Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Mobil flották
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
- Google Pixel topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
Hirdetés
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Íme a Silent Hill 2 Remake első másfél órája
gp Egy japán streamernek köszönhetően megnézhetjük, hogy fest a játék felújítása.
-
Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
ma Friss renderkép és tárhely információ is érkezett.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
stichus
tag
1430, azt meg tudnád mondani, hogy az átutalás jóváírása meddig tart? kedden délután szóltak, hogy hóközi számlát kellene fizetni, szerdán vagy csütörtökön. mondom, ok, utalok. nyugtázta a hölgy. csütörtökön átutaltam a pénzt. és azt szeretném tudni, hogy mikor oldják fel, mert ma délután egyirányúsítottak. kösz
-
stichus
tag
kösz a választ. az az igazság, hogy eddig csekken fizettem mindig. neten utaltam délután fél 4kor, mert nem volt időm t-pontba elmenni, és a bank szerint reggel fél 9kor odaért, az sms szerint. t-online-t is így szoktam fizetni, ha nincs időm postára menni. ott úgy néz ki, ha de. utalom, akkro du. bekönyvelik, ha du. akkor másnap de. csak gondoltam a t az t. igaz az bankon belül van, mert mind2 kh
üdv -
stichus
tag
még egy utolsó kérdés:
úgy tűnik új számlám lesz, és ha már ott vagyok a bankban, akkor átváltanék csoportos beszedésre. a t-mobile-nál mi az ''azonosító a jogosultnál''? folyószámlaszám? másik 3 t-nél gondolom az ügyfélazonosító. már csak ezek nem mennek bankon keresztül, mert az összes szolgáltató a következő esedékességig elintézte ezt a bankkal, de a t-knél azt mondták 2 hónap kb., mire elbírálják. ??? ezért aztán nem erőltettem a dolgot... ha csoportos beszedés van, akkor egy újabb hóközi is azzal megy? 7 év alatt először sikerült összetalálkoznom vele, ezért nem igazán vagyok vele tisztában.
kösz. üdv. -
stichus
tag
kösz
-
stichus
tag
a probléma sikeresen meg lett oldva. 3 munkanap után telefon 1430ra, ott nem értik, mi van, rég jóvá kellett volna írni. fél óra sorbanállás a bankban, igazolásért a netes utalásról. újabb fél óra sorbanállás t-pontban, mondom, mi van. megnézik a rendszerben, mire kiderül, hogy már másnap reggel beérkezett a pénz, csak valami ügyes emberke elfelejtette lezárni a tartozást és ezért volt 6 napig a telefon felfüggesztve. sűrű bocsánatkérések, banki igazolás kihajítás, távozás. az ember 1x akarja megúszni a sorbanállást, erre ez a vége...
-
stichus
tag
az attól függ, mint böngészel. ha pl youtubot nézegetsz, akkor hamar elfogy. a böngészési időnek nem sok köze van az adatmennyiséghez. 1 óra alatt forgalmazhatsz akár egy 1mbt, de akár 1 gbt is
-
stichus
tag
közben már megvilágosodtam. 8. azért kösz
-
stichus
tag
1430, meg tudnád mondani, hogy hogyan is lehet pontosan hónapokra előre pontokkal letudni a számkijelzést. a netes ügyfélszolgálaton, ha kikapcsolom a számkijelzést, akkor lesz egy új menüpont, hogy aktiválás és aktiválás kap pontokkal. akartam előző hónapban pontokkal aktiválni, de nem ajánlott fel semmi időtartamot, csak bekapcsolta. viszont nem vonta le a kapcsolat pontot, hanem ugyanúgy visszakapcsolták a számla szerint, ahogyan volt, és a számlán rajta volt az összeg. talán várni kell valamennyit a ki- és bekapcsolás között? vagy ez a neten nem megy? eddig ott mindent tudtam módosítani, kedvezményeket, díjcsomagokat. fedezet az van rá pontokból, van összesen 4620 és abból 3208 levásárolható, azt írja. köszi. üdv
-
stichus
tag
válasz m0h0senator #965 üzenetére
át
nincs -
stichus
tag
magam részéről a kártyatelefonokra szavazok
-
stichus
tag
nagyon lehúznak. mert 10 kbyte-onként számláznak utána. nekem általába olyan 3 gigabyte az átlagom havonta, ez úgy 30000 ft az önkiszolgáló ügyfélszolgálat szerint, ami számlazáráskor lesz 5790 ft. ebben benne van egy csomó csatolt file letöltése az outlookkal, meg nagyjából heti 3-400 mega letöltése havonta. szóval netezni elég a korlát.
nekem szegeden 200k körül szokott jönni lefelé
http://speedtest.net/
-
stichus
tag
most sikerült összekeverni, 2 jülönböző dolgot. amit én mondtam az a globetrotter mobility managerben van, amiz nekem a modememhez adtak. de ezek szerint nálad nem ez van, szóval ez a lehetsőség kiesett.
a my t-mobile a netes ügyfélszolgálat, ahol a számlaegyenleget lehet megnézni és azt elosztani, amiből kijön az adatmennyiség, tényleg kijön, kipróbáltam. [itt] lehet belépni -
stichus
tag
valaki hozzáértő meg tudná mondani, miért nem tudok belépni folyószámla jelszóval az önkiszolgáló ügyfélszolgálatra? azt írja a my t-mobile, hogy nem engedélyeztem az értesítés nélküli belépést, technikai okok miatt nem tudnak értesítőt küldeni. viszont egyik simen sem tudom letiltani az értesítést, mert ott meg technikai okok miatt jelenleg nem módosítható a folyószámlaszíntű beállítás, csak a kártyaszinű. próbáljam később. próbáltam. több hónap alatt többször próbáltam...
-
stichus
tag
t is szokott kauciót kérni? még nem is hallottam ilyenről
-
stichus
tag
válasz m0h0senator #1115 üzenetére
évi 1, egyedi elbírálás alapján évi 2
-
stichus
tag
válasz m0h0senator #1117 üzenetére
úgy néz ki
-
stichus
tag
válasz Viktor0610 #1120 üzenetére
minden talált tárgyat a jegyzőnél kell leadni, kivéve a közforgalmú helyeken (busz, bolt, kocsma...) talált tárgyakat, mert azokat az üzemeltetőnél
-
stichus
tag
nagyon inkorrekt lépés
-
stichus
tag
-
stichus
tag
és nekem is 1 év alatt először júniusban kellett túlszaladni egy cseppet a keretet, mikor júliustól 15 gb lenne. no de örüljünk a jónak
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kezdetét vette a szeptemberi hardvervágta
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- Milyen asztali médialejátszót?
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell E5430 laptop (14/i5-G3/8GB/160GB/MagyarVil) - 1 év garancia
- Kedvező ár! Dell E7440 laptop (14FHD/I5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia
- Új! Magyar! HP Elitebook 830 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD Garancia
- AMD Radeon RX 6750 XT 12GB GDDR6 XFX Speedster QICK 319 Core garanciával eladó
- ÚJ! Magyar! HP Elitebook 840 G10 I5-1345U, 16GB DDR5 Ram, 256GB SSD, 1000nit, WWAN, Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen