- Google Pixel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Hali
Csütrötöktől naponta kapok sms-t a +36308080080 számról ezzel a tartalommal: <Subject: Lottózz mobilon!> Meg van egy download gomb is. Ezmiez? Le lehet tiltani? Mocskos idegesítő.
-
djculture
félisten
Lesz itt kavarodás rendesen. Elkaszálta a biróság a negyedik mobil szolgáltatót meg mellékesen:
A másodfokú döntéssel nem csak az MPVI-től veszik el a frekvenciahasználat jogát, hanem a három másik mobilszolgáltatótól is elveszik azt az összesen 5,8 MHz-nyi, korábban E-GSM szolgáltatára elkülönített frekvenciablokkot, amire nagyságrendileg 33 milliárd forintért licitált a Telenor, a Magyar Telekom és a Vodafone. -
válasz
dedike #20436 üzenetére
Igen, biztosan. És Telenornál is így megy. Ha ÚJ ELŐFIZETŐ vagy, vagyis leszel, akkor a választott díjcsomag első havi díját be kell fizetni. Legalábbis 2010. decemberében be kellett. Az előkövetkező egy hónapban nem jön számla, csak a harmadik hónap elején (a második havi számla).
Tehát akkor csak a kezdőrészlet díját kell kifizetnem, és utána 12 hónapon keresztül a törlesztőt. Nem találtam információt erre vonatkozóan a T honlapján, bár valahol biztos van. Mondjuk észre fogom venni ha megrendelem a webshopból, de várok, mert épp készlethiány van...majd értesítenek...
-
Fionella
tag
Nem tudom, teljes válasz-e a kérdésedre? :
Én dominóról váltottam. A váltás hónap közepén történt. Semmi mást nem kellett fizetnem, mint a kezdőrészletet. Majd hónap végén jött az e-számla az előfizetés arányosított részéről és külön szerepelt a törlesztőrész összege is. Utóbbi természetesen nem arányosítva, hanem 1 havi. -
Ha részletfizetéssel vásárolok készüléket, és van kezdőrészlet, illetőleg készülékváltás lesz, tehát nem új előfizetés, akkor az első részlet hogy fog kinézni?
A., Kezdőrészlet+1 havi törlesztő+előfizetés egy havi díja
B., Kezdőrészlet+1 havi törlesztő
C., KezdőrészletAz előző telefonom is így vettem, csak ott nem volt kezdőrészlet (vagyis 0 ft. volt), ott törlesztő első részletét fizettem, és mivel új előfizetés volt, előre egy havi díjat.
-
istnag
addikt
Kis "élmény"beszámoló,hogy ne járjatok,úgy,mint én,bár lehet mindenki tudja,csak én nem.
Szóval, jött egy lehetőség belépni egy flottába,ami a hónap elején sikeresen meg is történt. Előtte Médiamánia S díjcsomagom volt,amiben,ugye alapból van 10 óra mobil tv. Itt jön az amin felháborodtam,ha Te nem mondod le a Mobiltv "előfizetést",ami ugye előzőleg "ingyen" volt,akkor folytatódik tovább csak havi 2025 Ft-ért. Legalább figyelmeztettek volna,de nem tették. Eddig meg voltam elégedve a T-mobile -al,de ez most nem volt korrekt húzás. -
wiggen123
senior tag
Samsung Galaxy Nexus lesz vajon valamikor?
-
válasz
MasterMark #20422 üzenetére
-
Most olcsóbb lett az iPhone, vagy csak nekem tűnik úgy?
-
club1
veterán
válasz
Taktoj #20417 üzenetére
Az előfizető jogosult választása szerint összesen öt hálózaton belüli vagy hálózaton kívüli alapdíjas számot 29 Ft-os percdíjon hívni. Az 5 választott szám beállítására az előfizetőnek lehetősége van a megrendeléskor személyesen, illetve a továbbiakban pedig személyes vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, a telefonos önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon vagy a My T-Mobile oldalon (www.t-mobile.hu) keresztül. Az 5 választott számot módosítani csak az 5 szám megadását követően van mód. Az 5 választott számon feltöltésenként egy alkalommal, egy szám erejéig van lehetőség módosításra, személyes vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, telefonos önkiszolgáló ügyfélszolgálatunkon.
-
Taktoj
aktív tag
Helló. A t mobile webshopjában lehet igényelni Domino5 ös sim kártyát. Érdeklődnék hogy az 5 mobilszámot hogyan kell megadni hogy kedvezményesen hívjam azokat?
-
sssz
őstag
válasz
Soulfly842 #20413 üzenetére
Köszönöm!
-
hr2
őstag
válasz
Soulfly842 #20413 üzenetére
Na, ennek örülök.
Köszi a választ!
-
Soulfly842
addikt
Abban az esetben, ha T-mobile havidíjas számról másik T-mobileos számra irányítod át, akkor az átirányítás díjmentes.
Átirányított hívások díjai
A hívásátirányítás díját az átirányítást kezdeményező előfizető fizeti.
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja
13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja
56,896 Ft/perc
Belföldi T-Mobile hívószámra történő átirányítás
Díjmentes(#20410) sssz
A díjcsomag onnan lesz érvényes és időarányosan számolja adott hónapra a rendszer a von. havidíjat/leforgalmazhatóságot.
-
hr2
őstag
Üdv.
Adott egy előfizetéses szám ami ECO díjcsomagban van, ami erre a számra érkezik hívás azt mind át szeretném irányítani az enyémre ami Mozaik-ban van.Az átirányítás mennyibe kerül?
-
1430
senior tag
Következő hónap 1-étől lehet díjcsomagot váltani. Ha jól rémlik, akár korlátozott jelszóval is tudtok díjcsomagot váltani a My T-Mobile-ban, illetve telefonos ügyintéző is átváltja a díjcsomagot, ha édesapád számáról hívjátok a 1430-at (Mozaikra díjmentesen, egyéb díjcsomagra díj ellenében).
-
sssz
őstag
válasz
Soulfly842 #20405 üzenetére
nagyon köszönöm a segítséget!
-
sssz
őstag
sziasztok!
5 napja áttért nálunk az egész család telenorrol t- mobilra. nem is volt semmi gond,még a térerő és a hangminőség is jobb, csak 2 dolog van amiről érdeklődnék:
1, édesapámnak eco s-t kötöttünk és nem tudtuk hogy ott mindenért pluszban fizetni kell. 1 év hűséggel csak sim kártyát vettünk. kérdés hogy felfelé lehet ilyenkor is tarifacsomagot váltani ?
2, vásárláskor nekem nem adtak semmilyen 5 jegyű azonositot amivel telefonon ügyet intézhetek. ezt személyesen kérhetem?
köszönöm a segítséget! -
djculture
félisten
Én simán beléptem az előbb.
-
Yooha
aktív tag
Kártyás előfizetést rendeltem, ahogy korábban magamnak is, és nem emlékszem jelszó megadására.
A korlátozott jelszót próbáltam, küldtek egy jelszót sms-bn, azzal beléptem egy oldalra, ott megadtam az ideiglenes jelszót kétszer és:
"Hiba történt a kérés feldolgozása közben A feldolgozás során a
következő hiba történt!CMN3101E The system is unavailable due to
"CMN0420E".Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és
ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja
ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk
segítségét!"Szóval mindig ide lyukadok ki :S
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ukrajnai háború
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest