Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sofian
őstag
Ez a kuponkód akció a részemről inkább negatív irányba tolta a T renoméját..
Van akinek lehet venni bármit, van akinek nem. Van akinek törlik a rendelését van akinek nem. A 1430-on eddig mindegyik ügyintéző mást mondott.... Elmennek a p*****....
-
Csaba1512
tag
válasz
boncser #34494 üzenetére
Úgy hogy 2000 Ft. extra kedvezménykeret jár a Telenor Flow 1- es csomaghoz, ami felhasználható 2 GB-os adatjegyre ami 1990 Ft. De felhasználható még korlátlan böngészésre 1490 Ft vagy 1 GB-os adatjegyre ami 1490 Ft. vagy Deezere ami 1390 Ft. A honlapon erről semmit nem lehet olvasni, de a szerződésben benne van. Nekem Telenor Flow 1 csomagom van 5990 Ft-ért (készülék hűség nélkül) aktiváltam én is a 2GB-os adatcsomagot amit a számla végén Extra kedvezményes keret címen levontak. Így nekem is 500MB + 2GB adatforgalmam van.
-
Rusi
senior tag
válasz
GeoJoe #34491 üzenetére
Megnéztem, illetve mindig át szoktam nézni a havi számláimat (szakmai ártalom
). A MédiaMánia lebeszélhetőségét szinte sosem léptem át (mivel figyeltem erre), a legtöbbet Telekom és Telenor irányokba beszélek, nagyjából egyenlő mértékben, épp ezért jó nekem, ha bármelyik a kettő közül korlátlan és a többi irányba meg kapok X percet. Ezt mindkét csomag teljesíti. A hálón belüli korlátlan sms a T-nél nem igazán érdekel, nagyon kevés sms-t küldök (pedig ugye most van havi 50 ingyen), ha meg úgyis korlátlan valamelyik irányba, akkor nem fogok írni, no és ott vannak a netes opciók. Hálón kívülre a Telekom 20 perccel kevesebbet ad, a net egyformán 500 mega, de nekem most is van egy 1 GB-os opcióm, ami a T-nél ugye havi ezer forint, a Telenornál viszont akár +2 gigát is kérhetek ingyen. Tehát utóbbinál mindennel együtt marad a 6 ezres havidíj, a T-nél mindez már 7,5 ezer, és most fizetek kicsivel 7 ezer felett, tehát a Telenornál elég komolyan spórolok is havonta.
-
Rusi
senior tag
Most éppen abban a helyzetben vagyok, hogy lejárt az egy éves hűségem, MédiaMánia S csomaggal létezem és pont a T korlátlan csomagjait vártam, hogy utána tudjak dönteni, hogyan tovább. Hát azt kell mondjam, a Next S nekem eléggé csalódás. Csepegtették itt az 5490-es havidíjat (mivel Aranykártyás vagyok, de már a Platina szintet is közelítem), de ahogy nézem, az csak társkártya esetén él (nekem meg nem kell még egy kártya), amúgy 6490 lenne a díja, készülék vásárlása nélkül (mert készülék az akad bőven). Namost jelenleg fizetek kicsivel 7 ezer felett, a MédiaMánia díjára rájön egy 1 GB-os Net&Roll, meg a Te+ÉN Plusz opció. November 1-től ráadásul laza 2 forinttal emelik a percdíjat ebben a csomagban is, így egyértelmű, hogy váltanom kell. Ha a Next S-re lépek, akkor ugye hálón belül korlátlan duma és sms, hálón kívülre 160 perc (a MédiaMánia S-ben az emelés után kb. pont ennyi az össz lebeszélhetőség) és van 500 mega netem. Ez utóbbira nekem ugyanúgy kell az 1 GB plusz, tehát akkor már 7,5 ezernél vagyok. Ezzel szemben viszont a Telenornál (Voda nem érdekel a 10 rugós csomagjaival...) 6 ezerért kapok hálón belül korlátlan dumát, hálón kívülre 180 percet, és akár 2,5 giga (500 mega + 2 giga) netet 4G használattal. Igen, SMS nincs benne, de az nekem nem lételem. Most azért ez bizony dilemma elé állít, mindemellett hozzátenném, hogy a Telekommal nekem az eddig eltelt idő tulajdonképpen az égvilágon semmi bajom nem volt, de azért nekem se mindegy, hogy 7,5 vagy 6 ezer a telefonszámlám.
-
erdoke
titán
válasz
#74774528 #34469 üzenetére
Hűségidő alatti Mozaik XL-t át lehet váltani Next XL-re, ha beviszem az adott előfizetést Társkártyának?
A 16e Ft-ért korlátlan belföldi hívás és SMS, illetve a 3 GB net valamivel kedvezőbb, mint a jelenlegi 17,9e Ft-ért némileg korlátozott forgalom és 3 GB net (Net & Roll 1 GB-tal).Szerk: Illetve korábban csak úgy lehetett váltani Next L/XL-re, hogy onnan újraindult a 2 év hűség. Ez most is áll, vagy innentől már "normál" díjcsomagként üzemelnek?
-
Digital
addikt
Hali!
Az új Next S díjcsomagban használható-e a WhatsApp üzenetküldő része (nem hanghívásra gondolok)?
A voip az S-ben kilőve, csak az egyel nagyobb csomagban engedélyezett! -
bostone
addikt
Nem feltétlenül ide tartozik, de nekem ez a samsung galaxy pocket neo picit csalódást jelent. Egy nokia 100-ast akartam leváltani vele, de lehet inkább túladok rajta. A benne lévő vas meglepően korrekt egyébként, de a kijelző felbontása megöli az egészet.
-
lindermen
senior tag
Az mit jelent az új Next díjcsomagok esetében, hogy "Az akciós tarifa ajánlatok 2013. december 31-ig érvényesek." ? Januártól változnak a havidíjak? De ez annak nem változhat aki tarifahűséget köt?
-
313313
addikt
válasz
Tappancs2001 #34475 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a Next S díjcsomag meglévő simmel és telefonnal 7.990FT/hó?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Ma reggel aranykártyás ügyfélként, hűség nélküli Mozaik xs előfizetéssel próbáltam készülékváltást kezdeményezni (Sony xperia sp vásárlása, next s díjcsomagra való váltással, de a webshop rendszere nem engedte (az ön díjcsomagjához nem választható)
de végül egy ügyintéző segítségével sikerült a problémát megoldani (átállította a díjcsomagom) és a kuponkódomért vásároltam egy 32 GB-os Samsung memóriakártyát is. Szerintetek mi okozhatta a problémát?
-
-
Vangelis
félisten
Most fel sem ajánlja már a kupnos fizetési lehetőséget....
-
törölt tag
Sziasztok!
Félreértések elkerülése érdekében:
Next Skészülékkel) Hálón belül korlátlan hívás és SMS, Telenor,Voda,vezetékes: 160 perc,500MB LTE net.
Next S 2év 7.990, új előfizetőknek és azon meglévő előfizetőknek akik Mozaik XS vagy S-ben vannak vagy nincs tarifakötbérük. (válthattok)
ATK Next S 2év 5490: Akinek több kártyája van a 2. simet már ebbe válthatja abban az esetben ha nincs készülék és tarifakötbére illetve ha Mozaik S vagy annál kisebb tarifakötbére van. Válthattok ha van egy arany vagy platinás főkártyátok,illetve arany vagy platinás otthoni szolgáltatásotok.
Next S 2év SIM only : 6490Next M : Minden irány korlátlan, 500 MB lte net.
Next M 2év ATK: 9.990 Akinek több kártyája van a 2. SIM-et már ebbe válthatja abban az esetben ha nincs készülék és tarifakötbére. válthattok akkor ha van egy arany vagy platinás főkártyátok,illetve arany vagy platinás otthoni szolgáltatásotok.
Next M 2év SIM only: 10990 új előfizetőknek.
Next M 2év (készülékkel) 14.990 ide válthatnak a meglévő Mozaik M,L csomagosok (akiknek van készülék és tarifakötbérük) -
glaci
őstag
válasz
Vangelis #34465 üzenetére
Én személyes átvételt kértem és a WebShop -ban kifizettem bankkártyával a maradékot.
Majd amikor végeztem, elindultam és 20 perc mulva már a T-Pont -ban voltam.
A hölgy, akihez kerültem, még nem csinált ilyet eddig, de kért segítséget, és a fiatalembernél 5 perc alatt megvolt. (Így kb. 10 percet voltam az üzletben.)
Nálam mindenesetre nagyon jók lettek ezzel a húzással! (Most egy darabig el fogok nekik nézni szinte minden hülyeségüket!) -
313313
addikt
válasz
lugosi #34459 üzenetére
Ha vettél valamikor 2 éven belül a média mániában telefont, akkor most 14.990 ft lesz a Next M.
Ha csak előfizetésed van, nem vettél vele telefont, akkor 10.990ft.
Ha van élő hűséged és aranykártyás vagy, akkor igényelhetsz társkártyát (meglévő előfizetésed mellé lesz még egy...) akkor telefonnal/telefon nélkül 9.990ft.
De csak akkor ha vállalsz 2 év tarifahűséget is a 2 év hűség mellé.... -
glaci
őstag
Megvan a memória karim!
Minden hibája ellenére azt kell, hogy mondjam: a Telekom a legjobb mobilcég mind között!
Nagy LIKE a Telekomnak !!! -
válasz
djculture #34444 üzenetére
Szerintem is. Na mindegy, nekem mér a 10990-et is megéri, lévén hogy most kicsivel többet fizetek a médiamánia L csomagomért, ami nem korlátlan. Igaz, legalább 1 giga benne a net (de nem használom ki, a másik telefonomon van egy sokkal nagyobb csomag).
Akkor szerintem jó lesz nekem ez 11k-ért. -
sede7
tag
válasz
lugosi #34443 üzenetére
Viszont ha felhasználod a "társkártya kedvezményt" a havidíjra, akkor telefont nem nagyon tudsz venni.
Pl. iPhone 5S 32GB
Next M - havi 15 eFt + telefon 108 eFt
Next M társk. - havi 10 eFt + telefon 228 eFtAzaz ugyanazt megkapod 468 eFt vs. 468 eFt
És nagyjából így van ez a többi telefonnál is. Szóval a társkártyás csak azoknak éri meg igazán, akik máshonnan tudnak olcsón szerezni telefont, megöröklik a "főkártya" tulajáét, ilyesmi. Pl. vegyünk egy párt, ahol a fiúnak valamiért fontos a legkorszerűbb készülék, a lánynak viszont nem, ezért a fiú a régi telefonját 21 hónap után minden újrakötésnél a barátnőjének adja, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest