- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
okib4100
aktív tag
válasz grafikus17 #1634 üzenetére
Nem vagyok T munkatárs, komolyan, sőt szívok mint a torkosborz éppen a T-home internettel, de ezt csak tanúsítani tudom. A voda és a pannon itt nálunk (bp. 2. ker) telefonon nem talált 3g térerőt a lakásban, gépre dugva döglődött (időnként lement UMTS/EDGE/GPRS irányába), a T ellenben mind telefonról, mind számítógépre dugva kiválóan szuperált
Mivel annyira gyerekcipőben jár még ez a mobnet dolog (HSDPA asszem 2006-ban indult, akkor még vitrinben mutogatták, meg csilliós eszköz volt csak hozzá, aztán 2007 közepén pörgött fel, akárcsak az ADSL 2000-2001 között), h inkább fizetek kicsit többet de lehetőleg működjön. Más kérdés h mivel meglévő net mellé kell, nekem a 3GB is mindig elég.
BTW. ha másnak is van hűségidős T-home internetje, akkor 2000 Ft kedvezménnyel lehet T-mobile netet kötni. Elvileg a T-mobon nem muszáj a hűség. Én hétfőn megyek kötni várhatóan.
PS. a netes teszteket egy w910i telefonnal csináltam, magában, vagy számítógépre kötve, úgy h USB kapott tápellátást. korábban (2008. május) egy e220-al is megmértem itt a pannont, az is elég ingadozó teljesítményt nyújtott
2009. március 8.-án 0.00 órakor a fórum használatát befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- PlayStation Portal 23 hónap garanciával, dobozával eladó! Euronics vásárlás. Garancia 2026.11.25-ig!
- Intel Core I7-9700K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic LTE E-sim okosóra 43mm, ezüst szürke Új állapotban eladó
- LEGO 71798 / Nya and Arin's Baby Dragon Battle
- Pioneer SC-LX86 9.2-es ClassD felsőkategóriás THX-es házimozi erősítő.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest