- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Piacon a Galaxy S25 család
Új hozzászólás Aktív témák
-
4k a max. videofelbontás az 5 pronál is. Nincs nagyobb felbontása a szenzornak, max. szoftveresen felturbózva. Fotónál számíthat talán, legalább hamarabb betelik a memóriakártya
Itt egy összehasonlítás, Action 5 pro és Insta360 Ace Pro éjszakai képei között:
DJI Action 5 Pro (30sec, ISO 800):
Insta360 Ace Pro (30sec, ISO 1600):[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Dr V
őstag
válasz
SeniorTilla #10228 üzenetére
5-nek 4szer akkora a felbontása, pixel összevonással dolgozik. Optikát nem tudom, de nem hiszem, h nagy újítás lenne benne. Sajnos arról senki sem ír, h azonos aksival mennyit tud a 4.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Érdemes action 4-et venni vagy inkább az 5 a jobb választás hosszú távon?
Pár tesztet próbáltam nézni, a sétálós instahuszárok nem segítenek...
Ami eddig feltűnt, mintha az 5-nek jobb lenne az optikája, jobb a felbontóképessége, részletesebb, meg nyilván sötétben jobb.
Azonos aksival, 4k stabival mennyit tudnak a kamerák?The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
krokk
senior tag
válasz
Fuvaros #10224 üzenetére
az utóbbira a válasz röveden: igen
láttam összehasonlításos videókat mindenhol jobb volt a hang mint a kamera beépítettel felvett. Motoron már azért kérdőjeles, de gondolom ott is jobb lesz, hogy mennyivel azt próbálni kellthe funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
Fuvaros
senior tag
Vásárolt valaki Mic Minit az Osmo Action 5 pro mellé?
Motorozásnál vezérelhető a kamera a microfonon keresztül?
Jobb hangot ad a Mic minivel a felvétel motoron mint az Osmo saját beépített mikrofonjával?Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
válasz
Pulsar #10222 üzenetére
Rendben, köszi a választ! Semmit nem találtam, ahol lehetne ilyet állítani appon belül, így majd annyit megteszek, hogy drónhoz kapcsolva a telefont, kijelentkezek az alkalmazásból. Esetleg, adok egy factory-t a drónnak, ha lehet, ezt még nem ellenőriztem.
AlzaPlus 20%-os kevezmény: oDzvmdCFuyxk
-
válasz
SeniorTilla #10221 üzenetére
Ott csak a statisztikák miatt volt fiókhoz rendelve, de más értelme nincs szerintem se
-
-
válasz
SeniorTilla #10219 üzenetére
Köszönöm!
Mondjuk ez még nem Fly, hanem Go4, de hátha ebben az esetben is van lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok! Úgy döntöttem, eladom a kis Spark-ot, mert évente kábé egyszer repülök vele, és a köztes időben csak fáj a szívem, hogy ott áll a szekrényben, és csak az akku karbantartás miatt veszem elő. A kérdésem az lenne, hogy a DJI accountomról hogyan lehet eltávolítani a gépet, hogy a következő tulajdonos majd a saját fiókjához rendelhesse? A fiókomot nem adnám a géppel együtt el, mert van más DJI eszközöm is, amivel használom. Köszi a segítséget!
-
Mtomasz81
tag
Még egy kérdésem lenne. Éjszakai képet még soha nem próbáltam dji mini 2se-vel. Lehet vele? Van rá valami beállítás vagy ezzel típussal nem lehet?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan gondom a dji fly mini2se-nél meg akartam reptetni, de valamiért 30m-nél feljebb nem lehetett. Be van állítva pedig a 120m. Szerintetek? Valami ötlet?
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
A DJI Mimo csak apk-ban érhető el, playstore-ban nem? Van egy action kamerám, most használgatnám.
üdv.
.
-
krokk
senior tag
DJI szponzorált de mégis azt mondja, hogy nem ajánlott. [link]
Szerintem nagyon jól elmondja, hogy mik a problémák vele. És mi az a pár jó funkció ami azért van benne.the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla #10204 üzenetére
szerencsére van aki bár djitól kapta de elég rendesen bemutatta a hibáit is...
pl ha sérül a propeller védő akkor küldheted az egész gépet javításra mert külön nem cserélhető...
Néztem is hogy a srác indított egy szavazást és 70% azt mondta hogy inkább nem kéne neki a Flipha már ilyesmit vennék akkor inkább a Neo..
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
Jarod1
veterán
Van már valami videó hogy repül?
-
-
Nagyon csúnya szegényke ezekkel a bicikli kerekekkel
-
alite
senior tag
A holnapi Flip release előtt pár youtuber már “véletlenül” kirakta a review-okat..
-
Igazad van, de nem csak erről van szó. Az O4-es jelátvitel sokkal jobb lett, mint az O3 vagy O3+. Nem tudja a régi szemüveg, gondolom nem lehet (vagy nem akarják) upgradelni a goggles 2-t O4-re.
Nagyot fejlődött a hatótávolság és főleg a stabilitás. Nekem van dronehack-es FPV-m Goggles V2-vel ami full rádióteljesítményen megy, de az Avata2 a goggles 3-mal (ugye ez az O4) megeszi reggelire egy erdős, hegyes-völgyes területen. Sokkal stabilabb a jel, és ha el-el is megy, akkor is hamarabb visszajön mint az O3. Nagy bánatom ez szintén, mert a custom Avata1-em, amit az FPV-n kívül a legjobban szeretek (Axisflying kittel) is O3-mal megy...
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
twine
veterán
Király...csak a szokásos "probléma...."
A kompatibilitás...
O3 air unit kivezetésre kerül,,,O4 Air Unit-al meg nem kompatibilis a Goggles V2 szemüvegem...
Hirtelen nem szeretnék kiadni cca.2-250.000.- HUf-ot +szemüvegért, mert ami van, az "tökéletes számomra"...de azért csak b@ssza a csőröm a "sima" könnyített O4Air unit is...
Lehet hogy építenék gépet a pro változatára is...(Bár ahogy látom, olyan nagyon őrületes nagy előrelépés nem történt az O3 és az O4pro között, ami engem olyan nagyon lázba hozna....de a könnyített érdekelne,,ráaádul az ára igazán kecsegtető...mondjuk egy jó 3"-os gépre rádobnám hobbizni a bokrok között....
De b@szhatom, mert bár a szívem csücske a Dji.....ez óriási szivfájdalmam,hogy mindig ki van ez náluk találva, hogy nyúzzák még a bőrt is le az emberről...[ Szerkesztve ]
-
alite
senior tag
Kint az O4 Air Unit és O4 Air Unit Pro.
-
alite
senior tag
válasz
SeniorTilla #10192 üzenetére
A DJI Flip kapcsán azért több dolog kikerült az utóbbi napokban mint csak nézettség hajhászat. Sajtófotók, szabadalom, doboz, sematikus tervek. Nem hiszem, hogy fake leak lenne. Hasonló kaliberű szivárogtatások korábban beigazolódtak.
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla #10192 üzenetére
nem értem a kérdésed... nézd meg mire válaszoltam
ott a linkelt comment
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
-
krokk
senior tag
válasz
Tigerclaw #10188 üzenetére
passz. De láttam egy 2025 várományosai videót ahol azt mondták, hogy mivel a mini 3 pro lekerült a dji storeból az év végén ezért reménykednek benne, hogy lassan lesz egy mini 5 vagy valami hasonló bejentés.
-
Fuvaros
senior tag
kérdésem lenne, miért változott a mini2 kezelési felülete? Már csak úgy tudok felszállni, hogy képernyőn nyomásra felrepül 1.2 m magasra és onnan indítható a repülés
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
Nem, mert túl hangos volt
-
Tigerclaw
nagyúr
A mini 3 pro-t már nem gyártják?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
Jarod1
veterán
Sziasztok ! DJI mimo progi a telón ami legfrissebb elinduláskor lefagy mostanában
egy búvár képe megjelenik és így marad. van ötletek mi lehet az? -
total90
veterán
Hali
Mint már korábban írtam, jövőre megyek USA-ba meg onnét tovább... lehet bármilyen problémám a DJI termékekkel a beutazáskor?
Ha jól értelmezem a bírósági megállapodást az USA és a DJI között, akkor a már ott vásárolt termékek forgalomban maradhatnak és az ott eddig legyártott termékeket is eladhatják a boltok.
Elvileg egy éve van a DJI-nak, hogy lerendezze az aktuális témát a kormánnyal.Ami engen elgondolkodtat, mi a helyzet a turistákkal? Elvehetik a terméket illegális import gyanújával? Erről semmit sem hallani, viszont amit tény, az USA-ban bannolt más termékeket akkor sem viheted be, ha csak átszállsz az USA területén
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Andreas2
tag
Sziasztok,
Drón csomag választás előtt állok.
Én a DJI Mini 4 Pro FMC felé hajlok, de nem tudom pontosan, hogy mi a különbség az EU és a Global verzió között?
DJI Mini 4 Pro Fly More Combo (RC 2) drón
DJI Mini 4 Pro (RC 2) (GL) drónA repülési magasság korlátozására gondolom ez igaz az EU verziónál:
Alapban C0 kategória, 120m max repülési magasság, címke eltávolítás után 500m.
The DJI Mini Series And The 120m Altitude Limit In The EUUgyanez igaz a Global változatra is?
Ha a Global-ban kevesebb korlátozás van, lehet hogy most azt venném és később kicsit drágábban megvenném hozzá a plusz akkukat, töltőt.[ Szerkesztve ]
-
válasz
total90 #10181 üzenetére
Jó, ha még talalász ilyet. Pocket 2 vásárlás előtt tucatnyi tesztet elolvastam, megnéztem. Z6II-nél szintén. Aztán valahogy mégis csak besz_ptam mindkettővel. Ezért bírtam jobban azt az időszakot, amikor még csak printben voltak tesztek. Ott is lyukra lehetett futni, de a tesztelők zöme nem mert játszani az egész lap hitelességével, plusz értelme se volt, mert szinte soha nem tarthattak meg semmit, bármit is írtak le.
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
A Z30-hoz képest azért lényegesen jobb
De tény, pl. ISO640-en észrevehetően több a zaj, mint ISO 800-on. Nekem ezzel nincs problémám, csak rá kellett jönni.
Egyébként a Z8-at per pillanat semmire nem cserélném el, mert minden másban számomra tökéletes.Ez így van, nem olcsók, de jók.
-
-
total90
veterán
válasz
SeniorTilla #10172 üzenetére
Na ez érdekes infó, köszi. Pont ilyen apróságok érdekelnek, mert ilyenről sohasem hallani.
Akció kamerán egyébként nekem is volt ilyen effektem, de amikor váltottam Polar Pro filterre, utána nem volt.
A pláne, hogy annó egy DJI filterrel jött elő a probléma. Azóta csak is Polar Pro filtereket veszek. Azokkal nem volt ilyen gondom azóta.Minden esetre lehet végül az 4-es lesz a befutó. Elég sok apróság arra utal, hogy az 5-ös nem féltétlen egy upgrade
Ez tény, de akkor is úgy gondoltam, hogy egyes arcok megmondják a tutit.
Azt már megszoktam a gyártói tesztfelvételek tökéletesek. Persze, minden tesztkép és videó tökéletes fényviszonyok között készül.
A Nikonnál meg az első Z modell óta ez van. Egy Nikonos YouTube-os tag csinált is róla egy videót, hogy ha ISO 200 nem elég, akkor ugorj ISO 800-ra és minden okés. Sőt, ő mindent ISO 800-ban fotóz, ami nem csillagfotózás és minden zajmentes. Nekem van kettő Z-s Nikon, Z30 és Z8. Mindkettőn ez van. Vagy 200 alatt vagy 800 a jóHa nincs jó, ló a szamár is.
-
Kicsit nyugodjanak le a kedélyek, töröltem cca 50 hsz-t, ne kelljen topikból kitiltanom néhány embert. Remélem mindenki magára ismer...
Eladó Razer DeathAdder V3 Pro - Fortnite Edition
-
válasz
total90 #10171 üzenetére
" Nem értem a hájpot és pláne, hogy a "tesztek" miért nem mutatnak rá a problémákra."
Mert nem tesztek, hanem fizetett hirdetések, tesztnek álcázva. Ezért mondom azt, hogy egy random youtuber szava a szememben már lóf_szt sem ér. DJI-tól sem áll ez messze, lásd Pocket 2, ahol elfelejtette az összes tesztelő megemlíteni, hogy teljes felbontásban nincs arckövetés. Mármint olyan, ami működik is. Sőt, a maximum részletesség / FPS kombó mellett talán be se lehet kapcsolni. De Nikon Z6II esetében se említették meg például, hogy ISO400 - ISO640 gyakorlatilag használhatatlan zajt eredményez, meg úgy összességében is, a tesztben látott "nyers" képeknél a kamera számottevően több zajjal dolgozik a valóságban, egyes szituációkban. Kizárt, hogy ezt nem vették észre, csak hát ugye kell a tesztelni való termék jövő hónapban is...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
SeniorTilla #10172 üzenetére
Most néztem vissza, a Hero felvételén még durvább a foltosodás a polárszűrés miatt. Rosszul állítottam volna be a szöget?
-
válasz
total90 #10171 üzenetére
Úgy nagyjából minden jobb a gopro felvételein. Plusz lehet a Quik-el állítani a FOV-ot átdolgozás nélkül, ami nagyon kellene a Mimo-ban is.
Ma voltam a felhőkben, mert nagyon lent voltak, és OA5-tel és Hero11-el videóztam. Az action5-re feltettem egy ND8/PL szűrőt, amit beállítottam a naphoz képest még lent a földön. Foltos lett a kép bizonyos szögekben. Az Action 4-re vettem még ezeket a szűrőket ,azzal nem volt ilyen jelenség. az 5-tel már többször is volt. Más az optika?
-
total90
veterán
válasz
SeniorTilla #10170 üzenetére
Köszi a választ.
Érdekelne, hogy miért ad szerinted a GoPro FPV-n jobb képet.
Stabilizátor jobb, vagy a színek?Az Insta cuccaiban nagyot csalódtam. Nekem csak egy volt, de próbáltam még párat és hasonlóan csalódott voltam. Nem értem a hájpot és pláne, hogy a "tesztek" miért nem mutatnak rá a problémákra.
Az Action 4 most tényleg baromi jó áron van, de épp van egy akció az 5-re, ami nagyon baráti.
-
válasz
total90 #10169 üzenetére
Alapvetően gopros vagyok, mert az FPv-n az adja a legszebb felvételt. Egy Hero 11-et használok.
Volt Action 3-am, van 4-em és két 5 pro-m most. Nagyon jó lett az 5-ös, az oled kijelző, a nyomásalapú magasság- és mélységmérés, jók a funkciók, sokat bír az akksi, és jó rá minden a 3-as és 4-es sorozatból, az összes kiegészítő, objektív, szűrő, akksi, stb.
A ház gagyibb lett, megfogod és érzed egyből milyen műanyag. A 4-es után ez csalódás volt. Engem a bitrate levétele nem izgat, amúgy megkapta a fw frissítéssel a nagyobbat.
Van insta acepro-m és X4-em is. Nem szeretem őket, túlhájpolt cuccok.
Sztem az 5-ösben nem fogsz csalódni, vagy ha nem kellenek az új fícsörök, a 4-es most nagyon jó áron megvehető.
-
total90
veterán
Durván megy a szappanopera azért
Nekem lenne egy nem a vitába illő kérdésem.
Használ valaki itt Osmo Action 5 Pro-t?
A neten tele van tesztekkel és minden "csúcsszuper", de ez már évek óta így megy.
Ennek ellenére én kb. az összes akció kamerámmal szívtam.Volt egy GoPro 5-öm, ami állandóan lefagyott. Csere, x mennyiségű firmware frissítés ellenére is. Aztán GoPro 7 és 9 is hasonlóan kalandos élményekben részesített. Nem is értem, hogy 4 generáció alatt nem volt képest a GoPro a borzalmas érintőkijelzőt javítani.
Időközben egy Insta 360 One RS-t is kipróbáltam: borzalmas. Használhatatlan a szoftver és maga az eszköz is.
DJI-tól volt és van egy csomó termékem, eddig teljesen elégedett voltam és vagyok mindennel. Ennek apropóján érdekelne az Osmo.
Esetleg korábbi verziókkal tapasztalat valakinek?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
-
Schaf
tag
Azt azért jó ha tudod, hogy a "mobilnetes cuccod" használatát a távoli azonosító rendszer folyamatosan sugározza és onnantól hogy bekapcsolod csak az nem tudja, hogy tilosban jársz/jártál, aki nem akarja...
Ahogy a pilóta pozicióját és sok más adatot is a repülésedről...
Sokmindent mondanék erre a cuccra.. azt, hogy "megéri" azt azért nem. Lévén, hogy openben felesleges, máshol meg ugyan most még ingyen használhatod a DJI rendszerét, de ez csak a próbaidőszakban van így.
[ Szerkesztve ]
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
DJI Cellular Dongle a neve a cuccnak
-
válasz
SeniorTilla #10163 üzenetére
Köszi a felvilágosítást. Ez most már így tiszta. Futok egy kört ebben a mobilnetes dologban, mert elvileg itthon kivitelezhető a dolog. Kíváncsi leszek, hogy megéri-e a befektetést.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
válasz
SeniorTilla #10163 üzenetére
-
Ehhez már az RC2 van, ami O4-es átviteli protokollt használ. Ez valóban most a legújabb és legjobb, de vannak korlátai. Ha épületek között repülsz és nincs rálátás, akkor ennyit tud a rendszer. Van a mobilnetes jelátvitel is, de ehhez külön modemet és sim kártyát kell a drónba tenni. Akkor elméletileg ha van mobilnet ott ahol a drón és a táv van, azon keresztül is működik akkor is, ha a gép és az RC között megszűnik a közvetlen rádiókapcsolat.
-
Hogy egy kis ON is legyen.
Szóval Air3S-em van és nagyon szeretem. Úgy tudtam, hogy ennek a távirányítója (RC) már máshogy kommunikál, mint az elődök és városon belül sem kellene gond legyen. Egy kisvárosban próbáltam viszont pár száz méter után jelvesztés volt aztán RTH...
Valami nem jól van beállítva vagy ez tévhit volt számomra?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Kedves fórumtársunkat a drón topicból már kitiltották párszor. Eljön az idő, amikor végleg is meg fogja kapni. Itt is jól halad, az út rögös de járható
Láthatjátok, miért.
-
-
total90
veterán
válasz
SeniorTilla #10119 üzenetére
Köszi. Az FCC mód nem hangzik rosszul, de gondolom ha visszajövök és EU-ban használom majd megint a drón, akkor nem lesz érvényes/elérhető.
-
-
total90
veterán
Hali
Jövőre először szándékozok repülni drónnal a tengeren túlon, USA, Francia-Polinézia... és érdekelne, hogy kell-e valamit a drónon állítani? Frekvencia stb.?
Valakinek van tapaszalata ilyen téren?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Schaf
tag
válasz
galocza #10110 üzenetére
Az az amivel sok kezdő akkor szembesül először amikor nem csak a préri és a semmi közepén szeretne repülni.
... egyébként azok a drónok amik 2 év mulva is biztosan repülhetnek anélkül, hogy egy kis adótöbbletet nyomna a gazdájuk az államháztartásba...
Hogy nincs az elején összefoglaló? No az egy érdekes kérdés... miért lenne?
[ Szerkesztve ]
"...A fénynél csak a közösségi hálókon terjedő hülyeség a gyorsabb...."
-
batai15
félisten
be dobom ide is :
első körben hobbi szinten szeretnék drónozni( aztán majd meg látom hogy komolyabban is fogok vele majd) , használtan drónt vásárolni.
Természet, illetve túra, vagy az autós tartalmakhoz kellene .
Tracking mindenképpen.
Mi lenne a minimum ajánlott? Mavic 2 pro néztem ki, de net szerint a kontrollere nem kompatiblis az iphone15-el. Előre is köszi a válaszokat. -
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10100 üzenetére
az öreg öreg. de attól nem írnám le 8).
amihez van kedve, azt megtanulja, s az kb ezer dolog. az utóbbi 20 évben (s előtte sem lustálkodott) megtanult építeni s épített magukank egy faházat, egy tavat (+halnevelés, horgászat), gépészként faüzemet indított s vezetett úgy, h újdonságokkal megtűzdelt gépeket tervezett, +íjászat, éjjeli fotográfia, kutya (kuvasz!) nevelés, gyümölcs- és zöldségkertészet - és a többi...
SZERET tanulni 8).
asszem ő sem azzal kezdené, h menjünk bele a zalai erdőkbe, éjjel, 0 rutin mellett 8).de van éjjellátós távcsöve, s szereti nézegetni a dögöket. ahol élnek, szarvas- és őzcsordák vonulnak át, rókakoma, vaggyesznyó... ő ezt kedveli. ha működne - ez egy előrelépés lenne neki.
-
galocza
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10100 üzenetére
nagyon-nagyon köszönöm válaszodat.
de csak faggatnálak tovább: ezek az éjjellátósok melyik módszertannal látnak éjjel?
-
-
Bazs1981
aktív tag
válasz
SeniorTilla #10012 üzenetére
Szia!
Ez a régi kamerás drón ajánlat él még ?
-
horvi0813
tag
Azoknak akik félnek az osztrák vizsgától, ChatGPT 85% megírta helyettem kb 20 perc volt… (magyar oktatóanyagokat többször átrágtam simán letettem volna a vizsgát magam is, de a németem nem a régi, tervezem is a magyart letenni a jövőben de aki azonnal repülni akar amint megvannak a papírok és nem akar a magyar vizsgával szopni elég jó alternatíva nyelvtudás nélkül is)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honda topik
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest