Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
parasutyo
tag
1262 Kiss_R
köszi megvan, mindjárt kellemesebb... pláne a maroklőfegyverekkel.
ja meg az alap sprintelés is ott állítható, mindig van valami új felfedezés...1263 Lacielvtárs
azt sejtem, viszont a min. gépigény majdnem megvan... ssd nincs, és D meghajtós a telepítés. viszont a kártya meg egy 12 GB 3060-as amihez a proci kicsit kevés, ezért laggol de ezen még túltenném magam ha csak az lenne.
viszont ahogy olvasgatom a frissítési meg egyébb hszeket ennél jóval bikább gépeken is szarakszik a gém.
visszább vettem médiumra a beállítást meg mindent is kilőttem, így egy fanszőrnyivel jobb a futása... és ma csak kétszer vágott ki a start vonalra 5 óra alatt. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1261 üzenetére
szerintem sajnos a géped lesz gyenge hozzá, szeritnem, ezeket nekem is csinálta még a msi claw-on, de azóta hogy egy "komolyabb" gépre váltottam melóhelyen, azóta nem csinálja, csak azt hogy nem akar a kezdő képernyős belépni egy egy alkalommal, igaz ezt itthon is elszokta játszani
-
Kiss_R
tag
válasz
parasutyo #1261 üzenetére
Az alapból úgy lő, nem egy smg vagy mg. Viszont van egy opció valahol a beállítások közt, ahol a nem automata fegyverekkel is lehet "folyamatosan" lőni, amíg le van nyomva gomb; nem kell minden lövéshez külön-külön lenyomni.
Nekem csak egy főoldalra kidobás volt eddig, és a korábbi patchek után sem volt sok fagyásom/kidobálásom. Én nem tapasztaltam azt, amit sok másik player, hogy állandóan hibákat dobál a játék. -
parasutyo
tag
ezt a titkos kert fegyót a burst-ról át lehet kapcsolni automatára?
nektek nem szarakszik a gém? megint állandóan kidobál, pláne ha reload-al akarok missiont indítani.
most meg már be sem tudok lépni, kidob a töltőképernyő közben...
elmennek ezek a náthás 3.14 csába, minden frissítés után ez a szarakodás van... -
Kiss_R
tag
Relatíve ritkán találkozok magyarokkal
-
parasutyo
tag
nektek megy a játék ezzel a repkedő szirénával? valahogyan nem akar kézre állni a kezelése...
a bildelése még gyengusz, kell bele az a jó pár kristály.
-
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1254 üzenetére
az nem szokott zavarni ha rohannak, menjenek csak én meg porszívózok utánuk mindent is... aztán meg nem kell a szopatós buzeráns lézer akadályokon és platformokon meg szakadékokon át ugrálni mert a bossokhoz úgy is behívnak.
viszont amit tudok azt megteszem a siker érdekében, megyek utánuk, olyan már volt nekem is, hogy ketten voltunk a misszióban, én elindultam a másik meg nem jött, elmentem egy darabig és miután semmi mozgás nem volt így nyomtam 1 return to albiont, játsszon csak ott magával a delikvens...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1253 üzenetére
persze láttam már ilyet
olyankor nem csak loot-to kap, persze csak azokat aminek a közelében van, de XP-t is
ezért is bosszankodtam régebben azért hogy van amikor valaki csak végig rohan a mapon, és mire odaérünk már nincs se lőszer, se loot
persze olyan is előfordul, pl nálam is volt ilyen hogy csöngettek vagy jött egy telefon és olyankor nem lépek ki, viszont csak ácsorgog a karakterem -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1252 üzenetére
gratula! ez nekem még kb Makó-Jeruzsálem távolság...
találkoztatok már olyannal, az új mapokon, hogy a karakter benn áll a kezdőhelyen a meccs végéig? aztán látom a kövi banzájon is ott ácsorog... ilyenkor ő is megkapja a lootot a végén úgy, hogy 1 lövése sem volt? a többi missziónál legalább a bossokhoz odarántja a játék, aztán kénytelen valamit csinálni ha nem akar állandóan 4kézlábon lenni... -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1250 üzenetére
javítás ide vagy oda azért 4-5 alkalommal szépen kidobott a játék... csak nem tudják kihegeszteni.
szerencsére mindig a meccs kezdése előtt így nem buktam a lootot... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1249 üzenetére
azt nekem is szokta csinálni, sőt ami a javítás óta nekem megvan, az hogy amikor beakad a játék menet, többnyire az új mapon, eddig ott kicrahselt a játék, ott most nekem megakad és úgy bezuhan az fps, hogy utána nagyon darabos a mozgás
ilyenkor csak a játék újra indítása segít, (pl most is azért tudokírni) remélem javítjátk ezeket majd a mostani patchben ami jön a napokban
-
parasutyo
tag
huuu, de tele a faszom ezzel a szerver disconnectel...
mostanában mindig akkor ha meccsbe mennék, szerencsére...
van amikor 3-4x is beszopat majd egy ideig semmi, az invázióra nagyon ugrik valamiért, ha belépés után mindjárt oda megyek. na meg az új terület is játszik a listán. -
parasutyo
tag
photon imprinter, az miaz, mire jó, érdemes 300 tokent költeni rá?
-
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1244 üzenetére
nem akartam elkiabálni, hogy minden fasza a frissítéssel... nem is volt semmi baj a kilépésig.
na ott fagyott meg, bár lehetett a feladatkezelőből kilőni a gémet.
csak ennyi baj legyen azzal még tudok együtt élni...
mintha azt mondták volna, hogy freynát nerfelik. eddig nem igazán vettem észre... viszont nem is reklamálnék érte, nekem jó ahogy van! -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1242 üzenetére
ez a kidobás ez megvolt jó párszor, login failed címszóval. de az legalább kezelhetőbb volt... de ezek a fagyások az újraindítással azért elég fárasztóak... pont délelőtt is volt egy az új pályán természetesen a vége előtt!!
kösz az infót, remélem hamar megoldják. -
-
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1240 üzenetére
neked a fagyásnál mit csinál? nekem a feladatkezelőből sem lehet kilőni, hiába az alt-tab nem lép a kezelőbe de látom, hogy nyitva az ablaka. sem a win asztalról nemtudok oda lépni csak a játékban kifagyott kép van a képernyőn. billentyűre semmi reakció...
csak a reset, rapid kikapcs vagy a zárolási képernyőről az újraindítás müxik. tanács?
tudom fejlesszek...de neked jobb a géped és az is szarakodik... mindenkinek problémás? és ezek csak a frissítés óta vannak!
-
parasutyo
tag
fagyott kutya lábát neki, hogy a lószerszám verje ki a fogát... ma már 4x crashelt a játék 1x meg kifagyott a gépem pont 400as dungi végen amikor kiírja a miss. complett-et a 2. boss után már nem bírtam felvenni a lootot.
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1228 üzenetére
Én ezekkel az elemental modokkal nem szoktam nagyon sokat törődni. Egyre felépítem a fegyvert (substatként pl, ha nincs jobb + modul + core), aztán használom ugyanazzal a setuppal mindenhol. Erosion lvl30 - fire build Relic ugyanúgy pusztít, hiába van ott erős fire resist a mobokon. Vagy Frost Walker full ice build Last Dagger...
Jelenleg legalábbis a fegyverek bruteforceolják sima sebzéssel az ellen védelmét, a specifikus elemental dmg jó-jó, de nem azon múlik, hogy fekszik-e a mob (persze minmaxoláshoz mindenki ellen a megfelelő ellen-elemental, de nekem teljesen mindegy, egy abyss boss 20 vagy 40sec alatt hullik el). Smith nem rossz fegyver, de a Dagger köröket ver rá, sokkal kényelmesebben használható. Mondjuk az új patch hoz új modulokat is, lesz ilyen "triggerelt multishot" jellegű mechanika is, az hozhat érdekes dolgokat. -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1236 üzenetére
ok akkor jól gondoltam. köszi...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1235 üzenetére
én is Alloy párti vagyoik, én imdáom
A vasvirág, majd egy főküldi kapcsán kapod meg mint képességet és onnantól már nyilni fognak
igen addig nyomom a purgekat hogy léehetésg szerint csak X szintűeket craftóljak.
Ha megnézek a vendort ahol lehet craftolni, és van elég alkotólelemed és sok sok féle magod akkor engedni fogja hogy X-et craftolj, csak ahhoz érdemes minél nehezebb purget csinálni, ami nem annyira eCCerű, de látod végülis nekem is ment, neked is menni fog, csak kitartás hozzá -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1234 üzenetére
igen bakker, az a tehervagon húzgálás, fal betörés, meg a kód ami kint a falon az évszám és a 6-os benne egy logó 9-es...
majd kapsz egy gömböt. meg a másik, vidd át az elemet a vizen...
de szerencsére ezeket valahogy átlátom, rááll az agyam, ha látom a problémát. hiába az exeim mindig mondták volt, hogy fordítva vagyok bekötve az irányítóközpontban.
arra a vasvirágra leszek kíváncsi, hogy mivel nyílik majd. jah meg nekem is kedvenc az első meg ez a rész is. jó a történet és kövezzenek meg de nekem bejön Alloy drága.
visszatérve a TFD-re ezeket a corokat ha sok kicsi meg alkotóelem van akkor akár X-est is tudsz kraftolni? csak mert valamelyikből VI-ost sikerült... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1233 üzenetére
ez nem mazochismus hanem átlagos játék menet
igen arra a feladatra én is emlékszem abból a játékból, amúgy az az egyik nagy kedvencem
majd lesznek a logikai fejtörők, ereklye romok, azokat is nagyon szerttem, mondjuk némelyiktől falra másztam, tudod az én koromban már olyan jól müködnek az agy tekervények
mondjuk a gép zsiráfok megmászása sem minden esetben eCCerű -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1232 üzenetére
igen az a fránya sebzés, az sose lehet elég.
ezeket az időtényezőket meg rohadtul utálom, pláne a játékokban. most játszom a horizont forbidden westel és van egy mellék küldetés, vizet kell fakasztani a sivatagi népeknek, na tegnap megfelelő idegállapotba kerültem tőle.
meghúzod a kart felmászol a falon átugrasz a gerendára onnan a járóplatformra majd a szellőzőn a másik helységbe ott leugrasz, ha sikerül és nem csimpaszkodsz be semmibe, majd meghúzod ott is a kart... csak addigra a másik oldalon visszaugrik.
asszem ez nem lesz megcsinálva, tőlem szörnyű szomjhalál vár a mamelukokra...
kikapcsoltam a játékot nehogy valami eltörjön. ez után jött levezetésként 40x-i próbálkozás, lehet mazochista vagyok? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1231 üzenetére
igen a chill attack az nagyon hasznos egy bizonyos szintig, én szerettem használni nagyon, és a 400-as bossok ellen is hatásos, bár a boss-t nem fagyasztja meg, tapasztalatom szerint csak az eliteket.
eddig én is azt használtam, de a void purgeban, semmi értelme, mert időre megy és hiába nem tud mozogni az elite, ami nagyon hasznos volt, de nem elég a damázs -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1230 üzenetére
jah a jóember is beszambázott a boss alá aztán kezelésbe vette a térdeit meg az ánuszát...
de gondolom a dungi bossokhoz is azért hatásos lehet. na majd kiderül...
mert mintha olyan is lett volna a vidiben, a fagy miatt szinte folyamat dermedve volt és alig tudott támadni. -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1228 üzenetére
a smitherens vagy mi a neve, az állítólag kemény bossra. a fagyos változatról néztem videót és pöpec volt amit láttam... szintezés alatt van, kíváncsi leszek a végeredményre.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
parasutyo #1227 üzenetére
ismerős, ezért is olyan az értékelésem amilyen a steamon
más ez a Gley, hát kezd igaza lenni Kiss_R kollégának, kezdem megszeretni a karaktert.
én hülye voltam, eddig a fegyóra nem raktam a megfelelő sebzést vagyis ahol toxicra vagy elektromosra érzékeny az enemy oda olyan modul kell a fegyóra
hogy erre eddig nem gondoltam, tiszta láma vagyok
lvl 28-ig jutottam Gley-el, és kiderült nekem Gleyhez a Last Dagger fegyó való, azzal imádok játszani, és pusztít, szinte mindentnah a lvl 28 utolsó boss az egyelőre még feladja a leckét, de oda megpróbálok sotit vinni majd
-
parasutyo
tag
ma kb 40x mentem 400%-os dungit a contagionért, kb mindent adott hármasával... csak azt nem.
mikor azt mondtam, b+ ott rohadjál meg ez a befejező kör, na erre kiköhögte a modot.
ezen felbuzdulva átmentem a másikra ott meg elsőre kidobta az ajaxnak való modot, amit már régóta hajtottam... ma ilyen cumis napom volt eszerint. -
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1224 üzenetére
Nem tudom pontosan. A 30-asnál a boss dob fixen 4 X-es coret, és úgy általában esik elég sok VIII-as, IX-es is menet közben. Ha tudod konzisztensen farmolni a 30-ast, mondjuk 5-6 perc alatt publicban, akkor nem éri meg a kisebb szintűeket pörgetni. Ez mondjuk minden farmolós játékra igaz, olyan contentet érdemes pörgetni, ami gyorsan megy, mert időarányosan jobban jársz. Idővel úgyis feljebb tudsz lépni. Érdemes már VIII-as coreokat is belevágni a fegyverekbe, mert azokkal már tudod csinálni a nehezebb küldiket. Én legalábbis úgy csináltam, amikor új fegyvert építettem. Első körben belepakoltam a kisebb szintűeket, még az sem érdekelt, ha kék rollt adott, csak legyen meg a megfelelő substat, aztán lehetett finomítani és apránként upgradelni. Relic mellé Last Dagger még must have Gleynek, az is nagyon beteg fegyver.
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1222 üzenetére
"Régivágású" a skillsetje, mert a powercreep karakterekkel ellentétben, ha használja a skilljeit, kap mindenféle debuffot (Hp lost, sebességcsökkentés) is, nemcsak átsuhan a pályán 1 perc alatt úgy, hogy néha meg kell nyomni 1-1 gombot. Azaz játszani kell a játékkal, és nem játszatja magát, ahogy a top tier farmolósoknál.
Btw, nyílt terepen szerintem könnyebb vele, mert a Relic aoe és homing effekt jobban ki tud jönni. Ha viszont elfogy az idő, akkor simán csak kevés a sebzés, gyúrni kell még a fegyveren. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #1221 üzenetére
hát nem tudom, nekem nem áll kézre továbbra sem a hölgy, a mozgás lassúsága ami nagyon zavar, de tény hogy a lvl23 sikerült de a 24 a nyilt terep miatt nekem nem megy
pedig ha az összejönne a többi mehetne publicba, hátha úgy könyebb lenne
nem is halok meg de még is elfogy az idő
mérgembe kapott egy "Delfin" rucit ő is, az legalább megy -
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1219 üzenetére
Gley egyszerű, mint egy faék: 1-es skill frenzy be, aztán 3-as, és lehet lőni, ameddig akarsz. Annyi cooldown és uptime kell, hogy az infinite ammo skill folyamatosan fennmaradjon (nekem 9,6s az uptime, és 9,8s a CD, így van 0,2s, amíg nem tudok folyamatosan lőni, gondolhatod, mennyit számít
), minden más HP és def. A boss build-ben annyi a különbség, hogy HP collector helyett valamelyik elemental DoT immun modul van. A skill build elavult, massacre kanyarban sincs a weapon coreos tuninghoz képest. A piros module sem kell, nincs használatban. Reactornak bármilyen jó (lila is), csak skill uptime és skill CD legyen rajta, utóbbi lehetőleg sárga. Externalból én full Annihilation setet használok, mindegyiken van elemental resist és mellette max HP, HP recovery, def. Alapból így van 20k HP-m és 15k defem.
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1217 üzenetére
Fire rate coreokkal egész más fegyver lesz belőle. Kb mint a Vestigal organ, csak nagyobb sebzéssel és unique effekttel. Gley kezében ilyen Apokalipszis most élményt ad
Először én is raw dmg-re építettem, de sokkal jobb, ha magas a fire rate az alacsonyabb sebzés mellett. Cserébe azt a coret szivatás használni, már egy low kék rollnak is örül az ember, mert legalább beadta.
-
Lacielvtárs
nagyúr
napok óta gyüjtöm és crafotlom őket, a Relic már több mint 3 milla DPS-en áll
igen most a X-es cuccokat vadászom, persze itt is szivat a játék, de úgy mélyen nyomja, mert nem győzöm craftolni a core-kat, hogy egy két plusz százalékhoz tudjak jutmost esett le fire rate, vagyis nem DPS, no olyat még csak YT videón láttam, pedig ennek a fegyónak eléggé hasznos lenne
-
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1215 üzenetére
Sok sikert a X-es fire rate coreokhoz
-
Kiss_R
tag
válasz
parasutyo #1212 üzenetére
Adhat pirosat, kisebb eséllyel. Pirosat farmolni a 400%-os infiltrationökkel lehet (meg a void interceptekkel), úgy potyognak, mint a pelyva. Főleg, ha még használsz olyan komponenst, amin van szorzó a modul dropra. De egy tipp, már ne nagyon craftold el őket, inkább halmozd fel, és ha jön az új patch jövő héten, akkor egyből nyomd el mindet, és akkor az új modulokat is beadhatja.
-
parasutyo
tag
-
Kiss_R
tag
válasz
parasutyo #1210 üzenetére
Elvileg Freyna és Ines kapja a megérdemelt nerfet, főleg az utóbbi volt már röhejes. Talán az új karakter sem lesz annyira powercreep, csak kicsit (azért annak kell lennie valamennyire, hogy el lehessen adni). Bár a balancehoz nem értenek a devek, és jön a paragon board is, szóval lesznek még megborulások. Már a gun+Gley dominancia miatt is megy a sírás, és Gleyhez még buffot is belengettek.
Modulokat meg craftolj Silionnál. Minden felesleges sárgát és pirosat kombinálj, és megkapod a contagiont előbb-utóbb. Mondjuk nekem az egyik az Enzo mod még nem jött ki, pedig nagyon sok modult elhasználtam már, de nem adja... -
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1209 üzenetére
pont ezt akartam kérdezni, látta e valaki?
am jól értelmezem, freynat nerfelik?
nemhogy a szájbatekert piros mod esélyen húznának valamit vagy megvehetővé ill cserélhetővé tennék... komolyan rohadt idegesítő. már becsukott szemmel magától végigmegy a karim a pályán és még mindig nem esik ki az a nyomorult contagion...
minden más ami nem kell jön, apránként.
a készítőkkel csőre húzott szekrénytáras pisztollyal játszatnék orosz rulettet, kb nekem is annyi esélyem van.
érdekes ez a repülő kari, új terület de félek hatalmas szopás lesz. -
Lacielvtárs
nagyúr
update
[link]
-
Kiss_R
tag
30 a level cap, de érdemes gyűjteni a kutyakaját, mert elvileg a következőt is ugyanezekkel lehet szintezni. A kutyás emoteok csak a városban működnek.
-
parasutyo
tag
a kutya 30 lev. és annyi?
meg hogyan tudok interakcióba lépni vele, lehet egyáltalán? -
Lacielvtárs
nagyúr
látom én is a videókat, de nekem marad Bunny, valahogy Gley nem áll nekem kézre, vagy béna vagyok hozzá, de nekem sokat segít a skil, sebzés
de végülis tegnap kettő óra óta leadráltam 600 lóvét és a két cuki hátitatyó meglett
lehet majd mág rámegyek skinekre, mert itt éri meg farmolni a reactor fejlesztő alapanyagokat is -
Kiss_R
tag
válasz
Lacielvtárs #1203 üzenetére
Most már publicban is érdemes csinálni. A 10-es weapon coreok brutál dmg boostokat adnak, ilyen 2-3 Gley/csapat 20-40 másodperc alatt ledarája Defit (solohoz vannak 5-8 másodperces buildek). Még a túlélésre sem nagyon kell rágyúrni, mert alig tud támadni a boss.
-
parasutyo
tag
válasz
Lacielvtárs #1200 üzenetére
58-at töltöm ez évben... a rossz nyelvek szerint egy 10est letagadhatnék, állítólag, ha a fényviszonyok és a távolság is együtt áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- iRobot Roomba i7+ eladó minden tartozékával plusz kiegészítőkkel eladó!
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Gyári AMD Wraith Stealth Ryzen AM4 CPU hűtőventillátor cooler hűtő
- 8. Gen Lenovo notebook//i5-8250u//8GB DDR4//UHD Graphics 620//256GB M.2 SSD//Win 11//FullHD//
- Noctua NH-C14S
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest