Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • St3ven

    addikt

    válasz wardemi #3160 üzenetére

    Nekem is hasonló probléma jelentkezik úgy 50 hívásból egyszer, a telefon egy Huawei Ascend Y200, rootolatlan gyári rommal.

    Bejövő hívás esetén jelentkezik a dolog; csak csörög a telefon, és a zárképernyőt mutatja, amit nem lehet feloldani, így még azt sem látni, ki hív. A telefon semmilyen érintésre vagy gombra nem reagál.
    Aztán - amikor még mindig rezeg és a zárképernyőt mutatja - a kikapcsoló gombot hosszan nyomva behozom a kikapcsoló menüt, ott nyomok egy vissza gombot, erre visszatér a főképernyőre, ahol szintén vmi phone alkalmazás leállt szöveg fogad, leokézom, majd nyomhatom be a pin kódot, azaz teljesen eldobja a hálózatot...

    Az az igazán kellemetlen, hogy azt sem tudom meg, ki keresett, ugyanis nem kerül bele a híváslistába, miközben - gondolom - a hívott félnek úgy jelzi, hogy kicsörgött, de nem vettem fel. Vagy rosszabb esetben úgy, hogy kinyomtam... :((
    Meg ki tudja meddig rezegne és csörögne, ha a közelében sem lennék, lemerülésig?

    Mondjátok meg, mit lehet csinálni, mert nekem a menüből történő gyári beállítások visszaállítása már kétszer megvolt, de nem hozott eredményt.

    [ Szerkesztve ]

    Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html

Új hozzászólás Aktív témák