- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
-
Landsmann
addikt
válasz
4Grider #141844 üzenetére
Tudom, csak nem értem ezt a lerázós dolgot. A kicsi jutalék is több mint a semmi. Mondjuk ha tömve van az üzlet, akkor még megértem, hogy a kicsi jutalékot generáló ügyfeleket lerázzák, mert jön helyette zsírosabb. Mondjuk ez sem biztos, mert lehet valaki éppen a szerződését mondja fel. Az meg aligha hoz sok jutalékot. Na mindegy, ezt nem fogom megérteni, hogy a két rendszert miért nem vonták már össze régen. Biztos, hogy költségesebb, gázosabb két külön rendszert fenntartani, mintha egyben kezelnének mindent. Szerintem az összevonással járó esetleges nagy bukfenc miatt nem lépték még meg, de szerintem előbb-utóbb kénytelenek lesznek.
-
zichie
senior tag
Végül is úgy döntöttünk, hogy nem lesz számhordozás, sőt domino csomag sem. Faternak két kártyája volt, egy yetteles (több, mint 30 éves 20-as számmal) és a digis (50-es számmal). A 20-as számát ismerik az ismerősei, az 50-est csak én és egy-két ismerőse. A digiset akartam átvinni domino csomagba, de úgy döntöttünk, hogy csak egy sim marad neki, a Yetteles feltöltős, én akartam csak megmenteni az 50-es számot, mert 50-es számhoz már egyik szolgáltatónál sem hozzájutni. Végül tegnap bementem a Shopmarkba és a Telekom üzlet melletti Digihez mentem, ahol fél perc alatt meg is szüntettem az 50-es számot. Egy 50-es szám maradt, ami az enyém, februárban én vittem át egy Yettel (nem KÜF) flottába. Ha mégis úgy döntünk később, hogy kell a domino csomag, akkor megveszem neki új 30-as számmal, az legalább az ő nevén lesz. Úgy tudom, hogy a Digis mobilcsomag megszüntetése után van X nap, amíg így is át lehet vinni a számot máshová (pl. domino csomagba), bár akkor az én nevemen marad.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Landsmann #141843 üzenetére
A másik kettőnél ugyanazt a biankó sim-et használják feltöltős és előfizetéses díjcsomaghoz is, így a partnerek nem tudják lerázni a kevés bevételt jelentő feltöltősöket. Itt mindenképpen külön sim kell, így lehet azzal játszani, hogy abból mesterségesen kicsi készletet tartanak és minél több embert sikerül lerázni, annál jobban indokolható a kis készlet belőle...
-
Landsmann
addikt
válasz
adika4444 #141840 üzenetére
A XXI. században vicc amit a feltöltőkártyás SIM-ekkel csinál a Telekom. Tudom, hogy két külön rendszer a kárytás és a számlás, de mint a példa is bizonyítja, nem megoldhatatlan feladat a két rendszer átjárható használata. Nem beszélve arról, hogy a másik két szolgáltatónál ilyenről nem is hallottam, hogy nincs feltöltős SIM készleten. Jó, más rendszert használnak. De basszus, itt olyan összegű jutalékot kapnak a feltöltős szerződések után, hogy nekik megéri, a Telekomnak meg nem?
-
szabonagyur
félisten
Úgy látom a cégesről is levették az 5G-t
-
adika4444
addikt
válasz
zichie #141811 üzenetére
Én az Árkádban váltottam domino-ra két előfizetést. Az ügyintéző rendes volt, szépen csinálta, bár érezhetően jobban lelkesedett volna, ha valami jó magas előfizetéses csomagra váltok.
Ráadásul a számok is el lettek hordozva, azért váltottam feltöltőre, hogy egyszerű legyen elidegeníteni egy adategyeztetéssel.
A lényeg, hogy tényleg kevés az üres feltöltős SIM náluk, miután végeztem, hallottam, hogy másnak már nem tudtak adni...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ron Swanson #141834 üzenetére
Nesze semmi
fogd meg jólSzép volt
Következő... -
4Grider
nagyúr
válasz
Ron Swanson #141834 üzenetére
Mi a frász kerül 15 GB netben 6000 Ft-ba?
-
[link]
Ez alapján úgy tűnik a korlátlan netes csomagok változtak kicsit, a hang csomagok nem. -
válasz
enginev3.0 #141830 üzenetére
Eddig nem ezek voltak a net csomagok nevei. Akkor tényleg újítanak valamit a csomagokon.
Vajon ha múlt héten váltottam csomagot 2 év hűséggel, válthatok az új fajta csomagokra ha azok szimpatikusabbak?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
60 perc -
blueye
veterán
válasz
Demokatona #141828 üzenetére
Az alkalmazás betölt de írja hogy még tart a karbantatás.
Új csomagok pedig nincsenek még -
blueye
veterán
válasz
enginev3.0 #141825 üzenetére
Alig bírom ki délig
"2024. szeptember 24-én 20 órától várhatóan 25-én 12 óráig " -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
enginev3.0 #141825 üzenetére
Emlékeim szerint, az utóbbi pár évben mindig szeptemberben jöttek ki az új havidíjas tarifacsomagok (dominosként írom, csak követem a dolgokat).
-
-
Luissimo
veterán
Sziasztok,
Használ itt valaki még duonet kártyát, ami elsején megszűnik?
Ellentmondásos információk keringenek , hogy mi lesz utána, tudja valaki ?
-
A szolgáltatóknak miért nem mindegy, hogy prepaid, vagy előfizetéses a kártya, ha eSIM-re váltanék? Van valami műszaki korlát, vagy mert csak?
-
TomPack
őstag
válasz
zichie #141811 üzenetére
Úgylátszik akkor nekem szerencsém volt a napokban a Shopmark-ban.
A Domino eSIM-et eltávolítottam a készülékből mielőtt új eSIM-et generáltam volna a weben, ezért ugye nem jött meg az SMS mert nem volt hova.
Szóval ezügyben mentem be, szerettem volna ha megcsinálják az eSIM-em, de valami készülék kódot kért az ügyintéző, annak a készüléknek kódja kellett volna neki, amiben majd aktíválni kell. Nem volt nálam, és mondtam hogy akkor hagyjuk. Erre kihozott egy fizikai SIM-et, ingyen. Azóta azzal tolom. Nem is fogom eSIM-re váltani, csak a macera van vele(m). -
zichie
senior tag
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
24 év után váltanék Vodafone-ról Telekomra, viszont a publikus tarifacsomagok annyira nem tűnnek kedvezőnek. Tudna segíteni valaki akár privátban, hogy lakossági és üzleti ügyfeleknek milyen nem publikus csomagok érhetőek el?
Köszönöm!
-
zichie
senior tag
válasz
nfsu17 #141803 üzenetére
Nagyvárosban lakom, neve Budapest. Először pénteken voltam a Shopmark-ban, akkor nem volt sim, de kaptam időpontot hétfőre, hogy akkor menjek, mert akkor lesz. Hétfőn (tegnap) mentem, de ennek ellenére nem volt. Ezután mentem át a KöKi Terminálba, ott el is kezdték intézni a számhordozás folyamatot, közben jelezte a hölgy, hogy akkor hozza a sim kártyát, de aztán mondta, hogy mégsem, mert nincs. Mondta, hogy a KöKi-re ne is menjek, mert reggel nyitás előtt már ott várakoznak a kínaiak sim kártyáért, akik jönnek a reggeli géppel. Elmondása szerint reggel 40 kártyát vittek el, így el is fogyott, de ez ott mindennapos.
Ezek után a Shopmark-ba és a KöKi-re nem megyek többet, pedig 5 éve még a Shopmark-ban intéztem egy yettel-telekom számhordozást, akkor nem volt ilyen gond, de sajnos változik a világ.Hiába foglalok időpontot, az még nem jelenti azt, hogy lesz épp sim kártya.
Végül arra jutottunk, hogy lehet, hogy hagyjuk a számhordozást, így elveszik az 50-es szám. Kár, hogy faternak még nem esimes a telója, a neten annyi esim szolgáltatót találni, mint égen a csillag, egy mobilmatter (sparks) esim is jó lenne neki, mert csak a mobilnet a fontos, abból is keveset használ. Egyszer feltölteném neki (39,99$) és egy évig lenne 40GB mobilnete. -
törölt tag
válasz
4Grider #141804 üzenetére
"...az érte kapott jutalék nem fedezi a bolti dolgozók rezsióradíját..."
Ezt gyakran felhozod érvnek, de inkább nem kellene erőltetni a gondolatmenetet. Ugyanis amikor bemész egy ilyen bótba, és kispista a tiktokot pörgeti mert nincs vásárló, majd közlöd mit szeretnél és ő inkább tovább tiktokozik....na azt fedezi a rezsióradíj, ugye? -
4Grider
nagyúr
válasz
nfsu17 #141803 üzenetére
Partnereknél érthető hogy nincs Domino sim, mert az érte kapott jutalék nem fedezi a bolti dolgozók rezsióradíját. A számhordozásért meg egyik szolgáltató sem szeretne díjat kérni, amíg a másik szolgáltatóknál sincs. Megoldás lehetne a ráhordozás lehetősége, de pont a Telekomnál a leginkább háttérbe sorolt a feltöltőkártyás rendszeren bármilyen fejlesztés végrehajtása.
-
nfsu17
veterán
válasz
zichie #141801 üzenetére
Úgy tudom, hogy lehet időpontot foglaltatni weben T üzletbe.
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/uzleteink/uzletkereso
Bár az is mintha rémlene, hogy konkrét domino-ra számhordozásos ügy nem volt a listában, mint választható ügymenet.
Viszont ha van valami megjegyzés rovat a kérdőíven, akkor írd oda, hogy dominos SIM-re hordozás.
Nekem T üzletben (nagyváros) így simán ment, volt kártyájuk.
Mondjuk asztalt is borítottam volna, ha nem lett volna.
Ha Kiskarcagalsókerettyefalván nem lenne SIM, akkor még oké, de nagyvárosban azért legyen má.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest