- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
Sziasztok! Visszakaptam a K zoom telefonomat de megint kijönnek ugyan azok a szoftveres problémák és sajnos összeszerelési hibát is találtam rajta.
Milyen jogaim vannak hova vigyem kit keressek hogy panaszomat érvényesítsem.
A Samsung központot felhívtam de ők össze vissza beszéltek hogy email címen nyújtsak be panaszt lefényképezve meg a többi papírokkal a telefon adataival és ha a központ elfogadja panaszomat akkor bevizsgàljàk kb 3-4 munkanap és akkor is javítják vagy jobbik estebe kapok egy új készüléket.
Mivel úgy hallottam meg itt olvastam hogy a Telekom-nál nem lesz szervizes ügyintézés,akkor hol is intézkedjek hova is menjek????!!!
Meddig kell várnom hogy egy korrekt működő jól összeszerelt telefont kapjak vissza????
Tudom nem ide kellene írnom,de ha valaki tudna,segítsen már nekem.
Köszönöm.
NAGYPAPA
-
legenda
milyen típusú telefon?
100-at tud lte útján, vagy 150-et?
csak azért kérdezem, hogy a telefon a korlátozó tényező, és amúgy mehetne feljebb is, vagy a hálózat tud ott annyit? ez is szép eredmény persze, de 150-es lte telefonnal mondtak már nagyobb értéket is, bár ne onnan.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
hurenzon
senior tag
Na megkaptam a samsungtól a csereutalványt.
Azon rajta is van , hogy vissza kérhetem a telefon árát.
Erre ma voltam a Duna pláza T-pontba és senki semmit nem tud az ilyen utalványokról, mert eddig a szervizes intézte, de ugye az meg már nincs.
Samsung és a Telekom ügyfélszolgálata is azt mondta, hogy tudniuk kellene, hogy mit kéne csinálniuk.
Holnap megyek egy szervizeshez. Kíváncsi leszek. -
kisninja
őstag
Sziasztok falun (Alsónána) milyen jelerősítőt érdemes rendelni akár Kínából ? Sajnos 0-1 es a jelerősség eddig csak edge volt az is ilyen erővel, most legalább 25M/10M a net. Tudom hogy nem szabad ilyet használni de a lakásban térerő szinte semmi.
Illetve itt hány MHz es lehet a háló vagy teloról, hogy tudnám kideríteni.
Nagy a valószínűsége, hogy itt nem lesz plusz adótorony 300emberre.[ Szerkesztve ]
powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
SPF
senior tag
Szerintetek az iPhone 4S kapható lesz még november elején?
-
313313
addikt
Állapot sávba van jele mobil netnek? Újraindítás volt? Ha ezek után sincs net, akkor 1430...
Szerk.: A hozzáférési pontoknál az internet melletti jelölő körben legyen benne a pont, tehát legyen aktív.
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
ShadowX
őstag
válasz lugosi #49824 üzenetére
Én a music bôvítôt akartam neten aktiválni és azt mondta a 1430-on az ügyintézô, hogy sorry, fáradjak be személyesen. Ráadásul a rendszer kiadta, hogy lehet business netcsomagom, én meg betelefonáltam, hogy azok lte képesek -e. Erre közölték, hogy nekem nem is lehetne azt látnom és intézkednek a törlésrôl....
-
313313
addikt
Beállításokban a mobile adatot engedélyezd, illetve nézd meg, hogy beállítások/(itt előtte még lehet más menüpont)mobilhálózatok/hozzáférési pontok/ itt legyen valami apn beállítva
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
Milyen telefonod van?
Elvileg net aktív, csak telefonon kell beállítani, hacsak nem már aktív is...[ Szerkesztve ]
-
Cidan
tag
válasz 313313 #49817 üzenetére
Van net előfizetésem, csak a szerződéskötéskor nem lett beállítva mert akkor még nem volt okostelefonom. Most már van és szeretném elkezdeni használni a netet, viszont nem tudom hogyan tudnám aktiválni, használni.
Olvastam olyasmit, hogy a 1430-ra kell küldeni egy sms-t "+díjcsomag_név" üzenettel vagymi.
-
313313
addikt
Mit szeretnél beállítani, mi a kérdés? Nem értem mit szeretnél.
- nincs net előfizetésed, de szeretnél
- van net előfizetésed de telón nem műkszik
- ...
- ...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Cidan
tag
Sziasztok!
Valaki le tudná írni mi a menete a mobilinternet aktiválásának/beállításának? Házilag meg lehet ezt oldani?
-
313313
addikt
válasz raziel01 #49808 üzenetére
Volt aki már írt róla pár sort, hogy használja és tetszik neki. 1 hete, meg kell kérdezni tőle, még mindig olyan jó-e...
[ Szerkesztve ]
-
ubid
senior tag
válasz 313313 #49803 üzenetére
Tulajdonképpen nem csak böngészés.
A legtöbb benne a skype... második a zenehasználat... mondjuk spotify. aztán a többi... messenger... feedly... email. és satöbbi.
de nyilván a legtöbbet a skype eszi meg meg a zenehallgatás online.NETPlusz XXL jól hangzik de én azt 6000 - ért látom :S
[ Szerkesztve ]
-.-
-
-
ubid
senior tag
Sziasztok!
Most szeretnék vodáról t-mobile-ra váltani és a segítségeteket szeretném kérni.
Nekem nagyon fontos a mobil internet a munkám miatt.
jelenleg havi 4-5 GB netet használok el.
Valami ilyen adatmennyiséggel rendelkező kedvező árú csomagot szeretnék.
Tudna valaki segíteni ?-.-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Háztartási gépek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Horgász topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest