Telekom köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 15 napon belül visszatéríteni."
Az eredeti állapot visszaállításának a határidejét nem látom pontosan leírva. Emlékeim szerint az később valósult meg (hűség törlése), mint a vételár visszafizetése.
Bár nálam ott is csúsztak, de ott tudtam érvelni (mikor jött a 30 napos határidővel). -
Cs1csó
titán
válasz
Lackooo84 #101590 üzenetére
Értem. Mi a gond az ÚJ alkalmazással ahogy néztem sok mindenben nem változott van rá panasz a google play-en is de egyből jön is rá válasz hogy javítják stb.
Sajnos haladni kell az árral vagy maga alá temet.8
Abban az esetben ha nem tud váltani tehát nem tudja megújítani az opciót - nem akar emulátorral szenvedni , vagy mást megkérni nincs okostelója régi szoftveres stb. - akkor ugye nem marad más mint a domino FIX 25ft-os percdíjjal bárhová ehelyett jobb a Vodafone TUTI 19 Ft bárhova.
- természetesen HA BE tudja kapcsolni akkor LEGALÁBB január 31-ig használja aztán majd kiderül, addigra lehet lesz a DIGI-ből is valami ha nem ráér akkor váltani hátha lesz valami jobb vagy a TUTI is megszűnik
- a Telenor-os opciót nem ismertem, majd rákeresek. A TUTI-ról is csak azért tudok mert mikor bejött akkor nagy dérrel- durral jött rá a válasz a Domino MOST képében.
-
Cs1csó
titán
válasz
Lackooo84 #101584 üzenetére
Sokat nem veszítesz, ugyanis - ha igaz - akkor január 31-el "végleg" lelövik a MOST opciót. Érdemes átmenni Vodafone TUTI-ra. HA csak az egyszerű olcsóbb telefonálás a lényeg ott 19 Ft bárhova. Vagy maradni a FIX-ben 25Ft ért bárhova hívással.
kali
Elképesztő ez a cég..
Na ezt most lőttem a sima webböngészős felületről...
-
válasz
Lackooo84 #100786 üzenetére
Szerencsére ez nem minden esetben igaz, Domino előfizetéssel, vagy problémás/új ügyfeleknél valóban elhúzódhat napokig, vagy akár egy hétig is az adategyeztetés, hitelbírálat...stb., de meglévő (arany/platina) előfizetés hűségének a meghosszabbításával mindig megkaptam 1 - 2 napon belül a készüléket.
Hamarosan rendelek újra, remélem, most is így lesz. -
MrCsiT
addikt
válasz
Lackooo84 #99966 üzenetére
De neked van Tkom előfizetésed is, vagy CSAK Domino fix-ed van maraton nettel?
csak mert korábban mintha arról lett volna szó, hogy csak a megújuló, havidíjas netes csomagot vásárlók kapják meg az 50MB ajándék netet, a Maratonosok nem.
Akkor ezek szerint, Te megkaptad a Domino-ra az aktiválásról szóló sms-t az 50 MB-ról?
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #99528 üzenetére
Vandához még nem volt szerencsém, mert vitás ügyekben inkább levelezem, más meg hálistennek nem ovlt most. De előtte sem volt könnyű ügyintézőhöz jutni, mégis meg lehetett oldani. Végszükségben műszaki segítséget kérni, és onnan kapcsolnak, ha mázlid van
De majd már kíváncsiságból felhívom Vandát, cska az eddig olvasottak alapján tartok tőle, h őkelmétől majd a hideg ráz...
-
-
törölt tag
válasz
Lackooo84 #99493 üzenetére
Nem
Mármint nem tudom biztosra megmondani.
Csak arra emlékszem, h az előfizunál ott volt a számlán, de a dominónál nincs számla.
De rémlik vmi, h mikor volt vmi vitás ügy, akkor bent meg tudták nézni és megmondani.
Meg rémlik egy olyan, h havonta egy részletes számlát lehet kérni ingyen, az előző havi forgalomról, és mintha ez is a domino lett volna, és postán küldték ki. -
válasz
Lackooo84 #99392 üzenetére
Nem jó ötlet, egyrészt az előttem is írt ok miatt, mert lopás esetén feljelentést kell tenni - a lopás hivatalból üldözendő, a SIM kártya pedig a szolgáltató tulajdonát képezi -, másrészt az ászf szerint akkor pont fizetős, ha lopás miatt pótolni kell (Link), de ezt a leírásban is külön írják: Link
Trubad Úr: Szia, Úgy a legérdemesebb megpróbálni, hogy a méretben történő eltérésre hivatkozva cserélteted, úgy díjmentes (Link), hátha akkor is megoldja a cserét az ügyintéző, ha a SIM kártya nincs épp nálad, mert otthon felejted vagy ilyesmi.
-
air
nagyúr
válasz
Lackooo84 #99369 üzenetére
A vásárláskori kisker ár az, amit ő fizetett érte. Lényegtelen, hogy az akciós volt-e vagy sem.
Mondok egy példát.
Rendelek a neten valamit, ami 100eFt-ról le van akciózva (fujj, de ronda szerkezet) 80eFt-ra. Ez a kiskereskedelmi ára. Kifizetem, kiszállítják.
3 nap múlva vége az akciónak, az ára visszamegy az eredetire. Én 10 nap múlva élek az elállási jogommal. Mit fogok visszakapni? 100eFt-ot? Nem, 80 ezret, mert annyiért vettem.
A cserére ugyanez vonatkozik.
Nem is értem, hogyan gondolhatjátok, hogy ilyen esetben "nyereséggel" jöjjön ki valaki a dologból.(#99367) csako
"az ügyfél által eddig kifizetett készülékár"
Pontosan ezt mondtam én is. Amit ő fizetett. Nem az akció nélküli, eredeti ár számít.
Az értékegyeztetésnél általában szokták engedni a ráfizetést. -
thomas77
senior tag
válasz
Lackooo84 #99042 üzenetére
Nyilván eu-ban, hiszen azon kívül minden fizetős... (na jó az sms, meg talán az mms fogadása nem)
Amúgy ez sem ennyire egyértelmű. Pár hónapja még nem lehetett felhasználni az ajándék perceket eu-roamingban. Volt is ezzel kapcsolatban egy panaszom, amit ki is vizsgáltak. Arra a következtetésre jutottak, hogy hiába van feltüntetve az oldalon, hogy eu-ban is felhasználhatóak az ajándék percek, valójában csak az első feltöltéstől számítva lehetett. Valószínűleg most ezt a hibát javították, mert mint említettem, egy szűz kártyával próbáltam (feltöltés nélkül) és most remekül működik. -
Nikaré
őstag
válasz
Lackooo84 #98787 üzenetére
Keem1
Jogos ezt nem is vitatom.fornettisuti
Igen ez egy jó levezetés, az én gondolatommal azonosLackooo84
Biztos eltette, de azt nem hordja mindenki magánál.
Mellesleg mondtam is a magamét, hogy a jelszó gyűjtő app amit én javasoltam, adtam azt nézze meg, de nem volt benne rögzítve, Így járt.
Ettől függetlenül, az amúgy is magas előfizetés a tré web felület stb sorolhatnám mellett ilyenért ne kelljen már még pluszban fizetni! (nem baj, ha nem értünk egyet)
-
G@ben
addikt
-
Soulfly842
addikt
válasz
Lackooo84 #98169 üzenetére
Azzal sem tudna. A Telekom számára közömbös egy papír, s tévhit az, hogy bármit is befolyásol.
Az csak egy papírfecni, ami névlegesen jól mutat egy eladási tranzakcióban. Nem ő a szerződő fél és a Telekom csak a szerződő féllel tud ilyet intézni. Ilyen papírral elmehet egyéb szervekhez, ha pl. pereskedni akarna, de a Telekom nem tudja hivatalosan ezt figyelembe venni.
-
válasz
Lackooo84 #97098 üzenetére
Úgy tűnik valami elátkozott dominó kártyánk van. Ezzel a linkkel, és minden cookie és egyéb törlését követően próbált chrome és firefox böngészőben is túl sok az átirányítás. Egyszer nem ezt a hibát adta ki, hanem azt, hogy a weblap betöltése hosszabb időt vesz igénybe, frissítsem az oldalt, persze ugyanúgy nem működött.
A chrome ezt írta ki:
Az oldal nem működik
A(z) www.telekom.hu túl sokszor irányította át.
Próbálkozzon a cookie-k törlésével.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTSInternet Explorerrel is próbáltam, túl hosszú időt vesz igénybe az oldal betöltése, frissítsem, ugyanúgy nem működik. Azt hiszem a kör bezárult, nincs több oprendszerem és nincs több böngészőm. Esetleg még emulátorban tudok futtatni win10-et, Ha azt mondjátok hogy azzal működik, megpróbálom, de már tragikomikus ez az egész.
Na míg ezt megírtam, "továbbment" az explorer is, ezzel az új hibaüzenettel:
Ez a lap nem jeleníthető meg
•Ellenőrizze, hogy helyes-e az internetes cím (https://www.telekom.hu ).
•Keressen rá a lapra a keresőprogramban.
•Néhány perc múlva frissítse a lapot.Megpróbáltam letiltott bővítményes explorerrel is, természetesen az eredmény ugyanaz.
Tudjátok mit, én egyszerűen nem hiszem el, hogy volt olyan, akinél működött ez a dolog. Majd valaki a cégtől beballag személyesen és elintézi, mintha mondjuk 1998 lenne.
-
válasz
Lackooo84 #97098 üzenetére
Semmilyen formában, ezt a linket használva sem, semmilyen böngészővel, semmilyen beállítással nem működött az online adategyeztetés. Sütiket töröltem, minden létező védelmet kikapcsoltam a böngészőben (az alapértelmezetteket is), semmi. Túl sok átirányítás.
Személyesen ezt csak a cég ügyvezetője tudja elintézni, ha cégesek a kártyák?
Az érintett kártyáknak ott kell lenni? Tehát akik használják, azoknak is be kell menni?Elmondhatatlanul tele vagyok már azzal, hogy a telekom weblap működése évek óta ilyen kritikán aluli.
-
UHHH
őstag
válasz
Lackooo84 #97165 üzenetére
Ötöt lehet, online ellenőrizheted, mennyit küldtél, ha csatolod a számot a telekomos accountodhoz.
Domino SIM-hez adott 5db SMS4 db Lekérdezés ideje: 2018.04.18. 17:06
Domino SIM-hez adott 80perc2280 perc Lekérdezés ideje: 2018.04.18. 17:06Én még 4 db-ot küldhetek és 22 percet telefonálhatok (a 80-ast a balfék rendszer írja csak utána).
-
válasz
Lackooo84 #97024 üzenetére
Akkor a böngésződben nem stimmel valami, akár egy korábbi kapcsolódó előzmény vagy süti is befolyásolhatja, azzal pedig a szolgáltató nem tud mit kezdeni.
Amikor komolyabb karbantartások vannak, akkor mindenkit kiléptet a rendszer és több tényező függvénye, hogy mikor tud a böngésző elmentett adatok alapján visszaléptetni és mikor nem, bizonyos esetekben muszáj törölni az előzményeket. -
válasz
Lackooo84 #97020 üzenetére
Leginkább Chrome-ot használok én is, amivel most is tökéletesen működik nálam laptopon és mobilon is.
Ha több munkaállomáson is kipróbáltad és sehonnan sem tudsz belépni, akkor telefonálj az ügyfélszolgálatra, jelezd a problémát, ha hozzáértő és alapos illetékest fogsz ki, akkor járulj hozzá, hogy ő is megpróbálja a te fiókodba a belépést, add meg a jelszavadat - később módosíthatod, ha gondolod -, ha neki sem fog menni, akkor továbbítja az illetékesek felé a hibát.
-
EmberXY
veterán
-
pit stop
addikt
válasz
Lackooo84 #95382 üzenetére
Ha ki akartam mozaikolni nem engedett ránagyítani. Nagyítva meg ezt találtam meg elsőre ami takar
Amúgy ha függetleníteni kéne kártyafüggőt - amit fentebb írtak - akkor vissza kéne küldeniük központba; ha 3 vagy 14 napon belüli visszaküldés szintén központba kéne küldeniük. Szóval vagy rossz kupacból hozott emberke, vagy valaki rápróbált privátba szvsz.
(#95383) Dave1984 Pontosabban: csak ők szívják meg
Ez olyan, mint az adóemelés, nem hárítják tovább - ja de, mégis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest