Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nézegetem a T-Mobile mobilinternet csomagokat és felmerült bennem még egy kérdés: Milyen technikai megoldás (Stick, Netkártya, Boksz Compact) a legjobb?
Notebookhoz használnám, XP-m van. -
-
Andreas
tag
válasz
paramedic
üzenetére
Én egy HSDPA-s telefont (Nokia E51) használok, tapasztalataim szerint megbízható, tegnap pl. egy garázsban, félig a föld alatt is működött hiba nélkül. Budapesten ha jól tudom már szinte mindenhol elérhető a HSDPA, ami azt jelenti, hogy eszköztől függően minimum 3.6 Mbps, és jelenleg maximum 7.2 Mbps letöltési irényban.
-
Andreas
tag
Nem egészen úgy működik, mint pl. egy áruhitel. Ha teljesen új előfizető vagy, akkor a vásárlást megelőzi egy "hitelképességi vizsgálat", ami azt jelenti, hogy kérdéseket tesznek fel neked amikre válaszolsz, és a válaszok alapján a rendszer eldönti, hogy okés vagy-e. De pl. munkáltatói igazolást nem kérnek.
-
máyköl
veterán
Hi! Eladok t-mobile 5000Ft.-os feltöltőkártyát akit érdekel írjon privit.Ár megegyezés szerint.

-
Milyen tapasztalataitok vannak a T-Mobile mobilinternettel?
Főleg Budapesten használnám. -
eddie17
addikt
Lenne egy kérdésem, ha az előfizetés mellé részletre szeretnék telefont venni, milyen feltételeknek kell megfelenem? Pl munkaviszony meg ilyenek.
-
Andreas
tag
Nem, az egy wap cím. Régen volt egy "Multimédia album" nevű szolgáltatás, ahol regisztrálni tudtál, és neten kezelhetted az MMS-eket, de ezt megszűntették.
Nem vedd sértésnek, de szerintem szánj a témára 5-10 ezer forintot, és vegyél egy akármilyen alap telefont, ma már mindegyik tudja az MMS-t - persze ha fontos.
Azt hiszem a Nokia 2610 a legolcsóbb jelenleg, ami már tud MMS-t, ez újonnan ma 14000 Ft körül van, használtan pedig ennél jóval olcsóbban megveheted.
-
Andreas
tag
Ez az úgynevezett "legacy" üzemmód. Ez azt jelenti, hogy a hálózat látja, hogy nem MMS képes a telefonod, de van MMS szolgáltatásod - ezért SMS-t kapsz, hogy hol nézheted meg, de valószínűleg a telefonod nem tudja megnyitni a képet a wapon, vagy lejárt az üzenet érvényessége.
-
Andreas
tag
Nincs ilyen lehetőség, egyenként kell a szolgáltatásokat végignézned, de szerintem nem is szerepel ott az összes.
Talán az lehet ennek az oka, hogy terhelné a rendszert, ha minden beloggoló ügyfélnek egy gombnyomásra le kellene kérni a rendszerből az összes szolgáltatását, ami abban az adott pillanatban aktív a kártyán.
Ha becsörögsz az ügyfélszolgálatra, és megkéred őket, elsorolják az összeset.
-
KPepe
senior tag
Üdv!
Van nékem egy 3310-es telefonom, ami ugye nem kimondottan mms kompatibilis. A mai nap folyamán kaptam 3 sms-t, feltételezem a szolgáltatótól, hogy mms érkezett, meg hogy milyen címen tudom egyszer megtekinteni.
A gond az, hogy semmi nem jön be a kapott linkre. Valamit írnak a T-zones T-mobile menüpontjáról is, de semmi használhatót nem találtam. Tud valaki segíteni?
-
diegho
nagyúr
lassan 1 éve vagyok lilás és rohadtul elégedett vagyok. volt már előfizum mindegyiknél, de valahogy most mégse 16k+ a havi díjam és nincs olyan, hogy a márciusi számlámon szeptemberi és októberi hívások díjai szerepelnek, mint másik szolgáltatóknál... sőt, most kaméleon csomagban vagyok, beszéltem annyit mint a bűn, sokszor órákon át és 8023ft-os számla!? vicc
másik szolgálltatónál fizettem annó 1 éve minimum 15k-t és közel ennyit nem beszéltem, nem is beszélve, hogy 1 éve megvettem 14k-ért a K750i-t 1 év hűséggel, most meg beakciózzák a D900i-t 25-re kártyásan, pont mikor telót akarok venni
tökéletes időzítés, így nem kell aláírnom tovább, megvan az új teló és gyűjtöm az aranykártya pontokat
mostanában nagyon jó ajánlatai vannak a t-mobilenak, ha ez a továbbiakban is így marad, akkor sokáig előfizetőjük maradok az biztos. -
diegho
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
hétfpn vettem ezüstöt boltban de már itt sincs

-
ATish0
tag
Köszi, így értettem a kérdést. Ez így barátibb, egy évet kibírok bármilyen telefon mellett...
Alternatív megoldásként még arra gondoltam, hogy ha megvan az előfizetéssel vett teló, és cserélni akarom, akkor beadhatom egy gsm boltba, vagy eladhatom személyesen, és vehetek belőle egy új telót.
Igazából egy Moto V8-on gondolkodom, de nem biztos, hogy (ilyen ütemű fejlődés mellett) elég lesz a tudása 2 év múlva is... -
Diego!
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
-
nike_
addikt
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Menj be és kérdezd meg.
Amúgy szerintem kell lennie, csak Webshopban nincs... -
Alvin_ti4200
félisten
a most akciós Samsung D900i-ből van ezüst is valamelyik boltban? Mert webshopban csak feketét lehet rendelni, viszont a főoldalon meg van ezüst és fekete is.
-
Balinov
titán
Sziasztok,
T-mobil webshoppal kapcsoaltban krédezném,hogy van-e olyan menüpont ahol 1 helyen látok minden szolgálatást,amire előfizettem.
Köszi
Balinov -
Balinov
titán
nemtudom,hogy jól éretm-e félig náthásan a kérdést,de szerintem vehetsz. 2éves hűség esetén azt hiszem T-mobil-nál 1 év után van lehetőséged készülékváltásra.Én is váltottam az évek során Ericcson T65-ről SET630-rak,arról D750-ire,arról meg P990i-re. Ilyenkor az aranykártya ,öö bocsánat KAP pontokat 1pont=1HUF értékben beválthatod.
-
ATish0
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a gyors válaszokat, most már értem.
Akkor igazából nem a válasz. Két előfizetés nem kell, kártyásan meg jóval drágább egy telefon.

-
Veszel mégegy előfizetést készülékkel vagy feltöltőkártyás számot szintén készülékkel.
Előbbi esetben két előfizetésed lesz, utóbbi esetben lesz egy plusz feltöltőkártyás számod, amit ugye nem feltétlen szükséges használnod.(Persze, a pluszban vásárolt előfizetést sem szükséges használni, de ha már ott van, célszerű pl. lebeszélni a havidíjat.)
-
ATish0
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vegyünk mondjuk egy Motorola V8-at amiért leteszek 40k-t, tehát nincs részletfizetés ilyesmi. Két éves hűségnyilatkozatot kötök. Kapok egy tel számot az előfizetéshez. Ha jól értem a hűségnyilatkozat erre szól. Ehhez a telefonszámhoz nem vehetek két évig új telót. Akkor nem értem az első részét...Hogy válthatok telefont?
-
-
ATish0
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha aláírok pl. egy 2 éves hűségnyilatkozatot, akkor van-e lehetőségem készülék cserére, vagy akkor 2 évig a telónak is maradnia kell?
-
rii
nagyúr
hello
ha váltani akarok a 120kbyte/sec / 10 kbyte/sec + telefon (optimum, 1024/128) csomagomról
a 8 Mbit-es (maximum) csoagra vonalas telefon nélkül, akkor azt el tudom intáézni telefonon?
-
blueye
veterán
válasz
m0h0senator
üzenetére
A Kaméleon maga egy díjcsomag.
-
stichus
tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
át
nincs -
m0h0senator
őstag
Dominos kártyámat át tudom váltani elofizetesesre? Ugy h a számom megmaradjon?
Másik. Kaméleon díjcsomagnak van vmi kikötése? pl csak másik díjcsommaggal vehető igánybe? előre is köszi

-
Joe bácsi
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem, minden kell igazolvány! Akié most és akire lesz iratva annak is kellenek a papírjai.
-
FehérHolló
veterán
-
Joe bácsi
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
DE! Úgy emlékszem, - mert anno én is irattam az enyémre, mert nem az én nevemen volt és kellett a számhordozáshoz -, h. 3 évnek kell eltelnie, h. nálad legyen és te használd. Semmi nem kell csak a hivatalos igazolványok és a tulaj sem kell hozzá.
A linkre reagálva meg, kell egy telefonos cégnél lévő ismerős és ő ki tudja deríteni a számot. -
Joe bácsi
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ami a személyi igazolványon és a lakcím kártyán van.
-
FehérHolló
veterán
Valaki tudna erre mondani valamit: [link]?
Másik kérdés: Kártyás csomagnál milyen adatait kell megadnia az embernek?
-
Sziasztok!
az lenne a kérdésem, hogy mit jelent a következő mondat: "A kedvezményt 2007. augusztus 1-jétől 2008. június 30-ig veheti igénybe."
- a kedvezményt csak június 30-ig lehet igényelni
- vagy hogy a kedvezmény június 30-án megszűnikköszi a válaszokat

-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, de számlás előfizetésre nem jó, csak Dominóra.
Azt persze elfelejtettem előző hozzászólásomban jelezni, hogy számlás.
-
-
T-Mobilenál van olyan szám (Pannonnál 172) amit felhívva sms-ben elküldi aktuális számlaegyenlegem?
-
ddddd4
tag
Nekem amíg témobilom volt magától csökkent az egyenelg. Először azt hittem, hogy be van kapcsolva valami, de több barátonak is ilyen baja volt
-
AMD ehog
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Van ilyen Vodafonnál is, 6120c-n működik
-
lorcsi
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ok-ok, akkor a szolgáltatónál kell remdelnem, köszi

-
-
lorcsi
veterán
hol lehet beállítanoi, hogy a w300 fogadja és mentse le a mms üziket és ne valami link és kód jöjjön sms-ben ?
-
SKyle
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következőben:
Kinéztem egy telefont és előfizetéssel szeretném megvásárolni. Elég rég óta vagyok T-s, de Dominom volt eddig, ezt szeretném lecserélni előfizetésre.A munkám miatt elég sokat tartózkodom külföldön (Kazahsztán, 5. roaming zóna), 6 hét munka után 2-3 hetet vagyok itthon.
Külföldről nagyon ritkán indítanék hívást, inkább fogadnék, de azt is elég keveset. (Elég komoly az 5. zóna díjszabása...
)Itthon általában vegyes irányokba (mindhárom szolgáltató és vezetékes) indítok hívásokat, kb. 1 - 1,5 db 5000 Ft-os Domino feltöltésnyi percet költve el egy hónapban. (Nah, ezt jól megmondtam, de értitek, nem?
) Most, hogy igen keveset leszek itthon, ez ugye kevesebb lesz.Segítenétek abban, hogy milyen díjcsomagot válasszak?! A nejemnek Kaméleon van, és meg van vele elégedve, viszont ennek az előnyeit én csak rövid ideig tudom itthon kihasználni. Az ő Kaméleonjához, így hogy külföldön dolgozom érdemes kötnöm egy családbarátot?
Kérlek írjatok a tapasztalataitokról!
Köszi előre is!
-
Mennyi most egy simkártya?
-
bnss
veterán
Sziasztok. Összetűzésbe kerültem egy web'n'walk csomaggal, méghozzá egy Huawei E220-as modem társaságában. Itthon tökéletesen működik, viszont amelyik számítógépen használni szeretnénk, ott a web'n'walk magaer telepítés után nem indul el, "nem win32 alaklmazás" hibával fogad. Ügyfélszolgálattal nem én beszéltem, állítólag azt mondták, hogy az op. rendszer a gond, XP ajánlott, 3-ból 2 gépen XP van, mindkettőn ugyanaz a hiba, a harmadik gépen win2000 van, azon is ezt a hibát pródukálja. Valakinek van a megoldásra ötlete?

-
vatomi
aktív tag
válasz
Beantech
üzenetére
A 3G csak egy adatátviteli sebesség lényegében, nem ettől függ, hogy mekkora csomagra van szükséged, hanem a netezési szokásaidtól. Ha már kapsz/küldesz néhány emailt melléklettel, nem hiszem, hogy elegendő lenne 30mb egy hónapra bárkinek is mindennapos használattal, hacsak pár perc is az...
-
Hello azt szeretném megtudni hogy a net 30. 30mb havi netjével 3g-n kb mennyire elég egy honapra egy átlag felhasználónak, napi 3-4 perc weboldalak nézése, e-mail megnézése, vagy inkább 80mb ajánlott? sajnos az ilyen 3g-s cuccokhoz nem nagyon értek
-
blueye
veterán
válasz
mobilos9999
üzenetére
?
-
BossBoss
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Net! 3G nem árt hozzá!
-
mobilos9999
csendes tag
készülődőben van egy jó kis per a T-mobil ellen... nyammm)
aki nem ismeri ennek a szolgáltatónak az ügyes-bajos dolgait, vigyázó szemeit a közeljövőben Budapestre vesse.
-
blueye
veterán
Tud arról vki, hogy mikor lesz a magyar t-nél iPhone?
-
Hequila
őstag
Használtam a keresőt, de nem találtam meg a kérdésemre a választ.
Szóval a minap sikeresen elhagytam a telefonomat
Az lenne a kérdésem, hogy ha bemegyek téékhez, akkor meg lehet-e oldani valahogy azt, hogy a régi számomat rendeljék az új SIM-emhez? -
[HUN]Zolee
őstag
Tud valaki mobil internetet javasolni /W810+laptop/ amit külfüldön /szlovákiába/ is lehet használni? minimális igény 30mb elég. Valakinek ötlet, olcsón kéne kihozni.
-
WonderCSabo
félisten
Melyiket éri meg jobban használni? A NET, vagy a WAP fiókot? És a NET az 3G?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A 1430-on lekéred és kész.
-
WonderCSabo
félisten
Sziasztok! A netes beállításokhoz szükséges konfigurációs sms-t nem tudjátok a honlapról hogyan lehet kérni? Én nem találtam...
-
Finder
csendes tag
Hello!
Régebben ingyen volt a mobil tv a T-Mobile hálózatában. Mára ez a lehetőség megszűnt, de az Echo TV és a Fix TV továbbra is ingyenes. Valaki meg tudja mondani a linkeket az elérésükhöz? Nekem éppen nincs a T-Mobile-nál egyenlegem... Amúgy ha érdekel valakit akkor a rádiók máig ingyenesek.
Előre is köszönöm a segítséget! -
_seth_
veterán
Kaméleonos vagyok és az említett napon:
7:50-kor fogadtam egy 18 perces hívást
8:30-kor indítottam egy 1 percest hívást
8:32-kor indítottam egy 18 perces hívást -
nike_
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezért kérdeztem hogy biztos-e lehet hogy a T-mob más díjcsomagban is hibázott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
nike_
addikt
válasz
Coyote2000
üzenetére
Mondjuk jó hír hogy hamar helyreállt. Neked is Telemátrixod van?
-
Coyote2000
őstag
A céges telcsim meghalt, azt hittük nálunk van a gond, és lám, a trémobil hibázott...
-
Joe bácsi
őstag
Ha nem fizetek be egy havi számlát, akkor milyen szankciókra számíthatok? Mennyi türelmi idő van? Stb...
-
_seth_
veterán
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Köszi a helpet!

Tapasztalat: 2 szám az 2x 890 HUF amit az én egyenlegemről vonnak le, összesen 2x100 azaz 200 órát beszélhetünk egy hónapban azaz 8,9 FT/óra ami 0,1483' ft/percre jön ki, na ez már megfelelő percdíj

Mindkét számnak kell egy jelszó, barátnőmnek még nem volt de csinált gyorsan egyet, a 1430-on pedig 4-5 perc alatt aktiválták is!
-
_seth_
veterán
-
_seth_
veterán
Hogyan hívhatok egy adott számot a legolcsóbba? Kamélen díjcsomagom van és a kalkulátor is azt adta ki legolcsóbbnak + te meg én szolgáltatás is van, ez a legolcsóbb mód? Már 18e a számlám...
Trénél nincs olyan, hogy 1 számot ingyen hívhatok vagy olyan, hogy vmi fix díj ellenében? Ha trénél nincs akkor melyik szolgáltatónál van? Vodkafone jobb lenne vagy a pannon?
-
yanna
addikt
Már több mindenkitől is hallottam, de most mag is győződtem arról, hogy a domino egyenlegek maguktól csökkennek...
Szép kerek egyenleg volt és minden használat, SE BEJÖVŐ, SE KIMENŐ hívás nélkül eltűnt róla egy összeg...
Hááááát, mit mondjak... -
Balinov
titán
válasz
philoxenia
üzenetére
ma bennvoltam a győri Interspáros T-mob boltban,lerendeztem P990i-m utolsó 4 részeltét.Megkérdeztem a net csomagváltást.Azt mondta a csaj,mivle 1év hűséggel fizettem elő net 50-re,sajna míg le nem jár a hűség,nem tudok díjcsomagot váltani.
Megkérdeztem a másik,felfüggesztéses dolgot is,azt tanácsolta a kedves hölgyike,mielőtt kimegyünk,váltsunk át mind2en ECO-ra ill. mondjunk le minden szirszar kieg szolgáltatást.Így olcsóbban megűsszuk.
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz
vizslakutya
üzenetére
Flotta, de nem vállalati.
Kössz! -
Balinov
titán
Sziasztok!
Kérdeznék én is. 2007.05 hónapban készülékváltás keretében vettem egy SE P990i-t Net 50 díjcsomaggal. Ugye pár hónappal utána alakította át a T. a 3G tarifacsomagjainak a szerkezetét. Utolsó információm - sms-ben jelezte felém a szolgáltató - ,hogy 2007 végéig 50%-os kedvezményt kapok ennek a díjából. Namost,azt szeretném kérdezni,hogy MOST mennyi a Régi Net50 díjcsomag havidíja ill. hogy van-e lehetőségem a szolgáltas megváltoztatására (Net 30 vagy 80) a szolgáltatás megrendelésétől számított egy éven belül?
+1 kérdés: Nevemen 3db előfizu van. Mivel tavasszal külföldre megyünk dolgozni feleségemmel,van-e lehetőség: a 3 előfizuból 1 felfüggesztésére úgy,hogy az arra érkező hívások,sms és mms-ek át legyenek az én számomra irányítva.A nevemen lévő 3-ik számot édesanyám használja,ő term. 100%-ban az eddigiek szerint használná tovább,sőt,lehet a számlaküldési címet is az ő címére irattatnám.
Köszi minden választ!
üdv
Bali
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- További aktív témák...
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Thrustmaster T-GT II bázis - Thrustmaster Sparco P310 - Thrustmaster T3PM pedál - Playseat Evolution
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Notebookhoz használnám, XP-m van.

másik szolgálltatónál fizettem annó 1 éve minimum 15k-t és közel ennyit nem beszéltem, nem is beszélve, hogy 1 éve megvettem 14k-ért a K750i-t 1 év hűséggel, most meg beakciózzák a D900i-t 25-re kártyásan, pont mikor telót akarok venni

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szívesen!

dptrsk