Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zichie
senior tag
válasz
nfsu17
üzenetére
Nagyvárosban lakom, neve Budapest. Először pénteken voltam a Shopmark-ban, akkor nem volt sim, de kaptam időpontot hétfőre, hogy akkor menjek, mert akkor lesz. Hétfőn (tegnap) mentem, de ennek ellenére nem volt. Ezután mentem át a KöKi Terminálba, ott el is kezdték intézni a számhordozás folyamatot, közben jelezte a hölgy, hogy akkor hozza a sim kártyát, de aztán mondta, hogy mégsem, mert nincs. Mondta, hogy a KöKi-re ne is menjek, mert reggel nyitás előtt már ott várakoznak a kínaiak sim kártyáért, akik jönnek a reggeli géppel. Elmondása szerint reggel 40 kártyát vittek el, így el is fogyott, de ez ott mindennapos.
Ezek után a Shopmark-ba és a KöKi-re nem megyek többet, pedig 5 éve még a Shopmark-ban intéztem egy yettel-telekom számhordozást, akkor nem volt ilyen gond, de sajnos változik a világ.Hiába foglalok időpontot, az még nem jelenti azt, hogy lesz épp sim kártya.
Végül arra jutottunk, hogy lehet, hogy hagyjuk a számhordozást, így elveszik az 50-es szám. Kár, hogy faternak még nem esimes a telója, a neten annyi esim szolgáltatót találni, mint égen a csillag, egy mobilmatter (sparks) esim is jó lenne neki, mert csak a mobilnet a fontos, abból is keveset használ. Egyszer feltölteném neki (39,99$) és egy évig lenne 40GB mobilnete. -
4Grider
félisten
válasz
nfsu17
üzenetére
Partnereknél érthető hogy nincs Domino sim, mert az érte kapott jutalék nem fedezi a bolti dolgozók rezsióradíját. A számhordozásért meg egyik szolgáltató sem szeretne díjat kérni, amíg a másik szolgáltatóknál sincs. Megoldás lehetne a ráhordozás lehetősége, de pont a Telekomnál a leginkább háttérbe sorolt a feltöltőkártyás rendszeren bármilyen fejlesztés végrehajtása.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ/Használt HyperX Pulsefire Haste Egerek Fehér/Fekete Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad T14s FHD, Érintőkijelző, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- MÉG OLCSÓBB 10.21. !!! Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
dptrsk