- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarajoEsp
senior tag
Tevedes. Egy forintot nem akartam, mindossze egy korrekt tajekoztatast, vagy elnezest. Ezt pedig nem kaptam, mert nem korrekt a hibazo mogul kihatralni, akkor se ha az viszontelado. A masik pedig a T-s Aszf alapjan az adataimat szigoruan orzik, a telszamot megis kiadtak harmadik felnek teljes hasznalati joggal.
Kiesett ido 7 ora.
elozo mail ajanlat ertsd level elnezessel.[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
A mai napon a kovetkezo tortent:
Egy 6 éve használt hívószám, egyszerre egy eddig ismeretlen ferfinel csorgott ki.
Egyeztetve kiderult, hogy egy Tesco T-mobile kirendeltsegen, egy uj elofizetest vasarolt, am az ugyintezo, erre a szamra aktivalta be a SIM-et.
Igy az illeto, a mi szamunkkal tudott hivast inditani, a mi szamlankat novelve ezzel.
Mikor felhivtam az ugyfelszolgalatot kiderult, hogy ok hibaztak, es sulyosan megsertettek az adatvedelmi torvenyt, hiszen titkositas ellenere, kiadtak a hivoszamot. Tovabba tevesen aktivaltak a SIMkartyat.
Innentol furcsa:
Kozoltek, hogy ez nem a T-mobil hibaja, hanem aze az egy ugyintezoe, aki hibazott.
Miutan leraktuk, 10 perc mulva a hibazo szemely hivott vissza, kozolte, hogy sajnalja es felajanl 5000kompot, amit nem fogadtam el.
Kerdesem, hogy tenyleg az a menet a T-mobile-nal, hogy ha valaki hibazik amogul kihatral a ceg?
Szegeny ugyintezo sirva hivott fel, mert valszeg ezert kirugjak.
Nyilvan ezt nem szeretnem, hanem egy korrekt ajanlatot a kiesett idoert es a kellemetlensegert.Masnak a panasza eseteben is a hibazora haritjak az osszes felelosseget?
[ Szerkesztve ]
-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Nekem minden tökéletesen működik a 9.kerből.
-
CarajoEsp
senior tag
Azt kell mondjam ki lehet. Legalábbis ilyen keretek között. Persze, ha több napos kiesésről lenne szó, mehet a panasz, de örök emlék marad amikor 2008-ban a legnagyobb vihar kellős közepén a fickó a buszon mellettem felhívta az Elmüt, hogyha a villámok miatt elmegy otthon a szolgáltatása, akkor visszakéri az egy napra eső díjat és szolgáltatót vált.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz Dany007 #3457 üzenetére
Persze van olyan, akinek kára származik belőle és akármennyire is cinikus volt a hozzászólásom, velük egyetértek ez gáz.
Csak annyi empátia legyen már az emberekben, hogy azt mondja, hogy "Oké van ilyen, mindenhol előfordulhatnak problémák"-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
-
CarajoEsp
senior tag
Ez a huszonegyedik század...szép. Kiesik 3 órára a szolgáltatás, és mindenki be van parázva, mint az állat.
Perrel fenyegető levelek és felháborodott felhasználók. Hisz tényleg...nem lehet kibírni egy fél napig telefon nélkül-Battletag: CarajoEsp#1838 -Steam: CarajoEsp -WP7 Gamertag: CarajoEsp1-BF3: HUNGeriEnd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest