- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz
tzsolesz #85794 üzenetére
Nem csak a kisebbekkel, a nagyobbakkal is. Mobil XL-re rájön a havi 4000, ha veszel készüléket, az 96000 két év alatt, plusz a teló ára. Ha kisebb a vásárlási kedvezmény ennél, akkor drágább a saját listaáruknál is, nem hogy a piacinál. Márpedig ha egy olcsóbb készüléket ingyen adnak, akkor is több.
-
AcCEsS
senior tag
válasz
azigazimoris #85797 üzenetére
Háááát, ettől nem lett jókedvem!
Persze az infóért ezer köszönet!
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
AcCEsS #85793 üzenetére
Én pont ma beszéltem a 1430-cal, a szombati rendelésemmel kapcsolatban, ami még mindig jóváhagyásra vár ...
Nem kapcsolhatnak a rendelési csoporthoz, mert megtiltották nekik, annyi az érdeklődő, reklamáló ügyfél.
El vannak úszva állítólag a rendelések feldolgzásával, kiszállításával. Sőt nem is kapcsolható a számuk, gyakorlatilag felfüggesztették az elérhetőséget.
Üzenetet tudott a srác küldeni az illetékes csoportnak, akik majd ma visszahívnak. Esetleg
Nem fognak
Még azt is megkaptam, hogy akár máshol is elkölthetem a pénzem ha már ilyen türelmetlen vagyok, igaz nem pont szóról szóra de ez volt a sorok között
Nem akarják, hogy náluk hagyjak 200000 Forintot...
Nagyon teli már... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
gianone #85792 üzenetére
Alig olcsóbbak a készülék pl. egy közepes csomagnál, hűséggel, mindennel (5-8K), mint az eredeti 100%-os ár. Azért ez régebben nem így volt. Ráadásul Dominósan, és a legkisebb csomagokkal drágában adja a telókat, mint az egyéb üzletek függetlenül havidíj, és hűség nélkül......
Valakinek nagyon elgurult a gyógyszere ott....... -
AcCEsS
senior tag
Én a múlt héten csütörtökön rendeltem egy Domino fix kártyát, de még mindig "Jóváhagyásra vár" státuszban van. Beszéltem a házhozszállítási csoporttal (ezen a számon: +36-30-930-30-30), de azt mondták, ők csak akkor tudnak érdemben lépni, ha a jóváhagyás megtörtént, és annak időpontjára nincs befolyásuk.
Persze a kártya nagyon kéne... Mi van, ha még 2-3 hetet kell várnom?
Tudtok valami elérhetőséget olyan csapathoz akik a rendelésért felelnek?
u.i.: Ja, és a visszaigazoló mail-ben azt írták, hogy hétfőn átvehető a megadott címen!
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85787 üzenetére
Biztos lesznek akciók, de ettől függetlenül súlyos tízezrekkel felemelték szinte egységesen az összes telefon árát, tehát ha lesz akció, akkor is drágább lesz, mint volt. Nézz utána. Pl. az én Nován most magentás 50 000-rel annyi, mint nélküle volt februárban. Move M ATK-ban 35 volt magentásan, online 15 %-os akcióban talán 73 a BT hangfallal. Egy Mobil M + 400 MB-tal 135 000. Ebből sehogy nem lesz 73...
És eltelt 3 hónap, a teló meg csak avult. És majdnem minden készülékkel ez van. Plusz erre jön a havidíjas büntetés, ami Move M ATK-ban nem volt.
Én februárban vettem 43-ért magentásan, féláron eladtam a hangfalat 20-ért. Így 23-at megért, aztán nekem az új csomag is olcsóbb, a teló kedvezményén kb. ki is jön a kétéves havidíjam. Szóval én tutira jól jártam a régi kedvezménnyel és az új csomaggal.
-
313313
addikt
válasz
gianone #85786 üzenetére
Csak levezettem adott készüléket mostani példával.
Valahogy nekem nem jön át, hogy szinte mindenki biztosítja a telefonjait (ész nélkül), aztán azt se tudja mennyibe is van neki x idő mulva. Az emberek 60-70 százaléka nem is tudja, hogy van önrész, azt hiszi csak a havidíj van és bármi van biztosító fizet.Az meg hogy most mennyibe kerül egy készülék előfizura, nem érdekes. Nyilvan vannak/lesznek jó ajánlatok, ami megéri adott esetben az embernek (tavaly összel P8 40k 2k-s előfizetésre...) pl.: Black Friday, karácsonyi kalendárium....
Kiváncsian várom keresnek-e majd "jó ajánlatokkal", 13-tól köthetnék újr 2 év hűséget...
-
gianone
őstag
válasz
313313 #85784 üzenetére
Az lehet, már ha most kötné a biztosítást. De ő szerződést nem most kötötte. Mi van, ha már nem is árulják? Mondjuk annyiból jogos a kisker akciós lista, és nem a listaár, hogy ez az akciós ár nem kötődik a csomaghoz. Mondjuk nem szignifikáns különbség az újabb telóknál.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
313313 #85782 üzenetére
Értem.
Viszont azt is nézd, hogy azt a a pénzt amit befizetek biztosításra, azt nem teszem félre, hanem magyarán elb@szom.... Tehát nem azzal az összeggel a kezemben állok a széttörött/beázott készülékem felett, amit nem fizettem be a biztosításra mert félretettem, hanem üres zsebbel, rívva fakadva.
Ebben a kontextusban viszont akárhogyan is, de befektetésnek minősül, hiszen az "elb@szástól" megmentett havi 2 K-t hozománya (biztosítás lehetősége) jól jön a baj esetére.
Már kétszer ázott be drága telóm az elmúlt 4 évben. Nem volt rajtuk biztosítás, majdnem újak voltak. Azóta van biztosításom.
Nem mindenkinek éri meg persze, de ha azt nézzük, nekem van egy 6, és egy 8 éves gyerekem, akik előszeretettel kobozzák el a telót, és ki tudja mikor esik ki a kezükből/mikor verik oda valaminek/mikor öntik tele kólával, vagy pl. én mikor b@sziom oda valahová.... Az ördög nem alszik.... -
313313
addikt
válasz
313313 #85782 üzenetére
Már a kisker akciós árlistát nézik, ott 141k az S6 Edge.
Tehát rossz a képlet, 1,9*24+23=68,6k két év után, ha kár keletkezik (alap biztosítás). -
gianone
őstag
válasz
313313 #85782 üzenetére
Nehéz matek ez, mert ha aláír most két évet telóval, akkor megbüntetik a havidíjban. A készülékre kapott kedvezmény egy-két extra esettől eltekintve (baromi drága csomag és teló) kisebb vagy hasonló, mint a havidíjas büntetés. Amit hívhatunk készülék nélküli kedvezmények is, ha úgy tetszik. nem túl nagy biznisz önmagában. 30-50000-rel drágábbak a telefonok, mint pár hónapja. Nem beszélve arról, hogy nincs már havidíj-emelkedés nélküli csomag, mint pl. az ATK-k voltak.
A biztosítás szempontjából szerintem meg jól számol a teló értékével, mert pl. a kötbért is a listaárból számítják, nem amennyit fizetett érte. A kedvezmény a csomag miatt van.
Amúgy a neten nincs fent ez a számla telóról a dokumentumok között?
-
313313
addikt
válasz
tzsolesz #85781 üzenetére
Gondolom nem 231k-ért vetted a készüléket....
Másrészről alap biztosítás esetén mondjuk az általad említett készülékre 2,4k/hó a biztosítás, 28k az önrész.
Ha 2 évig fizeted 24*2,4+28=85,6k. Alap plusz 24*3+28=100k, extra 24*3+33=105k, extra plusz 24*4+33=129k.
Ha 6-10k-s csomagod van, nagy akciókon kívűl is megkaphattad a készüléket 80-100k körül, tehet ha a 2. évben töröd össze és biztosítással cserélteted, akkor közel kétszeresébe van, ha aláírnál újra 2 évet lehet olcsóbban jönnél ki.
De ez az én véleményemNyilván ki kell számolni, el kell gondolkozni ki mennyire töri a készüléket. Most nem találom, hogy évente 1 vagy 2* tudsz-e biztosítással kárt rendezni...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
313313 #85778 üzenetére
Nem értem ezt.
Most van egy S6 edge-em, aminek a vásárláskori listaára 231.000.- Ft. (az más tészta hogy gariban kaptam, de ennyi volt akkor).
Na már most kb 2000 HUF a biztosítás havonta, ha jól rémlik nekem. Ezt kb tavaly ősz óta fizetem is, mert az S5-ről átkerült erre a telóra a díj.
Ha pl. az év vége felé mondjuk októberben ez nekem beázik, mondjuk októberre, akkor az addigi biztosítás díjam amit befizettem az kb 24000 HUF. Ehhez hozzájön a kötbér ami kb 14000 HUF, az összesen 38000 HUF.
3 választás van. Vagy cserélik az alaplapot, tehát megjavítják (semmi esélye), vagy kapok egy új/felújított S6 edge-et, vagy ha az sincs, akkor 231.000.- HUF értékben választhatok a Telekom üzleteiben egy készüléket aminek nem haladja meg a lista ára a 231.000 HUF-ot, tehát nyerek vele egy új modernebb telefont.
Ebből ma kijön egy S7 edge, S7, P9, és egyéb nyalánkságok.
Ha nincs biztosításom, meg oda az S6 edge 2017 októberi árfekvésének az értéke, ami nagyjából szerintem olyan 60-70K lesz majd, tehát vesztek vele ennyit.Nem jól tudom?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
PainKiller13 #85776 üzenetére
Megtennéd, hogy ezt írod oda, s megnézed, hogy megy-e?
*99# (vagy *99***1#) -
-
MK VII
veterán
válasz
313313 #85774 üzenetére
Én szerintem igen is a biztosítás egy nagyobb értékű telefonnál mindenképp megérős..
Nekem most egy éves a P9-cem és 3x kellett igényelnem biztosításra újat. Ha nem lett volna most 4x~150 ezernél járnék. Ergo 600 ezerbe lenne a P9-cem. Így, hogy van biztosításom 169 ezer + 3x23 ezer... -
313313
addikt
válasz
tzsolesz #85759 üzenetére
El kell olvasni a biztosítási szerződésed, keresgélni fórumokon, asszem itt is írtak már pár érdekes dolgot...
Még 5-6 évvel ezelőtt "érte meg" a biztosítás, aztán elkezdtek trükközni vele és egyre rosszabb és szigorúbb feltételeket adtak...
Szerény véleményem szerint közepes/nagy előfizura vett drága telefont nem éri meg biztosítani, 2 év alatt kb még egszer annyit fogsz fizetni, pláne ha beüt a baj és önrészt leperkálod... -
Ateszpapa
addikt
válasz
JamesFinn #85769 üzenetére
Szerintem lehet, hisz van előfizetésed és ott vetted a készüléket is.
Az, hogy egy összegben vagy részletre veszi valaki az most nem fontos.
Hűséget sem kell kötnöd a biztosítás miatt.Ha 60 napon belűl vagy akkor kössél rá.
Vangelis:
Mert az feltöltős, nem havidíjas.
Ha adott hónapban nem töltöd fel, akkor hogy vonná le a biztosítás díjját? -
JamesFinn
senior tag
Üdv.
Segíségre lenne szükség. Listaáron vásárolt készülékre köthető biztosítás a telekomnál? Honlap szerint igen, (én legalábbis úgy értelmezem) fb-on azt írták lehet, telefonos üsz szerint nem, csak ha előfizetés kötök/hosszabbítok. Jelenleg is van előfizetésem, hűséges nélkül, és nem is szándékozom hosszabbítani. Szerintetek? -
tsteve
senior tag
válasz
lugosi #85767 üzenetére
óriási balhék lesznek itt, s a balfék média lesz a bűnös, ha tovább hallgat a fontos dolgokról, én pl. hetek óta küldözgetem ezeket az apróbetűs infókat az indexnek.. sz@rn@k bele ők is, csak az unalmas (szinte mindenki által régóta ismert) infókat hozzák le... de a többi lap is hasonló sajnos
-
tsteve
senior tag
válasz
tzsolesz #85765 üzenetére
a fő baj az, hogy ezt a magyar média (is) agyongallgatja, pedig rohadtul fontos lenne tudatosítani még a nyár legelején az "apróbetűket"... de a média mindenütt a tökunalmas egyenszövegeket nyomja junius 15-ről... egy idióta újságíró sem néz utána az apróbetűknek..
az un. opciók kinti (majdnem általános) használhatatlansága (élő csomagokra is) ugyancsak agyonhallgatott... szánalom a magyar média is -
-
tsteve
senior tag
válasz
bedibazsa #85760 üzenetére
egyedül a Telenor engedi a kereteket eu-ban leforgalmazni jun. 15. után a lezárt csomagokban... ezt nyugaton sem engedik, legalábbis egy ellenpéldát sem látok eddig... szóval valószínűleg nem törvénytelen amit a voda és a telekom csinál, csak nem "szép".. piros pont a Telenornak mindenesetre
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
PainKiller13 #85761 üzenetére
Próbáld meg, hogy csak abba a mezőbe írsz adatot, amik itt szerepelnek
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Game-over #85709 üzenetére
Köszi! Lehet, hogy nekem is újra kellene rendelni. Nem tudom, hogy mi a rendszerükkel, de én többnyire csak ezt látom.
-
-=RelakS=-
veterán
Vajon ha meg akarom változtatni a díjcsomagomat, és a "Díjcsomagváltás" linkre kattintok a telekom oldalán, akkor miért akar készülékeket rámsózni
Lent a statussorban az jelenik meg, hogy https://www.telekom.hu/shop/dijcsomagvaltas, viszont kattintás után a https://www.telekom.hu/shop/keszulekek oldal jön be.
Én értem, hogy csak egy Domino csomagra lehet váltani (Domino fix), de akkor is, he?! -
Elec
csendes tag
Sziasztok! Lejárt az egyik Magenta alá rakott mobilelőfizetésünk hűsége. Igénybe tudjuk venni valamilyen módon az 50ezer forintos Magenta készülékvásárlási kedvezményt, ha valamelyik új díjcsomagra újítanánk? Vagy ez csak az új ügyfelek csalogatására van és a régiek le vannak tojva?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Vangelis #85749 üzenetére
Tudod, hogy én nem hagyom magam, hiszen pont a te károdon tanultam meg a Telekomos nagy lehúzást orvosolni.
Emlékszel az S5 -> S6 edge cserére, az én voltam.
Az S4 LTE még jó, és szép állapotban van, van rá biztosítás is. Csak utána akartam járni, hogy ha teljesen véletlenülmég is valami baj érné, és gariztatni kéne mert javíthatatlan, akkor mik lennének a lehetőségek. De kiderült, hogy rossz üzlet lenne ha baj érné, mert az akkori listaáráért nem kapna párom jobb telefont.
-
denis.p
tag
Köszönöm
(#8 5740) Bferibörs Neked is köszönömSikerült a kód és a mobilapp-al a belépés is, dee..... sem Ft egyenleget
, sem adategyenleget nem mutatja, pedig tudtam róla hívást indítani, sőt még netezni is tudtam.
A SIM kártya csere (Dominó Fix) 1.990 Ft-ba került, de nem mondták, hogy van rajta lebeszélhetőség, meg mobilnet. Ezek szerint van rajta mindkettő, de akkor miért nem mutatja az egyenleget? Ez hogy a fenébe lehetséges? Más új Dominó Fix SIM kártya esetén sem látszik az egyenleg
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Automata kávégépek
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest