Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
- Dupla fejezetet nyitott a Huawei Mate XT a mobilok történetében
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cilindrik
aktív tag
válasz szabogabor10 #18888 üzenetére
Végre ez nem csek nekem tünt fel, de igy gyakorlatilag minden hűségnyilatkozatos telefon "kedvezményes" nem? Hisz olsóbb mint a listaár.
-
legenda
válasz szabogabor10 #18888 üzenetére
abban az üzenetben konkrét üzletszabályzati pont(ok)ra hivatkoznak, esetleg azt kellene megnézned, hogy az rád mennyiben vonatkozik...
segítek; általános üzletszabályzat (9.2.3 ->)
vélhetően csak a kötelező tájékoztatási kötelezettségüknek tesznek eleget ilyen módon, nem feltétlenül érdekük minden előfizetőjük aktuális előfizetéses hűségét külön vizsgálgatni, hogy kit mennyiben érint a dolog, felmondhatja azt vagy sem, és mindenki számára személyre szabott üzenetet küldeni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cilindrik
aktív tag
fentebb irtam az esetemet, én bementem megkérdezni és nem ezekkel a szavakkal mondta a csaj, de ha kedvezményesen vetted a készüléket akkor az üzletszabály szerint nem mondhatod fel az előfizetést ezzel JELEN ÁLLÁS szerint le vannak védve gyakorlatilag szinte bármelyik előfizu felmondása alól
-
djculture
félisten
válasz csemberlen #18899 üzenetére
Tökmindegy mert a listaárnál az 1 év hűséggel vette telefon is olcsóbb, ergó kedvezményt tartalmaz. Amíg tehát az 1 év le nem jár, nem lehet áremeléskor se szerződést bontani.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Cilindrik #18905 üzenetére
szerintem inkább az a botrány, hogy sokan úgy vannak felháborodva, hogy azt sem tudják, korábban milyen szerződést írtak alá - talán el sem olvasták? -, továbbá nem nézik meg az üzletszabályzatot, vagy nem tudják értelmezni azt...
korábban linkeltem az üzletszabályzatot, abban - jogilag - szépen leírták a nekik megfelelő feltételeket, nem buták, hogy egy drágább telefont úgy adjanak oda az előfizetőnek jóval olcsóbban, hogy közben semmi biztosítékuk ne legyen a megtérülésre vonatkozóan![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz djculture #18906 üzenetére
Csakhogy, a "hűség" nem úgy értelmezendő.
A készülékek különböző kedvezménnyel kaphatók, attól függ melyik díjcsomagra vállalsz hűséget.
Tehát az adott díjcsomagra vállalsz, azt pedig egyoldalúan módosították.Márpedig akkor nem lehetne kötbér.
Azért az is megérne egy misét, hogy a szolgáltatóknak joguk van módosítani különböző gazdasági hatások miatt, az előfizetőnek nem lehetnek előre nem látott gazdasági változása ami miatt már nem tudja vállalni azokat a feltételeket?
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
legenda
válasz csemberlen #18911 üzenetére
a díjcsomagra még van hűséged, az előfizetésre viszont már nincs? az úgy érdekes lenne...
[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Ha nekem be van kapcsolva a Go!Net M és váltani akarok az L-re, akkor nekem nem jár a kedvezményes haívidíj? Mert ezt írja: Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt aktív az adott Go!Net adat-csomagja a szerződésén.
Mivel nem az adott csomag volt aktíválva, hanem egy kisebb nekem, akkor járna, nem? Vagy csak én olvasom kifordítva?Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
DBC
tag
én arra tippelek, hogy a meglévő hűségnyilatkozatokba nem fognak beletúrni.
-
legenda
válasz csemberlen #18914 üzenetére
1 éves hűséges előfizetés mellé, miként lehet 2 éves díjcsomagos hűség?
cris78; szerintem jelen állapotban buktad a kedvezményt, hiszen egyik go!net csomagból akarsz a másikba lépni, tehát már most is van valamilyen aktív go!net csomagod, a feltétel pedig azt mondja, hogy go!net csomag nem lehet 3 hónapon belül aktiválva, és nem írja, hogy melyik go!net, tehát mindegyikre vonatkozik!
amennyiben van lehetőséged 3 hónapra kikapcsol(tat)ni a jelenlegit - nincs hűség, nem kell addig a mobilinternet, vagy megoldod nem go!net csomaggal -, és utána kapcsol(tat)od be a kívánt go!net csomagot, akkor adott lesz a kedvezmény![ Szerkesztve ]
-
Cilindrik
aktív tag
nem az olvasással éertelmezéssel van gond,
persze védjék le magukat hiszen ha egy 20 000 Ft-os havi dííjért megveszel egy 150E-es telót mondjuk 20-ért akkor nehogy már felmondja az előfizető 2 hónap mulva kötbér nélkül ez teljesen jogos.
Ez kicsit olyan mint a devizahitelnél az árfolyamkockázat. Akkor sokan szó nélkül elfogadták aztán meg anyáztak.
Én csak azt kifogásolom hogy kicsit szemét módon van kitalálva, mert ezzel az erővel duplájára is emelhetik a tarifát és nem tehetsz semmit.
Tudom aláírtam elfogadtam, mondom csak a hozzáállással van bajom.
-
Cilindrik
aktív tag
-
addikt
válasz Cilindrik #18919 üzenetére
Bezony igazad van,
ezért az új Eht. szerint a 2012 jan 1. után kötött szerződéseknél a lista árat fel kell tüntetni és azt is, hogy ebből konkrétan mennyi kedvezményt kaptál.
Majd ezt a különbözetet követelhetik, ha idő előtt felbontod a szerződést.[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
cris78
őstag
válasz Daffni2 #18920 üzenetére
Hmmm...nekem ilyen nincs, pedig 2012, janúár útán kötöttem. Páromnak meg van részletező is, hogy milyen részletekben kell fízetnie a telefon részleteket...
Egy kicsit más, csak hogy szőrözzek
T-mobil honlap... szeretnék mondjuk egy új előfizetést, de nincs telefonom az is kellene. Kíválasztom a telefont ami tetszik,rámegyek hogy új előfizető. Csak azt ajánlja fel, hogy valamire válaljak hűséget. Olyat nem találok, hogy kötök egy előfizetést(hűség nélkül) és lista áron veszem meg a telefont. Vagy csak én nem láttom. Nem kötekedni akarok, mert szerencsére csak egy 100-al emelkedik a havídajam, de ha egy új előfízető akarok lenni csak hűséget kell vállalnom valamire 1-2 évig.Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
legenda
válasz Cilindrik #18918 üzenetére
devizahitelnél van is olyan, akinek a duplájára emelték a törlesztőt, ezt bár nem gondolták volna, de benne volt a pakliban!
mobilszolgáltatós előfizetésnél is benne van/lehetne, de itt azért még nem hallottam olyanról....
nekem sem tetszik az emelés - más területen/terméknél sem -, de sokan néhány százalék, havi 100 - 200 ft többletért cirkuszolnak, de a drágább telefon olcsóbban, az okés volt...
előkerestem a legutóbbi előfizetői szerződésemet, és abban szerepel, hogy a szolgáltató kedvezmény(eke)t nyújt nekem, mint előfizetőnek, majd taglalja, hogy mik az igénybevétel feltételei...stb! nincs mindenhol számszerűsítve a kedvezmény, de adott a szolgáltató honlapján a készülékek árlistája, ahol külön leírják, hogy akciós árakról (is) van szó!cris78; pedig bizony azt is felkínálja, nem kötelező a hűség semmilyen szempontból;
-
icons
addikt
Hello!
Like díjcsomagom van, amihez jár 50mega ingyen internet. A kérdésem az, hogyha kimegyek Németországba, akkor miért kell fizetnem (gondolom nem lesz ingyenes)? Minden elfogyasztott megáért, stb...?
Köszi!
-
legenda
válasz Cilindrik #18927 üzenetére
frankó, ez sem mindig volt így, akkor viszont marad a domino - vagy készülék domino csomagban -, és a domino átváltása előfizetésesre!
Bailey; igen, csak közben ezt is megnéztem, nehogy ismét változásost írjak...
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
Üdv!
Kaptam SMS-t, hogy a T-nél is lesz változás, gondolom emelés
További infó augusztus elsején?
-
djculture
félisten
válasz Something_ #18931 üzenetére
Már rég ottvan a honlapon egy tájékoztatás, mindenki megnézheti hogy a saját dijcsomagjának előfizetési dija mennyivel emelkedik. Dominósok meg a precdijak emelkedését : [link]
[ Szerkesztve ]
-
csemberlen
őstag
-
Sátán44
addikt
válasz Something_ #18931 üzenetére
Ma szintén megkaptam az SMS-t, viszont én flottás vagyok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a mi percdíjaink, illetve az egymásközt ingyen beszélhetőséget érinti e.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
veterán
Ezek közül válasszál. Ha hosszabb ideig leszel külföldön, fontold meg egy ottani SIM megvételét (persze csak ha független telód van).
Azért csendben hozzáteszem, a sok szidás ellenére a roaming kétségtelen előnye a szabad hálózatválasztás lehetősége. Bécsben vagyok, gondolkodtam egy Drei-os SIM+USB modem kombón, de végül nem vettem meg. Jól döntöttem, mert az általam lakott házban a Drei-nak nagyon gyenge térereje van, az Orange 3G meg fullos.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
legenda
attól függ, hogy melyik külföldi szolgáltató hálózatán használod majd, de nem, hogy nem lesz ingyenes, nagyon félek a gatyád (elnézést, a bugyid? ) is rámegy majd, ha csak úgy akarsz magyar t-s kártyával kinti hálózaton 50 megabyte adatmennyiséget leforgalmazni!
amennyiben feltétlenül magyar t-s kártyáról akarsz külföldi hálózaton netezni, úgy legalább ezek nézd meg, ha eu (+ néhány ország) az érintett térség; link
a helyi (mobil)internet általában jóval olcsóbb!
közben meg is előztek...[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Köszönöm a hozzászólásokat!
Most csak két hétre megyek ki, úgyhogy kibírom net nélkül (najó mármint kint lesz úgyis WiFi)Utána megyek huzamosabb ideig, akkorra tervezek venni kint kártyát.
Na, akkor majd figyelek, nehogy felmenjek 3Gre véletlenül -
addikt
Az adatforgalmi keret csak a T magyarországi hálózatában használható fel.
(#18927) Cilindrik:
A 762 forint már tartalmazza a belépési kedvezményt (4190,- forint) és a Webshop kedvezmény összegét.
Amennyiben nem akarsz hűséget, akkor 5000,- forintért köthetsz hűség nélküli előfizetést![ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
No csak hogy "védelmembe vegyelek", mindig is 1 vagy 2 éves hűséggel lehetett a kosárba tenni a havidíjas SIM-eket, de régen legalább az oldal aljára oda volt írva, hogy ha hűség nélkül kéri az ügyfél, akkor írja bele a szállítási infóba. Ez ma is működhet, illetve mikor a Házhozszállítási csoport felhívja az ügyfelet, lehet kérni, hogy inkább hűség nélkül 5000 Ft-os áron kéri a SIM-et. Szóval simán lehet "csak" előfizetést venni, hűség nélkül, akár WebShop-on is.
csemberlen
Szóval Etalon Team-ed van? Kezdhetted volna ezzel, akkor a többiek is biztos értették volna a szitut.
Ez annyit tesz, hogy hiába vetted a telefont 1 éves hűséggel, kisvállalkozói díjcsomag csak 2 éves keretmegállapodás aláírásával vásárolható. Szóval így lehet az, hogy 1 év hűség volt a telefonodra, de 2 év a díjcsomagra. Pontosabban nem a díjcsomagra, hanem hogy ilyen kisvállalkozói díjcsomagban fogod üzemeltetni a számot (ergo válthatsz másikra - bár nem feltétlen éri meg -, ilyenkor viszont újraindul a 2 év is).cris78
A múltkori után talán kevésbé hiteles amit írok, de megkapnád a Go!Net L-re a kedvezményt a váltás hónapjára és további két hónapra.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
CarajoEsp
senior tag
A mai napon a kovetkezo tortent:
Egy 6 éve használt hívószám, egyszerre egy eddig ismeretlen ferfinel csorgott ki.
Egyeztetve kiderult, hogy egy Tesco T-mobile kirendeltsegen, egy uj elofizetest vasarolt, am az ugyintezo, erre a szamra aktivalta be a SIM-et.
Igy az illeto, a mi szamunkkal tudott hivast inditani, a mi szamlankat novelve ezzel.
Mikor felhivtam az ugyfelszolgalatot kiderult, hogy ok hibaztak, es sulyosan megsertettek az adatvedelmi torvenyt, hiszen titkositas ellenere, kiadtak a hivoszamot. Tovabba tevesen aktivaltak a SIMkartyat.
Innentol furcsa:
Kozoltek, hogy ez nem a T-mobil hibaja, hanem aze az egy ugyintezoe, aki hibazott.
Miutan leraktuk, 10 perc mulva a hibazo szemely hivott vissza, kozolte, hogy sajnalja es felajanl 5000kompot, amit nem fogadtam el.
Kerdesem, hogy tenyleg az a menet a T-mobile-nal, hogy ha valaki hibazik amogul kihatral a ceg?
Szegeny ugyintezo sirva hivott fel, mert valszeg ezert kirugjak.
Nyilvan ezt nem szeretnem, hanem egy korrekt ajanlatot a kiesett idoert es a kellemetlensegert.Masnak a panasza eseteben is a hibazora haritjak az osszes felelosseget?
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
1430
senior tag
válasz CarajoEsp #18943 üzenetére
Nem jellemző, hogy kihátrálna, de a "Tesco T-mobile kirendeltseg" valószínűleg egy partner ügyfélszolgálatot jelent, aminek külön tulajdonosa van.
Mégis mennyi volt a "kiesett idő"? Mert kicsit úgy érzem, mintha abban bíznál, hogy megnyerted a lottó ötöst... Emlékeztet arra, mikor volt az az országos probléma, és mindenki az elbukott milliárdos üzleteit akarta számonkérni...
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
yqhv
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, a minap vettem egy Domino Web Quick csomagot, amit egy ZTE mf 195-ös stickel adnak.
A dolog működik is megfelelően egy átlagos toshiba laptoppal, de valamiért egyik Lenovo ThinkPademmel (T420, T530) sem hajlandó összedolgozni.
A T-mobile internet manager feltelepül, ám indulásnál exception errort dob, vagy ha elindul akkor sem ismeri fel a sticket. Nyilvánvalóan valami ütközésről van szó, de lövésem sincs melyik driver okozhatja a gondot.
Előre is köszi!
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy mi a teendő ha felhívom a saját számomat ezt mondják bele a telefonba: "a hívott szám átmenetileg kivan kapcsolva a forgalomból"
Régen feltöltve a telefonom pénzzel és ma jelentkezett ez a probléma. Csak fel kell töltenem pénzzel és jó lesz? vagy be kell mennem valamit intézni?Előre köszönöm a választ!
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
CarajoEsp
senior tag
Tevedes. Egy forintot nem akartam, mindossze egy korrekt tajekoztatast, vagy elnezest. Ezt pedig nem kaptam, mert nem korrekt a hibazo mogul kihatralni, akkor se ha az viszontelado. A masik pedig a T-s Aszf alapjan az adataimat szigoruan orzik, a telszamot megis kiadtak harmadik felnek teljes hasznalati joggal.
Kiesett ido 7 ora.
elozo mail ajanlat ertsd level elnezessel.[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
legenda
válasz csemberlen #18949 üzenetére
szerinted miért 1430 a neve?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen