Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Bemutatkozott a PS5 Pro - Összeszedtünk mindent, amit tudni lehet róla!
gp A PS5 Pro a kompromisszummentes 60 fps élményét ígéri a pénztárcájukat nem sajnáló játékosok számára.
-
Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
ma Az iOS és iPadOS 18 és a watchOS 11 is jövő héttől lesz telepíthető azoknak, akik nem vettek részt a bétában.
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Feltöltős adategyeztetés kapcsán van egy kérdésem.
Adott egy Domino kártya, amit német rokonok használnak, amikor itt vannak. Évekkel ezelőtt vettük és nem lett hozzá jelszó és egyéb okosság beállítva (tehát a T weboldalán nem tudok belépni azzal a számmal). Hogyan lehet kideríteni, hogy kinek a nevére lett vásárolva a kártya? Sajnos nem emlékszem, hogy én vettem vagy a nagynéném. Ha ő vette, akkor gondolom ugrik a szám, mert idén legkorábban novemberben jönnek Magyarországra. -
prozodus
őstag
válasz tomy86 #83411 üzenetére
Ha itthon van a kártya, akkor könnyű. Akkor bemész, és nyilatkozol, h tiéd, egy hónap múlva a nevedre írják, ha eddig nem ott lett volna. Ill, ha sima kártya volt, kérjél micro/nano-kártyát, ha a te neveden van, azt ingyen küldik a te címedre. Ha még nem lett kód beálljtva, a 1777-en lehet beállítani állítólag. Ha kint van a kártya, akkor hazaküldetheted, csak ajánlottan küldjék. És akkor go to 1.
A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!
-
tomy86
addikt
válasz prozodus #83414 üzenetére
Azt tavaly óta vissza lehet igényelni, amikor megszűnik a kártya.
Ez rendben csak gondolom ahhoz is el kell látogatni egy T üzletbe.
A kártya küldözgetése nem opció, mert annyit nem ér a történet. A szám sem fontos (3-4 ember tudja), úgyhogy egyszerűbb új kártyát venni.Jobban belegondolva, ha nincs sok pénz rátöltve (nem hiszem), akkor szerintem hagyjuk az egészet a fenébe.
[ Szerkesztve ]
-
nightzone
aktív tag
Szaisztok! Sürgős segítség kéne.Lekorlátoztak egy T-s előfizetést elmaradás miatt (a kimenőt is konkrétan) és kérdezném hogy visszahívó sms-t hogy lehet küldeni hogy vissza tudjon telefonálni a címzett? Megoldható ez vhogy estleg neten keresztül lehet ilyet kérni vhol? Köszi
-
prozodus
őstag
válasz nightzone #83417 üzenetére
Olyan, asszem, csak a dominónál van, de a netről tudsz küldeni sms-t. Pl mobiltelo.hu -csak a regisztrációhoz kell, h sms-t még tudj fogadni. Ha meghívó nélkül nem megy, szólj, de vannak nem regisztrálósak is.
-
tomy86
addikt
válasz prozodus #83416 üzenetére
Lehet írásban is, de a bankszámlán elbukik a dolog. Nem hiszem, hogy külföldi számlára utalnak és csak a tulaj nevén levő számlát fogadnak el (ebben nem tudom, hogy mi a poén).
"Domino egyenleg visszafizetés
Visszatérítés bankszámlaszáma: az előfizető nevén lévő bankszámlaszámot kell beírni, az összeg utalása erre fog megtörténni."
Lottózás nem tudom, milyen tarifával működne Németországból
Mindegy a kérdésem lényegi része megoldódott. Nevezetesen, hogy ki lehet-e deríteni, hogy kinek a nevén van az előfizetés. Köszi a tippeket.[ Szerkesztve ]
-
prozodus
őstag
válasz tomy86 #83422 üzenetére
És akinek nincs számlája? Pl öregek. Mondom, h a trénél nincs mkinek esze...
Lottó: lottó+sms+++roaming az sms-re.
A kérdés csak az, h csak univerzális egyenlegről megy-e. A *1o2-n az egyenlegből vásárlásra fordítható tétel van-e.[ Szerkesztve ]
-
dptrsk
Topikgazda
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz prozodus #83400 üzenetére
"A roamingdíjat kibírom, többórás beszélgetéseknél is, hívni meg arról hívok, ahol vagyok. Mit olyan nehéz ezen felfogni?"
Ezt biztos nem nekem szántad, én segíteni próbáltam, és nem erről beszéltem amit nekem írtál.
Egyébként azzal a számonkérő stílussal, hogy van-e itt valaki ott dolgozó és most álljon neki számodra supportot nyújtani a problémáddal, szerintem nem a kívánt hatást fogod elérni.
-
gyuromoj
veterán
Akkor most ezek az új netcsomagok hogy is működnek?
Teszem azt megrendelem a valamelyiket és én éppen Németországban tartózkodom huzamosabb ideig, akkor ugyanúgy tudom használni mint ha Magyarországon lennék? Semmi plusz költség nem terhel ezáltal?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
prozodus
őstag
válasz gyuromoj #83427 üzenetére
Huzamosabb ideig nem akarják, h hívásra használd kint az itthoni kártyát, vhol lejjeb max 40%-ot írtak az otthonihoz képest, afölött utólagos roamingdíjat szednének. Vszleg a netnél is van/lesz ilyesmi.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz prozodus #83426 üzenetére
Neked van itt nyomorod, hogy tulajdonképpen OFF-olsz a kártyáddal, ahelyett, hogy felemelnéd a telefont, és felhívnád a zöld számot.
A Telekom OFF topikban kellene küzdened, ha a tárcsázót nem ismered. Semmi köze a Telekom mobilszolgáltatásokhoz, ugyanis neked olyan nincs.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
goop
őstag
válasz prozodus #83426 üzenetére
Jaja, teljesen életszerű, hogy kibírod a nem olcsó roamingot mikor valaki hív, de a filléres blue mobilnal van a számod, előfizetést nem akarsz kötni, hagyjuk már. Menj tényleg a blue topicba, jajgass tovább, hogy most mi lesz a számoddal, mert nem tudod azonosítani.
-
enginev3.0
félisten
Előző hónapban felmondtam egy előfizetésem, amire 5ezerFT kötbért kell fizetnem, de nem látom hogy hol vagy hová kell befizetnem. Az előfizetést már levették a nevemről, így csak a jelenlegiek dokumentumait érem el
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
dptrsk
Topikgazda
válasz enginev3.0 #83432 üzenetére
Ha volt díjneten regisztrálva, akkor meg fog érkezni oda a számla.
Ha nem volt, s eszámla volt, akkor T-Pont vagy 1430on kérd, hogy postázzák a számlát, hogy be tudd fizetni. -
dptrsk
Topikgazda
-
lugosi
MODERÁTOR
Érdekes kérdés (na jó, lehet hogy csak nekem az) merült fel bennem.
Lehet egy előfizetőn belül kombinálni az egyéni és üzleti előfizetéseket?
Tehát adott egy cég, ami kkv. Egy olyan előfizetés-csomagunk van, amiben lakossági előfizetések vannak (még a régiek). Semmi különös, teljesen publikus díjcsomagok.
Ezek mellé lehet kötni (külön sim kártyára) üzleti mobilnet előfizetést? Tehát az üzleti mobilnet csomagokból valamelyiket. Így egy ügyfélszámlán lennének egyéni, és üzleti előfizetések is. Nem teljesen elméleti a kérdés, mert úgy számolom hogy 10 giga feletti csomagoknál jobban jönnénk ki üzleti netcsomaggal. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
A fiam Fix kártyájára tegnap feltöltöttem 5eFt.-ot, majd aktiváltam a 4GB-os maratont. Ez ment simán, most látom, hogy a Fix eredetileg adott 1GB adatmennyiségéből mennyi maradt, hozzáadva a 4GB-ot.Ez alapján leakartam csekkolni a feltöltési bónuszt, de ott az az üzenet fogadott, hogy a bónusz net és perc felhasználásra került. DE NEM KERÜLT!!!!
Nem adták meg, tuti. Ezt hogyan lehet leellenőrizni? Erről a bónuszról egyébként nem kellett volna valami sms-t küldeniük? Mert csak az 5eFt.-os feltöltésről küldtek.Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
embe
nagyúr
válasz PhoenixSzG #83441 üzenetére
Nem. Nem tudtam, hogy kell, azt hittem ez automatikusan a feltöltés után jár. Rohadjanak meg! A feltöltési oldalon ezt megemlíthetnék.
Ez így akkor már elúszott igaz?Érdekes: Elküldtem az sms-t, és az a válasz jött? " Tisztelt ügyfelünk! A BONUSZ szolgáltatás már be van kapcsolva"
Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
törölt tag
Ez azért szép volt:
Ez ugye azt is jelenti, hogy a teljes 4g deep indoor coverage is teljesült!
-
embe
nagyúr
De akkor miért azt írták sms-ben, hogy már aktiválva van?
Itt töltöttem fel, itt meg sem említi a regisztrációt.[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A2080 Aventage erősítők, Zidoo Z10pro eladóak: https://n9.cl/ba3pe
-
CHIPman
nagyúr
Dominoban vásárolt készülékre lehet valahogyan biztosítást kötni a vásárláskor?
hardverapro.hu/tag/chipman
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen