Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyelöre még barátkozok a drónozással, jelenleg egy Mini 4k-t és egy Mini3-at nyúzok.
A Mini 3 elsö igazi bevetése, amivel elégedett is vagyok:
Fornádpuszta - glóbusz
Ezúton is köszönet a galamboknak a békés közremüködésért!
-
miresz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kell hozzá nézni valami kényelmes nyakba akasztót, ha lehet rátenni.
-
-
miresz
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Elég frankó!
Már az új controller-el repültél? -
-
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értelek és örülük és nem fikázni akarom a dji-t, mert jók a cuccai,de egy kurva emailt képtelenek küldeni,h mi a helyzet a rendeléssel, a chat ma sem válaszol
-
-
miresz
veterán
Ma esti naplemente. Marhára tetszik ez az Air 3S!
-
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jah ok
kicsire nem adunk... értem én
mondjuk most már én is erősen gondolkozom egy air3s-en (tudom, tudom, van nálad, láttam a hírdetéseket) a minim mellé 
-
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
na jó de az igazi kérdés itt, hogy mit fogsz vele először reptetni?
-
válasz
kiskakas
üzenetére
Megjött. Mára ígérték, és be is jött ahogy eddig mindig. Tegnap adták fel Németországban, ma 12.30 körül hozta ki a DHL.
Erről beszéltem, ez nálam tapasztalat. Igaz nem az első és nem a második cuccot rendelem tőlük, és egy RC pro 2 távirányító többe kerül mint egy komplett Mini 5 pro FMC RC2 szett (azaz más kategória, a Neo-ról nem is beszélve, az ugye a low-end budget DJI drón), azért itt is szeretném hangsúlyozni a DJI korrektségét. Ehhez a távirányítóhoz ingyen járt az express shipment. Pénteken rendeltem meg délután. Ma kedd dél van. Nem rossz.
-
bacus
őstag
Én csütörtök délelőtt rendeltem egy telefon adaptert a dji mic minihez, és pénteken 13h kor ott volt!!
El se akartam hinni, mert a myactioncam -on keresztül rendelt osmo action -ra több mint 3 hete vártam, majd felhívtam őket 1 db oa6 adv combo volt nekik, amit végül megvettem kedvezményesen. (Így azért nem az akciós 130e fizettem, de v mégis jól jártam talán)
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
-
kiskakas
senior tag
Csak érdekességképp, ez a neo2 idén már tuti nem fog megjönni, Te hogy állsz, Tilla?

Levettek már minden "előrejelzést" a dji.com rendelés oldalamról, este próbáltam beszélni a chaten keresztül valakivel 1 órán át, sikertelenül. Reggelre kaptam 7 ! emailt,hogy kaptam dji kupont, de nyilván egy darab 15 eur kupon landolt a fiókomban. Jobban örültem volna egy időpontnak, h kb mikorra várható a pakk.
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"nekem azt írják, hogy ha ma megrendelem, holnapra itt van... de nem veszek"

Na meglátjuk, ki kapja meg hamarabb, majd jelzek

-
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nemtudom te honnan látod az én dji.com accountom adatait
"The order is estimated to be shipped on 2025.12.06. You will be notified via email once order ships."nyilván ha dec2-án rendeltem,ez nem érkezett és nem is fog megérkezni "1-2 nap alatt"
-
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem korrektek, de "To be shipped2025.12.02" állapotban van még ma is, szóval tuti elúsztak.
-
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
marketing...
-
-
-
Sziasztok!
RM330-as távvezérlőt érdemes venni Mini 3 mellé? Jelenleg az alap kontroller van hozzá, de néha egyszerűbb lenne csak benyúlni a táskába egy kijelzősért, a telefonos macera helyett. Viszont, valami rémlik, hogy volt valami gond ezekkel, hogy irreálisan kevés volt a jelerősség, vagy ilyesmi.
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ugy ertettem,h nem tudtam,h a dji.com-nal ilyen gyors a kiszallitas...🙂
-
-
kiskakas
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
jogos... nem tudtam,a kiszállítás mennyi idő!
-
-
kiskakas
senior tag
Van vkinek tudomása olyan boltról az országban, ahol _raktáron_ van DJI Neo 2 Fly More Combo (RC-N3) (CP.FP.00000272.01) szett? Igen,tudom,h az adóvevő adapter hiánycikk, de szettben még volt látható pár helyen,de mára eltűnt mindenhonnan
-
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát, sokat kell dokumentációkhoz repülni, sötétebb helyeken is, az 1" szenzor ezért is hoz várhatóan többet nekem, ezekből meg sokszor fotogrammetria lesz, stb. Ahol elférek, ott a Phantom 4 száll.
Egyszer ki kéne próbálni a neo-t, de szinte soha nem lenne szükség az FPV részére, viszont nem kérdés, hogy kevésbé sérülékeny.
-
miresz
veterán
Nemrég váltottam én is, de nem bántam meg az Air3S-t, marha jó gép! Ez már más kávéház!

SeniorTilla: A Neo 2 a maga nemében marha jó kis gép lett szerintem.
-
-
Megjött a napokban a Mini 5 Pro és wow. A Mini 3 Pro-t váltotta, amivel alapból elégedett voltam, de a nagyobb szenzor és a jobb képminőség megfogott, arra viszont nem számítottam, hogy ennyivel jobb.
Aki esetleg hasonló váltáson gondolkodik, merem ajánlani. -
válasz
Andreas2
üzenetére
Ez pléjes app? Ha nem, akkor előbb-utóbb minden elásásra kerülhet.
A gugli itt is... keresztbe tesz, lassan mindennek, ami nem tejel nekik.
Nekem van olyan progi, ami '24 év végén még vígan felment a telefonra, de idén már nem.
Az android főverzió nem változott, csak "biztonsági"(ezek indkább ellehetetlenítő) frissítések jöttek. -
Andreas2
tag
válasz
zeltam
üzenetére
Androidon próbáltam, Mini 4 Pro-val működött. Viszont most valami gond van vele, egy Google Play frissítés óta. A DJI Fly frissebb verziói sok Android-os telefonon azonnal kilépnek indítás után. A fejlesztő tud a problémáról, de már hetek óta nem érkezik javítás. Nekem az utolsó működő Fly verzió az 1.17.1-es.
-
-
Ha nem vettem volna 5-öt az év elején, akkor biztosan ezt venném. Eléggé jó lett, de az 5-höz képest nem sok az újdonság.
Wow, nem is tudtam, hogy van egy 2. verzió is belőle. Mondjuk nem adják olcsón, de pofás darab
-
krokk
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
azt hittem, hogy már van rég rc2 pro-d
-
FAXA, de nekem a Nano most nagyon elég, élvezem, hogy az FPV-t szinte nem is terheli. Nincs érzékelhető akkuidő vesztés ha fent van a tetjén. A képminőség jó, a dock Qrwa jó mert kijelzős távirányító is egyben, a képminőség is hibátlan. Amióta megvan, az Action 5 pro és az Ace Pro 2 ott csücsülnek a táskában... ja és a Hero 13 is.
Nekem inkább EZEN remeg az ujjam az egérgombon
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!
Amúgy szerinted milyen minőségben rögzít videófelvételt, a mobilé vagy az action 5-é jobb? Jelenleg 395 euró az adventure combo a dji-nál, bár itthon is kb egy tizessel több most és akkor helyből küldik és nincs gond esetlegesen az elállással sem, mert a dji-nál érdekes módon azt írják, hogy ha nem használtad vagy aktiváltad a terméket, akkor küldheted vissza. Namost eu-s jogszabály, hogy 14 napon belül el lehet indoklás nélkül állni és nincs ilyen előírás, hogy nem lehet kipróbálni a terméket. -
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A videófelvétel minősége nappal és gyengébb fényviszonyok mellett szerinted jobb, mint egy mobilé? A szenzora ahogy nézem jóval nagyobb lehet. Galaxy s23-at használok, alapvetően elégedett vagyok a képminőséggel, azonban ha jobb minőségben tudnék rögzíteni, azért azt el tudnám viselni.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hangot milyen minőségben vesz fel a készülék (action 5 pro)? Tehát ha egy koncertet rögzít vele az ember, milyen hangminőség várható? 
-
-
Grillo
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Finomítsuk úgy, hogy vannak helyek, ahol van, de ott értelmes ember úgysem repül érvényes papírok nélkül.
Kolléga is vette egy 2s-t, hogy vidéken, nyugis helyeken szépen MDS-sel repülget, erre 2 hónapja be sem tud lépni, ha igen, akkor a kijelölés közben száll el neki az egész hóbelebanc. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Tudod, hogy van ez. Ha bűntetni kell, arra van pénz (traffipax), ha költeni valamire, arra meg nincs (útburkolat). Én nem tudom, hány aeroscope van telepítve, de gondolom, azért van.
-
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egyébként az a durva, hogy az ember regisztrál, aztán a retek MDS miatt nem tud szabályosan repülni, mert nem tudja lejelenteni a repülést, és esetleg van aeroscope a környéken, simán megmondják, ki volt az. Ha meg megveszed, nem regisztrálod és repkedsz, jó eséllyel mire kiérne bárki a terepre hozzád, már rég nem vagy ott, és bottal üthetik a nyomodat. Ha egyáltalán eljutnak odáig, hogy szánjanak erre időt/energiát. Kiszabni a bírságot regelt azonosíytó miatt sokkal hamarabb "veszik a fáradtságot", szerintem legalábbis. Undorító a rendszer, hiába Sípolnak neki örömmel néhányan.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm.

-
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Nem tudom, mit kapnak meg, vagy mit látnak, de ha a légtér.hu térképe alapján nem korlátozott a légtér, és nem is engedély köteles, akkor nem hinném, hogy gondod lenne egy 20-30 méteres repülésből. Mondjuk Szegeden azért elég erős a légi forgalom a kórházak meg eleve a reptér miatt, ott azért használj majd MDS-t mindenképp. Most az, hogy 20-30 méterre felrepülsz tajgán, ugyan nem szabályos, de technikailag nem hinném, hogy bárkinek gondot okoz. Ünnepek kapcsán szerinted hányan kapnak majd ilyen-olyan drónt, és hányan veszik majd a fáradtságot, hogy egyáltalán regisztrálják? Menj jó távol a várostól, és nem hiszem, hogy bajod lesz 1 repülésből. Ahol én lakom, ott is van kórház helipaddal, mindig nagyívben kerülöm, és jelentem a repüléseket még a mező felett is MDS-ben, régebben pedig még az ATC-t is hívtam eseti aktiváláshoz, pedig a pampa közepén szálltam fel. Épp ezért idegesít az MDS szarsága, mert hiába használná az ember, ha egyszerűen nem megy.
Hívd fel a repteret, és kérdezz rá, nem hinném, hogy leszedik a fejed, ott is emberek dolgoznak, és pontosan tudják, mi a helyzet.
-
r3dsnake
nagyúr
Mivel pont szegedi reptér alá tartozó területről van szó, érdemes velük felvenni a kapcsolatot, a MDS-től függetlenül is? Egyáltalán ők kapnak valami alertet, ha én egy legelőn 20-30 méterről lefotózom a birkákat? Nagyjából ilyen célokra használnám, városban nem is próbálnám, meg nem is érdekel az ott drónozás.
-
válasz
r3dsnake
üzenetére
Tekintve, hogy az az ótvar hulladék egy jó ideje nem fut már rendesen, még újratelepítés és cache törlés mellett sem, nagyjából elméletinek tekinthető a kérdésed. Egyébként szerintem semmi, ha nem egy Szeged méretű város főterén, reptéren, vagy egy sztármajorság felett hajtod át, a kutyát nem fogja érdekelni. 5 vagy 6 éve drónozok alkalmanként, mindig követtem a szabályokat, de az MDS nagyjából lehetetlenné teszi. Állítólag iphone-on jól fut, de gyanakvó vagyok az ilyen állítások kapcsán, tekintve hogy android csúcsvason se hajlandó most menni, miközben mondjuk 3 éve simán ment az előző telefonomon is. Úgy veszem észre, hogy a 15-ös droiddal lehet valami baja.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
miresz
üzenetére
Köszi a választ, akkor ezt egyelőre nem piszkálom.
Amúgy mi történik akkor, ha a mydronespace-ben nem jelölöm be a felszállást, csak random felszállok egy puszta közepén? (szó szerint). Szeretném holnap kipróbálni, de még nincs meg a szükséges adminisztráció. (Privátban is jöhet válasz, ha itt nem fér bele). -
miresz
veterán
válasz
r3dsnake
üzenetére
Ez egy C0-ás(250g alatti) minősítésű drón ehhez sem jogosítvány(bár szerintem jó ha van) és biztosítás sem kell. De ha nem így van majd kijavítanak. [Drónozás nyílt kategóriában]
-
bacus
őstag
https://myactioncam.hu/kamerak-557/sportkamerak-100/djikamera/dji-osmo-action-4-standard-combo
90e forint alatt, ez azért nem rossz ár ! -
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
DJI Flip új tulajdonosa lettem. Megcsináltam az A1/A3 "drónjogsit" az osztrák oldalon, valamint beadtam az UAS nyilvántartásba vételt ügyfélkapun, a következő lépésekkel kapcsolatban érdeklődnék.Ha jók az információim UAS üzembentartói regisztráció lenne a következő lépés, amihez kell a kötelező biztosítás kötvényszáma is. Ehhez melyik biztosító melyik konstrukcióját ajánljátok? Csak külterületen, pusztákon, nemzeti parkokon repülnék, de esetenként lehet, hogy külföldön is.
Van még bármi lépés, amit kihagytam?
Előre is köszönöm a választ! -
pumuklis1
csendes tag
Nekem a képkészítés másodlagos. Inkább repülni szeretek. A Mini 3-al is repkedek, néha megállok, körbenézek, és csinálok pár fényképet. Nem szerkeztem utána a képeket. Rámásolom DVD-re, és néha megnézem. A repülésről inkább videó készül. Azért gondoltam hogy lecserélném a Mini 3-at Avata 2-re, mert van egy Neo-m, N3 szemüveggel, és RC Motion 3-al. Így tudnám azzal irányítani az Avata 2-őt is. Meg én szemüvegbe szeretek reptetni. A Mini 3-nál ez egy kicsit macerás.
-
-
válasz
pumuklis1
üzenetére
Szia
Nekem van egy Mini 3 Pro-m és egy Avata 2-m is, szóval meg tudom konkrétan válaszolni a kérdésed
Annak ellenére, hogy az Avata 2 újabb drón, mint #10514SeniorTilla is említette, ez inkább repülésre és videózásra lett tervezve. Képeket lehet vele készíteni, de sajnos csak jpeg. A Mini 3 Pro-val tudsz RAW (dng) képeket is készíteni, amiket később bármilyen képfeldogozó szoftverben ki tudsz dolgozni. Ha ezt nem is akarnád, akkor is a Mini 3 Pro jobb képeket készít, mint az Avata 2.
Viszont, hogy ha nekem inkább a képkészítés a cél, akkor lehet érdemes lenne a Mini kategória felett keresgélni. -
-
pumuklis1
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy a DJI Mini 3-nak, vagy a DJI Avata 2-nek jobb a fénykép, és videó készítés képesége. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A nagyobb szenzor azért nem rossz dolog... meg van egy kedvezményem, amit csak kiválasztott termékekre tudok felhasználni. Az 5 Pro egyike ezeknek
-
-
Valaki vett már Mini 5 Pro-t? Tapasztalatok?
Tudom, van fent a YouTube-on egy csomó hands-on, de ritkán futni bele nem fizetett hirdetésbe, ahol megmondják, hogy mennyire "amazing" a drón.
Mini 3 Pro-t váltana. Csak a LOG miatt cserélnék. -
Osmo Nano jól sikerült, ajánlom mindenkinek
-
korcsillio
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Fcc-t.
-
Andreas2
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ez nem hamis kártya, Aqua-ban vettem, Hama volt az importőr.
-
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Most olvasgatom hogy mit pakoltak bele. 360 fokos védelem , halkabb forgószárnyak.
A dji o4 pro-ban mar van msgasság tartás és elvileg haza jön. Kb egy avata 2-t tudsz építeni. -
A Neo nekem eleve halott vonal, játékszer. Nem igazán számít. Egy rendes drón után / mellett nincs semmi használati értéke. Gyenge, hangos, xar a képminősége, az első szél elfújja... és nekimegy az akadályoknak, amiket egy Mini 4 pro simán kikerül, lekezel és követ téged.
-
válasz
Andreas2
üzenetére
Ha a kártya nem hamis, akkor nem lesz ilyen üzenet, 99% biztos. Sok olyanba belefutottam már, hogy a vevőm szólt, hogy olcsón vett kártyát emagon, árukeresőn, stb, és gagyi volt. Írta a gép, hogy kevés a sebesség.
Na jön a Nano, ha a DJI tartja a szokását, akkor holnapra itt is lesz.
Én nagyon jól elvagyok a DJI FPV-vel, de meg-megcsap a szele az épített gépeknek a long range vonalon. 7-10" 20km körüli repidővel. Most is van a tűzben 1-2 vas. Az a fő visszatartó erő, hogy jelvesztéskor baj lesz. Oda lesz a drón. A DJI gépek nagy előnye, hogy ilyenkor megállnak és elkezdenek hazajönni, majd visszajön a jel és tiéd a controll megint. Építetteknél ez nem teljesen így van. Nagyon nem teljesen
Ezt pl. melyik 5"-es géppel lehet lefotózni? Fotózni egyáltalán? Szinte álló géppel? Illetve melyiken van állítható kameraszög? Gimbal sincs, fix a kamera, ez is nagy hátrány. Meggondolandó dolgok ezek.
-
FecW
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
Andreas2
tag
Egy rendkívűl pozitív tapasztalat a DJI online support-tal.
Osmo Mobile 7P gimbal.
Xiaomi 13T telefonnal (Android 15) a dyna-zoom funkciót használva mindig összeomlik a DJI Mimo 2.5.4 alkalmazás.
Írok a online support-nak hogy mi a hibajelenség, mit tegyek? Kérték hogy küldjek képernyőfelvételt hogy mi történik, aztán küldjek debug log-ot. Közben készségesen segítenek, hogy honnan töltsem le a log-ot.
Utána elküldték az előzőleg kiadott DJI Mimo 2.3.3 verziót, teszteljem azzal.
Azzal működik, örülök.
Szuper, de adjak elérhetőséget, értesítenek ha van fejlemény.
Már másnap kapom a levelet, hogy javították a hibát, teszteljem a 2.5.6 verziót. Ez is tökéletesen működik és mindez nem egészen 1 nap alatt lezajlott. Persze nem kizárt, hogy már kiadásra várt a 2.5.6 verzió, de azért na
.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már az új controller-el repültél?

jogos... nem tudtam,a kiszállítás mennyi idő!