Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 90 Lite - tárgyalótermi dráma
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Egy óra, két rendszer
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Korábbinál gyorsabb eGPU-t hoz a OneXPlayer
ph A OneXGPU 2 egy még be nem jelentett mobil Radeont alkalmaz.
-
Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
ma Az S24 családra megérkezett, tablet, hajlítható és elődmodell is sorra kerül hamarosan.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Na, csak sikerült megoldási lehetőséget kialakítaniuk T-éknek a kötbérmentes módosításhoz.
Épp az előbb kaptam kézhez az aktuális számlákat, amelyhez 4 oldalas szerelmes levelet is mellékelt a T., mely szerint júni 1-től emelik az előfizetési díjakat, így ennek fényében 15 napon belül kötbérfizetés nélkül fel lehet mondani és az előfizetéseket ki lehet vonni a keretszerződés hatálya alól. Egy telefont még megengedek a 1435-re, hogy melyik T pontban lehetne a problémás mobil előfizut kivonni és egy másik számunkra "értelmesebb" csomagba átrakni.
Szerk.
Mondjuk arra még mindig nem sikerült rájönni, hogy egy felbontatlan SIM kártyára havi szinten hogyan tudnak 2 db kapcsolási díjat és összességében 13 másodperces hálózaton belüli felhasználást számlázni.[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
206 cc
senior tag
válasz MaxxDamage #44139 üzenetére
Azért az a biztosítás nem teljesen így van.Évente max. 2 alkalommal bekövetkezett káreseményre fizet.1 évig nem válthatsz díjcsomagot,amennyiben 16 év alatti okozta a kárt nem fizet.Dominó vagy egyedi díjcsomagra sem válthatsz....Az önrészt ki kell fizetni ami még platina kedvezmény esetén is 10K! plusz a havi 1400.-
Szóval egy év esetén kifizetsz 18K-t egy 80 ezres telóra ami év végére kb max.50-et fog érni...Ja és statisztika alapján a telefonok 60-70%-át vagy ellopják vagy elhagyják amire az alap+ csomag még nem is fizet....206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
TheMarci
addikt
válasz csababarca #44153 üzenetére
Ez adatforgalomra volnatkozik, vagy hívás / sms-re is? Az lehet, hogy egy dominós sim kártya alapból használhatatlan külföldön?
Do You Dream?
-
csababarca
őstag
válasz TheMarci #44154 üzenetére
Megmondom őszintén,nem tudom, t-mobile oldalán találtam a megoldást, ezzel a kóddal lehet aktiválni, 105-el meg lemondani.
Domino sim-ről van szó egyébként,és már külföldön tartózkodnak.
Hívásra biztosan vonatkozik,mert miután ezt beütötte, rögtön tudtam hívni!iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
sweet122
tag
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy talaltam valakit, aki atiratna az elofizeteset+a reszletfizteset, amit egy retinas iPad Minire vett fel. Ez hogy mukodik? Ha en vagyok a vevo, befolyasolo tenyezo, ha van mar egy Next M dijcsomagom es egy iPhone 5S torlesztom, amit februarban kotottem meg? Ha igen, ugy pl. anyukam, aki aranykartyas, de nincs semmilyen havidijas csomagja, sem torlesztoje, az O nevere at lehet iratni mindenfele hitelkerelem es egyeb nelkul?
Egyebkent uj keszulek eseten, ha aranykartyas az illeto, van barmilyen hitelbiralat, ha torlesztot is kell fizetni?
Koszonom a valaszokat elore is! -
válasz 206 cc #44152 üzenetére
Köszönöm !
/jól átgondoltam mielött bementem és megkötöttem, ebben biztos lehetsz !/
Előfizuról nem akarok váltani és nem is tudok 2évig, mert hűségídős... meg a telefon is 2évig törlesztem mivel 0% THM -el vettem meg.... Nekem így jó minden ahogy van /ellopni nem fogják, elhagyni tuti nem fogom.../L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MODERÁTOR
Meddig bünteti a "T" 2130 ft-al a Blackberry tulajdonosokat a BIS-ért?
20 éve a Prohardveren
-
aneda
aktív tag
A dijcsomagra vallalt huseg mi jelent?
Nem valthatok egyaltalan, vagy arban se fol, se le dijcsomagot 2 evig?Az oroszok már a spájzban vannak!
-
313313
addikt
Van kérdőin a telekom honlappal kapcsolatban, jól elmondtam a véleményem.
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz lord.lakli #44168 üzenetére
Remélem azért csak átolvassák, nem sok jót írtam
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
313313
addikt
válasz tomy86 #44170 üzenetére
Nekem egyből bedobja a lehetőséget, ha a www.t-mobile.hu-ra kattintok
-
félisten
Üdv!
Nem tudjátok, hogy mikortól lesz elérhető a Huawei Y330?
Az elődjét akartam volna, de ez sokkal jobbnak tűnik, viszont nem nagyon tudok várni a vásárlással..."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Gery1987
őstag
válasz AxBattler #44174 üzenetére
Hát az 512 MB RAM miatt nem tudom mennyire lesz jó. Az előd is szenvedett vele az egyéni felület miatt. Oké, hogy pörgősebb a processzor...meg jobb JB van rajta, 4.1 helyett 4.2.
Hát nem tudom. Ha nem terheled agyon akkor jó lesz. Párom tesójának az előd van. Neki semmi baja nincs. Mondjuk párom egyszer kezébe vette miután megvette a sajátját (Samsung Galaxy Ace3 LTE) és le is rakta
Viccet félre téve. Jó telefon lehet de sokat nem szabad várni tőle. A RAM szűkös lehet.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
félisten
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Előfizetésről kártyásról szeretnék váltani ez díjmentes?
A lényeg lényegében lényegtelen
-
zsof Nokia
aktív tag
Na még egyszer szóval előfizetésesről szeretném a számomat kártyásra változtatni ennek van valami díja?
-
Gery1987
őstag
válasz zsof Nokia #44182 üzenetére
Nincs, de SIM cserével jár.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Vangelis
nagyúr
válasz zsof Nokia #44182 üzenetére
2700ft ot kell befizetni. Ami egyenleg ként lebeszélhető. Mintha vennél egy dominó kártyát.
Igen a számod természetesen marad.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Gery1987
őstag
válasz zsof Nokia #44187 üzenetére
Azonnali. Vagy pár mp. De kapásból menni fog.
-
PhoenixSzG
tag
válasz zsof Nokia #44187 üzenetére
Üzletben helyben megcsinalják.
-
zsof Nokia
aktív tag
válasz PhoenixSzG #44189 üzenetére
személyesen szeretném ezt elintézni majd
-
somasz
addikt
Üdv!
Másfél hónapja kiléptem a családi üzleti díjcsomagból, Move S + NetPlusz L díjcsomagot fizetem másfél hónapja. Most 9900 lett a számlám. Mire lenne érdemes váltanom, hova tudnék?
Mozaik S, Next S vagy Move M lehet a megoldás, a netplusz csomag maradna. Szinte nincs is különbség a 2-3 csomag között, vagy van? Melyiket ajánljátok? Mit nem vettem észre?[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
dptrsk
Topikgazda
válasz somasz #44192 üzenetére
Ha főként 1 számot hívsz sokszor mozaik+kedvencszám. Ha sok telekomosat hívsz, keveset smsezel más irányba Next S. A Moveok rosszabbak mint a mozaik mert nincs bennük ingyenes extra. Ha sokat smsezel mozaik sms opcioval vagy move. Ha sok kék számot hívsz valami alacsonyabb havidíjú csomag, mert az minden csomagnál külön számlázódik.
-
-
zoli62
addikt
válasz somasz #44195 üzenetére
Gondolom azért írja, mert korábban speciális csomagban voltál, de lehet más oka is, a My T-Mobile sok mindenben nem tökéletes..A váltás ilyenkor, ha interneten nem engedi, telefonon is ingyenes, és a leggyorsabb, de ha biztosra akarsz menni, akkor tényleg menj be személyesen.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Valakinek sikerült már valamelyik tartozéknál előhozni a kuponkód mezőt? A kupon elvileg 05.01 - 06.30 között lehet beváltani, szóval nem értem miért nem jön elő sehol. (Elvileg 10e felett élne a kuponkód, de nem jön elő így sem..)
-
szabogabor10
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy a roaming díjak eltörlésével (vagy még azelőtt) lesznek-e LTE roaming megállapodások (pl. a T-Mobile hálók között). Nagyon ideje lenne. Igencsak elfelejtődött ez, pedig lényeges dolog szerintem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
válasz pepe091 #44198 üzenetére
Kérdezz rá az Ügyfélszolgálaton, vagy Call Centerbe és megkapod rá a választ (remélhetőleg)
/én tuti ezt tenném.../L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄LG V30+ ThinQ Blue►SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen