- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
spawn21 #31507 üzenetére
Tegyél már be légyszi a számláról egy részletet, ahol azért van tétel, mert hívtak. Ugyan kértem ezt már, de amíg nem teszed be, addig enyhén szólva kételkedünk. (Ha az van a számlán, hogy roaming során fogadott hívás, az azt jelenti, hogy külföldön fogadtál hívást, az nem játszik, mert az egyértelműen rajta van a weboldalon, hogy az nincs benne a havidíjban.)
-
djculture
félisten
válasz
spawn21 #31499 üzenetére
Nem nagyon szoktál látom híreket olvasni pont az eu bizottság akar erre minden eu-s tagországban érvényes szabályozást megalkotni... Onnantól az ilyen roaming hülyeség megfog szűnni egész Európában, bármelyik országból hivsz meg sms-t küldesz mobil internetezel annyit fogsz fizetni mintha itthon lennél és aki hív is a tarifacsomagjának megfelelőt fogja fizetni tökmindegy melyik európai országból teszi ezt.
-
Varszegig
veterán
válasz
spawn21 #31499 üzenetére
Be tudnád ide másolni azt, ahol fogadott hívás fel lett számolva? Ugyanis ilyen tétel egyszerűen nincs a díjszabásban. Csak ha külföldön tartózkodsz. Engem is szoktak hívni külföldről, de ennek nincs díja.
Tényleg segíteni akarunk neked, de ha nem vagy partner benne, akkor nehéz.
Mellesleg nem tudom, te mit hívsz fullos előfizetésnek, de szerintem olyan nincs
Voda Red, vagy telekom next. De még ezeknél is lehetnek etra költségek, a tényleg korlátlan Voda Rednél is a standardnál külön kell napijegyet venni külföldre az ingyenességért, a voda red supernél meg 7 nap az ingyenesség roamingnál. A mozaik XXL azért messze van ezektől, de még azok sem fullosak.
-
válasz
spawn21 #31487 üzenetére
User error lesz ez. Ha keresnek külföldről, az hótt ingyenes (ha otthon vagy).
A roaming meg jár hozzá (nincs tiltva), de fizetős.Ha komolyabban utánanézel, akkor vannak olyan prémium csomagok (bár ezt konkrétan csak másik szolgáltatónál láttam), ahol kifejezetten hangsúlyozzák, hogy x mértékig van benne roaming.
Egyébként ahogy Varszegig is írta, tök egyértelműen benne van a csomagban hogy belföldre használható el. Egyszerűen elképzelni se tudom, hogy bárki azt gondolja, hogy a lebeszélhető csomagját leroamingolja...
-
Varszegig
veterán
válasz
spawn21 #31487 üzenetére
Nem értelek. Mozaik a t-mobile weboldalról:
"100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön"
Ebből te hol gondoltad, hogy benne van az, ha külföldre telefonálsz, vagy ha te külföldön vagy és ott hívnak? Ha külföldről hívnak és itthon vagy, annak nincs díja, arra egészen biztosan nem számláztak ki neked semmit.
-
válasz
spawn21 #31480 üzenetére
üzletkötő, anyagi érdekelséggel...
nem általánosítok, de legtöbbször azt mondják, ami nekik jó/jobb, és abból azt hallatják ki veled, ami neked okés, de ami nem frankó, az valahogy elsikkad...
én már csak abban bízok, amit elolvasok, mondhatnak mellette bármit, azzal később nem tudok érvelni, ami viszont leírva vagyon, az okés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest