- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #32408 üzenetére
Cetelem gyakran azért akcióz (0 THM, 10-15 % kedvezmény bizonyos boltokban), hogy rákapasson, és előbb-utóbb csúszni fogsz, akkor pedig kamatostul beszedik a korábbi befektetést. Ha figyelsz, a többiek (a nem körültekintőek) kárára tényleg vásárolhatsz kedvező kondíciókkal.
-
Varszegig
veterán
válasz
lugosi #32286 üzenetére
Ok, akkor biztos nekem vannak szövegértelmezési gondjaim.
(Mellesleg ha így van ahogy mi értjük az simán megérne egy felügyeleti bejelentést, hiszen úgy változnak a feltételek, hogy kvázi utólag értesülsz róla, hogy tegnap kellett volna átmenned abba a csomagba. Ráadásul ez a novemberi díjszabás nagyon nem lelhető fel még a honlapon (legalábbis reggel én nem találtam), tehát eleve mókás erre hivatkozni, a mostaniban meg nincs egy kukk se erről. Csak a számla hátulján ez a kedves levél.)
-
lupus_l
aktív tag
válasz
lugosi #32209 üzenetére
Igen, érdemes figyelni a híreket és a szolgáltatók reakcióját (2 nappal ezelőtti hír).
Már itthon is van erre példa, a Digi ügyfelei ingyen hívhatják a romániai vezetékes Digi-s számokat.
-
1430
senior tag
válasz
lugosi #31955 üzenetére
lugosi & St3ven
"Nem az volna, hogy olcsóbbnak kéne lennie, mint új ügyfél esetén?"
Itt most annyival másabb a helyzet, hogy nem járt még le a hűsége, ezért a hátralévő hűséget kell kiváltania a felárral. Ha várna még 3 hónapot, akkor annyiért vagy kicsivel olcsóbban kapná meg a készüléket, mint új előfizetéssel. Akkor szokott még drágább lenni a készülékváltás az új előfizetéshez képest, ha nincs legalább arany szinten a hívószám.Zolik
Ha visszaveszik a készüléket, akkor (nagyjából 1 hét után) visszakapod a beváltott pontokat illetve marad a hívószámod Next XL-ben. Miután levették a készülékkötbért (és a pontokat is visszakaptad), rendelheted az új készüléket. A korábbi vásárlás összegének visszaküldését is megvárhatod, de az inkább 1 hónapos folyamat. -
PNP
őstag
válasz
lugosi #31892 üzenetére
Én is így értelmeztem, ugyanakkor rendelésnél, amikor az adott készülékhez igényelhető díjcsomagokat dobja fel egy táblázatban, ez szerepel mellette:
"4) A havidíj-kedvezmény és lebeszélhetőség hálózaton belül, valamint más belföldi mobil- és vezetékes hálózat előfizetői felé indított hívásokra, illetve I./1-es és I./2-es kategóriájú SMS, valamint MMS küldésére használható föl." -
erdoke
titán
válasz
lugosi #31847 üzenetére
Éppen most nézegettem én is, de ha jól tudom, átváltani nem tudok erre Mozaik XL-ről, csak 2 év új hűség. Emellett ugye kevesebbet ad ugyanannyiért, mint a Red. Igaz, most adnak hozzá 3 hónapig +1 GB netet , ha online rendelem, illetve második SIM-et, amivel megosztható az internet tartalma. Ezek talán nincsenek a vodás csomagban.
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #31754 üzenetére
Én most is úgy látom, hogy a #31734-ben azt írod, hogy neked se működik az app. A következő kettőben is erről van szó, hogy egyikőtöknek se megy már. Azt én értem, hogy előtte működött, sikeresen beléptél. Annyit írtam mindössze, hogy miután már senkinek nem működött, furcsa volt a kérdésed. Szerintem zárjuk le, mert már minket se érdekel a téma, nemhogy a többieket.
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #31752 üzenetére
Kit érdekel, hogy X időpontban még sikeresen beléptél, ha utána leírtad te magad, majd másik két ember, hogy már nem lehetett belépni? Illetve nyilván én magam is ezt tapasztaltam? Ezek után kérdezted meg, hogy mit lát belépve! Ő, aki leírta, hogy már nem tud belépni! Valahogy azt se vetted észre, hogy én nem a 31428-31431-re reagáltam, hanem később. Sőt, az eggyel ezelőtti hozzászólásomba még be is tettem a történéseket hozzászólás számmal. Elolvastad?
De ragozzuk még, illetve személyeskedjünk primitív módon, attól majd jobb lesz a topik... -
erdoke
titán
válasz
lugosi #31745 üzenetére
Én nem így látom... Mindenki más azt írta, hogy már nem is tud belépni. Ezek után reális kérdés volt részedről, hogy mit látunk egy funkcióra kattintva, ami csak belépve elérhető?
=> #31734-31735-31736-31737: nem lehet belépni, majd erre te a 31738-ban megkérdezed, mit lát ott, ami csak belépve látszik. Szerinted én nem tudok értelmezve olvasni?
Nyilván csak az okozta a kavarodást, hogy időben kicsit eltolva jöttek a hosszászólások (= fórum, nem chat), fölösleges mellre szívni... -
-
tomi613
aktív tag
válasz
lugosi #31728 üzenetére
Csak a wifi kapcsolatnál kér jelszót! Mobilnetnél nem!
"Telekom app
A vállalat egy új okostelefonos alkalmazást is kiadott, a Telekom app mától letölthető Androidra és iOS-re, hamarosan pedig elkészül a Windows Phone verzió is. Az alkalmazás egyfelől lehetőséget ad az olyan ügyek intézésére, amit a weboldalon eddig is meg lehetett tenni (pl. egyenleg lekérdezése, számlafizetés, díjcsomaggal kapcsolatos információk), valamint kiváltja a Kapcsolat hűségkártyát is - a kedvezményre jogosító helyeken elég a telefonon látható kártyát megmutatni. Az alkalmazás érdekessége, hogy automatikusan azonosítja a felhasználót, a bejelentkezéshez és használathoz nem szükséges felhasználói nevet vagy jelszót megadni."
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #31628 üzenetére
Szerintem ez itt nem a "Kinek a f..ka nagyobb" topik...
Nem a környéken lakok, nem érint hosszabb távon a hiányosság, csak furcsának találtam. Más üdülőfalukban, ahol már jártam, mindig volt T-s 3G. Még akkor is, ha az nem közvetlenül egy város szélén fekszik (pl. Noszvaj). Bizonyos szegedi lefedettségi gondok nem közvetlenül összehasonlíthatók, hiszen ott csak az egyébként meglévő 3-4G hálón kellene javítani, nem áthúzni Hódmezővásárhelyről. -
spawn21
veterán
válasz
lugosi #31506 üzenetére
Te meg nem érted!
Azt is a számlán van, hogy hívtak! Tanulj már meg olvasni!
djculture: nem valóban nem szoktam. Bejövök a melóhejre és non-stop tetoválok. Nincs időm ilyesmire.
De ez ha valóban így lesz, akkor nagyon jó. Addig meg nem kifizetem a csekket. Nem akarok
idegeskedni. Így nem tudok dolgozni. -
válasz
lugosi #31402 üzenetére
a szolgáltatás része, amikor veszel egy telefont...stb a szolgáltatótól adott előfizetéssel, akkor a megfelelő sim kártyát adják, és amennyiben olyan módosulás következik be, amiben a szolgáltató is részes, például azonos előfizetésre veszel újabb készüléket a szolgáltatónál, úgy díjmentesen cserélik, hiszen az általuk adott újabb készülék igényli, hogy a szolgáltatást másmilyen sim kártyával is használni tudd.
amennyiben nem a szolgáltatónál veszed az újabb készüléket, úgy ahhoz a szolgáltatónak semmi köze, mivel ő a készülékéhez biztosította a megfelelő feltételt, de ha másmilyen forrásból szerzel be telefont, akkor a szolgáltató mossa kezeit, ahhoz neki nem kell díjmentesen biztosítani a saját tulajdonát képező sim kártya cseréjét, hiszen csak a te oldaladon állt be változás. -
adam3
aktív tag
-
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #31172 üzenetére
Netezéskor, levelezéskor, de bármiben, ami sok olvasással jár, még a 7" tabletek is lényegesen gyengébb élményt nyújtanak, mint a 9-10" környékiek. Állandóan scrollozni és nagyítani kell. A telefon, beleértve az 5-6" méretűeket is, csak lyuk az internetre, kényszermegoldás addig, amíg nincs jobb kéznél. Én inkább hordozom az iPadet, ha kinéz némi hosszabb üresjárat, mintsem állandóan szívják egy tepsivel, de nem vagyunk egyformák.
Van akinek ez, másnak a tepsi.
Zárójelben: a tepsi csak gagyi műanyagból készülhet, mert egyébként olyan szinten száll el a súlya, hogy nem is lenne kérdés, mit hordozzon az ember. -
erdoke
titán
válasz
lugosi #30799 üzenetére
A 21 Mbps csak egy paraméter a sok közül. Ennek közelébe 3G-n az utőbbi időben csak éjszaka lehetett kerülni, normál esetben a töredéke volt csak meg, és akkor a feltöltést vagy a reakcióidőt nem is említettük. Gyakran 20-30 Mbps LTE hálón a feltöltésem, úgyhogy megint engedélyeztem, hogy a mobil adatforgalom terhére is automatikusan töltődjenek fel a képeim. Furcsa kimondani, de jobb a feltöltésem mobilneten, mint otthon kábelen, pedig a UPC 120 Mbitet ad lefelé...
(#30806) tzsolesz
Rossz faluban élsz. A szüleim egy 1700-as hevesi faluban laknak, és ott HSDPA van a T részéről.(#30807) raziel01
Az LTE jelenleg egy prémium szolgáltatás, és a szolgáltató szerint nem jár egy 2500 Ft-os csomaghoz. Én annyira nem találom felháborítónak. Azt már inkább furcsának, hogy LTE képes okostelefon mellé csak az a csomag fér bele. -
Soulfly842
addikt
válasz
lugosi #30760 üzenetére
Az általad linkelt oldalon is írják:
"A T-Mobile Business Net szolgáltatásának előnyei
a 4G/LTE technológia is elérhető valamennyi Business Net díjcsomaggal"
A szemléletesség végett:
Lehet egy-egy esetben 3G-n csak zötyögne 1 MB/s -vel a feltöltés, 4G-n meg a maximumra is alig sikerül visszafognia a korlátnak...Egyébként én úgy gondolom - szubjektív vélemény, nem tényállás közlés -, hogy időről-időre bővülni fog a teljes sávszéllel működő 4G a mobilinternet portfólióban... tesztüzemek lemennek, stabilan beállnak a tornyok és lehet 'zúzni'...
Folyamatos volt eddig is a bővülés, az egyre nagyobb sávszélességek bevezetése. Gondoljatok csak pl. az önálló simkártyaként működő relaxnetek (7,2 MB/s) kivezetésére... pedig nem is olyan régen még abból volt 3, 7, ill 14 GB-s
A net&rolloknál meg előbb az M, L-re, majd végül a net&roll S-re 21 MB-s lett... ha ezt a tendenciát elnézzük akkor....
-
club1
veterán
válasz
lugosi #30774 üzenetére
Az lte-nek a kisebb csomagkésés miatti gyorsaság, és az alacsonyabb frekvencia miatti stabilabb/nagyobb lefedettség (már ahol van a 3G mellett) az értelme.
20 Mbps sebességgel egy óra alatt 8-9 GB adatot lehet forgalmazni, ennyi erővel tehát az LTE-nek sem lenne értelme, hiszen nincsenek több 100 GB-os havi adatforgalmat tartalmazó csomagok... -
válasz
lugosi #30774 üzenetére
nincs konkrét lte sebesség, az elérhető maximum több, mint a különböző 3g módozatokban, de azt nem feltétlenül kell kihasználni.
sok már területen is igaz ez, például kábeles netet sem használ 120 megabit/sec csomagot mindenki, hiába elérhető nála, akinek elég a fele is, az olcsóbb csomagra fizet elő, és azt veszi igénybe!
válaszidőben is jobb az lte az eltérő módozatoktól, tehát akár már azért is megéri, illetve sok olyan helyen van már lte, ahol nincs vagy gyenge a 3g, emiatt is megéri, meg ugye amíg a különböző 3g hálókon terheltebb, vagy egyéb szempontból problémás helyeken csak néhány megabit/sec csordogál, addig az lte hálón az alacsonyabb 21 megabit/sec csomag is a sokszorosát fogja adni, mint a korábban említett 3g háló! -
erdoke
titán
válasz
lugosi #30670 üzenetére
Van 3 gyerekem 14 éves kor alatt, iskolába nem lenne praktikus i5-tel küldeni őket. Az elmúlt tanévben "csak" egy Wave tűnt el, de inkább maradunk a budget telefonoknál. Talán 8. magasságában egy 4S... Egy évig jó lesz ez a 620-as Lumia, főleg ha rájövök, mi merre hány méter, és miért gondolkodik ennyit a rendszer, miközben a gyengébb vassal szerelt i4S az asszonynál fél év újraindítás nélkül simán fut. -
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #30302 üzenetére
Ha más esetben ugyanúgy működik a 1430-ra küldött kód, akkor jó eséllyel T&S-nél is fog. 100 % közeli választ csak ügyfélszolgálatos fog tudni adni. Mióta rájuk vársz, simán felhívhattad volna a 1430-at.
Az appal kapcsolatban csak magamat tudom ismételni: Mi értelme lenne, ha az adat roaming aktiváló alkalmazás csak adat roaming aktiválás után működne? Ugyanígy az idevágó T-s honlap is megy külföldön roaming aktiválás nélkül.
-
erdoke
titán
válasz
lugosi #30291 üzenetére
Igen, valóban úgy tűnik, hogy az első kérdésnek inkább csak a végét olvastam el.
"az üzletin nem találtam adatroaming megrendelést."
Az SMS-re szándékosan írtam az alkalmazást, mert az tuti nem kerül pénzbe. És ha már a WTF kérdéseknél tartunk: Mi értelme lenne, ha az adat roaming aktiváló alkalmazás csak adat roaming aktiválás után működne?
Végül pedig az SMS: Miért lenne különbség az üzleti és a mezei előfizetők között az aktiválás lehetőségeit tekintve? Ha mégis van, elküldöd az SMS-t, és kapsz valami választ, miszerint nem elérhető/nem működik abban a formában. Kemény 30 Ft kockázatot rejt a dolog...Havonta 6-8 T&S csomagot aktiválok már évek óta, tehát azért gondoltam, hogy válaszolok, mert elég sok tapasztalatom van a témában. Az utóbbi időben egyetlen f@sságot vezetett be a T ezzel kapcsolatban, mégpedig hogy ha elfogy a keret, az újbóli aktiválás nem engedi folytatni ott, ahol abbahagytad, hanem először le kell mondani (-SURFM). Korábban elég volt a 24 órán belül is elküldeni egy újabb +SURFM-et, és megint volt 50 MB-od.
-
313313
addikt
válasz
lugosi #30230 üzenetére
Pedig szerintem evidens, hogy az előfizetést is bele kell számolni, mert sokan nincsenek tisztában vele, hogy az havi x ezer plusz pénz, mint ahogy az említett példa is mutatja.
Másrészről meg sokan vannak, akik meglévő előfizetéshez/kártyához vennék a telefont, de nincsenek tisztában vele, hogy a törlesztő részleten felül plusz x ezer forintot kell az új előfizetésre is lecsengetni.
Olyanok is vannak, akik az alap előfizetést se beszélik le, vagy kártyás csomagjuk van, amiről fél évente beszélik le a 3k-t, de beleugranak 5-10-15 ezres havidíjba, amit persze, hogy nem tudnak fizetni...
Ki van ez az x év hűség a szolgáltatóhoz, x év hűség az előfizetésre találva rendesen, páran nézték már el, ill nem fogták fel, hogy ennek milyen költség vonzatai is vannak.
Magyaráztam már el én is jópár embernek, hogy a 0 forintos készülékért 1 év alatt mennyit is fizet, ha 1 percet nem hív a készülékéről akkor is.
A te megközelítésed akkor lenne helytálló, ha valaki a meglévő 5-10-15 ezres előfizetése mellé venne készüléket, mert ő nyilván így is-úgy is fizetne annyit, de az ilyenekből nagyon kevés van... -
1430
senior tag
válasz
lugosi #30135 üzenetére
MM díjcsomagra is vállalhatsz még tarifahűséget, de csak üzletben.
313313
Nem, lévén ahhoz előbb be kellene tenni ezt az ÁSZF-be.roberto02
A "probléma" ott kezdődik, hogy ha az ingyenesen hívható számokkal beszélsz, annak a nettó díja is bekerül az aktuális egyenlegbe (számlazáráskor írja jóvá a rendszer). Tehát minél többet hívod ezeket a "kedvenc számokat", annál megbízhatatlanabb lesz az aktuális egyenleged. -
válasz
lugosi #27118 üzenetére
nem hiszem, korai lenne még a húzós terelés, az lte fejlesztésekre, hangolásrra...stb gondolok inkább, vannak még vele problémák...
meg területe is válogat(hat)ja, én lte módban lógok, de kíváncsiságból visszanyomtam h+ hálóra, és nincs vele probléma, nem lassult jelentősen a korábbiakhoz képes. -
1430
senior tag
válasz
lugosi #24568 üzenetére
Igen, a meglévők is emelkednek, és elvileg januárban állt át a kereted, de ha nem, a február 1-ei fordulónapon már mindenkél az új keretnek kell megújulnia.
Beca1990
A GLS a szállítás napjáig azt sem tudja, hogy csomagot fognak kivinni neked, tehát még ne a GLS-t hívd, hanem a T-Mobile ügyfélszolgálatot. Ettől még hétfőn délután kiadják a csomagot a GLS-nek, de üzennek nekik, hogy csúsztassanak rajta (legfeljebb 5 munkanapot lehet). Ha kedden a GLS-sel beszéled meg, az is működhet. -
StLui
veterán
válasz
lugosi #23527 üzenetére
Viszont az is tény, hogy olyan pici kamatról van szó egy ilyen kis összegnél, hogy nem feltétlen éri meg vele foglalkozni. 100eFt-nál szja levonása után 4-6eFt az éves kamat, de itt ugye ki kell venni ráadásul havonta a törlesztőt. Tehát havi 4-500Ft a kamat ami a tőke csökkenésével egyre csökken.
-
Turbomann
tag
válasz
lugosi #21720 üzenetére
Röviden:
Múlthéten bementem előadtam a panaszom több, mint 10 percig szorakoztak és mondták jövö héten csörögnek azt jöhetek. Jöttem is és megint hátra vitte az ipse a telefonomat. Vissza jöt és közölte a fekete levest. Indikátor elszineződött, ezért ír egy papírt. Kértem, hogy hol lehet független szervízt találni ahol ezt nekem bevizsgálják? Erre Ő mondta ilyen nem létezik, mert csak ŐK vizsgálhatják be. Mondom, akkor miért cserélik ki a készüléket, ha egyszerű hibát jelent az ember.Szóval elmérgesedet a helyzet panasz könyvben megemlítettem a 8 év múltat és ezt szeretném megosztani más fórumokkal ezt kértem tőlük engedélyt is, hogy vélemyényt kapjak erről a dologról. Helyesen járt el, annak ellenére, hogy nagyon nehezen lehet ezt észre venni. A múltheti figura nem panaszkodott, erre pont tegnapi esőre fogta.
Igaz nem votl kint az esőben, mert nem vittem magammal.
Hiába ezt a részt úgy se tudom bizonyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- Intel Core i5 11400F - 4.4 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest