Új hozzászólás Aktív témák
-
A mai napig megvan az MTK6589 SOC-os Star X920-as telefonom
Működik rendben, mint telefon, de a GPS része ma már tényleg gatya
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
"Ha az ember a végtelen számú, horrorsebességű MT6589 vagy 6732-es chippel szerelt mobilokról rémálmodik"
Nem volt azzal az MT6589-cel semmi baj. HD felbontás mellett nagyon sokat játszottam vele, nem is melegedett, nem is fogyasztott sokat, a rendszer is smooth volt (már ha a kicsi kínai megfelelően optimalizálta). Bezzeg a korabeli MSM8260A, az felgyújtotta az ujjaimJiaYu G3S
A cikkhez:
Számomra szimpatikus a telefon, az árat se érzem olyan túlzónak. Nyitóár, 1-2 hónap és mérséklődni fog. Egyedül az IP védelmet hiányolom, ma már nem vennék olyan telefont, ami nem vízálló.
-
DDA40X
aktív tag
Ez nem annyira politika. Ez inkább a mai valóság. Ez befolyásol rengeteg mindent. Például, hogy meg tudunk-e venni valamit vagy kevésbé esélyes.
És hát szerintem járhattunk volna jobban is...
Pluszban írtam véleményt a készülékről is, mint láthatod.
No de akkor elnézést kérek!A széleslátószögű videó minősége az nem lehet hogy valami szoftveres bénázás eredménye? Ennyire nem lehet valami trágya!
-
Fecó 11
tag
válasz
aprokaroka87 #42 üzenetére
Köszönöm válaszod!
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Fecó 11
tag
Sziasztok! Picit off téma! Bátran meg lehet venni a Realme telefonokat? Xiaomi Redmi note11 és Realme 8I között vacilálok! Támogatottság, lefagyás érdekelne elsősorban, apukámank venném! Segítségeteket előre is köszönöm!
-
válasz
Donki Hóte #39 üzenetére
Realme fb oldala, meg szerintem lesz hivatalos weboldal is. ( Realme hu fejlesztés alatt
-
A forgalmazás mikor indul? A februári első beharangozó cikkekben mindenhol márciusi indulást írtak, de már április van és az ALZA-n kívül sehol sem lehet kapni (akik valószínűleg cseh készletet árulnak).
-
-
klaya86
senior tag
Nem lenne rossz telefon. De részemről két probléma van vele. Első nyilván az ár. Nem vészesen sok érte, 2-3 hónap és szerintem 120-130 körül már jó vétel lenne. Viszont a másik, ahogyan már írták előttem,az alsó káva. Ránézek és kb egy 60 ezres redmi jut eszembe róla.
-
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Annyira feleslegesen feszültök amúgy egymásnak ...
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #31 üzenetére
Akkor nem is fogom elmagyarázni. Csak akkor minek szólsz be? Nyomod itt a szmájlikat, mint valami óvodás.
-
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #28 üzenetére
Az éles hang az tudod mit jelent?
Tiszta már eleve nem lehet, mivel túlszűrt. -
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #25 üzenetére
Hang is tartozik a videóhoz. Nálam ez ugyan olyan fontos, mint a képminőség.
Unom és utálom a néma, emiatt lélektelen csili-vili videókat. -
válasz
janeszgol #20 üzenetére
a videók... azok sz..ok.
Ezt a kijelentést saját telefonnal készített videók megtekintésére alapozod?
Mert a Mobilarénás tesztben a főkamerával készített videó 4K videó képminősége meglehetősen jó, annyi gond van vele, hogy se az OIS, se az EIS nem kapcsolt be. Ez 95 %-ban valami szoftveres nyűg miatt lehet így, szerintem ezt max. 1 hónapon belül javítják.
Szintén javítani fognak a főkamerával készített FHD videók minőségén is. A széles látószögű kamerával készített videó az tényleg vacak, azon semmilyen szoftveres hókuszpókusszal sem fognak tudni javítani.
-
-
Egész korrekt cuccnak tűnik, kicsit esik az ára, hogy házon belül ne legyen konkurense.
-
janeszgol
félisten
Szép kijelzővel, megfelelő hardverrel (bár az SD870 messze túlmutat rajta). A kamera állóképei nagyon szépek, részletgazdagok, a videók... azok sz..ok.
Nem rossz, de nem is jó. -
Szerintem egész tűrhető, az ár meg úgy is esik 1-2 hónap múlva.
-
mokamiki1
csendes tag
Ez Nekem is nagyon tetszik! Viszont nem olcsó, ahogy mondjátok!
Ezen az oldalon "egész olcsó" a GT2.
https://tradingshenzhen.com/en/realme-gt-2-realme-gt-2-pro/realme-gt-2-8gb128gb
Egy Mi8-asat cserélnék le, de nehéz a döntés! -
judas13
addikt
Nem olcsó de legalább drága.
-
mhydas99
senior tag
Tényleg nem kötözködésnek szánom, de a proci résznél A53 magokat írtatok A55 helyett. Nekem megkadt rajta a szemem mondom nem lehet ennyire spúr a Mediatek....
-
realist
őstag
Software támogatás kapcsán mi jár a telefonhoz? (ha egy android főverzió és 2 év biztonsági, akkor erősen hunyoritva szinte hozza is a sokkal drágább xiaomi 12x szintet..).
Arról van valakinek ötlete mi az oka annak, hogy ugyan a realme gt2 es gt2 pro hetek óta elérhető, de Budapesten egy értékesítőnék sem tekinthető meg?
-
dredjudge84
őstag
Hogy lehet 50 perce teljes töltés 65W esetén? a realme gt 2 esetében ez kb 35bperc.
Amúgy házon belül a realme gt master jobb vétel. Prociban is erősebb.
-
válasz
Donki Hóte #5 üzenetére
130e Ft a Xiaomi 11T az mStore-ban, az összességében jobb ettől meg az A52s-től is.
-
Épp ezt a telefont ütötte ki a GT2, és most megnyugodtam a döntésemben, köszi a tesztet.
-
Steve1207
veterán
Nekem pont múltkor említették a Nord 2-t, de a 90 Hz-es panel miatt sose foglalkoztam vele, most meg a 9PP megtetszett és látom kb ugyanaz a két teló... Szóval még így is ráfogható, hogy túlárazott sajnos, pedig szimpatikus a Realme iránya (végre visszatértek, mint anno az első megjelenésekkor) és ezek az új modellek ismét, klassz telók.
Mi 8-at meg még mindig nem tudom mire cseréljem, mert kb csak ráfizetés, de legalább látni, hogy 2k alatt már lassan minden ponton lenne kis előrelépés
De a Neo 3-at megvárom még mindenképp.
-
Nekem lejön a 150 eFt-os árból a 65 W-os töltő ára (15 eFt), meg egy bluetooth fejhallgató ára (10 eFt, mert adnak hozzá egy Realme Buds Air 2 Neo TWS fülest), szóval csak 125 eFt az összehasonlító ár.
Ha veszek egy Galaxy A5 52s telefont, akkor ahhoz külön venni kell egy gyorstöltőt, mert a gyári csomagban csak egy 15 W-os töltő van
-
Túl van áratva, amúgy sztem korrekt tel. Ha már túl van árazva, akkor GT2 vagy Neo 3.
-
Egész jó lett. Nálam a nem lespórolt jack kimenet, a 8/256 GB memória, a nagyon jó kamera, az elfogadható kijelző és proci, és a csomaghoz adott gyorstöltő miatt az első helyen van a listámon.
Ha rendelhető lesz feketében, akkor már rendelem is
-
jUUh
addikt
Korrekt készülék. Őszintén szólva 120-130e környékén jobb szemmel néznék rá,
így ballalde igencsak összerakott ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5G, gyors hardver és topkamera – GT sorozatának állít konkurenciát az ár/érték bajnok.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest