- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #60156 üzenetére
Hurra, +36-1-265-9210-n zongorazva a gombokon kaptam egy humanoidot, Csaba nevu fiatalember nagyon keszsegesen segitett es megnezte mind 2 dominos szamunkat. Meg nem lett kiadva egyik sem uj elofizetonek es 4050HUF/telszam elleneben egy t-pontban ujra lehet aktivalni, uj sim kartyat kapva, amibol 2000 valahany forint lebeszelheto.
Respect a telefonos ugyfelszolgaltos sracnak, 1-2 oldalnyit visszaolvasva megmondom oszinten kellemesen csalodtam.
izzitom is az otthoniakat, hogy minel elobb bezuzzanak a gyori T pontok valamelyikebe.
Koszonom a tippet!
B
-
Teko001
őstag
válasz
Balinov #60164 üzenetére
Az 1-es az önkiszolgáló ügyfélszolgálat/tudakozó ha jól emlékszem, szóval azt biztosan nem (az online menütérkép meg nem igazán volt pontos, amikor legutóbb néztem). De igazából ha szerzel egy ügyintézőt valamelyik menüpontban, ő már áttud kapcsolni a megfelelő helyre.
-
uzsidoboz14
csendes tag
Szasztok olyan érdeklne hogy meik telefon letilthato a mert nemrég wlloptak tölem egy telefon samson wavet és le akarom tiltatni ez lehetséges és ez l ehetséges illetve vam egy galaxy s2 ha az is ellopnák esetleg legallább azt le lehet tiltani mert elég fontos informáciokat tartalmaz ?
-
club1
veterán
-
club1
veterán
-
Padló K.O
tag
válasz
Balinov #2868 üzenetére
Dominos telefonszám is lehet KAP kiemeltségi szinten, de beváltható pontokat nem gyűjt, ezáltal nincs mit átmozgatni....
Ha az előfizetés a te neveden van, akkor ha a készüléket megrendeled neten, és kiviszi a futár, csak annak adja oda aki az előfizető, anyukád nem veheti át
Ha kitiltott a webshop, akkor 24órán keresztül nem fogsz tudni bejelentkezni, várni kell 1napot, hogy újra próbálkozhass. De ha ugyanúgy nem jó a jelszó, akkor jelszót csak irodában a kártya tulajdonosának tudják törölni, és utána hozhatsz létre új domino jelszót a 1777-en keresztül... -
Algieba
őstag
válasz
Balinov #1597 üzenetére
Hát, igen, a Voda 1Ft akciói elég érdekesek, de én nem élek vissza vele. Ha már egy éve kártyásan nála voltam, akkor nála is maradtam. Off.
Akkor beküldöm atyámat a helyi T üzletbe. 4 éve egy számot használ. Remélem, ezt értékelni fogja a szolgáltatója.
Köszönöm a válaszokat!
-
wisda
csendes tag
válasz
Balinov #1481 üzenetére
Feladom! Egyébként akkor már a szolgáltatók részesedése (vagy valami ilyesmi) topicba lett volna értelme benne hagyni ugyanis oda is betettem bár lehet házigazd úr csak itt vetted észre és akkor inkább nem szóltam, bocs (tudom, amúgy is jobb ha ne teszem
)Bocsánat ha bárkit bármilyen idenditásában megbántottam volna vagy lekezelőleg hatott a véleményformálásom nem volt szándékos, kész vége lezártam.
-
-
-
-
-
Andreas
tag
Nincs ilyen lehetőség, egyenként kell a szolgáltatásokat végignézned, de szerintem nem is szerepel ott az összes.
Talán az lehet ennek az oka, hogy terhelné a rendszert, ha minden beloggoló ügyfélnek egy gombnyomásra le kellene kérni a rendszerből az összes szolgáltatását, ami abban az adott pillanatban aktív a kártyán.
Ha becsörögsz az ügyfélszolgálatra, és megkéred őket, elsorolják az összeset.
-
ATish0
tag
Köszi, így értettem a kérdést. Ez így barátibb, egy évet kibírok bármilyen telefon mellett...
Alternatív megoldásként még arra gondoltam, hogy ha megvan az előfizetéssel vett teló, és cserélni akarom, akkor beadhatom egy gsm boltba, vagy eladhatom személyesen, és vehetek belőle egy új telót.
Igazából egy Moto V8-on gondolkodom, de nem biztos, hogy (ilyen ütemű fejlődés mellett) elég lesz a tudása 2 év múlva is... -
-
-
1430
senior tag
Hamár így megszólítottál Balinov...
Nem szándékoztam a kérdésre válaszolni, mert Gebrielhez hasonlóan én is úgy gondoltam, hogy erre való a weboldal, ahol rajta vannak a tarifák és a családbarát kedvezmény...
Egyébként jól írtad, a Relax havidíj lebeszélhető, az Eco-nál leforgalmazható (tehát belföldi előfizetői irányba küldött SMS is belefér).
Remélem sikerül kiigazodnod ocsi19 a weboldalon!
Üdv!
-
lesaux
veterán
Nekem úgy 1-2 éve még 99 + áfa volt csúcsdőben hálózaton kívül. Ebben a topicban megtalálható. Ahhoz képest ez maga az álom.
Meg aztán a Relax100-ban 32 forint volt, ha az elfogyott, akkor 39. És úgyse kezdeményeztem 100 hívást egy hónapban, no meg abba az SMS se számított bele. Úgyhogy eddig nagyon állat ez a díjcsomag, remélem, nincs benne semmi apró betűs átverés. -
lesaux
veterán
Nem tudom, de azt jól érezted, hogy hajnali fél 2-kor megrendeltem.
Viszont nem sikerült se neten, se a 1430-on az automata ügyfélszolgálaton, azt írta/mondta, hogy ezen a számon erre a szolgáltatásra nem vagyok jogosult. Úgyhogy kértem egy humanoid lényt, és ő pillanatok alatt aktiválta az új díjcsomagot.
Hát majd kiderül, remélem, nincs semmi olyan az apró betűs részben, amit direkt az apró betűs részbe szoktak rejteni. -
empé
csendes tag
Hi!
Első lépcsőben egy lemondó nyilatkozatot kell írnod melyben átadod a szám használati jogát édesapádnak,ezt berögzítik majd ha kell rögtön át is lehet váltani immár az ő nevére előfietéses konstrukcióba.A váltás és a szám apukádra iratása díjtalan,kedvezményes áru készüléket tud majd hozzá venni az átváltáskor,az ára a dominó kártya kiemeltségi szintjén múlik.(kék,arany vagy platina)Sim csere lesz,a számokat írjátok ki mert a régit le kell adni.Cégesen : http://t-mobile.hu/vallalati/_ugyfelszolgalat/dokumentumok/ ezek kellenek de sztem az egyéni vállalkozó magán névre vett előfizetést is ugyanúgy el tud számolni.
Remélem segített... -
1430
senior tag
Üdv Balinov! Hogy őszinte legyek, nem vagyok nagy wapfelhasználó. A MobilTV-n csak azok a csatornák vannak, amiket ott találsz. De talán jövő ilyenkorra valódi TV lesz a telefonon!
Sok ügyfél van, aki a wapot chat-re használja (Brutal vagy Wline), az is díjmentes. Vagy az adatforgalom díjmentességére gondolsz? Mert a chat alatt számlázódik az adatforgalom. Régen volt napi háttérkép, de az megszűnt akadnak még Demo játékok, de az csak pár pálya, vagy hasonló. Egész pontosan milyen tartalomra gondolsz? Letölthető dolgokra?
Mellesleg a 3G nem feltétel, 2G hálózaton is mennie kell a wapnak, ha van EDGE, akkor az is jó alternatíva a sebességre, ha az sincs (vagy a telefonban nincs), akkor marad a GPRS.
[Szerkesztve] -
zfarkas
senior tag
-
-
Nem a Voda számít fel kamatot, hanem a Beneficial és a Cetelem bank.
A Pannonnál meg a Credigen.
Azt még hozzátenném, a Pannonnál sem volt mindig kamatos a hitel...
Csak a sok visszaélés miatt változtatott a bank a feltételeken...
Szomorú adalék, h. üzletünket a sok (vevők által elkövetett) visszaélés miatt -pl. nemfizetés- egy időre le is tiltották... -
ubbconfig
aktív tag
üdv,
a hívószámkijelzésért a kezdetektől kell fizetni a T-nél, a legtöbb előfizuban nincs benne alapból (dominóban viszont tényleg benne van). Rációt ne keressetek benne
Ez azt jelenti, hogy ha nem kéred, akkor sose fogod látni, hogy ki hív. A számodat természetesen mindig elküldi a telefonod, kivéve, ha másként állítottad be, lehet az előfizetésen is és a telefonon is kikapcsolni. (Nekem pl. alapból nem aktiválták, de ha a telóban bekapcsolom, akkor küldi a számomat).
ubb -
-
-
Utálom a díjszabásokat!
Átrágtam magam rajta, továbbrta is tartom, h. utána kéne kérdezz a dolognak, mert a hívószámküldés-engedélyezés szolgáltatás ingyenes kéne legyen sz.tem.
Azért, mert a Relax csomagok havidíjban foglalt szolgáltatáskínálata megegyezik a Partner 1-ével, abban pedig szerepel a kérdéses opció. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged