- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
313313 #71546 üzenetére
Ezt találtam róla a Telekom keresőben:
HP 250 G3 Notebook 155 990 Ft
HP 250 G3 N2830 15.6 4GB/500 PC Celeron N2830, 15.6 HD AG LED WVA, UMA, 4GB DDR3 RAM, 500GB
HDD, DVD+/-RW, 802.11b/g/n, BT, 3C Batte HP 250 G3 N2830 15.6 4GB/500 PC Celeron N2830, 15.6 HD
AG LED WVA, UMA, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, DVD+/-RW, 802.11b/g/n, B -
-
313313
addikt
Erről valami illetékes tudna adni egy kis infót?
(ram, cpu, hdd) -
bopeti98
őstag
Értem.
Néztem egyébként a Move M ATK-t is, de ott azt nem értem hogy itt 2990 Ft-os havidíjat ír, de ha egy telefonnál választom ki, akkor hirtelen már 3990 Ft lesz a havidíj. Gondolom készülék nélkül kedvezőbb, vagy nem tudom. A többi csomagnál ilyet nem láttam.
Szóval pontosan hogy is van ez?
2990 Ft-ért még lehet jó is lenne, de 4 ezerét már sok, mivel úgysem használnám ki. 20-30 percet telefonálok csak havonta. -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Mai nap beszereztem egy DominoSurf kártyát! Sajnos nem sikerül a mobilnetet működésre bírnom a dual-simes Xiaomi redmi 1s ben (lollipop!) Próbáltam APN variációkat de semmi!
Hol lehet a bibi? -
válasz
bopeti98 #71539 üzenetére
szia,
a move xs esetén csak az előfizetésre írja alapban a hűséget, ha készülékkel vásárolod, a díjcsomagra nem, mert az a(z egyik) legolcsóbb, attól olcsóbb kategóriásra akkor sem tudna valaki, ha akarna.
Noá; tegnap délelőtt tapasztaltam utoljára problémát a belépés és/vagy a műveletek kapcsán, azóta nem, pedig elég gyakran használom.
-
törölt tag
Mi a bré van a Telekommal megint?! Alkalmazásnál hiba folyton a belépéskor, webes felület hol jó hol nem jó, hol lassú... Nem igaz hogy egy ekkora konszern nem tudja megcsinálni a rendszerét, ennyire túlterhelt lenne?! Ez az új rendszer struktúra nagyon nem fekszik a telekom szervereinek úgy látom.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Nézegetem a Telekomos mobilcsomagokat, és mivel keveset telefonálok, az internetet meg egy amúgy laptophoz való előfizetés adja egy két SIM-es telefonba ezért nekem bőven elég lenne a Move XS.
Jól látom, hogy erre a díjcsomagra nincs hűségidő?
Csak mert ha nézegetem a készülékeket, akkor mindenhol írja hogy hűség a díjcsomagra 2 év, kivéve ennél:Vagy ez csak hiba lenne az oldalon?
-
válasz
Bazsee71 #71534 üzenetére
a hálózati korlátozást kód bepötyögésével feloldós módozat egyszerű és gyors, az biztos nem lesz nagyon huzavonás, de vannak készülékek, amiknél a gyártó felé jelzik és ott intézik, például az apple esetén, aki a szerverre viszi fel a módosításokat, aztán a készülék tulajának kell a későbbiekben itunes útján és a neten keresztül függetleníteni a készüléket.
t-pontban amúgy is feloldják a hálózati korlátozást, a te esetedben legfeljebb megerősítést kérnek majd a megfelelő helyről, hogy mi miatt díjmentes.zebede; arra itt senki sem buzdít, hogy valótlant jelents be, de amúgy menni fog, a biztosítást meg azért fizetted x ideje, hogy ha gond van, akkor élhess/élj azzal.
-
zebede
őstag
Alap csomag, 4.500Ft önrész, 590Ft havidíj, 2014 augusztustól fizetem
Mivel az én nevemen van az előfizetés és a telefon is, úgy gondolom egyszerűbb ha azt mondom én ejtettem vízbe, egyébként a fiam is elmúlt már 16.Akkor ez így menni fog szerinted, vagy hagyjam a fenébe nem érdemes vele cirkuszolni, hiszen a mai használt ára ennek a telefonnak 10k körül lehet?
-
Bazsee71
őstag
Köszönöm a válaszod!
Közben lefutottam a dolgot. Az üzletben finoman elhajtottak, hogy ezt a 1430-on kell rendezni. A telefonos ügyintéző hölgynek viszont csillagos 5-ös, készséges volt, 1,5 órán belül vissza is hívott. T-pontban (nem partner üzlet!) ingyenesen kifüggetlenítik a készüléket. Ha nem hajlanának erre a megoldásra, akkor a szakmai vonalon ezt visszaigazolják nekik.
Nemsokára indulok, meglátjuk mi lesz. Függetlenítő PIN kódot kér a telefon, így remélem, hogy az egyszerű történet lesz.
-
szia,
vélhetően nem a kuponos akció függvénye a készlet, mert az a szolgáltatónak sem feltétlenül jó, ha amiatt egy - vagy több - nem kuponos vásárlót is bukik közben.
zebede; szia, az kell/érdemes először megnézni, hogy milyen biztosítási csomag van a készülékre, mert bár a folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodásra mindegyik jó - vízbe esésre is -, de a részletek tekintetében fontos lehet a későbbiekben.
attól is függ a dolog, hogy a fiad hány éves, mert van egy olyan kitétel, miszerint;
Nem térít a biztosító a biztosítás sem véletlenszerű károsodás, sem rongálás, sem lopás esetén, ha a készüléket birtokló 16 éven aluli kiskorú személy tevékenysége, mulasztása vagy bármilyen egyéb magatartása okozza a kárt, vagy ha a kár az alatt következik be, amikor a készülék 16 év alatti személy birtokában van.
részletek itt; link
szerződési feltételek pedig itt; link -
zebede
őstag
Adott egy telekomnál vásárolt Xperia SP telefon, amit a fiam sikeresen bele ejtett a wc-be.
Kiszárítottam, bekapcsol, de foltos lett a kijelző (szerintem az lcd) és nem reagál érintésre, viszont OTG-n keresztül egérrel simán lehet kezelni.A lényeg hogy most vettem észre a számlámon, hogy havonta fizetek rá 590Ft biztosítást.
Beázásra is jó a biztosítás, ha igen mit érdemesebb mondani, az igazat hogy vízbe esett, vagy inkább mondjuk azt hogy nagy esőben beázott a zsebemben?Soha nem vettem még igénybe telefonra biztosítást.
Hogy működik ez pl. ennél a több mint másfél éves telefonnál? -
Pipu
csendes tag
Sziasztok!
A kiegészítőkkel kapcsolatban kérdezném, hogy van sok ami jelenleg nincs készleten, ezek nem is lesznek amíg le nem fut ez a kupon mizéria? Van erről valami hivatalos (netán belső) infó? Mert akkor nem várok, mert még az is elfogy, amit most kinéztem.
Üdv:
P -
válasz
Tav-Csoves #71528 üzenetére
szia,
kipróbáltam a saját telefonommal és előfizetésemmel (iphone 6s plus és next s + korlátlan böngészés és e-mail opció), illetve a pároméval is (iphone 5c és move xs + netplusz l), továbbá az én előfizetésemhez kapcsoltan van egy duo net sim kártya, ami egy lenovo yoga tablet 2-ben van, azzal is, mind a hárommal gyorsan tölt be az általad lassúnak írt összes oldal, mint bármelyik másik.
a google és a gsm arena oldalát napi szinten sokszor használom, így azok külön feltűntek volna, ha lomhábbak lennének a(z) többinél/átlagnál.nem használsz valamilyen blokkolót a reklámok tekintetében, vagy tűzfalat a telefonon?
amiket érdemes lenne kipróbálnod;
- adott sim kártyát másik készülékben
- adott készülékben másik sim kártyát
- több típusú böngészőt
- moddolt rom esetén gyárival is
- másik apn-t (attól függően, hogy melyik aktív most; internet.telekom, wnw) -
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Miért van az, hogy az index.hu betöltési ideje 35 másodperc, holott az origo.hu az 2 másodperc alatt betöltődik? Vagy miért van az, hogy míg a google keresés kb 25 násodperc, míg bejön az első oldal a találati listáról, addig a mobilarena.hu 3 másodperc alatt bejön?
Miért értem úgy, hogy a magyar telekom, hátrányisan megkülönböztet weboldalakat? Netsemlegesség?
Eme probléma 3G és 4G LTE hálózatokon ugyanúgy tapasztalom.
A Telekomnál feltöltő kártyám van, s igénybe veszek egy NetpluszS alap internet csimagot, és ehez egy Korlátlan email, és Web böngészés szolgáltatást.Amondó vagyok, hogyha fizetek, - és ha ez másnál is előfordul, amire eléggé nagy az esély - akkor elvárnák, hogy korlátlan böngészés opcióval betöltődjön gyorsan minden weboldal. Vagy ez olyan nagy kérés a XXI. században?
A dolog már hónapok óta fennt áll. (És igen, most pöccentem be, így elnézést, ha a hangvételem nyers.) A telekomtól kérdeztem, de azt a választ kaptam, hogy biztos nálam van a hiba, és régi a telefonom.
SIM kártyát is cseréltettem, nem javult meg a dolog.
A hiba véleményem szerint biztos, hogy nem nálam van, ugyanis a weboldalak egy része gyors, a másik része lassu.
Böngésző chace ürítés mellett is, dalvik cache, és cache wipe meg volt..
Note 3 telefonom van, tehát mind a 3 LTE band-et látom.Eddig a következő oldalak biztosan lassítva jönnek be nekem:
Index.hu
Menetrendek.hu
Google.com
Google.hu
Gsmarena.com -
válasz
SUPREME7 #71524 üzenetére
ő a 14 napost kérdezte, azt meg bukja - illetve bukhatja, ha kicsúszik belőle -, mert ott csak az intervallum a mérvadó.
másmilyen típusú készüléket akkor köteles elfogadni, ha az tulajdonságai, adottságai tekintetében azonos, de ha valaki ért hozzá, akkor nincs két eltérő típusú készülék, aminél nem találni különbséget, amire lehet hivatkozni, így valószínű az elállási lehetőség, ha nem tudják a telefont kijavítani.
az a probléma, hogy így azért külön köröket futni, ami hetekbe is telhet, ettől azért jobb az indoklás nélküli 14 napos intervallum, ha valaki nem akar görcsölni vele, de ez egyéni döntés kérdése.Bazsee71; pont tegnap írtam saját tapasztalatot, hogy néhány munkanapon belül kivizsgálták az írásos panaszomat (itt eszközöltem; link), szóval nem feltétlenül húzzák a 30 napon határidő végéig.
amennyiben a készülék specifikációs leírásában az szerepelt, hogy kártyafüggetlen: igen, úgy megoldják majd a problémát.
az ügyintézés módja a készülék gyártójától/típusától is függ, mert nem mindegy, hogy kóddal vagy más módon történik, várni kell rá a szolgáltatónak, amíg a gyártó kivitelezi...stb., így az üzletben (azonnalosan) történő orvoslás kérdéses még akkor is, ha a szolgáltató számodra kedvezően bírálja el a panaszt.GayFish; szia, meghatározott számú részlet párhuzamos futásához már külön vezetői jóváhagyás is szükséges, arra is várhat, de az is lehet, hogy valamilyen számlád befizetése nem érkezett még be.
-
GayFish
újonc
Sziasztok, rendeltem egy telefont részletre telekomtól azt választottam hogy csütörtökre hozzák ki azaz mára és azt írja a rendelésnél email visszaigazolóba hogy "Sales Support kezelésre vár tartozással" valahol azt olvastam hogy a részletfizetés miatt lehet ugyanis több részletfizetésem is van de azóta nem küldtek emailt. Lehetséges hogy ma még megkapom vagy telefonáljak be?
-
Bazsee71
őstag
Esetleg járt már úgy valaki, hogy T webshopból rendelt hálózatfüggetlen készüléket, azonban függőt küldtek ki? Levélben jeleztem az ügyfélszolgálat felé a problémát, de őszintén szólva nem szeretnék 30 napot várni (nem úgy tapasztalom, hogy kapkodnának). Vajon ha beviszem üzletbe, kifüggetlenítik a helyszínen?
-
válasz
SUPREME7 #71522 üzenetére
nem a bizonyítási teher a lényeg, hanem a választás, legalábbis a 14 napos, indoklás nélküli ellás esetén, mert arra nézve nncs halasztó hatálya a szervizeltetésnek.
a jótállási/szavatossági ügyintézés során adott alapesetben a sorrend; kijavítás, amennyiben az nem lehetséges, úgy kicserélés (adottságai, tulajdonságai tekintetében azonosra), ha az sem megoldható, akkor árleszállítás (itt nem nagyon jöhet szóba, mert nem olyan a hiba, hogy x összeg ellenében kompromisszummal ugyan, de használható a készülék), végül pedig az elállás, de ez már nem a 14 napon belüli és indoklás nélküli, hanem a jótállás/szabatosság keretében érvényesíthető, aminek egyeb feltételei vannak.Gara68; nincs mit!
-
SUPREME7
őstag
Azért csúnya lenne ha ez így menne. Ez így ebben a formában szerintem hibás teljesítés, tehát ha visszajön a szervizből és nem tudják javítani, akkor tudja bizonyítani, hogy a hiba a vásárláskor fennállt, tehát még akkor is elállhat a vásárlástól. De persze célszerű a T-nél leadni és minél előbb, hogy nyoma legyen náluk.
-
válasz
Gara68 #71519 üzenetére
általánosságban megszűnt a szolgáltatós szerviz, a gyártói/szerződésesbe küldik tovább a készülékeket, ezért hosszadalmasabb is, viszont ha van rá lehetőséged, akkor magad is viheted/küldheted oda direktben, úgy valamivel gyorsabb, mivel kimarad a szolgáltatós oda és vissza kör.
az elállás lényege az, hogy 14 napon belül add fel postára visszaútra - nem kell megérkeznie adott intervallumon belül -, ha ez nem megoldott - akár azért, mert közben szervizben van a készülék -, akkor bukod az elállás lehetőségét. -
válasz
Gara68 #71515 üzenetére
szia,
a lehetőségek;
- munkanapon, napközben hívod a telefonos ügyfélszolgálatot és kéred, hogy a megfelelő műszakishoz kapcsoljanak, hátha ott tudnak segíteni
- 14 napon belül elállsz a vásárlástól
- gariztatodérdekes lenne, ha külföldi szolgáltatós készüléket adnának, még használtan sem tartom valószínűnek, de majd kiderül, viszont más hibalehetőség sem kizárt, például szoftveresen buherálta valaki, a szolgáltatónál meg nem nézték meg a használt értékesítés előtt, vagy hálózati tiltást kapott és szintén nem oldották meg (újra?) eladás előtt.
szolgáltatót bármikor lehet váltani, különösebb ok sem kell hozzá.
-
Gara68
tag
Sziasztok!
Tegnap előtt (hétfőn) a Telekom oldalán rendeltem egy Blackberry Q5-öt. Ma hozta meg a GLS futár. Használt készülékként volt hirdetve, viszont fóliázott elől, hátul. Domino csomagban 19566Ft volt. Első indítás, szepen vegig játszok minden beállítást, jelentkezik fel a hálózatra és ez a kép fogad.
Beleraktam a Párom előfizus kártyáját, majd az én előfizetésemet is, de maradt minden ugyan igy.
Ilyenkor most mi van?
Már az első indításkor gyanus volt, hogy nem angol nyelven köszöntött, hanem németül.
Viszont, ha nem magyar szolgáltatós, hanem német, miért kínálja Domino csomagban???? Miért nem közli, hogy külföldi, mint ahogyan azt írta, hogy használt?
Mikor a hívom a ügyfélszolgálatot, akkor meg egyiktől a másikig kapcsolnak, mert -mondják- nem értenek hozzá.
Igen gondolkodoba ejtett ma, hogy szolgáltatót váltunk!
Telekom! Én így szeretlek! -
válasz
anonymus89 #71512 üzenetére
szia,
igen, vélhetően gyorsabban lecsapott rá valaki.
nem tudod. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egyszer volt hol nem volt, hogy készletértesítőre vettem egy telót hétfőn ma jött az e-mail 14:25-kor megérkezett a várva várt teló (használt készülékről van szó). Kattintok a linkre 10 percen belül az oldal karbantartás alatt áll ez ment kb. 15:45-ig. Hazajövök 16h-kor megint megnézem megy az oldal de a teló már sehol közben elvitték volna?
Agyam eldobom, hogyha a xaros karbantartás miatt csúsztam le erről is.....Témába vágó kérdésem, nem találom a fél éves sim kártyám mert a 2 telóm közül az egyiket eladtam és nem tudom hova tettem kártyát. Na most amit, 3 hónapja vettem telót ahhoz kaptam sim-et be tudom aktiválni arra a számomat mondván a másikat nem találom?
-
a panaszomat 4 munkanapon belül kivizsgálták - a szolgáltatásokban bekövetkezett változtatásból már akkor tudhattam, illetve az alapján bebizonyosodott az igazam is - és postázták, de azt csak ma kaptam kézhez, mert időközben elköltöztünk, ilyentén úgy hozták utánam a levelet.
le a kalappal a contact center illetékes előtt, amilyen részletes panaszt írtam, olyan tételes kivizsgálás készült, nem tudta le az amúgy szokásos sablonos szöveggel, továbbá (egyedi elbírálás alapján) nagyon korrekt jóváírást is kaptam. -
zebede
őstag
Jó már a telekomos honlap.
-
zebede
őstag
válasz
ANDROID??? #71502 üzenetére
Ja, közben meg dobálja fel az elégedettségi űrlapot, hogy töltsem ki...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest