- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Varszegig #26848 üzenetére
a sima 1gb bővítéssem hiába voltam h+ hálón, sosem mértem ki a névleges 21 megabit/sec sebességet - tudom, nincs is meg sok helyen -, most lte hálón felette is mérek.
a mozaik s és m csomagban is csak 21-es sebességet írnak, hiába lett lte képes.
a ping lte alatt 26 lett, h+ esetén sosem volt ilyen jó.
lehet, hogy nincs még - teljes - lte korlátozás, ezért nem álltak be a kiírt sebességek, vagy a fene tudja, de reklamálni nem fogok, hogy a kiírt sokszorosát kapom, az biztos!
(a t-home sem szólt egy évig, hogy hékás, nálad elérhető a digi is, ezért jóval olcsóbban is adhatnánk a netet, tévét...stb, nekem kellett kiharcolni....)
-
St3ven
addikt
válasz
Kalandor #26845 üzenetére
Nem tudom, hogyan sikerült neki meglévő SIM-re aktiváltatnia, már ha valóban sikerült.
Azt még esetleg el tudom képzelni, hogy "átváltották" neki Domino Webes kártyára a bármilyen dominós vagy előfizetéses kártyáját, de hogy utána úgy működött, hogy csakis Domino Web volt rajta mindenféle hang alapú szolgáltatás nélkül, az 100%.
-
DS39
nagyúr
ez a hűségprogram nekem fura.
Arany kedvezményjogosultsági szint
Arany szint eléréséhez szükséges pontmennyiség 6 hónapos időszak alatt: 340 pont.De ha bejelentkezek, akkor azt írja hogy a következő szint (ami az arany lenne) eléréséhez 389 pont kell.
mínuszból indulok?(kb. egy éve vagyok domino-s, és igaz hogy ezt a mobilomat leginkább netezésre használom, nem annyira beszélgetésre) de csak kevesebb kellene legyen a szükséges pont az arany eléréséhez, nem több vagy rosszul értelmezem?
-
válasz
Varszegig #26837 üzenetére
sebességtől függetlenül, már az is lte, ha azt jelzi ki a mobiltelefon, tehát azon a hálón lóg, nem?
már amennyiben szűken vesszük a leírtakat.
a szolgáltató által leírtak szerint;
lte hálón lóg a telefon már a legolcsóbb mozaik xs + net&roll 1gb - lte bővítéssel! ez igaz, most próbáltam ki!
a mozaik xs alapban csak 7.2 megabit/sec képes! ez igaz, kipróbáltam!
a mozaik xs + net&roll 1gb bővítés által 7.2 helyett már 21 megabit/sec háló adott! ez is igaz, kipróbáltam, a mai napig így használtam!
a mozaik xs + net&roll 1gb - lte esetén a meglévő díjcsomagban maghatározott sebesség érvényes, tehát a mozaik xs 7.2 megabit/sec sebessége lenne? legalábbis a szolgáltató leírása szerint! ez nem igaz, még úgy is mérek 21 megabit/sec felett, hogy a mobilról wifi útján osztom a netet a notira, illetve a feltöltés is jóval több, mint 5.7 megabit/sec! -
Comes
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy szükséges-e munkáltatói igazolás a kamatmentes törlesztés igényléséhez, és ha igen, akkor ezt a formanyomtatványt a szolgáltató adja, vagy nekem kell a munkáltatómtól beszereznem ?
-
-
erdoke
titán
-
válasz
Nescafé #26828 üzenetére
közben olvasom a részletes leírást, hogy a net&roll 1gb - lte bővítés esetén az internet sebessége nem változik, a meglévő díjcsomagban maghatározott sebesség érvényes, ami esetemben a mozaik xs esetén 7.2 megabit/sec, szóval lesz lte hálózatom, de lomhább sebességen (7.2 megabit/sec), mint a jelenlegi, mivel most a sima net&roll 1gb miatt 7.2 helyett 21 megabit/sec adott!?!?
igaz, eddig sem izgatott a sebesség, mobilon böngészni a 7.2 megabit/sec is bőven elég, csak furcsa...
nagyobb díjcsomagra ugranom nincs értelme, a mozaik xs sem kerül leforgalmazásra, kevés kimenő hívásom és sms üzenetem...stb van, jellemzően engem hívnak, meg sebesség szempontjából a mozaik s és m is csak 21 megabit/sec, szóval ott lennék, mint most a sima - nem lte - bővítéssel, a mozaik l pedig már jelentősen felesleges kiadás lenne, csak a mobilinternetes sebesség miatt.
azért csak kipróbálom azt az lte bővítést, már csak kíváncsiságból is, aztán majd visszaállítom, ha nem jön be. -
polonic
félisten
Amint lehetett, átváltottam net&roll 1 lte 1 gigás opcióra a simáról.
Ezután jött egy sms, hogy az adatforgalmi fordulónap minden hónap 5. napja. Ez miért van így most? Eddig ez nem volt. A sima megrendelésénél a múlt hónapban nem jött ilyen. -
9CS
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek ZTE MF669T USB Modemje (T-Molbie)? Ügyesen kikapcsoltam, hogy ne csatolja fel a CD meghajtót. Így persze másik gépen nem tudom feltelepíteni, mert nem tud honnan drivert feltenni. Ha valaki használ esetleg ilyen sticket fel tudná tenni valahova ideiglenesen az eszköz által létrehozott CD-n lévő cuccokat? (toldacuccot vagy ilyesmi helyre)
Remélem ez nem warez téma.
Köszi előre is.
-
Bailey
senior tag
A GoNet mobilnetcsomag akciójának részleteinél találtam ezt:
"A kedvezményes ajánlat(ok) érvényesítéséhez kérjük, hívja a 1430 számot, (belföldön, hálózaton belül díjmentesen) ha online vagy SMS-ben rendelte meg a mobilinternet-csomagot!"Ez most azt jelenti hogy nem elég csak sms-ben vagy online megrendelnem, hanem fel is kell hívnom a 1430-at hogy a kedvezményes árat vonja le?
-
St3ven
addikt
Viszont a márc. 25. és ápr. 1. közöttre meghirdetett 20%-os dominós akció mintha nem működne valami flottul ma.
-
Vangelis
félisten
ezek lököttek.. megint 50 ezer alatt adjál a Sony Z-t 1 éves előfizuval...
-
zoli62
addikt
A T-Mobile mától minden díjcsomagjában ingyenes bizosítja a hívószámkijelzést.
-
Bailey
senior tag
Ugye ha eddig GoNet L-ben voltam és váltok GoNet XL-re ha lejár a régi,akkor az első két hónap akciós lesz ott is?
-
1430
senior tag
válasz
szamovar #26803 üzenetére
Igen, megrendelheted az eszközt WebShop-on is, és mikor visszahívnak az adategyeztetés miatt, mond, hogy Duplanet kedvezményre is igényt tartasz (rögzítenek figyelmeztetést az aktiválónak), illetve mikor átveszed és aktiváltatod telefonon, akkor is kérd (biztos ami biztos).
-
St3ven
addikt
Kb. 10 hónapos androidos telómmal (Huawei Y200) már visszatérő módon jelentkezik a "szellemhívás" és - az asztalon fekve - a random újraindulás jelensége.
A telefon nincs rootolva, gyári rom van rajta, semmi tuning, és csak Play-ről leszedett app van rá telepítve, a fentiek miatt gyári adatok visszaállítása már megvolt párszor.
A kérdésem, hogy mi lenne a szervizeléssel kapcsolatos legcélravezetőbb eljárás? Mármint csak vigyem be egy T-Ponthoz, mondjam el, mi a gond, és várjak? Kérjek cserekészüléket, vagy netán akkor nem sietik el annyira a dolgot? Mire figyeljek, hogy ne tudjanak később se lerázni?
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Van itt olyan aki Hajdúböszörményben használ T-Mobile-os mobil internetet?
Ismerősömnek ma párszor megszakadt sőt 20 percig nem is jött vissza. Volt valami leállás? Vagy haldoklik a modem?
Nem szokott neki szakadozni sose.Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
w333
félisten
Üdv. mindenkinek
Azt szeretném megkérdezni hogy a T-mobile-nál mi határozza azt meg hogy egy mobiltelefont 9hó/részletre vagy 24/hó részletre lehet megvenni ?
Nemsokára lejár a hűségem csak ezért kérdem mert nekem a 24/hó lenne a legjobb választás
És még csak annyit hogy van arról valami hír hogy mikor lesz már Nexus 4 a T-nél ?
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest