- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
válasz samfishR #1699 üzenetére
Üdv,
Itt nézz körül:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/tarifak/havidijas/Igen, 2 évig csengetned kell a havidíjat, különben irgumburgum (sok tízezer forint bünti, pontos összeget nézd meg a honlapon)
Csomagtól függ, h le tudod e beszélni (az új csomagoknál már mindegyiknél le tudod), van olyan csomag ami csak beszédre, van olyan ami SMS-re is elhasználható (nézz körül a honlapon).
Számold hozzá a hívószámkijelzés havi 192 Forintos díját, ez a T csoportnál a Nokia 2110-es idők relikviájaként még mindig jelen van
Ha 2 évre szerződsz, drágább mobilnál érdemes kihasználni a kamatmentes részletet.
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
samfishR
senior tag
Venni akarok egy mobilt a t-mobilnál, de azt csak előfizetéssel lehet kapni. Ezzel az előfizetéses dologgal mennyire lehet ráfaragni, vagy hogy működik, valaki legyen szíves magyarázza el mert hallottam olyat, h bizonyos összeget le lehet beszélni, meg olyat is h egy minimum összeget le kell telefonálni. Ez a szerződés 2éves hűségnyilatkozatot takar, így pláne nem akarok belevágni a látatlanba, mivel miota mobilom van, a feltöltőkártyás módszert használtam. Előre is kösz!
Üdv: samfishR
-
DarkByte
addikt
A modem kezelőprogramjában. Mivel modemből és programból is több fajta van forgalomban, ezért sajnos nem nagyon tudok segíteni. Nálam a Huawei modemnél a Mobile Connect programban a lenyíló menük egyikében lehet kérni forgalom statisztikát. Viszont ha Te ezt eddig sem nézted és már régebb óta megvan az előfizetésed akkor lehet kár nézni, mert nálam pl. csak akkor tudom elkülöníteni a hónapokat ha magamtól nullázom a modem belső számlálóját a hónap elején (bár talán a Mobile Partner ebben már jobb Huawei esetén).
-
ottoyes
senior tag
válasz DarkByte #1693 üzenetére
Szerintem nem nagyon vizsgálják,hogy milyen kapcsolattal hozod össze a viszonylag "nagy" forgalmat...nagy forgalom=torrant=korlátozás..szerintük anno Vodátol kérdeztem,hogy figyelik az előfizetők netezési szokásait,hova kapcsokódik,meddig,mit tölt,mi jelenik meg a monitorján?...válasz:á,nem...ez technikailag is lehetetlen..akkor honnan a rákból tudod,hogy p2p? A másik technikailag lehetetlen dolog szerintük a korlátozás volt telefonszám alapján...ami mára már valóság..
Ottoyes
-
garfield-r
tag
Üdv mindenkinek!
Nem biztos hogy jó helyen teszem fel a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni:
Az érdekelne, hogy a T-mobile által reklámozott mobil internet ("Mobilinternet 8 GB díjcsomaggal") mekkora sávszélességre lehet képes egy elvileg jól lefedett (Kecskemét) területen? -
DarkByte
addikt
Igen, ezért mondtam hogy ez így nem mérvadó.
Várom hogy valaki beírja hogy 15GB felett jár és ilyen és ilyen sebességeket tapasztal (mondjuk a torrent -el elvileg hamarabb is kellene a használat idejére korlátozni, de úgy tűnik ez csak a rizsa szöveg mindenütt; engem elsősorban a P2P nélküli használat limitje érdekel csak attól tartok ez ami a másik két szolgáltatóhoz hasonlóan globális limitet jelent, akár használtál P2P -t, akár nem).[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz ottoyes #1686 üzenetére
Én azért megvárnék több véleményt is, mert ez így a jelenlegi formájában érdekes, ugyanis FTP -re nem is szabtak meg korlátozást: "A T-Mobile korlátlan opciójának aktiválása esetén a forgalmi keret korlátlan, azonban olyan fájlcserélő, fájlmegosztó, illetve egyéb, nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során, amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, a T-Mobile fenntartja magának a sávszélesség-csökkentés jogát, de ilyen esetekben is garantálják az Általános Szerződési Feltételekben rögzített cél-, illetve minimálértékeket.". Az FTP nem felhasználók között történik, van egy kiemelt szerver.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
Valaki próbálja már feszegetni a korlátlan internet határait? Pl. 5GB -os alapcsomag mellett bekapcsolt korlátlan opciónál mi történik 5GB felett?
-
Nordik
őstag
A My T-Mobile oldalán az egyenleg számítása hogyan működik?
Itt amennyit eltelefonáltam, smseztem, minden költségemet látom? És majd ha kijön a számla akkor kerülnek levonásra a kedvezmények? Eco díjcsomagom van és kaptam 3000 percet ajándékba. -
okib4100
aktív tag
válasz megyeri #1680 üzenetére
Rendben, köszönöm, jelen állapotban nem kívánjuk egy nappal sem hosszabítani az ADSL hűséget, ha az itteni T-home topicba is beírt hibajelenségek (külföldi sávszélesség, routing gondok, ugráló pingek belföldre csúcsidőben, stb. stb.) nem javulnak, akkor épphogy vágni fogjuk a centit, mint kiskatonák a honvédségnél
-
megyeri
tag
válasz okib4100 #1679 üzenetére
Nézd én nem vagyok illetékes, de én úgy tudom (és ezt írtam az előbb is), hogy tök mindegy, van e hűság az ADSL-en, mert az a hűség megy a levesbe, és egy új lép életbe az ügyintézés napjától egy évre.
Tehát nálam az a baj, hogy a mobilneten van a hűség, és csak új mobilinternettel megy a kedvezmény, amit nem éri meg megvennem, mert akkor két mobilnetet kellene fenntartanom. De ha letelt a mobil hűség, megszüntetem, és jöhet a közös ajánlat, mert nagybátyámék kábelnetén ugyan lesz még hűség júniusig, de az nem probléma, újraindul a hűségük.
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
okib4100
aktív tag
válasz megyeri #1678 üzenetére
Üdv,
A helyzet a következő:
- van egy T-home üzleti ADSL, 2009.10.xx-ig tartó hűséggel, x Bt. nevén
- most szerettünk volt egy új T-mo internetet 3GB csomaggal egy év hűséggel szintén x Bt. nevéreEzek szerint nem lehetséges, mert az ADSL-re már fut a hűség, és természetesen nem akarjuk hosszabbítani, mivelhogy most is megvan, jól gondolom?
Előző kérdésem továbbra is érvényes: ha így van, miért hülyítettek az ellenkezőjével?
-
megyeri
tag
válasz okib4100 #1677 üzenetére
Nos, ezt már eléggé eltüntették a T egyéni oldaláról (bár az általad belinkelt üzleti oldal szerintem a szabályokat tekintve megegyezik az egyénivel), de anno mikor bejött ez a kedvezmény, én is gondolkodtam rajta. Mivel nem feltétel az ügyfélazonosság, nagybátyámék T-Home kábelnet előfizetését használtam volna fel, amire júniusig van hűségük. Október elején utána jártam, hogy megkaphatom e a 2000 Ft kedvezményt a T-Mobile mobilnetemre is? Akkor a következőket jegyeztem fel magamnak:
- Nem baj, ha van hűségem a T-Home netre, mert ha megújítják (újra aláír nagybátyám egy évet), akkor megkapom a kedvezményt a T-Mobile netre, de...
- ...csak új T-Mobile netre kérhetem (vagyis a régit visszamondhatom, de azon még hűség van)
- ...legalább a Net 3GB-ot kérnem kell (Most Aranytárskártya 2GB-ot használok)
- a T-Home internet hűség alatt (egy évig) járna a 2000 Ft kedvezmény.
- a két előfizető nem kell, hogy megeggyezzen (T-Home és T-Mobile), de nálam a meglévő T-Mobile hűség a probléma.Szóval ez a téma egyenlőre jegelve, mert 2009 április 1-ig van hűségem a mobilinternetemre, ha akkor még lesz ez az akció, majd visszatérek rá.
Tehát ezek alapján a válasz a kérdéseidre:
a-b) Egy időben is kérheted (új ADSL és új Mobilnet), de ha van már T-Home interneted (akár hűséggel, akár a nélkül), akkor hűségmegújítással is igénybe veheted. Csak a Mobilinternetnek kell újnak lennie. Igen, a kedvezmény csak a T-Home hűség alatt jár.Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
okib4100
aktív tag
válasz megyeri #1676 üzenetére
Köszönöm.
Viszont ma felmerült egy komolyabb probléma. Van ugyanis ez a T-mobile internet kedvezmény ami T-home magán v üzleti internet előfizetés esetén kérhető (2000 Ft).
A kérdés hogy:
a) Ez csak akkor jár, ha a mobil internetet az ADSL szerződés megkötésével egyidőben igényeljük
b) Vagy bármikor az ADSL hűség tartama alatt igényelhető, viszont csak az ADSL hűség tartamáig érvényes?Ez [link] az oldal nem mondja el egyértelműen.
Amennyiben a) igaz, akkor: miért hülyített engem 1 hétig a telefonos üfsz és 2 t-mobile bolt az ellenkezőjével?
Nem vagyok az a tipikus problémás ügyfél, még ide is helyenként egyesek által "szolgáltatóbarát"nak minősített kommentárokat szoktam beírni, de van ami még az én türelmemet is próbára teszi. Ilyen amikor bemegyek 7 féle dokumentummal a T-mobilba, várok fél órát, majd 3 különböző üi egybehangzóan közli, h cummantottam, mert ilyen kedvezmény nekem nem jár (közben előző héten pont az ellenkezőjét mondták 2 boltban és telefonon)
-
megyeri
tag
válasz okib4100 #1675 üzenetére
A 7-ei dátum a normál aktuális egyenlegre vonatkozik, nem a KAP egyenlegre. Amennyire én tapasztalom, valamikor tárgyhó 10-15-e között fissül a KAP pontegyenleg. Tehát most még az októberben gyűjtött 0 pontot láthatod, a novemberben gyűjtött pontokra még kb egy hetet várnod kell. Egyébként szerintem Dominonál az elköltött egyenleg a mérvadó, függetlenül attól, hogy beszélgetésre vagy net csomagra költötted.
-
okib4100
aktív tag
válasz megyeri #1673 üzenetére
Üdv,
OK, értem, de engem nem a beváltható pont érdekel, hanem h az aranykártya megszerzéséhez kellő 360 pontból mennyi jött be az előző hónapban. Az egész AK program nekem a kedvezmények miatt kellene, pl. feltöltési bónusz, a beválthatóság annyira nem izgat.
Októberben valóban nem volt forgalom, nov elején kezdtem a kártyát használni (2 hónapig a fiókban volt)
Akkor az előző havi egyenleg majd 7-én fog frissülni?2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
megyeri
tag
Libra: látom a számlaegyenleg a vesszőparipád! Na persze megértem, hogy érdekel, én is hónap elején rákattanok a My T-Mobile-ra, de az oldaluk szerint "a tárgyhónap hetedik napjától érhető" el az információ. Tapasztalataim szerint előbb meg szokott jelenni, de amit most látsz, szerintem még nem az igazi. Ha 7-én is ezt látod, akkor már érdemes rájuk kérdezni telefonon... Egyébként nekem szerintem már jó értéket mutat (nem ez volt az utolsó számlában), az aktuális egyenlegnél meg azt írja, hogy nincs adat.
okib4100: Az aktuális egyenlegnél ez teljesen oké, mert Dominoval nem gyűjtesz beváltható pontot (előfizető is csak akkor, ha már arany szinten van). Az előző havinál pedig még én is azt látom, amit az októberi forgalom után kaptam, tehát ha neked októberben nem volt forgalmad, akkor ez lehet a magyarázat.
Anyukedvence: Szerintem nem várható változás, hiszen már most is karácsonyi akcióban van. Tavaly is ez volt, de akkor tán már november elejétől indult a karácsonyi akció. Öcsém a barátnőjének tavaly karácsonyra egy Nokia 6131-est vett, ami akkor karácsonyi akcióban volt. Ő is várt majdnem karácsonyig, mert azt remélte, olcsóbb lesz, de 2 hónapig tartották a "karácsonyi" árat.
crea1984: Biztos, hogy lehet számcserélni, mert valamikor tavasszal voltam egy T-Pontban, és miközben intézték az ügyemet, a mellettünk lévő ügyintéző fejét azért akarta leszedni az egyik ügyfél, mert a számcsere díját kiterhelték a számlájába, miközben anno megbeszélték, hogy az aranykártya pontjaiból akarja kifizetni... Ezek szerint még pontot is beválthatsz rá.
-
crea1984
tag
válasz stichus #1653 üzenetére
Köszönöm a segitségetekt!
Tegnap be is mentem egy mezei T- mobile boltba és mondtam a nőnek azt mondja, ááá olyat nem lehet, h előfizetéses számcsere mert akkor a számlával mi lenne, az a számra érkezik!
hát ma bemegyek egy központi t-mobilhoz, ha ott is ezt mondják én nem tudom mit csinálok!
nem érdekel engem a 4800 ft csak számcsere legyen. Szerintem nincs ilyen, hogy nem lehet cserélni, vagy rendöri végzés kel hozzá?? -
Anyukedvence
csendes tag
Sziasztok!!!
Remélem jó helyen érdeklődöm.
Az lenne a kérdésem, hogy várható-e karácsonyig, hogy a Sony E W580i-s kütyü dominós ára valamilyen akció keretében lejjebb megy a jelenlegi 23970-es árról?
Várom a válaszokat! -
DarkByte
addikt
válasz 77csaba #1667 üzenetére
Szokványos háttérvédekezésnek tűnik. Remélem azért ha oda jutna a dolog hogy korlátoznak, akkor is sebesség visszaáll a következő hónapban, illetve ha felmondásra kényszerítenének előtte küldenek egy felszólítást (bár eddig nálam nem fog fajulni a dolog). Nem akarnék porszívósat játszani most a korlátlansággal, de ki tudja mennyinél is lesz ez a limit. Majd remélem aki feszegeti beírja ide.
Kösz még egyszer a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
Ezek az aranykártya pontok dominóra is vonatkoznak, nem?
S ha igen, a havidíjas szolgáltatásokra költött összeg (pl. internet) is beleszámít, vagy csak a beszéd és SMS?
Mert van nekem egy szeptemberben aktivált kártyám, amin 11. hóban volt kb 6e Ft forgalom (net előfizetés+beszéd), és továbbra is 0 pontot ír az "aktuális egyenleg", és az "előző havi pontok" rubrikában. Ennek később kell frissülnie, vagy egyszerűen nem jár pont és kész?2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
Kobe
veterán
na, nem értem én ezt a my t-mobile dolgot....
Legutóbbi számla amit kaptam, az Nov 1-ei számlázási időszakra vonatkozott. 4690 Ft
Most ezt írja ki a rendszer
Aktuális egyenleg: 3 093 Ft *
Előző havi egyenleg: 3 903 FtNamost az a 3903x1,2 (áfa ugyi) az épp 4690 de tudtommal ez benne szokott lenni az intenetes egyenlegértesítőben nem ? Ha meg nem akkor érdekes volna ha 2 nap alatt 3 perc hívással 3ezer ft t generáltam...
-
77csaba
csendes tag
válasz DarkByte #1666 üzenetére
A 60 ezres kötbért külön kell érteni. Ez egy tarifahűség. Ezért is lehet a másik hűségnyilatkozattal párhuzamos. Tegnap rendeltem meg, és már ma megjött a szerződés,amit rögtön alá kell írni és a DHL-es futár a szolgáltató példányát vissza is vitte.
A szerződésben a következő írja a korlátozásról:"Extrém forgalom, vagyis olyan fájlcserélő,fájlmegosztó és egyéb nagy mennyiségű adat továbbítására szolgáló alkalmazás használata során,amely révén az adatcsere közvetlenül a felhasználók között, a szervertől függetlenül zajlik, lehetőség van a sávszélességet korlátozni, továbbá a szolgáltató jogosult a korlátlan opció további nyújtásának megszüntetésére, mely esetben az előfizető a kötbér összegét tartozik megfizetni a szolgáltató részére."
[ Szerkesztve ]
-
Thom!
veterán
nos frissítettem web'n'walk USB Stick firmware...
2007 dec>2008 jun-ra sokkal stabilabb a készülék és több infót mutat mint eddig -
okib4100
aktív tag
válasz megyeri #1655 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a választ, akkor ha minden jól megy holnap megyek kötni.
A nemrég nyílt topic tanulsága szerint a Pannon 15 gigánál korlátoz, remélem működni fog a hirtelen halál a T-nél isAmúgy tudom h undorító "minta pógárok" ( (C) bkv figyelő blogon a meginterjúvolt graffitiző) vagyunk, de cég+háztartási felhasználással, 5 gépes hálóban csinálunk havi 20-30 gigát ADSL-en, amiben töltés is van. Ez alapján 15-20 giga egy mobil netnél, amit nem töltésre találtak ki, IMHO elég méltányos mennyiség
-
77csaba
csendes tag
válasz DarkByte #1657 üzenetére
Tegnap rendeltem meg a korlátlan opciót meglévő 5GB-os csomaghoz telefonon. Az 1 éves szerződést a DHL hozza holnap. És már a decemberi hónapra is érvényes. Amúgy is van rá még 1 év hűségem így ugyanannyiért többet kapok.Tehát meglévő hűség mellé is lehet rendelni. Egyébként 60 ezer a kötbér ha lemondom.
-
Thom!
veterán
miért van az ha mobilinternetezek, nem tudok folyamatosan böngészni, mert 10-20 perc után megfagy a stick és csak az ujracsatlakozás segít ha segít, amellett, hogy tetű lassssúúú
-
DarkByte
addikt
A korlátlan mobilnetes opció aktiválásával kapcsolatban vannak már tapasztalatok? Ha egy év hűséggel szeretném aktiválni akkor be kell mennem személyesen ügyfélszolgálatra vagy lehet telefonos/online ügyfélszolgálaton keresztül is? Ha most aktiváltatom már erre a hónapra is érvényes lesz?
[ Szerkesztve ]
-
stichus
tag
másnál jó az online ügyfékszolgálat? már egy hete nem tudok belépni a my t-mobile-ba, pedig szeretnék csomagot váltani
-
megyeri
tag
válasz okib4100 #1654 üzenetére
A T-nél naptári havonta van számlázás, tehát hó utolsó napján éjfélkor zárnak! Ha most kötöd a mobil netet is, akkor decemberre és további két hónapra nincs havidíj. Legalábbis én így értelmeztem, mert tavasszal nálam így működött. Bár akkor még az aláírás hónapjára és további 3 hónapra engedték el a havidíjat.
Szerintem a P és a T is leszűrte az elmúlt egy évben a tapasztalatokat, mert ezt a szerencsétlenkedést, ami a V-nél ment nem nehéz nem észrevenni... Szóval én nem féltem a másik kettőt, ha valaki megszalad, azt szerintem hamar visszarántják sávszélben... Aztán mégis kénytelen lesz "normál" módon netezni, kb mint eddig.
-
okib4100
aktív tag
válasz crea1984 #1652 üzenetére
Üdv,
4800 Forint. A blueye által linkelt doksiban a 15. oldalon van a lap közepén.
Más: szeretném a héten végre megkötni a 3GB-os T-mobile internetet T-home kedvezménnyel.
Két kérdésem van:
1. Az akció szerint, ha egy évre aláírok, akkor az aktiválás hónapjában és a köv. hónapban nincs havidíj. Ez hogyan számítódik? Naptári hónap, v vmi számlazárási határidő szerint?2. Felkészült a T-Mo a bevezetendő korlátan előfizetésből származó plusz terhelésre?
Mert a vodánál tavaly elég érdekes jelenetekről hallottam (pl. nem is engedett fel a modem - ilyet utoljára a freestart ingyenes internetnél láttam még 2000-ben ), és nem szeretném h csengetem a havidíjat a vakvilágba, de közben nem tudom használni a netet, mert szénné van terhelve a korlátlan ügyfelek miatt.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
stichus
tag
-
crea1984
tag
Sziasztok!
barátnöm előfizetése. Szeretnénk telefonszámot cserélni hogy teljesen uj száma legyen. Nem tudjátok véletlen mennyibe kerül? mert sehol semmilyen leirást nem találok, se a t- mobile oldalán se a googli segitségével!
köszönöm a segitségeteket![ Szerkesztve ]
-
Dalmayr
csendes tag
sziasztok!!!
az a kérdésem lenne,hogy samsung f480at szeretnék de pannonos vagyok és az is szeretnék maradni, de a nővérem Ts.ha ő megvenné előfizetéses számára és a T függetlenítené a telót akkor én használhatnám a pannonos előfizus kártyámmal?a függetlenítés után(ha a T csinálja) megmarad a gari ugye?és ez mennyibe kerül kb.?
köszike előre is[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
A My T-Mobile-on hol tudom megnézni az aktív szolgáltatásaimat? Mert például a hívószámkijelzés nekem be lett kapcsolva az előfizetés megkötésekor, mégse írja ki, hogy aktiválva lenne. Ellenben vannak dolgok, mint például a hangposta stb. azokat kiírja h aktív.
-
Jadro
veterán
válasz Csapi007 #1644 üzenetére
Nemrég még mindenkinek aki beesett 22 ezer volt dominoval. Öcsém vett is egyet. Aztán az akció után ez felment 28-ra az árlista szerint. (vásárlás - készülékakciók menüpont utolsó oszlop a dominós ár.) Webshopban látom hogy egyedi ajánlatként maradt a régi ára, tehát hajrá, Neked is annyiba kerül új ügyfélként! A webshop működéséről nem nagyon van közelebbi infom. Gondolom regisztrálni kell, vagy esetleg érdeklődj a 1430-on!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Csapi007
veterán
Hy
K800-at néztem ki magamnak de gyanúsan alacsony az ára.
Vodánál 40k itt 28k helyett a webshopban 22k.
Feltöltőkártyával venném új ügyfélként ,nekem is ennyibe kerülne?
Illetve hogy is működik ez a webshop dolog? Boltban mennyi lenne a telefon mert ez sehol se találtam."Csak úgy mondom"
-
DarkByte
addikt
Én úgy gondolom hogy simán bevállaljuk a hűséget. A Vodafone -hoz az itcafé -n megjelentek után biztosan nem váltanék át, ez volt a második ilyen húzásuk. A Pannon 3G hálózata eléggé bizonytalan errefelé. A T pedig most már jó ideje megvan és végül is semmi gondom nincs a hálózatukkal. (Egyedül a modememet kellene már végre felfrissíteni; többen is mondják hogy a Voda oldalán elérhető E220Update -t nyugodtan felrakhatom mert az szolgáltató független gyári firmware; csak azt nem értem ezt miért csak a Voda rakja ki letölthetőben - avagy valaki a T oldalán találkozott már vele?) Ha véletlenül ők is bevezetnék ezt a fajta limitációt, akkor sem vesztettünk semmit mivel nem fizetünk többet mint a jelenlegi 5GB -osért.. na meg bízom benne hogy ők azért nem játsszák el ezt globálisan, csak a kiugró esetekkel fognak foglalkozni akárcsak a DSL -nél anno.
-
DarkByte
addikt
Ha jól vettem ki a sajtóközleményből (ezek közül a hwsw.hu -é a legrészletesebb talán [link], bár ezen nem tudom mit csodálkozom; ha jól tudom kiemelt partnerük a T-Mobile): ha 1 év hűséget kötsz az opcióra akkor a hűségidő alatt nem kell 1000 ft -ot fizetned havonta a korlátlanságért, csak az alap csomag díja fizetendő (ami a legkisebb aktiválható csomag vagyis 5GB esetében teljes áron 5790 ft/hó, akciós eseteket nem néztem mert nekünk már meglévő előfizetésünk van). Persze a részleteket azt hiszem majd csak hétfőn tudjuk meg, bár aki esetleg már zargatja az ügyfélszolgálatot leírhatná a tapasztalatokat.
És ez a 1430 -adik szakmai hozzászólásom.
[ Szerkesztve ]
-
okib4100
aktív tag
válasz grafikus17 #1634 üzenetére
Nem vagyok T munkatárs, komolyan, sőt szívok mint a torkosborz éppen a T-home internettel, de ezt csak tanúsítani tudom. A voda és a pannon itt nálunk (bp. 2. ker) telefonon nem talált 3g térerőt a lakásban, gépre dugva döglődött (időnként lement UMTS/EDGE/GPRS irányába), a T ellenben mind telefonról, mind számítógépre dugva kiválóan szuperált
Mivel annyira gyerekcipőben jár még ez a mobnet dolog (HSDPA asszem 2006-ban indult, akkor még vitrinben mutogatták, meg csilliós eszköz volt csak hozzá, aztán 2007 közepén pörgött fel, akárcsak az ADSL 2000-2001 között), h inkább fizetek kicsit többet de lehetőleg működjön. Más kérdés h mivel meglévő net mellé kell, nekem a 3GB is mindig elég.
BTW. ha másnak is van hűségidős T-home internetje, akkor 2000 Ft kedvezménnyel lehet T-mobile netet kötni. Elvileg a T-mobon nem muszáj a hűség. Én hétfőn megyek kötni várhatóan.
PS. a netes teszteket egy w910i telefonnal csináltam, magában, vagy számítógépre kötve, úgy h USB kapott tápellátást. korábban (2008. május) egy e220-al is megmértem itt a pannont, az is elég ingadozó teljesítményt nyújtott
-
CHIPman
nagyúr
@felettem szóló: Én úgy vettem ki, hogy ha most előfizetsz korlátlanra, akkor semmivel sem kell többet fizetned. De 1430, és megmondják.
@mindenki: A HTC Dreamet(T-Mobile G1) mikortól lehet majd kapni kis hazánkban? Van már valami hír?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
Thom!
veterán
nekem 5GB csomagom van 5790.- kell fizetni még 5 hónapon át, ha korlátlan adatforgalmat szeretnék akkor +1000.- kell fizetnem érte??
-
grafikus17
senior tag
válasz DarkByte #1631 üzenetére
Megkockáztatom, hogy még így is a T nek a leggyorsabb a hálózata, és talán nem lesz olyan húzása mint a vodának. Bár ez halkan írom le. A következő hónapok tapasztalatai majd kiderülnek. Az ÁSZF-t még nem láttam, hogy mennyi GB-tól korlátoznak, kiváncsi lennék rá.
Xiaomi Redmi note 7
-
DarkByte
addikt
Hát ma úgy tűnik nem vagyok a legjobb formámban. Nem tűnt fel hogy ha 1 év hűséget vállalok akkor a teljes hűségidőszak alatt ingyen van a korlátlan opció. Ebben az esetben simán belefér a dolog. Ez a hűség vállalás akkor is működik ha már meglévő csomagom van amiről már lejárt az eredeti 1 éves hűségnyilatkozat? Nem sokkal járnánk jobban ha szolgáltatót váltanék (sőt a teljes árú havidíjjal ekkor a T a legolcsóbb), persze benne van a hűségvállalásban a lehetőség hogy a többi szolgáltató az egy év alatt ez alá ajánlhat, viszont akkor a T is módosítani kényszerül (ahogyan eddig is tette többször is) hogy ne veszítsen veszélyesen a nem hűséges előfizetőkből.
[ Szerkesztve ]
-
DarkByte
addikt
válasz grafikus17 #1629 üzenetére
Nekem nem tetszik annyira. Ha jól értem a meglévő csomagokra mint opcióként választható a korlátlanság. Miért nem lehetett az 5GB -os csomagtól felfelé alapból mindegyiket átrakni korlátlanra és az 5GB -os havidíjúra? A +1k -s opció díjjal a legdrágábbak a piacon. Úgy tűnik korán kezdtem örülni hogy jövő hónaptól korlátlan lesz a netem.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
-
grafikus17
senior tag
-
ottoyes
senior tag
na...végra már a T-nek is van korlátlan net csomagja...illetve rendelhető korlátlan opció a Net csomikhoz.
Ottoyes
-
MODERÁTOR
-
dddd4
tag
A Photo Hall-ban jár ajándék sim 12x10 perc lebeszélhetőséggel. Ez mit jelent?
-
megyeri
tag
Talán csak át kéne nézni az internetes önkiszolgáló ügyfélszolgálaton a lehetőségeket.
Ha nem Relaxban vagy, akkor tájékoztató jellegű, egyébként lekérésenként 54 Ft és tartalmazza az esetleges kedvezményes vagy ingyenes perceket is, mielőtt még rákérdeznél.
-
okib4100
aktív tag
Üdv,
Attól szeretném kérdezni, akinek van web'n'walk stickje, hogy a szoftverében van e valami mód amivel a roamingot le lehet tiltani? A leírását leszedtem a t-mo honlapjáról, és ott ír arról, h kézileg be lehet drótozni, h csak T-Mo H hálóra álljon rá, ill mutat egy screenshotot ahol egy "roaming" menü van. Ott mi van?
Azért érdekelne, mert hétfőn akarok venni egy ilyen kütyüt t-mo internet csomaggal, és én tuti nem mozdulok ki vele Bp-ről, de a kollégám néha vidékre is levinné, és láttunk már olyat, h határ szélén autó átállt a telefon külföldi hálózatra, no mármost egy telefon esetén ezt könnyen észre lehet venni, de egy modem esetében ha nem figyel oda az ember (a kollégám meg nem egy kifejezett tech zseni), akkor ilyenkor már kész is a csilliós számla.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
karola
csendes tag
bocsi valaki tudja mi kell pontosan egy részletfizetéses előfizus mobil vételéhez(dokumentumok)?seholnem találom a t mobile oldalán:S
-
mongi_
aktív tag
Online valahogy meg lehet nézni, hogy egy adott díjcsomagban eddig hány órát beszéltem le?
booty time booty time across the USA
-
krystman
őstag
Van egy Nokia 6300 telefonom, és a gondom, hogy a m.youtube.com oldalon egyetlen videót sem tudok megnézni, mert a végén kiírja, hogy Nincs kapcsolat. Pedig beállítottam a T-mobile streaming beállítást is. Plusz lekértem a T-mobil oldaláról a beállítást is, viszont külön streaming beállítást nem találtam. Viszont, Pannonnal gond nélkül mennek a videók.
-
Hunter2
addikt
Nem dolgozik itt valaki a T-mobile-nál.
Ellopták a telefonomat és új kártyát akartam csináltatni ugyanazzal a számmal, a kártya a bátyám nevén van.Bementünk a T-mobilhoz erre ott meg azt mondja az ügyfélszolgálatos hogy nem is a mi nevünkön van az a kártya.Viszont akkor kiváncsi lennék hogy kinek a nevén van.Ebben kellene a segítség. -
XSiGma
aktív tag
Sziasztok.Olyan kérdésem lenne hogy például a Relax 100 díjcsomag lebeszélhető percei csak hálózaton belül használhatóak fel vagy minden hálozathoz?
-
mflorant
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy miért nem tudom a Nokia 6300i telefonomon a domino egyenlegemet *102#-el lekérdezni?
Mindig azt írja ki a telefon, hogy "nem lehet tárcsázni, mert nincs fiók"!Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Előre is kösz!
Nézd meg a másik hirdetésem is!
-
okib4100
aktív tag
Üdv,
Az a kérésem lenne, h dc/torrent működik e valahogy t-mobile-os neten keresztül?
A kérdés mondjuk erősen akadémikus mert drótos netem is van, csak érdekelne.2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
-
dddd4
tag
Mennyi a T-Mobile-nál egy SIM LOCK feloldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest