- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
tomy86 #42307 üzenetére
Szoktak lenni ilyen 10-20%os kedvezmények is hébe hóba...még az L7 telómat két éve úgy vettem,hogy webshop kedvezmény volt rá. talán megint lesz valami.
vagy csak egyszerűen csökkentsék addig az árát, mert nem akarom 120ért kihozni, feljebb lépni csomagba meg nem akarok.
-
csababarca
őstag
válasz
tomy86 #42305 üzenetére
értem. nekem már 4 év, sőt jut eszembe, 6 éve vagyok ugyanazzal a számmal előfizetőjük.
Hát kár,hogy így állnak hozzá...akkor reménykedem,hogy május környékén lesz valami webshopos 20%os kedvezmény random, szokott lenni.egyébként igen régen, tekintve,hogy 2009ig westeles kártyám volt
nah én meg még bőven a 2000es évek legeleji korszakról beszéltem...
-
Edi77
őstag
válasz
tomy86 #42282 üzenetére
"A jelenlegi gyakorlat nem kiszúrás azokkal, akik fizetnek, hanem mázli azoknak, akik ingyen megússzák." Nézőpont kérdése minden
Mint mondtam, én elfogadtam, hogy nekem ki kellett fizetnem, és csak próbálom a másik szemével is nézni a dolgokat, mert sokan nem értik, hogyha az egyiknek nem kellett fizetni, akkor neki miért kell?
-
-
tomy86
addikt
válasz
tomy86 #41886 üzenetére
Tárgytalan a kérdés. Sikerült belépnem a T oldalára és ott már a Net&Roll LTE-t jelzi, mint az előfizetésemhez rendelt limitbővítő opciót. Ezek szerint automatikusan váltott.
A #41886-os hozzászólásom természetesen nem válasz akart lenni tPedro-nak, csak összevissza nyomkodok -
válasz
tomy86 #40663 üzenetére
Végül is jó ez a pont-lépésük! Apám telefonja megy Dominora, (vagy lesz blue) eddig fizettem havi 2000-et, most meg elég lesz neki évi 2x1500...... Digiről homokszemért hív úgyis mobilt, nem 40-50 forintért!
Készüléket meg új előfizetéssel így is- úgy is olcsóbban kapok, mint hosszabbítással. De legalábbis nem drágábban... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
tomy86 #40412 üzenetére
Értem. Hát azt meg ki tudja hogy akkor mennyi volt ez az ár. Lehet hogy nem is szerepelt ezen a listán már 1 éve. Véletlenül beesett egy ilyen a T raktárába és aznap párom le is csapott rá. Talán 1 óráig volt ott. megrendelte és le is vették. Ez az 1 db volt. Az utolsó akciós ára lehetett akár 100k fölött is.
-
1430
senior tag
válasz
tomy86 #35257 üzenetére
Az e-számla óta nem derül ki a mobil rendszerekből, hogy kinek van csak e-számlája és kinek Távszámlája (is), de érdemes lehet a Távszámlába is beregisztrálnod a levélben lévő linken keresztül, mert így akkor is elérhetőek maradnak a (legalább) utolsó másfél év számlái, ha egyszer már nem lennél Telekom mobil ügyfél (no persze ha ez a veszély nem fenyeget...
)
#35332 A korábban linkelt oldalon (folyó szintű jelszóval) be tudsz lépni és ellenőrizni majd októbert, és most, hogy végre aktiválták a "papír" alapú hívásrészletezést (remélem az EHR-t kikapcsolták), a következő elektronikus számla végén lesz a részletes lista.Vikt0r
Miféle tarifa kedvezményekre gondolsz?BéHGT és kali
Igen, a lezárt MédiaMánia díjcsomagokra is lehet tarifahűséggel készüléket venni, de csak személyesen (mert az online rendszer ezt nem tudja kezelni).
Meglévő tarifahűség esetén, előre hozott készülékváltáskor csak tarifahűség nélkül vagy azonos esetleg nagyobb csoportba tartozó tarifahűséggel lehet készüléket váltani. -
tomy86
addikt
válasz
tomy86 #35257 üzenetére
Ma a harmadik ügyintéző megnyugtatott, hogy nem regisztráltam egy átmulatott éjszaka után betépve a távszámlára,
hanem az EHR-t állította be az első ügyintéző. Elvileg végre sikerült beállítani a rendszert úgy, hogy a számla mellékleteként fog megjelenni a hívásrészletező a következő hónaptól. De hogy ezért miért kell háromszor telefonálni?
-
1430
senior tag
válasz
tomy86 #35238 üzenetére
Igen, ehhez kell folyószámla szintű jelszó is, de akkor kérdezz rá, mi lett aktiválva.
Totheground
A 80-as számon T-Pontok nem elérhetőek, de telefonos ügyintéző is meg tudja nézni az üzlet készletet.Akve
Októberben nem vettetek még egy előfizetést? Mert akkor már folyószámla szintű jelszó is kell. -
aicon
senior tag
válasz
tomy86 #34791 üzenetére
Nekem meg olyan számot (vezetékes) osztottak ki amit pár hónapja adtak vissza és a létező összes adatbázisban szerepelt. Meg is találtuk több helyen.
Akkor megkérdeztem a trét:
- ha én megrendeléskor minden publikus megjelenést letiltok mégis hogy lehetséges ez?
- egyáltalán mi értelme van és hogy tudják garantálni az adatvédelmet, ha ilyen módom kerülnek kiosztásra a számok?
Még virtuális vállrántás sem volt a másik oldalon...amiből azt vettem ki hogy nekem kuss!
Számcsere lett belőle, amit először természetesen kiszámláztak.
Majd az NMHH-t megkeresve kegyeskedett jóváírni a tré. Elég idegőrlő és hosszú huzavona.
Korrektebb volt minden amíg nem tették be a lábukat ide. -
Prof01
veterán
válasz
tomy86 #33901 üzenetére
Nem akartam ezzel játszadozni, gyorsan kellett, úgyhogy bementem inkább és 4k-ért kicserélték.
Szánalmas, hogy 10 éve van náluk előfizetésem és van pofájuk ezért pénzt kérni.Viszont a családban hamarosan még 2-3 simet cserélni kéne, majd ott valamit kitalálok, mert biztosan nem fognak még 12k-t legombolni rólam emiatt.
-
aicon
senior tag
válasz
tomy86 #32981 üzenetére
Kálváriád sajnos ismerős számomra is. Azt hittem, hogy az invitelnél nincs aljább társaság, de tévedtem...
Ez az egész ügyfélkezelő rendszer úgy rossz ahogy van!
Telefonos ügyfélszolgálat, tépont, stb. egymásnak ellentmondó válaszok, nem ritka a félretájékoztatás, lassú kivizsgálás és hasonlók.
Jöhetne egy reformer gatyába rázni ezt a káoszt! -
glaci
őstag
válasz
tomy86 #32823 üzenetére
Szia!
Felhívtam Őket.
A hölgy kedves volt, és elmondta, hogy nem adhatom vissza, de szankciómentesen lejjebb válthatok egy csomaggal.
Majd átkapcsolt egy szintén kedves hölgyhöz, aki ezt meg is tette.
Még fölajánlotta azt is, hogy 1 évig 500 Ft. havidíj kedvezményt adnak, de azt inkább nem kértem.
Ha mégis kellene az S -es csomag, akor bármikor újra feljebb válthatok.
Egyébbként azt mondta minden marad az eredetiben, a hűség és a készülék törlesztője is, csak a csomag lesz kisebb.Azután a rossz pont után, amit ezzel a kavarással szereztek nálam, mint új ügyfélnél, ez a két hölgy nagyjából szépített, így most megint 0 -ról indulunk és kiváncsian várom, milyen lesz majd T-Mobile ügyfélnek lenni.
Egyébbként nagyon gyorsan megcsinálták a váltást, mert már el is ment az LTE hálózat és csak 3G -m van + kaptam egy SMS -t, hogy mikor fordul az adatforgalmi limitem. (Gondolom az XS -ét már túlléptem.)
Este majd felnézek a saját oldalra és rendelek hozzá egy Net&Rol 1 Gb LTE opciót, úgyis inkább netezek rajta, mint telefonálok.Köszi szépen a bátorítást.
Még nem volt velük dolgom (új vagyok), így eléggé tartottam ettől a beszélgetéstől. -
cigam
titán
válasz
tomy86 #32393 üzenetére
Igaz, ugyanakkor a 1430 által is idezett gumi szabályt (Az akció során igénybevett kedvezmény visszafizetésén felül.) Én úgy értelmezem, hogy ha készüléket részletre vetted(ami szintén 2éves, mint maga a hűség), akkor a fenmaradó részleteket kell kicsengetni. Semmi más "akció" nincs.
A készülék ára pedig a bevállalt csomgtól függ.
"Az előfizetésre vállalt hűségnyilatkozat esetén az akciós kedvezményért cserébe vállalja, hogy meghatározott ideig (1 vagy 2 év) előfizetését nem szünteti meg, azt nem szünetelteti, illetve ezen időszakban nem lesz tartozása, ami alapján a szolgáltató az előfizetés felfüggesztésére kényszerül. "A SL-ról szó sem esik.
Persze az idézett mondat értelmezés kérdése, a tévedés jogát fentartom.
Sose értettem, hogy miért készüléket vesznek előfizetésel, és nem olyan előfizetést amire szüksége van, (eseteleg) hozzá egy telefonnal.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
tomy86 #31994 üzenetére
(#31994) tomy86
(#31997) erdoke
Amikor megtudta, hogy kap egy út telefont akkor ezt mondták neki: (mondjuk most ugye kapott egy full listát, hogy válasszon)-Majd kapsz egy telefont, iPhone5 jó lesz? -főnök
-Telefonálni lehet vele? -haveromTehát nem érdeklik annyira a + dolgok (most még
) de komolyabb munkakörénél fogva muszáj lesz neki a folyamatos e-mail szinkron meg ilyesmik.
-
1430
senior tag
válasz
tomy86 #31575 üzenetére
Mikor tavaly tavasszal megszaporodtak a "panaszok", hogy visszaküldenék az ügyfelek a csomagot, de nem volt mellékelve visszáru nyomtatvány, utánakérdeztem ennek. Ekkor mondta a WebShop "guru", hogy mivel nem vonatkozik már ránk ez a törvény (club1 >> a cégnél változott valami, de ezt nem fejtette ki), nem mellékelünk nyomtatványt, de a folyamatot meghagyjuk ezért a WS ÁSZF-hez nem nyúlnak. Mellesleg a nyomtatványhoz sem ragaszkodnak, de ha szeretne ilyet kitölteni az ügyfél, a netről letöltheti.
A szolgáltatás részénél sem változott az elvi szabály, miszerint előfizetést csak akkor vesznek vissza, ha még nem aktiválták, Domino-t pedig akkor, ha nem lett kitörve a SIM. Ehhez képest előfizetést aktiválás után is visszavesznek, de a Domino SIM-et valóban nem, azt visszaküldik és csökkentett összeget küldenek vissza.djculture
Nem csalódtam benned! -
válasz
tomy86 #29613 üzenetére
azért is írtam, hogy a szokásos, de semmit sem gondolok, én csak egy előfizető vagyok, aki elcsodálkozik néha a szélsőséges - nem logikus - árakon, persze mindig akkor van néhány számora esetlegesen kedvező módosítás/elírás, amikor épp nem akarok venni telefont, illetve többnyire azon típusok esetén, amik szóba sem jöhetnének, mint aktuális/leendő telefonom...
-
1430
senior tag
válasz
tomy86 #28697 üzenetére
Mikor kaptad az SMS-t? Este 20 óra után? Mert akkor már nem lesz automatikus a feloldás, telefonálj be és kérd a korlátozás levételét.
turbobusa
Nem tudok elképzelni olyan kombinációt, ahol a díjcsomag + Go!Net XL kombinációval jól járnál mint egy Mozaik + Net&Roll 1GB opcióval, még akkor sem, ha az első 2 hónapra promóciós áron kapod a Go!Net XL-t.
Vegyük az Eco XS (1950 Ft) + Go!Net XL (2490 Ft) + hívószámkijelzést (203 Ft) = 4643 Ft és kb. 50 perc jön ki.
Ezzel szemben Mozaix XS (3200 Ft) + Net&Roll 1GB opció (1000 Ft) = 4200 Ft és 94 perc is kijöhet, ha például aktiválod a percdíjcsökkentést (egyedüli extraként ez díjmentes). No és persze nem csak 1GB-ot, hanem 200 MB-tal több keretet használhatsz a díjcsomag miatt.
Na most ha ennél több perc kell (például 200), akkor meg már eleve csak a Mozaik díjcsomagok vannak (az S csomagból kijöhet több mint 160 perc), amihez miért aktiváltatna bárki is 1000 Ft helyett 2500-ért +1GB-ot?aicon & djculture
Bár a díjszabásból valóban kiolvasható az a verzió is, amit djculture írt, de a törvény azt írja elő, hogy magánszemélyeknek az elmúlt egy évről az adott ciklusról az első híváslista igény díjmentes, utána lehet díjköteles. Vagyis ha aicon először kéri ki egy adott időszak híváslistáját az elmúlt egy évből (pl. 3-4 hónappal ezelőttit), akkor az is díjmentes.St3ven
Havidíjas ügyfeleknél a számcsere megoldható, akár még hűségidő alatt is.peugeotmate
Amit most írok, az szigorúan elméleti, de ha működik is, elég macerás és költséges.
Nővéred áthozza a Telenor-os számot (Domino 4050 Ft - bár a megszüntetése lehet problémába ütközne majd, havidíjas 5000 Ft). Ha már itt van, megszünteti ezt a 20-as számot, és rögtön számcserét kér a Like számon (6500 Ft). Mivel a 20-as számot fogja kérni, a választott szám díját is fizetnie kell (6500 Ft). Ezt követően vesz egy új előfizetést hűség nélkül (5000 Ft). Azért kell új előfizetés, mert ott kérhet számcserét, míg Domino-nál nem. Az új előfizetéshez kapott számot lecseréli (számcsere 6500 Ft) az egykori 30-as Like hívószámra (választott szám 6500 Ft). Ezután átíratjátok a számot a nevedre (6500 Ft) vagy átváltja Domino-ra (2700 Ft) ahol díjmentesen rögzítenek Domino Felhasználóként. Miután a neveden van az egykori Like hívószám, intézheted a számhordozást a Vodafone-hoz (feltételezem ott is kell valami díjat fizetni az új előfizetésért vagy készülékért). Kérdés - ha működnek is az itt leírtak -, hogy megéri e kb. 40 ezer Ft-ért ez a sok cécó, spóroltok e ennyit egyáltalán az egészen. -
Mr. Teddy
őstag
-
sssent
senior tag
válasz
tomy86 #27702 üzenetére
Szerintem kérdezz rá, hogy nem kattant-e be valahogy az a marketinges hozzájárulás. Ugyan egész más, de nálam a legutóbbi tarifacsomagváltáskor valahogy teljesen deaktiválódott a mobilnet szolgáltatás, pedig az új csomagomban még adatforgalmi keret is van. Már ott tartottam, hogy bevittem a telefont a szervizbe. Ott is csak hosszú fejvakarás után esett le tantusz.
Fent csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem feltétlenül kell titkosítani is a számot ahhoz, hogy békén hagyjanak. Én pl. szoktam ismeretlen számokat visszahívogatni az alapján, hogy a tudakozóból ráismerek az illetőre, amúgy nem. Sokakról tudom, hogy hasonlóan járnak el, ezért nem szeretek én sem rejtőzködni. Ráadásul volt titkosított számom is, arra is beestek marketingesek, szóval szerintem nem ezen múlik.
-
válasz
tomy86 #26971 üzenetére
részint rossz irányban vontál le következtetést abból, amit én írtam!
nézz bele a szervizes menübe, hogy milyen infókat ír ki a aszolgáltatós firmware verzióval, illetve az utólag felhúzott eltérővel, és tudni - de lagalábbis sejteni - fogod, hogy miért írtam, amit!pepe091; ezt így nem lehet kijelenteni, mert az egy dolog, hogy nem foglalkoznak vele, de papíron nem okés a dolog, és csak egyszer fogjon ki valaki olyan szervizest, aki ellenőrzi a dolgot, és foglalkozik is vele!
-
.bruszli.
senior tag
válasz
tomy86 #25614 üzenetére
Úgy értem ez a 2 dolog együtt; hogy valaki egyszerre vesz 2 év hűségre új előfizetést,plusz a meglevő Domino szerződéséhez készülékcserével telefont.
(#25613) Zsolt_72 - Feltéve ha nem kompletten,papírostul-dobozostul ellopott pre-paid készüléket vesz az ember...mert az eredeti tulajdonos kérésére,rendőrségi feljelentés alapján az is tiltható.
Ha már kekeckedik itt mindenki. -
-
.bruszli.
senior tag
-
.bruszli.
senior tag
válasz
tomy86 #25606 üzenetére
Szerepelne a Domino csomag is rajta,mint pl itt :
Arról a korábban berakott számláról nekem az jön le,hogy előfizus,de legalább a telefon egy összegben ki lett fizetve ( szóval részlet-elmaradás miatt nem lesz tiltva )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- GIGABYTE Z490M Alaplap
- Playstation 4 500GB Destiny The Taken King Limited Edition
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest