Hirdetés
- MWC 2024: Mutatós és egyedi kameratelefont hozott a Tecno
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Elképesztő erővel rúgta be a Dimensity 9400 az ajtót
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- 700 km felett a Model 3 hatótávja
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz timea1991 #17901 üzenetére
Semmit. Én havonta töltöm. Aki meg egy hét alatt lenullázza az egyelegét, az vessen magára.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Új ügyfél vagyok, de a my t-mobile oldalra nem jutok be. Az egyszerűség kedvéért bemásolom az ügyfélszolgálatnak küldött levelet:
"Tisztelt T-mobile!
2 napja lettem az ügyfelük, de sajnos a my T-mobile-ba nem tudok
belépni, az alábbi ok miatt:
A belépésnél jelszót kér, ez már eleve fura. Honnan lenne jelszavam, ha még sose regisztráltam? "Regisztráció" gomb viszont nincs, úgyhogy marad az "elfelejtett jelszó" opció. Telefonszám beír, e-mail cím megad, jön is a levél, benne az ideiglenes jelszóval. Bemásolom, utána írjak be egy 5 jegyű számot új jelszónak (milyen rendszer az, ahol
csak szám a jelszó, se kis- se nagybetű?), beírom, erre "Hiba történt a kérés feldolgozása közben" hibaüzenet fogad. Mentem még egy kört, de ugyanez történt.
Szóval hogy lehet akkor belépni a my T-mobile-ba?"üdv: Yooha
update: Most olvastam, hogy regisztráció nem is kell, hogy legyen. De akkor sem értem, honnan lett volna jelszavam?
[ Szerkesztve ]
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Nietzsche_
tag
Domino-nál neked kell beállítani külön a 1777-es számon, ha havidíjas vagy akkor a szerződéskötéskor kellett ezt beállítani és amit akkor mondtál az szolgál ezen a felületen is a belépésre.
Mennyire 'egyszerű' jelszót próbáltál beállítani? Tisztán növekvő-, csökkenő számsorozat nem lehet a jelszó és ugyanazon számjegyből sem állhat.... (pl. 12345, 54321, 77777)
#17903) Sn[4k3]
Minden hónapban töltöd? Akkor szerintem már jobban járnál egy olyan havidíjas csomaggal, amibe 'belefoglaltatott' az ingyenes internetezés lehetősége is... Pl Mozaik XS 3000 HUF és 200 MB ingyenes interneted is lenne (ami nem túlforgalmazható)... Okostelefonnal már pengetánc a facebook zero. Akárhogy is csinálja az ember csak szív vele/szív tőle. Így legalább nem csak az 'ingyenes' (idegen ebben a felhasználói viszonyban, ahol ált. végül mégsem lesz ingyenes), hanem nyugodtan böngészhetnél kényed s kedved szerint, s még percdíjak is jobbak lehetnének egy ingyenes extrával karöltve (Hálózaton belüli sms, belföldi sms, HB MMS, Kedvenc szám féláron, Sportinfo MMS extra (jelenleg - EB hírekkel - okostelefonon nézhető összefoglalókkal))Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
Tudja valaki, hogy hazánkban támogatott-e a "fast dormancy" a hálózat által ?
ThxHasználj Te is szabad szoftvert !
-
Yooha
aktív tag
válasz Nietzsche_ #17905 üzenetére
Dominós vagyok, és nem ilyen egyszerű számsort akartam beállítani - azt olvastam, hogy olyan nem lehet.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
meroly
veterán
Mennyi most egy új domino díjcsomag? Az Istennek se találom az oldalon
Impossible is nothing
-
Nietzsche_
tag
"Az ügyintézéshez szükség van 5 számjegyből álló jelszavára, melyet Domino kártya esetén a 1777-es számon hozhat létre. A szerződés szintű jelszó biztosítja a telefonon keresztül történő azonosítást és az ügyintézés lehetőségét akár ügyintézőnknél, akár automatánkon keresztül. A jelszót személyes adatként kezeljük, kérjük, Ön is kezelje bizalmasan! Amennyiben elfelejtette a jelszavát, a My T-Mobile-ban vagy személyesen T-Pontjainkban, illetve valamely Partner üzletünkben van lehetősége új jelszó megadására "
(#17908) merol
Vangelis
4050 Ft üzletben.
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
-
Yooha
aktív tag
válasz Nietzsche_ #17910 üzenetére
Ez az ami nem sikerült, mármint uj jelszó megadása. Szoval ezzel nem tudom mit akartal mondani.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Nietzsche_ #17905 üzenetére
Netbankról töltöm 1500Ft-tal Most fogok majd egy 3500-ast helyben tölteni, mert váltok majd Domino 5-re. Majd, ha 18 leszek, akkor lehet venni fogok készüléket.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Yooha
aktív tag
válasz #40993792 #17914 üzenetére
Ezek szerint nem tudok fogalmazni: A netes jelszomegujitas nem mukodik, kerdes hogy miert nem. 2012-ben meg nem fogok telefonalni vagy bemenni sehova.
-
Sn[4k3]
senior tag
Annyira nehéz felhívni az ingyenes ügyfélszolgálatot?
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok
Van nekem egy aktív Ikon200 előfizetésem a Trénél, 2 évre kötöttem még nem járt le. De azt vettem észre hogy ez év Februárjától magasabb összeget (5600ft) számláznak ki mint amennyiért én aláírtam (4990ft)
Erről én semmiféle értesítést nem kaptam. Szabályos ez?
-
club1
veterán
válasz GeneraL_XTX #17918 üzenetére
A kérdésed egy kérdést felvet: Készülékre vagy tarifára kötöttél hűséget. Ha előzőre, akkor minden további nélkül emelhetnek az éves fogyasztói árindex mértékével, plusz ugye volt ÁFA emelés.
Értesíteni pedig a szolgáltató két országos napilapban, illetve a honlapján és a bolthálózatban elhelyezett ÁSZF formájában köteles értesíteni. -
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #17918 üzenetére
Először is minden változásról országos tájáékoztatást ad a szolgáltató (sajtóközlemény országos napilapban, honlap). Ehhez képest már egy ideje a számla végén is részletesebben kifejtik a változást (nem csak a honlapra utalnak). Most például az olvasható a számla végén (legalábbis ami fontosabb), hogy Augusztus 1-től lezárásra kerülnek a MédiaMánia díjcsomagok.
Mellesleg a 2012.01.01-től érvényes árváltozásokról külön - több oldalas - levelet küldött a szolgáltató minden számlás ügyfélnek (ebben szerepel a 4990-ről 5600-ra emelése az Ikon 200-nak). Ha ezt te nem kaptad meg, akkor okold a postát. (még én is megkaptam postán, pedig Távszámlás vagyok)
Hogy valami bíztatót is írjak, ha tarifahűséget írtál alá, az nem egy adott díjcsomagra szólt, hanem egy havidíj szintre, és ha az számodra megfelelő, az Ikon 200-ról leválthatsz akár a Mozaik S-re is (5000 Ft-os havidíj), kérdés, hogy megéri e neked.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz GeneraL_XTX #17923 üzenetére
Mint írtam, én is Távszámlás vagyok (2007. óta) és mégis megkaptam a levelet postai úton. Mivel nem ajánlva lett feladva, a tied valószínűleg elkallódott.
Ettől függetlenül a 2011.11.01-es keltezésű számlád ha megnézed, a végén találsz egy utalásta arra, hogy mikortól és hol érheted el a tájékoztatót."Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Telekom Nyrt. Általános Szerződési Feltételei 2012.01.01-től módosulnak, amely érintheti az Ön előfizetői szerződését is. A 2012.01.01-tõl hatályba lépő változásokról az információk 2011.12.01-től érhetõk el ügyfélszolgálatainkon és weblapunkon a http://www.telekom.hu/szolgaltatasok/aszf címen. Ha a jelen módosításokat
nem kívánja elfogadni, úgy az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében foglaltak szerint élhet 15 napos felmondási jogával."Az idézetben említett tájékoztatót még ma is megnyithatod az előbb linkelt HSZ-ből.
A lényeg: nem igaz a "se szó, se beszéd". Olvasgasd minden hónapban a számla végi tájékoztatót illetve az ÁSZF közlemény oldalt, mert minden hónapban vannak kisebb-nagyobb változások.[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
Mikor kellene egy levélnek megérkeznie T mobiletől, ha elvileg postára adták Jún.6. (akkor érkezett értesítő sms a levél postázásáról)?
-
1430
senior tag
válasz ANDROID??? #17925 üzenetére
Bármelyik nap, de ha a mai postával sem jött, telefonálj be, és kérdezd meg, mit írnak benne.
-
guest83
csendes tag
Megrendeltem ma gonapinet szolgáltatást és még ma le szeretném mondani,de nem tudom.1777 számon a szolgáltatás nem modosítható,mert felajánlani a lehetöséget,sms-ben technikai problémára hivatkozik.
[moderálva]
[ Módosította: stevve ]
-
kungzi
veterán
1430
nem tudsz egy körülbelüli időpontot, ha egyáltalán lesz az LG Optimus 4X HD megjelenésére?
-
csibor
őstag
Pin kódot lelehet kérni online?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Domino feltöltő kártyás vagyok de szeretnék mobilnetet.
Nétegettem,h van rá lehetőség.De nem nagyon vágom hogyan is működik.
Van ilyen,h Domino Go!Net S Kedvezményes havi díj az első két hónapban új előfizetőinknek 90 FT utána 600 FT.Akkor most ez ennyit von majd le a kártámyról mindig?Sorry a buta kérdésekért
Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Keeperv85
nagyúr
Tiszteletem uraim!
Lenne egy kérdésem, ami a mai nappal realizálódott. Adott két előfizetéses kártya, ugyan az a díjcsomag. Na most a történet nagyon egyszerű. Az egyik kártya most 3 hónapja van meg, a másik már több mint 2 éve. Az újabbik kártyán is rendben volt minden, egészen a második hónapig. Ekkor ugyanis kaptam rá egy 21 ezres számlát. Meglepett a dolog, pláne hogy ezt a kártyát használom kevesebbet, nem kevésbé hogy a a másik folyamatosan aktív és használt kártyámon nagyságrendekkel kevesebb összegű 7 ezer Ft-os számla mutatkozott. Gondoltam talán sikerült valahogy az amúgy telefontban kikapcsolt netem forgalmát túllépni, mérgelődve ugyan de kifizettem a számlát. Félretettem a kártyát egy másik nem okos telóba és nyugodt szívvel vártam a normál összegű számlát. Közben pár hívás történt róla, tehát nem volt teljesen kikapcsolva. Ma megkaptam a következő számlát. 17 ezer. Na most ezt már egész biztos, hogy nem neteztem le, nem beszéltem el stb.
Kértem egy számla részletezőt. Megnéztem. Hát persze: egy rakás olyan szám van rajta, amit nem hívtam fel, sőt nem is tudom milyen számok, még külföldre irányuló is. Ha az említett telefon Androidos vagy egyéb okos teló lenne, akkor most a fogam szívva törölném róla a rendszert, mondván valaki feltörte, de ez egy 990 Ft-os Samsung...
Visszamentem a T-hez, mondtam hogy ezeket nem is én hívtam. Persze: "Bizonyítsa be..." Oké. Mégis hogyan? Nem akarok még majdnem két évig fizetni valaki helyett, szóval segítsen valaki, aki esetleg már járt így legyen olyan kedves! közben már többször volt rajta olyan hívásom, ami "téves". Arra gondoltam, hátha ez a szám már volt forgalomban korábban valakinél, akinek megmaradt a kártyája és valahol van egy párja most is. Mondtam a T-nél, de szerintük ilyen nincs és arról volt-e másé már ez a szám nem adhatnak ki információt...
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
sziasztok
ha visszamondanék egy előfizut, amin hűség van, akkor mit kellene fizetnem? kötbért és van még valami? a kötbér összege hol van feltüntetve?
-
Vangelis
nagyúr
válasz Keeperv85 #17943 üzenetére
Érdekes eset.
Elvileg pár év után újra kiadják a számot.
Én is kaptam már olyan számot ami előtte másé volt.esetleg azt sem lehet kideríteni, hogy honnan indultak a hívások helyileg?
Tudom, hogy nem bizonyít semmit de akkor legalább haladnál valamerre.esetleg kérjél új számot valami indokkal, ha úgysem használod. számcsere vagy tudom is én.
Esetleg próbáld meg szüneteltein a számot. VAn valami díja biztos, de talán töredéke a 20ezernek.Ha meg van hívásrészleteződ hívj fel egy két számot.
legalább megtudnád, hogy kikkel "beszélt" a kártyád.
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Vangelis #17945 üzenetére
Az a gond, hogy az megint nekem plusz pénz és intézkedés, mindenkit újra fel kell hívnom, hogy megint másik szám, ezen kívül nem is tudok mit kitalálni az indokra, miért akarom cseréltetni a számot... Nem értem miért nem hiszik el, hogy ha két kártya van nálam, abból nekem egyik is elég. Az új nem az én nevemen van, családtag vett vele készüléket, de a kártya, a számlákkal együtt hozzám került. Pont azért mert idős emberről lévén szó, nem akartam kockáztatni, hogy a gatyát is lebeszélje rólam...(Én fizetem ki készüléket is neki) erre tessék...
-
Orlin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
- NAD T758 V3i
- HannsG HQ191D 19" 1280x1024 DVI/DSUB LCD monitor beépített hangszórókkal + ajándék kábelekkel
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen