Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
válasz dptrsk #94447 üzenetére
Bár ettől függetlenül furcsállom, mert még mindig nem hiszem, hogy ez technikailag megoldhatatlan feladat lenne, szerintem inkább szándékosan nem fejlesztenek rá, mert akkor nem lehetne a 2 forintos SIM kártyát még egyszer 2000-ért az ügyfélre terhelni =>felesleges lehúzás
Bár őszintén, nem tudom mi az a HLR, de rákeresve a wikipedia-n ez kb. annyit jelenthet, hogy más adatbázisban van tárolva a SIM kártyámhoz tartozó adat, egy rekordot meg nyilván át lehetne mozgatni)
Az hogy meg dominón van kezdő egyenleg nem tartom teljesen elfogadható indoknak, hisz az utolsó félig lezárt hónapot is utólag számlázzák ki, nyugodtan csaphatnák ahhoz is a kezdő egyenleg költségét. (SMS-ben is tölthetsz fel ezer éve másik dominót előfizusról, nem érzem igazán a különbséget)
Amúgy határozottan rémlik, hogy régen dominós telefonról felhívtam az ügyfélszolgálatot és átkértem magam havidíjasra és jövő hónapban jött az első számla SIM csere nélkül, de lehet hogy én emlékszem rosszul, meg az is belefér, hogy 10-15 éve másképp volt.
A dörmögéstől függetlenül már elintéztem szerencsére nem voltak sokan.
Köszönöm a válaszokat, ma is tanultam valamit. -
Teaway
veterán
Maraton 4 GB adatcsomagot miért látom két részre bontva? Van egy 3GB/3GB-os és egy 717,88 MB/1GB-os rész.
Nincs itthon csokid??
-
kutkut
addikt
"Minden szolgáltatónál SIM cserével jár a feltöltős-havidíjas váltás."
Én a nyáron játszottam el ezt a történetet a Telenornál. Igaz, ott is személyesen lehetett csak intézni... Gondolom ez arról szól, hogy akkor hátha még sincs kedved átállni, és inkább fizeted tovább a drága havidíjat.
Meizu MX3 32GB
-
-
Enigma1945
őstag
sziasztok! a mai napon a mobilnetemet korlátlanra váltottam. t-mobile-os vagyok.
azért tettem, mert feleslegesnek tartottam, hogy rendeljem a +1GB netet, holott, a korlátlannal olcsóbban jövök ki..kérdésem: miért van az, ha a mobilon elkezdek tölteni valamit, akkor alig-alig jön? de ha a play szolgáltatásokban töltök, akkor 8-9mb-tal jön? gépre kötöm a netet, 200kb/s letöltés az átlag.. régebben úgy emlékszem, mikor 1GB netem volt, hogy maxon jött minden, amennyit bírt, még gépen is!
továbbá, a játékokban is gyengébbek a pingjeim, az 1GB-nettel jobbak voltak..
őr vagyok, 72 órázok, ezért kell a mobilon a korlátlan net, hogy tudjak játszani stb.
hogyan lehet ezt orvosolni?
válaszokat köszönöm!Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
Soulfly842
addikt
válasz Enigma1945 #94464 üzenetére
A telekom tetheringben sem korlátoz semmit és videóknál sem pl (másd szolgáltatónál vannak erre korlátok) Egyedül a torrent megy csak lassítva...
-
legenda
válasz Enigma1945 #94464 üzenetére
Szia,
Attól is függ, hogy milyen módon történik a letöltés, mert a P2P 2/0.2 Mbps, a VPN pedig 10/5 Mbps korlátozást kaphat a korlátlan csomagban.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vpanangin
senior tag
"Minden szolgáltatónál SIM cserével jár a feltöltős-havidíjas váltás."
Biztos?
Szeptemberben Telenor MyMinute-os voltam délelőtt 10-ig, fél tizenegykor jött az SMS, hogy köszöntenek a havidíjasok között. EQ flottába emelt be a szolgáltató úgy, hogy fel sem álltam otthon a fotelból.
-
Enigma1945
őstag
válasz Soulfly842 #94465 üzenetére
Szia!
Mit jelent az hogy tetheringben?
kali: Szia! Mit jelent az hogy VPN?
Köszönöm a válaszokat!!
Komolytalan emberek kíméljenek!!
-
CHIPman
nagyúr
Új előfizetéses telekomos korlátlan netet telefonról megosztva nincs a többi eszközön internetelérés. Múltkor beírtam, hogy szerződés szerint nem lehet osztani, és kali válaszolt, hogy osztható, ezért mertem ajánlani az illetőnek. Van valakinek valami ötlete?
hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
legenda
válasz Enigma1945 #94468 üzenetére
Tethering - A mobilról megosztod a mobilinternetet más eszközökre
VPN - Virtuális magánhálózat, sok felhasználási módja van, sokan arra használják, hogy távolról/otthonról bejelentkezzenek a céges (belső) hálózatra, de sajnos trükközésre is alkalmas, hogy ne onnan és annak látszódjon a forgalom, ahonnan és ami forgalmazódik
Mind a két fogalomnál sarkítottam kicsit a közérthetőség kedvéért.CHIPman: Az osztó telefonon ellenőrizni, hogy engedélyezve legyen a megfelelő számú eszköz kiszolgálása (darabszám szerint beállítható), illetve olyan titkosítás, csatorna...stb. legyen beállítva, amit a csatlakoztatni kívánt eszközök kezelni képesek, ha minden stimmel, akkor jelezni.a problémát a szolgáltatónak, hivatkozva a korábban írt (október 1.) Ászf módosításra, a megosztási tiltás feloldására.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Sziasztok!
Telekom függő (használt) iPhone készülék vásárlásán gondolkozom. Mennyi idő alatt fut át a függetlenítés? A teljes folyamat automatizált, tehát akár hétvégén, vagy ünnepek alatt is gyorsan megy? (Tudom hogy kell kérvényezni, a kérdés csak az átfutása a napokban.)
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz megema #94472 üzenetére
Szia,
Adott tekintetben automatizált és ideális esetben viszonylag gyors (néhány nap), de ha például garis cserélt és nem a Telekomon keresztül lett az intézve, hanem direktben iSzervizben/iÜzletben, akkor bonyolódhatnak a dolgok.
UHHH: Bárki, ő is intézheti, ennél a szolgáltatónál nincs jelentősége.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
hacki87
senior tag
Nekem a G4-nél volt alaplap csere. Bementem hétfőn munka után a T-mobil Dunaharaszti boltjába elmondtam a bánatom. Átírta az imei-t a gépen, mondta, hogy 10 munkanapon belül kapom a feloldó kódot erre kedden napközbe már ott is volt a kód. A kulcs a dolognak, hogy ha cserélt akkor bemegy megcsinálják az imei egyeztetést és pár napon belül megkapja. De amikor a régi imei-hez kértem ki a kódot az is meg volt pár napon belül.
-
Mr.Silkó
veterán
Másnál is vacakol még a belépés a Telekom fiókba böngészőből? Egy hónapja nem bírok rendesen belépni (visszaugrik mindig a bejelentkezéshez), csak ha privát böngészésre váltok, akkor enged be. A jelszó jó, cache és gyorsítótár törlése megvolt, mégis ez a helyzet.
Ezen kívül pont ennek a hibának a kikerülése végett próbálnám összekötni a Facebook fiókommal a Telekom fiókom, de halott az ikon, amire kéne kattintanom.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
-
veterán
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
dioka7
senior tag
Sziasztok,
mindenek előtt Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Tesómék kinn élnek külföldön, és miattuk lenne egy olyan kérdés, hogy hogyan lehetne a legolcsóbban olyan mobilnetet "szerezni" ami Németorszában is használható? Nagyon kevés netet fog használni, 2 sim kártyás telefonban és csak a net fog erről a sim-ről menni. A telenor, a telekom és a voda is szóbajöhet, de mindenképpen feltöltőkártyás kellene. Németben csak 20 euróért van a legolcsóbb net az O2-nél, viszont az már sok, annyit nem szán netre. Szóval a kérdés az lenne, hogy ha Dominó Maratonnál 4GB-ot vesz és mondjuk csak 1 év alatt használja el, akkor:
- okoz-e gondolt, ha közben nem jön Magyarországra (tehát a SIM végig külföldi hálózaton van)
- felhasználható-e kinn az egész 4GB
- Van-e hónap limit, hogy pl. 3 hónap után nulláznak, vagy akár 1 év alatt is elhasználhatja?!Viszonylag sürgős lenne a kérdés, mert most itthon vannak, de 27-én megy vissza és akkor olyan SIM-et venne.
Köszönöm
-
dptrsk
Topikgazda
válasz dioka7 #94496 üzenetére
3GB használható fel EU roamingban, 1 GB csak Magyarországon.
A Maraton csomag addig érvényes amíg a SIM, tehát akár évekig
A méltányos használatot folyamatosan vizsgál(hat)ja a szolgáltató, s ha nem teljesülnek a méltányos használat(időszakos külföldi használat) feltételei, akkor többlet díjat számíthat fel.Én is inkább a német szolgáltatók kínálatát nézném meg, ha tartósan kint van.
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Ezt a 20% kedvezményt igénybe lehet venni úgy több embernek családon belül, hogy mindenki saját maga fizeti a havidíját? Vagy egy folyószámla egy "csekket" jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen