- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
Jól láttam én, a weboldalon a cikk ami a játékot bemutatja sem említ steampunkot.
Silver Palace is a brand-new ARPG set in a prosperous metropolis with a Victorian aesthetic. It features an engaging story, a delicate art style, distinctive characters, and a dynamic, action-oriented combat system. Players will play the role of a “Detective” and embark on an adventure with a diverse group of partners to defeat the unknown enemies and unravel the mysteries in Silvernia, an industrialized metropolis built on the power of Silverium.
The discovery of Silverium was the key to Silvernia's industrialization. This revolutionary element transformed technology and daily life beyond imagination, attracting numerous residents and fostering innovation. The city became a hub of miracles, driven by the massive industrialization and monetization of Silverium under the city’s administration.
Ez alapján viktoriánus kori fantasy-nak értelmezem, aminek ad a silverium egy sci-fi-s csavart. Szerintem városi szetting esetén ez a lehető legjobb irány, mert az európai óváros esztétika szerintem a városi esztétika csúcsa, legalábbis a nyugati építészet esetén, nyilván a közelkeleti és távolkeleti óvárosoknak is megvan a maga bája, amikhez képest a modern és futurisztikus építészet csalódást keltő.
-
emiki6
veterán
Na ez jól fest és a gameplay sem turn based. Meg szvsz az art style is elég jó (a wuwa-é nem tetszett).
Én tudom rosszul vagy nem ez a steampunk? Jobb szót mondjuk nem tudok rá, viktoriánus európa?
-
Urzu_7
aktív tag
Ananta után ezt is meglessük. Csak kezd kicsit sok lenni az ilyen open-world gacha. Legalább van miből válogatni mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Házimozi haladó szinten
- OpenWRT topic
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest