Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Köszi a tesztet!
Meglepő, hogy nem bővíthető.Xiaomi 13T
-
Garada
őstag
Meglepődtem, hogy már ebben ezen az ársíkon is ha egyéb kompromisszummal ugyan, de már adott a 120Hz.
-
Doki42
őstag
Jó teszt, szerintem nem rossz teló.
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
zsolesz967
aktív tag
Lehet ez lesz az s10+ után.
Feleségemnek Xiaomi Note 11 pro van,tökéletesen meg van vele elégedve.[ Szerkesztve ]
Ps5,Samsung Galaxy A55,Galaxy watch 4
-
jack982
aktív tag
válasz zsolesz967 #4 üzenetére
s10+ megeszi ezt a kamerát reggelire.
-
Drughi
addikt
Vajon egy A33 5G-ről érdemes lenne váltani?
-
-
A Molyember
tag
Most tudatosult csak bennem (jo reggelt), hogy ez az iden megjelent szeria egy modell kivetelevel csak a par honap mulva esedekes Android 14-ig fog elmaszni hivatalosan. Az igen. Nagyon meguszosba nyomja a Xiaomi ezeket a frissiteseket.
-
Permet Elek
senior tag
válasz A Molyember #10 üzenetére
Lehet addig se, mert 12 vel jöttek.
-
Komplikato
veterán
válasz A Molyember #10 üzenetére
Lehet f*snak tőle, hogy úgy járnak mint a Huawei, így meg senki nem kérheti számon ha nem lesz frissítés.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
tata85
újonc
Sziasztok! Poco X5 Pro 5G és eközött próbálok dönteni, melyik a jobb vétel szerintetek?
-
ben11
őstag
A reklámok mennyire agresszíven jelennek meg a felületen? Meg lehet szabadulni tőlük?
-
Sipike19
tag
válasz zsolesz967 #14 üzenetére
Csak azt nem értem, hogyha van egy jó telefonod, ami megeszi reggelire ezt a butácska alsó-középkat Redmit, akkor miért is akarod lecserélni?
Sipi
-
hdavid1
tag
Egy 1/1,56"-os szenzor már kicsinek számít?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Permet Elek #11 üzenetére
2 főverziófrissítést ígértek, tehát ha az Android 12 volt az induláskor, akkor laza matekkal 14 a vége.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
MODERÁTOR
Ez inkább ide való: Milyen okostelefont vegyek?
Amúgy a Poco X5 Pro jobb paraméterekben, kivéve kamera.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
Zsoleszhun
addikt
Kár a MediaTek miatt, így kimarad a xiaomi.eu-ból.
¯\_(ツ)_/¯
-
peestike
őstag
feleségemnek vettünk egyet egy hónapja. zopo zp700 óta nem volt mediatek procis teló a családban, de mivel már nem mókolom a telókat, így megfelel. szerintem nem rossz a telefon egy problémát leszámítva. mi 8 lite-ot váltott.
nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a beszédhang úgy gondolom, hogy nagyon rossz mindkét irányban. olyan, mintha kútból beszélne, úgy hallom, full dobozhang jön át. rendesen meg kellett szokni. korábbi redmi-k (3-4-5-9) nem voltak problémásak.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz Zsoleszhun #25 üzenetére
Köszönöm, délután kipróbálom!
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
MODERÁTOR
Mármint a *#*#86583#*#* kód a VoLTE-kapcsolót tünteti el/jelenti meg.
De igen, maga, a VoLTE ki-bekapcsolása segíthet.Xiaomi 13T
-
maczera
aktív tag
A Tömeg: 287 g, ugye, csak elírás? Brutális lenne...
-
dave987
aktív tag
Érdemes lenne akkor a címbe is beleírni hogy 5G. Ha már így is nehéz lekövetni a repertoárt legalább legyen pontos a megnevezés.
-
janeszgol
félisten
Ez egy nagyon jó telefon. Én rányomtam volna az ajánlott plecsnit. Ha a frissítéseket nem nézzük, csak a telefon tudását ez a mobil jobb, mint az A52, A34, A53.
-
gergom91
tag
Lassan 2 hónapja használom a telefont, egy pár személyes tapasztalat:
- Ez a bekapcsoló gomb és ujjlenyomat olvasó egyben fajta telefon most van nekem először. Lehet csak én vagyok béna, de a hüvelykujjammal amikor zsebre rakom és bele csúsztatom, nagyon gyakran feloldom.
- A virtuális közelség érzékelő nagyon rosszul működik nekem, kb minden második híváskor nem zárja le a kijelzőt és a fülemmel össze-vissza nyomkodok mindent.Ezen kívül minden nagyon tetszik, nappal is jól látható kijelző, nekem bőven elég kamera, imádom a gyorstöltést, sokáig bírja az akksi.
-
Vártam ezt a szériát . Jack nagy piros pont . De félek , hogy megint csalódok sw fronton így mást választottam .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
razorka777
veterán
"Ez a bekapcsoló gomb és ujjlenyomat olvasó egyben fajta telefon most van nekem először. Lehet csak én vagyok béna, de a hüvelykujjammal amikor zsebre rakom és bele csúsztatom, nagyon gyakran feloldom."
Át lehet állítani, hogy nyomásra érzékelje az ujjlenyomatot és ne érintésre.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Greg-77
aktív tag
Én még csak 2-hete használom.
-A bekapcsolós újlenyomatolvasót úgy is belehet állítani, hogy nem érintésre, hanem nyomásra érzékeljen. Ez az a Beállítások\ Jelszavak és biztonság\ Feloldás ujjlenyomattal\ Ujjlenyomat-felismerés mód: Érintés vagy Nyomás. Így kiküszöbölhető ez a probléma.
-A közelségérzékelő nekem tökéletesen működik, még nem volt vele gondom. Nem tudom ez mitől függhet? Az összes többi nekem is ugyan ez, gyors, szép kijelző a kamera is elég jó, akksi, töltés stb.. Nekem nagyon tetszik iPhone-t cseréltemle erre, már nagyon vágytam vissza droidra! -
janeszgol
félisten
válasz razorka777 #38 üzenetére
Én úgy csinálom, hogy csak a jobb kezem hüvelykujját regisztráltam be, mivel balkezes vagyok, és ugye két kézzel lehet kezelni ezeket a lapátokat. A telefont a jobban tartom.
Viszont mindig balzsebbe teszem, szóval véletlen sem tudom feloldani. -
peestike
őstag
köszönöm még egyszer!
működik, sokkal jobb már a hang, ez volt a probléma.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
SkyLine3000
addikt
12 egy tucat.
-
janeszgol
félisten
válasz SkyLine3000 #43 üzenetére
Kb annyi jelent meg belőle.
-
macikos
addikt
Sima, lapos, üveg hátlap, ENNYI! Ennél a telefonnál és a Samsung A54-nél is ez nekem nagyon szimpatikus. Az A54 valami végtelenül masszív, nagyon egyben van.
A memóriakártyás bővíthetőség hiánya viszont felcseszős!
-
ZN1980
csendes újonc
Ez nem annyira megérős, kb. 100e Ft-ba kerül, a Samu A34 csak egy kicsivel drágább oké ott kell a töltő meg kijelzővédő/tok, viszont az A34 5 évig supportált marad, megkap 3 droidverzió frissítést plusz eleve újabb Android verzióval jött ki.
Amúgy egy 3 éves Redmi Note 8t használok már rég nem jön rá semmi, de ahogy elnézem nem Redmi lesz következő, kevesebbért persze megérné.[ Szerkesztve ]
-
gergom91
tag
Köszönöm szépen a választ, ez így tényleg nagy segítség volt!
razorka777-nek szintén köszönömNagyon sokszor amikor telefonálok, látom hogy világít a kijelző, ilyenkor le kell engednem a telefont majd újra a fülemhez emelni, az segít csak. Sokadik alkalommal már kicsit zavaró tud lenni.
-
herrká
senior tag
Pár hete van meg a telefon. Szolgáltatós, T-s. Nekem nagyon hiányzik az AOD! Az én telefonom sajnos csak 10mp-ig jeleníti meg. A leírás szerint be lehet állítani állandóra - hát nem! Valami külföldi fórumról derült ki, hogy az egyiket lehet mindigre állítani, a másik készüléket meg csak a 10 másodpercesre. Nagyon bosszant! Ha valaki tud megoldást az állandó AOD-ra, segítsen már! Köszi
-
MODERÁTOR
-
herrká
senior tag
válasz Viktor0610 #49 üzenetére
Köszi, ezt már írták nekem. Nem kapcsolom ki természetesen. Gondoltam hátha segít valami egyéb. De akkor nem. Kár!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest