Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- DIGI Mobil
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Gedeon31 #52551 üzenetére
nem, a telefont webshop útján rendeltem, de üzletben vettem át, ahhoz kapcsolódón bekérték kősébb e-mail útján az adatokat, hogy kinek és hová történjen a szállítás, arra a levélre válaszul megküldtem a szükséges adatokat, más infót nem kaptam.
a rendelt és átvett telefonhoz kapcsolódó rendelési számot meg hiába írom a gls követőjébe, azzal nem sokra megyek.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Blackmirror
őstag
Hogy akkor legyen itt valami cifra is
28-án hajnalban rendeltem egy S4-et én is új előfizetéssel 50% kedvezménnyel részletfizetéssel.
Megjött a szokásos email, majd délelőtt hívott a Telekom ügyintézője hogy lefixáljuk a rendelés részleteit.Minden rendben volt.Közölte, hogy a készüléket szerdán délutántól vehetem át az adott PPP-n.Megint kaptam email-t, szállítás alatt van a készülékem, illetve az első részlet már mutatkozik is a számlámon.A weboldal a mai napra írta , hogy átvehető a készülék.
Én pedig, mivel ma vásárolni voltam gondoltam útba ejtem a PPPontot hátha....Igen ám, de az egész üzlet ki volt pakolva, és lehúzva a roló.Semmi közlemény nem volt kibiggyesztve.Felhívtam a Telekom webshoposokat a /30-930-3030-on. Mondta a hölgy hogy ők elküldték a Lapkernek, őket kell megkérdezni , hogy hol tudom átvenni a készüléket annyit láttak, hogy a rendelésben hibás címet ír a rendszer. Felhívtam a Lapkert.Ott közölték hogy a nevemre nem érkezett semmi és hogy ők már 23-án jelentették a Telekomnak hogy az adott PPont megszűnt.
Szerintetek hol az S4-em?! Mert egyikük sem tud semmit, de kérték a webshoposok hogy holnap 8-16 között hívjam vissza őket mert akkor lesz bent egy kolléga aki komolyabban utána tud nézni a dolognak.
Illetve előre vetítették azt is hogy ha nem veszem át a készüléket akkor új rendelést kell rögzíteni, persze mostmár nem annyi az adott készülék.
Remélem nem küldték fel a Holdra, de azért ha kiderül hogy hol lehet átvenni akkor megpróbálnám a lehetetlent.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok! Pénteken rendeltem én is az S4-ből. Hívtak délelőtt T-től, és azt mondta a hölgy, hogy rajta vagyok a fekete listán?!!!! Ilyen létezik? Se előfizetésem nem volt eddig, se telefon a nevemen, egyik szolgáltatónál sem... Megbeszéltem vele, hogy utánajárok. Valami ötlet srácok?
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
djculture
félisten
válasz sayCet #52555 üzenetére
Lehet hogy csak név egyezés volt már ilyen homáros történet is. Ott mondjuk durvább volt mert a két illető neve és anyja neve is egyezett igy egy bank töle követelte a tartozást. Ha nemvolt sose se előfizetésed se tartozásod akkor biztos vagyok benne hogy itt is ez a helyzet. Utána kell nézni mindenképpen mert nagyobb baj is lehet belőle.
[ Szerkesztve ]
-
immi77
tag
Sziasztok!
Mi a leggyorsabb és legbiztosabb módja egy rendelés lemondásának, sajnos 1430-on nem boldogulok. Egyelőre szállításra vár állapotban van, nincs kedvem az elállással vesződni később.
Köszönöm!
Flickr: http://goo.gl/CQVhcp
-
Frenky25
tag
válasz sayCet #52558 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám, menj be a többi 2 szolgáltatóhoz, adataid alapján megmondják, ki tett fel esetleg a listára. De mivel írtad, hogy nem volt még előfizetés a neveden, lehet elírás történt.
Én bementem, a Vodához, és a Telekomhoz is, ők mondták, nem raktak fel, a Telenor rendszere továbbra is jelezte a feketelistát, náluk azóta sem vehetek semmit pedig sosem volt náluk előfizetésem még kártyás sem, a többinél kauciót sem kértek tőlem.[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Hadd hőbörögjek már kicsit! Nem is tudom, h milyen jelzővel lehetne ezt a céget jellemezni. Ma kaptam SMS-t, h kedvezményesen vehetek készüléket, mert lejárt a hűségem. Ránéztem pár nekem tetsző telóra, hátha van valami jó androidos ajánlatuk az i5S-em mellé. Azt kellett tapasztaljam, h az induló díjcsomagok mellől kivették a részletfizetési lehetőséget. Ez mekkora ****ség már?! Nem értem kik találják ezt ki?! Hála az égnek meg tudtam venni függetlenül, újan a 64GB-os i5S-t ősz elején, de ha nem sikerült volna, akkor náluk lett volna teló vásárolva, valószínűleg részletre. Hiszen egy csúcskészüléket választottam volna, amit min. két évig nyúzok, akkor már ha hűséget kötök, miért ne fizessem részletre, főleg ha kamatmentes. De milyen már, h rákényszerít a nagyobb csomagra, amire szükségem sincs, h részletre elhozhassam?! Nekem a Move XS egy XXL-es, 5GB-os netcsomaggal kiegészítve a tökéletes díjcsomag. Nincs szükségem nagyobbra, nem beszélném le. Ha pedig a lehetőség adott is, akkor se beszélek többet. Tudom, ez az én egyéni problémám, nem tudom más szerint mennyire ügyfélbarát hozzáállás ez?! Rakat **** az egész, közelükbe nem megyek, ha nem muszáj ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Teko001
őstag
-
haxiboy
veterán
Ennyit az igéretükről...b@sztak hívni most holnapis várhatom egész nap jah és holnap lenne az átvétel, igaz trépontban.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Vangelis
félisten
válasz [P]laci #52547 üzenetére
Engem a futár hívott, hogy nemsokára itt van.
Kérdezte, hogy akkor melyik címen keressen.elnézést kért, hogy késett, de áramszünet volt reggel a depoban.
Törzsvásárlók előnyben
Rajta volt a csomagon, hogy Díszcsomagolás .. azt minek írták rá?
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
w333
félisten
Telekomnál Akciós kalendárium ... remélem a G2 is lesz akcióban !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Tibi86
aktív tag
Sziasztok!
Mennyire megszokott, hogy a péntek reggel (előző postomban tévesen szombatot írtam ) leadott rendelés (S4) még nem érkezett meg ide a 13. kerületi ppp-be? T webshop továbbra is "szállítás alatt" státuszt ír...
Kezdjek aggódni, vagy legyek türelemmel?
-
Tibi86
aktív tag
válasz Blackmirror #52580 üzenetére
Naponta ott járok el előtte, bízom benne, hogy létezik még.
bubuka80: Köszi az infót, az enyémet viszont tegnapra írták.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
Vangelis
félisten
A samsung azt mondta, hogy alapból nem jár hozzá a 12+12 hó garancia.
Csak regisztráció után.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dptrsk
Topikgazda
Aki webshopon rendelt fekete pénteken, holnap hívja fel a 1430at és mondja hogy igényt tart a kötbérre, mert nem hívták 72 órán belül. November elején mintha olvastam volna a rendeléskor hogy 72 órán belül hívnak, engem pont a 3. Nap vasárnap hívtak. Visszakeresve a fórumvan a webshop 72 órára más is írta hogy 72órán belül hívnak.
-
tylerddd
veterán
válasz Teko001 #52574 üzenetére
Akkor miért nem kérnek pl. komolyabb kezdőrészletet, akár a felét a teljes árnak vagy valamiféle kauciót, amit visszacsepegtetnek kedvezményként. Régebben iPhone-ok esetén csináltak valami hasonlót.
Most nézem egyébként, h új előfizetéssel el lehet hozni a legkisebb csomagokkal részletre, de nekem a meglévőre nem ... Ezt személyes diszkriminációnak veszem
[ Szerkesztve ]
-
glaci
őstag
válasz dptrsk #52593 üzenetére
Ez pontosan hol van leírva?
Tudnál küldeni linket a T. oldaláról?
Csak mert engem már 112,5 órája nem hívnak.
A státusz az első pillanattól "elbirálás alatt".
Meglévő 1,2 éves Arany státuszú Mozaik XS mellé ATK Net&Roll XS -el kértem (én hülye) részletre PPP átvétellel (mert kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok otthon és a helyi GLS -es futár nem valami "rugalmas").
Köszi előre is!Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
tylerddd
veterán
válasz Teko001 #52597 üzenetére
Az iPhone-ok megint "különleges" készüléknek számítanak, azokat valóban nem lehet elhozni részletre a legkisebb csomagokban. Én droidosokat néztem, pl. Note 4 vagy Z3.
@ kali Igen, szerintem jól nézem. Legfelül is egyben fizettetné velem, részletfizetést a fenti két modellnél alap előfizuval csak akkor mutat nekem, ha új előfizetésre bökök. Az az érdekes, h folyamatosan nézegetem az oldalt érdeklődés szinten és hogy tisztában legyek a dolgokkal, de ez max egy hete lehet így. Legutóbb még lehetett volna 24xhavi törlesztőre hoznom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megjelentek a Vivo telefonjai Magyarországon, ezek az induló árak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest