- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
Kártyás előfizetést rendeltem, ahogy korábban magamnak is, és nem emlékszem jelszó megadására.
A korlátozott jelszót próbáltam, küldtek egy jelszót sms-bn, azzal beléptem egy oldalra, ott megadtam az ideiglenes jelszót kétszer és:
"Hiba történt a kérés feldolgozása közben A feldolgozás során a
következő hiba történt!CMN3101E The system is unavailable due to
"CMN0420E".Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és
ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja
ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk
segítségét!"Szóval mindig ide lyukadok ki :S
[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
válasz dedike #20395 üzenetére
Ragaszkodnak hozzá, hogy én szerződéskötéskor megadtam egy n jegyű számot, ami az én t-mobile jelszavam. Pedig ilyet tuti nem kértek, pár hete egy havernak is én rendeltem meg a weben, pick-pack pontos átvétellel, és nem kértek jelszót.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Yooha
aktív tag
A my t-mobile-ba belépésnél ez fogad:
"Hiba történt a kérés feldolgozása közben A feldolgozás során a következő hiba történt!CMN3101E The system is unavailable due to "CMN0420E".Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!"
A té nem tud segíteni.
-
Yooha
aktív tag
válasz Sn[4k3] #17916 üzenetére
Feladtam az elveimet és felhívtam őket, de az új jelszó megadásához a régit kellene tudnom, és ez az amit pont nem tudok. Sajnálatos módon ezt az emléket törölték az elmémből, ugyanis a domino központ is úgy tudja, hogy megadtam jelszót a szerződéskötéskor. De persze nem mondja meg, mi az.
-
Yooha
aktív tag
válasz #40993792 #17914 üzenetére
Ezek szerint nem tudok fogalmazni: A netes jelszomegujitas nem mukodik, kerdes hogy miert nem. 2012-ben meg nem fogok telefonalni vagy bemenni sehova.
-
Yooha
aktív tag
válasz Nietzsche_ #17910 üzenetére
Ez az ami nem sikerült, mármint uj jelszó megadása. Szoval ezzel nem tudom mit akartal mondani.
-
Yooha
aktív tag
válasz Nietzsche_ #17905 üzenetére
Dominós vagyok, és nem ilyen egyszerű számsort akartam beállítani - azt olvastam, hogy olyan nem lehet.
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Új ügyfél vagyok, de a my t-mobile oldalra nem jutok be. Az egyszerűség kedvéért bemásolom az ügyfélszolgálatnak küldött levelet:
"Tisztelt T-mobile!
2 napja lettem az ügyfelük, de sajnos a my T-mobile-ba nem tudok
belépni, az alábbi ok miatt:
A belépésnél jelszót kér, ez már eleve fura. Honnan lenne jelszavam, ha még sose regisztráltam? "Regisztráció" gomb viszont nincs, úgyhogy marad az "elfelejtett jelszó" opció. Telefonszám beír, e-mail cím megad, jön is a levél, benne az ideiglenes jelszóval. Bemásolom, utána írjak be egy 5 jegyű számot új jelszónak (milyen rendszer az, ahol
csak szám a jelszó, se kis- se nagybetű?), beírom, erre "Hiba történt a kérés feldolgozása közben" hibaüzenet fogad. Mentem még egy kört, de ugyanez történt.
Szóval hogy lehet akkor belépni a my T-mobile-ba?"üdv: Yooha
update: Most olvastam, hogy regisztráció nem is kell, hogy legyen. De akkor sem értem, honnan lett volna jelszavam?
[ Szerkesztve ]
-
Yooha
aktív tag
válasz puskas1993 #17806 üzenetére
De már egy napja? Nem ilyen nagy az ország! És a Pick Pack pontba is futár hozza?
-
Yooha
aktív tag
Erre nem találtam választ:
Ha Pick Pack pontba kérem, akkor a "szállítás alatt" esetén még a boltba utazik a telefon, vagy már ott van? És mi lesz a következő állapot?Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest