Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Richee11 #26749 üzenetére

    A számlázás havidíjasnál naptári hónaphoz igazodik (és részarányos), Domino-nál pedig az aktiválástól / megújulástól számított 30 napig él = ha nem mondod le és van elég egyenleged, megújul (ha nincs, addig vár a rendszer, míg lesz) és onnan indul ismét a 30 nap.

    Wa2x_
    Amit te írtál, az az adatforgalmi forduló nap, és ez havidíjas ügyfeleknél a túlforgalmazási díjas adatcsomagoknál vagy díjcsomagoknál (pl. lezárt Net 100 MB, lezárt MédiaMánia) mindig hónap 1-e, míg a túlforgalmazási díj mentes adatcsomagoknál és díjcsomagoknál (pl. Mozaik, Go!Net) 1-28-a közötti sorsolt nap.
    Nem csak azoknál, amit belinkeltél, hanem áprilistól minden túlforgalmazási díj mentes adatcsomagnál és díjcsomagnál ezentúl sorsolt fordulónap lesz. A meglévő adatcsomagoknál és díjcsomagoknál marad az elseje, de amint valakinek módosul az adatcsomagja (pl. Mozaikhoz Net&Roll 1GB LTE opciót aktivál vagy Go!Net M/L/XL adatcsomagok között vált vagylemondja az adatcsomagját és visszaaktiváltatja a díjcsomagban foglalt adatkeretet), érvénybe lép nála is a sorsolt fordulónap.
    Mivel a Mozaik S és M díjcsomagokat a jövő hét folyamán LTE-sítik (= tehát a normál alapcsomagot LTE képes alapcsomagra cserélik), nekik például mindenképpen életbe lép a sorsolt fordulónap.

    aicon
    Még működik.

    sittes79
    A Domino Surf úgy működik, hogy a díj levonásakor aktiválódik egy külön adatkeret, ami önmagában nem használható fel, de magasabb a prioritása, mint a normál adatcsomagé. Tehát kell egy külön adatcsomag, de amíg van a 150 MB-os Surf keretből, addig azt használod, ha elfogyott, akkor pedig az adatcsomag szerint internetezhetsz. Feltételezem neked csak az alap Domino Go!NapiNet adatcsomagod van, de nincs annyi egyenleged, hogy le tudja vonni a rendszer a 195 Ft-os napi díjat (=10 MB keret éjfélig). Válassz hozzá Domino Go!Net M/L/XL (utóbbi csak áprilistól lesz), és akár most promóciós áron is kipróbálhatod.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák