Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
A nemzetközi és hazai hívások árát nem szabályozza az EU, kizárólag a verseny határozza meg. Ha valamelyik szolgáltató leviszi majd őket alapárra, akkor a többi szolgáltató is majd le fogja vinni. De amíg nem pánikol valamelyik szolgáltató, a többi sem fog magától lépni. Max. ha az EU ezt is szabályozni fogja...
-
tsteve
senior tag
-
tibor23
senior tag
-
veterán
válasz tibor23 #88106 üzenetére
A 44. oldalon egyértelmű táblázat van róla. Románia EU tag, nincs roaming díj. EU-ból EU-s számokat belföldi díjazással lehet hívni, kivéve itthonról.
(#88096) Keem1: Régi ÁSZF-et linkeltél
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tibor23
senior tag
válasz #08205312 #88107 üzenetére
Az megnyugtatna, mert ha igaz, nem érdemes vennem kint kártyát. Ez ugyanígy megy minden EU országban, úgyhogy ha van konkrét tapasztalat, kérem ossza meg valaki. Tehát egy EU országban van egy magyar Domino fix kártya, mennyiért tudja hívni az adott ország mobil számát?
-
tsteve
senior tag
válasz tibor23 #88106 üzenetére
mindenki 25 ft-ot mond.. egyedül te kételkedsz.. higyj a döntő többségnek ez esetben... mérget vehetsz rá, hogy jól tudjuk.. sokszor kibeszélt téma ez itt már, igazából csak te nem követted a topic-ot.. s nem te vagy az első sem, aki rákérdezel, mert nehezen hihető elsőre, de mégis így van...
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
-
nagyúr
Sziasztok! A roaming hogy van most pontosan? Like300 dijcsomagom van, plusz 1gb net hozza. Jovo heten kimennenk a Horvatokhoz, tudom dijmentesen hasznalni az internetem? Telefonhivasokkal mizu? (Plusz)dijmentes a fogadas/hivasinditas is?
-
tsteve
senior tag
válasz tboy93 #88116 üzenetére
a 2984 ft-ot forgalmazhatod le 29 ft-os percdijon eu-ban (is) bármilyen eu irányba...net keret elvileg csak belföldi az Ászf szerint... gondolom mert lezárt csomag, s erre nem vonatkozik a reguláció, a szolgáltatók üzleti döntése, hogy mi megy eu-ban és mi nem...
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Jól gondolom, hogy a Telekomos KEF korlátlan díjcsomaghoz nem lehet másodlagos SIM kártyát igényelni?
-
tsteve
senior tag
válasz tboy93 #88120 üzenetére
az élő csomagokra működik előfizusban a roamingdij mentesség a Telekomnál 100%-osan... lezárt csomagoknál és domino-ban nem igazán... utóbbit az Nmhh már vizsgálja, míg előbbi esetben vszinűleg jó a Telekom jogértelmezése, mert a többi eu-s mobilcég sem igyekezett eu-kompatibilissá tenni a lezárt csomagjait...az opciók ügye is kérdéses egyesek szerint, ezek között vannak pl. korlátlan opciók is, vagy pl. a Maraton.. ezek sem mennek eu-ban...de pl. a többi mobilcég engedi az opciók egy részét is vszínűleg inkább üzleti okokból... Telekom nem igazán akarja ezt
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tsteve #88117 üzenetére
Ugye az eu-s hívások "hálózaton kívülinek" számítanak, így a havidíját továbbra is csak telekomos irányba tudja lebeszélni ugyanúgy.
Amúgy kár, hogy nem Like S díjcsomagja van, azt használhatná netezésre is
[link]Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tsteve
senior tag
jogos...vszinűleg te értelmezted jobban a Telekomos bikkfanyelvet...
Díjcsomagban foglalt leforgalmazhatóság (leforgalmazható belföldi alapdíjas, Telekom mobil előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre valamint hangposta lehallgatására belföldön, valamint EU roaming helyzetben.)
ez alapján tehát használható a 2984 Ft-os keretösszeg -úgy tűnik- eu-ban, de csak Magyar Telekom mobil irányba...a hálózaton kívüli, 29 Ft-os percdíjjal...mea culpa...minden más hívás is 29 Ft EU irányba, de nem a keretösszeg terhére megy, hanem külön hozzáadódik a számlához...
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Nahát jól látom, hogy a Telekom mostmár csak okosórával árulja az S8-at? Külön akkor már nem is vehető, csak a telefon? :S
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
nagyúr
Konfiguraltam egy uj csomagot:
Szerintetek ezzel a dijcsomaggal a Domino-s szamokat is ingyen tudom hivni vagy csak az elofizetessel rendelkezoket? A leirasbol nekem nem egyértelmű. Diakkent jarna hozza elvileg +2gb net, igy lenne 2.4gb netem a mostani 1.3gb-al szemben 1.000Ft-al olcsobban havonta. (Like300+1gb-ert fizetek 4500-at ha nem hivtam senkit halozaton kivul)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Aha, ertem. A like is ilyen, aki nem telekomos az rarakodik pluszban, igy szokott a gyakorlatban kb 4600-5200Ft kozotti szamlam lenni. Egy ezrest tuti sporolnek havonta. Nem hivok tul sok halozaton kivulit, a domino kartya ingyen hivasa a legfontosabb. Megyek kerek uj plecsnit a diakomra, aztan irany csomagot valtani Koszontem az infot!
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Üdv!
Ha rossz helyen járok, kérnék majd egy átirányítást.
Jelenleg Telenoros vagyok, de szeretnék átmenni a Telekomhoz, akár számhordozással, mert jóval kedvezőbbek dolgok..
Nagyjából képben vagyok, mit és hogyan, viszont senki nem tudja megmondani, mégis mekkora összeggel kell számoljak új készülék esetében. Se személyesen, se a chat.Mert azért nem mindegy, hogy 20k vagy 80k kell a zsebemben legyen.. ugyanis el kell indítani az ügyintézést, aminek gondolom majd a végén nyögik be az összeget... Faszán ki van ez találva..
A HTC U11-et szeretném kihozni tőlük, esetleg valaki tudja mivel kell kalkulálnom?
0perc és 10GB netes variációban lenne a csomag.Előre is köszönöm aki tudna infóval szolgálni mielőbb.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Vajon lesz még S7 edge?
Tesóm ma akart venni de már nem tudott, mert csak személyes átvétel volt
néhány tőle távoli helyen.[ Szerkesztve ]
S23
-
tsteve
senior tag
8. oldal:
2.1.1. MOBIL HANG DÍJCSOMAGOK DÍJAI:
A díjcsomagban foglalt havidíj leforgalmazhatóság belföldön a Telekom mobil hálózat előfizetői felé indított alapdíjas hanghívásra érvényes, EU roaming helyzetben pedig a belföldi alapdíjas hívásirányokba is...
Ez mi a jófene lehet? Továbbra sem értem....
Miért beszél egyáltalán havidíj leforgalmazhatóságról az ÁSZF, miközben bennefoglalt perccsomagok vannak az oldalon? De ezt leszámítva is értelmetlen így az egész...
----
a táblázatban a Mobil S oszlopa:
80 egység (perc vagy SMS) belföldön bármilyen alapdíjas irányba leforgalmazhatóHol van akkor a roamingban leforgalmazhatóság lehetősége...ez egy bennefoglalt belföldi perccsomag Mobil S-ben, ami bármilyen belföldi alapdíjas irányba működik, tehát roamingban is kellene működnie...a 150 perces csomagnál működik is, 2 oszloppal jobbra olvasható a lehetőség roamingra...
Ez az egész oldal számomra a legnagyobb trehányság, amit a Telekom valaha alkotott...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tsteve #88132 üzenetére
Megszokásból úgy fogalmaztak szerintem A táblázatban is per jellel ott van. Telekomnál már az ászf sem tökéletes,
attól független vitás helyzetekben lehet rá hivatkozni.Szerk.: Kivéve Mobil S esetén, amit írtál is.(#88134) tsteve: Tippre a magyarországi számokat érti belföldi alatt, de amúgy ja, igazán érdekes szöveg
[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
namenlos
tag
Mobil lottó
Ha a válasz SMS-ben az áll, hogy Fiz.mód:Havi számla akkor jól gondolom, hogy még mindig nem a KAP pontokat vonogatja le?
-
Aryon87
félisten
válasz Beca1990 #88138 üzenetére
Nem kedvezo.
Oke, kicsengetek majdnem 90k-t, de 2 evig havi 20 vagy 21k-t torlesztenek. Fejem is szednek miatta. Meg a Telekom 15k-ja is soknak tunik, de meg mindig jobb az 5k "megsporlas"..
Sajnos arerzekeny a haztartas...Greg: S8 lesz belole sztem, U11 joval magasabb aron is van. Meg tartok a pure droidtol..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tabaga
tag
Ugyan ez a problémám volt fél éve. Minden létező helyen atallitottam, hogy a kapcsolat pontok terhére történjen a mobil lottó, de csak nem akart összejönni, végül felhívtam őket, és ott állítottak valamit, azután végre sikerült. Félek, hogy, nálatok is így fog csak menni.
-
SpeedR
őstag
válasz dptrsk #88149 üzenetére
Nem próbáltam, mert az akció oldalán hangsúlyozzák, hogy csak üzletben történő vásárlásnál él a kedvezmény. (kivéve otthoni szolgáltatás rendelése esetén) Plusz kicsit tovább bonyolítja a dolgokat, hogy számhordozás is lesz, illetve ha van lehetőség akkor részletre hoznám el a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
- új állapotú Panasonic laptop: Intel Core i5 / 512Gb m.2 SSD / 8Gb Ram / Windows 11
- Eladó HP 250 G6 832A notebook 15,6" FHD/Core i5-7200M/8GB DDR4/ 256GB SSD/HUN bill
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest