- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #128551 üzenetére
Rendszerterhelést elkerülendő, az extra adat 30 nap után nem automatikusan, hanem manuálisan kerül le a szerződésekről, több napi bontásban. Emiatt van olyan szerződés, melyen megújult a 4GB adat és az ügyfél kapott erről értesítést.
Az újabb 4GB adat csak pár napig élt a szerződésen, a manuális deaktiválás során lekerült.
Újabb adat újraindulás már nem fog megtörténni.
Technikai hiba miatt indult újra nálad a 4 GB adat, mivel azt csak egyszer kellett volna megkapnod.
Fentiek miatt került le a második aktiválást követő pár napon belül.
Chat-en ezeket kaptam. Azért egy SMS-t küldhetnének ilyenkor, mert mi van ha a birka ügyfél pont azzal az adattal használja a mobilját?
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ubyegon2 #125960 üzenetére
Most töltöttem 5000 Ft-ot, megkaptam a 100 GB-ot.
Az appban már tegnap sem írta, de ma még jár a bónusz. A múltkor, mikor még az 1500 Ft-hoz is járt bónusz, ugyanígy volt. Az appban már nem írta, de a hónap utolsó napján is megkaptam a bónuszt hozzá.Ma viszont nem kerültek fel az ÁSZF módosítások.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #124531 üzenetére
Én inkább újra indítom... mert volt, hogy tesztként, nem az ajándék perc fogyott... bár az is lehet, hogy a 30-as szám már csak látszatra harmincas... mert amikor tesztként a vezetékest hívtam, az rendben volt... újra indítás után... na majd le tesztelem, újra...
Ha kaptál sms-t stb, akkor gondolom rendben kellene legyen.
Amúgy vodánál, most pl nem látni az ingyen 5 gb-okat, én beállítottam ,hogy mutassa az elmúlt 30 napot (1-től hónap végéig), így látni a fogyasztást pontosan)... Bár míg használtam addig sem ment el 2 gb sem kb. Most pedig még kevésbé valószínű... Maratonból is van még 800 mb... de jó lesz jövőre is
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ubyegon2 #124531 üzenetére
Ja, szerintem azért az 500 MB fogy, mert az előbb lejár, az csak 1 hétre szól. Szerintem akkor semmi gond, ha sms is jött róla. A láthatóságot meg majd megcsinálják.
Amúgy, hogy október végéig (gyakorlatilag november közepéig) él a dolog, olyan mintha számolnának off-line oktatással is esetleg. Ingyen adják a 100 GB-ot, de azért egy feltöltést kérnek cserébe. A Domino 30 napos korlátlan internet (a legtöbb embernek ez már gyakorlatilag az) "kihozható" így ingyen, az egyenleg pedig ott marad.
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #124527 üzenetére
appból töltötted fel? mert ha jól olvasom arra vonatkozik. Tavaly vagy mikor nekem is volt 100 gb-om, de azt csak úgy ünnepi alkalomra kaptam a vodától pár hétre. Évente szokott lenni ilyesmi. Amúgy lehet újra kell indítani a telefont... Nekem vodánál erről jött sms is, de gondolom telekomnál is.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
ubyegon2 #122752 üzenetére
A tegnapi témára reagálva...
Egy korábban bekapcsolt 50 MB és egy ma reggel bekapcsolt Domino Day esetén is, az egyik általam kezelt Domino kártyánál, ma a Domino Day-t kezdte el fogyasztani, az 50 MB-os maradt annyi, ahol tartott.
Lehet, hogy beállították a helyes sorrendet? -
viharhozo
addikt
válasz
ubyegon2 #117842 üzenetére
Ez engem nem erint, ahogy a torrent se. Nekem az a fontos, h a Multisimes kartyak mind kulonbozo IP-cimekrol latszodjanak, amikor valamit csinalnak. Torrent, tavoli eleres nem erdekel. Az a kerdes, ez igaz-e.
Ertem en, h a kis csomagok romlottak, de ha tenyleg 6k-ert ad 3 korlatlan mobilnetet, az azert eleg barati.
-
viharhozo
addikt
válasz
ubyegon2 #117837 üzenetére
"Gigaerős Net + díjcsomag mellé minden esetben 0 Ft/hó."
Ezert irtam ezt, itt nincs szo lassitasrol.
A NAT-olt cim itt mit jelent? Kifele ugyanaz a ket eszkoz cime? Hasznal ilyet most vki?
-
glacious
addikt
válasz
ubyegon2 #117629 üzenetére
Nem lehet hogy azért, mert inaktív? Bár gondolom nézted aktívként is.
Amilyen jó az üfsz felülete, bármi lehet. Nekem még mindig (látszólagos) hosszabbítás alatt van a szerződésem március óta, ami valójában már rég lezajlott (számlák jól jönnek). Többször próbálták megoldani, de még nem sikerült. Ennek az eredménye, hogy nem tudok online csomagot váltani, ha esetleg szeptember 4-től valami olyan jönne. Persze ott a telefon és/vagy az üzlet, na de akkor is
-
-
vpanangin
senior tag
válasz
ubyegon2 #117608 üzenetére
Vagy nem kell tovább bonyolítani:
korlátlan belföldi net, HBO GO nélkül, 5000 Ft-ért/hó. Egyik korlátlan net opciónak pont megfelelne sokaknak.
Másik lehetne olyan ami tartalmaz roaming helyzetben kb. 20 GB adatot, meg az HBO-t.
Talán ez a flotta őrület is alább hagyna.
Peace!
-
Winne
nagyúr
válasz
ubyegon2 #117400 üzenetére
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek, A tböbi bteű lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovallusk el mniednigyk bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen ltjáuk.
Ezt is lehet érteni, a fura kifejezésekkel együtt azt is lehet érteni, amit írnak. Le a
nyelvtannácizmussal! -
Micsurin
nagyúr
válasz
ubyegon2 #117235 üzenetére
Még mindig paráztam a zöldön az valami katasztrofális árnyalat.
A superfrosted kényszer megoldás amíg megjön motorra a QuadLock, minden másra meg az áttetsző Ultra Hybrid.
Akkor jó mert hozzájuk képest tényleg semmiség a Tré féle csoda, de a Cetelemet sem kell félteni főleg mikor egy egyetemistát hívogatnak hitel miatt. Néha roppant jót tudok szakadni rajtuk.
Sport nem sport jobb mint a gáz magát meg nem hordja be az meg oda is verne ha 55 éves fateromra hagynám.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
ubyegon2 #117230 üzenetére
Mi van te szívatsz a zölddel???
Ha zöldet hoznak visszavitettem. Számlán is fekete van és a gari jegyen. (IMEI alapján tudom ellenőrizni tényleg fekete e? Gar jegy szerint az.)
Ha 13:00-kor szállítás alatt volt akkor az odaérhet ma 17-ig a PickPack pontra? Jó lenne, már Nillkin tokért is elgurultam az imént annyira várom már.
-
-
m1lan
őstag
válasz
ubyegon2 #117121 üzenetére
A másik T betűs konkurens 100 gigát adott a karantén idejére, utána 1000 forintért adtak ismét 100 gigát, most pedig megint 100 gigát osztogatnak ingyen azoknak, akik szerződést kötnek vagy hosszabbítanak náluk.
Ehhez képest a Telekom 1 napra ad ingyen korlátlan netet egy elég szűk körnek. Csak dominósok vehetik igénybe és közülük is csak azok, akik be tudják aktiválni az applikációban, tehát a nyomógombos Nokiás nénikék és bácsikák kiesnek a kalapból.
-
Nikaré
őstag
válasz
ubyegon2 #117121 üzenetére
Fel vagy háborodva?
Elfogadom, jogos.
Van másik szolgáltatónál előfizetésem 7GB , ha szükséges felhúzom 12GB -ra ami egy évben talán kettő alkalommal fordul elő.
Azt sosem értettem miért kell torr... akarom mondani nagy adatmennyiségű adatcserét mobilon áramoltatni??? Tudom vannak kivételes esetek, na, de most komolyan?!
És nem kell a link szöveg, hogy "amikor a nyaralóban vagyunk..." stb -
-
4Grider
félisten
-
bendegruz
őstag
válasz
ubyegon2 #116816 üzenetére
én elvesztettem a bizalmamat a telekommal szemben..
még pár éve itt 5-6 ezret kértek a vezetékes netért, ami kb 10/3-as volt, mert nem volt ellenfelük...
már akkor pl a upc-nél feleennyiért volt tízszer gyorsabb internet..
majd keresek egy régi számlát, már nem is emlékszem pontosan az árakra, de messze a legdrágább volt az országbanegyébként a diginél most nincs 7 ezer a számlám mobil, tv, vezetékes net és nem kell box sem, mert annyi tv-re kötöm, amennyire csak akarom
-
bendegruz
őstag
válasz
ubyegon2 #116814 üzenetére
A fő szempont nálam sem a mobil hanem a többi szolgáltatása.
Bár a mobil is fejlődhet akár, ha nem tesznek ilyen 100millás birságokkal keresztbe neki :DA munkaerővel egyetértek.Itt is valami román szakmunkások voltak bekötni :D
Egyébként sztem legalább egy mobil előfizut hagyok a Telekomnál.
Egyedul a mobil szolgáltatásunkban nem csalódtam sosem..bár lehetne olcsóbb magenta nélkül is :)
-
bendegruz
őstag
válasz
ubyegon2 #116806 üzenetére
Én meg osszetettem a kezemet, amikor a digi is megjelent az utcában :D
Most annyi a net+tv+mobil, amennyi a telekom"csodagyors"internete volt ugy magában :)
A magenta biztos jó amúgy, de nalam elasta magát a Telekom, amikor nem volt mas alternativa itt es 2x áron adtak mindent, mint a tobbi szolgáltato mashol…
Mar csak egy mobilelőfizum van náluk.
De annak is lejar a husegideje rovidesen :) -
BBke
tag
válasz
ubyegon2 #116801 üzenetére
Èn váltottam Digiről Telekomra. Kispesten anno EMKTV volt, majd Digi lett. Digin volt az internet és a tévé. Vezetékes meg a Matáv, majd Telekom. Sokáig Pannonos (Telenor) voltam. Aztán az élet úgy hozta, hogy jobban jártam ha átviszem a számomat a Telekomhoz. Nagyjából ezzel egyidőben a vezetékes telefon át lett írva az apukám nevéről a nevemre. A Digit lemondtuk, és minden Telekomos lett, tévé, net, vezetékes, és a mobil is, így Magenta1- es lettem. A szüleim Telenoros számait is átvittem a Telekomhoz. Ezen kívűl van még kettő Dominó kártya a nevemen.
-
MadMancs
veterán
válasz
ubyegon2 #116801 üzenetére
Spec címekkel nemcsak Telekomnak vannak gondjai. Anyós címe x utca x szám x épület x emelet x ajtó
Lakcímkártyán így szerepel x utca x/x x emelet x ajtó. Mikor UPC kiepítette tavaly nyáron a hálózatot, 2 hónap alatt nem tudta megrendelni a szolgáltatást se web se személyesen se telefonon mert a rendszerük nem tudta lekezelni a címet, pedig upc szekrények ott vannak a lépcsőhában ( azóta sincs ott egy előfizető se). Telekomnál ugyanez volt a szitu, de ott nagynehezen kimentek személyesen megnézték, elérhető, szerződtek, azóta is működik (Optika). Viszont weben a cimre azóta is azt írja csak sat tv.
-
4Grider
félisten
válasz
ubyegon2 #116796 üzenetére
Az tessen felfogni, hogy nagyon sok egyszerű gondolkodású ember él közöttünk, akik úgy gondolják, hogy ha valamiből korlátlanra fizetnek elő, akkor azt nekik amennyire csak lehet, ki is kell használni. Akár szükségük van rá, akár nem. Itt osztott erőforrásról van szó, amit minél többen és minél hosszabb ideig használnak folyamatosan, annál hamarabb lehal, és így aki esetleg dolgozna rajta az nem tud. Az én Linux disztribúcióim egyébként elérhetőek ftp-n is, gondolom a tieid is.
-
AnonymusX
őstag
válasz
ubyegon2 #116796 üzenetére
Egy rosszul bekonfigurált torrent kliens simán tönkrevágja a forgalmazást mindenféle letöltési korlátozás nélkül is. Például azzal, hogy agresszíven rengeteg kapcsolatot akar fenntartani. Ezt még egy saját router, mobil hotspot is nehezen tolerálja így nem jut további socket a böngészésnek, ezért a felhasználó azt hiszi utóbbi is korlátozva van.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ubyegon2 #116794 üzenetére
Egyébként ez a lassítás a gyakorlatban úgy működik hogy ha fut a torrent akkor nem csak a torrentet hanem Mindent lassítanak, és emiatt az oldalak sokszor be sem töltődnek!
Ui:
Nem kell adatmozgásnak lenni a torrenten elég hozzá hogyha csak a kliens fut! (mindegy milyen fajta)
-
4Grider
félisten
válasz
ubyegon2 #116787 üzenetére
Mert nem állíthat mást. Hivatalosan nem lassíthatnak protokollokat, mert akkor nem felelnének meg az előírásoknak. Ha megfelelnének nekik, adott helyeken adott időintervallumban használhatatlanná válna a hálózatuk. Mert míg egy streamet hallgatót/nézegetőt frusztrál a szakadozó kép/hang, így előbb-utóbb megunja a túlterhelt hálózatot, addig egy torrentező max. elmegy egyet úszni vagy fagyizni, amíg 0.5 Mbps-al befejeződik a letöltése, amik közül jó, ha majd minden harmadikat megnézi...
-
tibor23
senior tag
válasz
ubyegon2 #116627 üzenetére
Pont te vagy az aki a legtöbbet rinyál ezen a Domino Most kérdésen, mert nem sikerül felfognod, hogy itt nem 190Ft-os tét van, hanem az, hogy sokan ráálltak erre a fajta 9/19Ft-os percdíjra, mert ez viszonylag tűrhető volt hosszú távon a további Domino által szintén nagyon kedvező árú szolgáltatásokkal együtt. A T már magán ezen a hálózaton belüli 9ft-os díjon is sokat kaszált a rengeteg elhordozott 30-as szám miatt. Azt magad is beismered, hogy ez a pár fillér a szolgáltatónak a nagy számok törvénye miatt nem mindegy, de az előfizetőt már lesajnálod emiatt.
Viszont fontos észrevenni, hogy ezzel a húzással a T elvesztette az előnyét a feltöltőkártyás telefonálásban, mivel a Vodafon Tuti+ jelentősen kedvezőbb, és ez hosszú távon meg fog mutatkozni a cég bevételein is - akár hiszed akár nem. Sajnos az összes cég nagyon inkorrekten és alattomosan arra játszik, hogy ilyen húzásokkal egy kedvező feltételekkel rendelkező csomagot- szolgáltatást hosszú távon, ha valaki nem figyeli folyamatosan a változásokat - egyre kedvezőtlenebbé teszi.
Amúgy is pont a telekommunikáció az a terület, ahol a világpiacon az árak folyamatosan csökkennek, ha nem oligipol lenne az árazás a beszélgetéseknek alig lenne ára. -
m1lan
őstag
válasz
ubyegon2 #116622 üzenetére
Pontosan. 2018 szeptembere környékén ment ki az SMS, hogy kivezetésre kerül a Domino Most, de december 31-ig még bekapcsolható lesz 30 naponta az applikációban. Folyamatosan hosszabbítgatták, és még most sem szüntették meg, csak kérnek érte egy kis aprópénzt.
Azért bezzeg nem hisztizik senki, hogy milyen jogon lett 500 forinttal olcsóbb a Mobil S.
-
Winne
nagyúr
válasz
ubyegon2 #116322 üzenetére
Ez azért nem olyan egyszerű, hogy odamennek ahová csak akarnak. Nálunk több ház két különböző társasházaiban bojkottálja a Telekomot, két rokonom is oda kötött volna, egyszerűen nem engedik be és nem is támadható ez egyénenként.
Van olyan hát, ahol már telített a hálózat mondjuk egy Digi gigabittel, lehet oda meg nem éri meg hálózatot építeni, sőt lehet fel van osztva, hogy melyik lakótelep kié.
-
Tompika777
senior tag
válasz
ubyegon2 #116058 üzenetére
Pl úgy kommunikálni, hogy tisztelt felhasználóink, 07.01-től a Domino Most opció fizetőssé válik, melynek 30napos díja 190Ft...Ennyi...Amikor bevezették volt nagy csinnadatra, hogy ingyenes és milyen jó, akkor a figyelemfelkeltés is lehetne látványosabb arról, hogy fizetni kell érte... Nem az összeg nagyságáról van szó, az viszont nem életszerű, hogy Piri néni a Hortobágy közepén az ászf-et fogja olvasni, hogy mi változik.
-
Soma01
veterán
válasz
ubyegon2 #115460 üzenetére
Egy kérdés még eszembe jutott. Ha a Dominó Day 1 gigát aktiválom, akkor ez az adatkeret kezd el fogyni először, ugye, nem a már meglévő? Amúgy a meglévőt sem külön x forintért vásároltam, hanem eleve így, ezekkel az adat és perc egyenlegekkel vettem a sim kártyát a Telekomtól. (1GB net, 80 perc beszélgetés)
-
kovacsmi_74
senior tag
-
Marcsello31
őstag
válasz
ubyegon2 #115388 üzenetére
Értem, tehát ha nekem csak két hónapra, talán 3 ra kellene, akkor arra teljesen korlátlan lenne, és ha lenullázódik a sim kártyám 0ftra utána, akkor nem újul meg és nem kel külön utólag más képp kifizetnem, erre gondoltam amúgy igen,
ahova megyek majd ott nem lesz vezetékes net csak mobil de az fullos. Aztán a telekomnál maradtam, mert ott volt annak a legjobb a térereje. csak az árat nem értem
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest