- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
...egy kérdéasem lenne. Segítsetek kérlek. Tönkrement a sim tálca benne, rendeltem neten egyet de csak dual sim tálca volt neten. Most ugye ugyanúgy beletudom rakni a sim kártyám ebbe is? Csak mert ez rövid kinézetre nem olyan hosszú mint a gyári amibe micro sd is menne.
-
Azerta
csendes tag
válasz
Feri1977 #208 üzenetére
Szia,bár nem gyári indítón van az enyém,hanem nova launcher,de ezen működik...
- töltsd le a playáruházból a memeos enhancer-t
Lesznek benne rejtett beállítások,ott valahol""betűméret egyebek állítás egy picit másképp.mint a gyári beállításokba
és egy csomó infó a telóról.
Egyébként a novát úgy variálod szinte ahogy akarod.,,
-csak javaslat. -
Feri1977
senior tag
Engem idegileg kicsinált az új hyperos. Kicsik az ikonok rajta, nem lehet nagyobbra tenni, widgetet nem enged hozzá adni a képernyőn, és ha gyári beállítást választasz a hyperost teszi vissza, nem a miui 13-at.
-
Feri1977
senior tag
AZ évezred balekja vagyok. A sírógörcs és a düh kerülget egyszerre. Én barom állat mondom nézzünk egy másik telefont, kinéztem a poco m6 pro-t, többet tud tárhelybe meg ram-ba, meg újabb a rendszere hyper oses, prociba gyorsabb kamerába jobb elvileg stb.
Beüzemeltem...feltettem mindent, erre ágyról csinálok képet ablak felé kutyámról ahogy a note 10 proval sokat csináltam, vállalhatatlan kép ezer fénybeszűrődéssel, érzékeny a fényre baromira, akkor az aksi ugyanúgy potyog mint a 3 éves note 10 pron, hiába új meg 5000-es ez is az aksi, merül ugyanúgy, semmivel nem bírja jobban!
Én barom állat...inkább vettem volna egy note 13 pro-t...a kijelzője sem egy nagy szám, és tudnám sorolni még ami bosszantó benne de az már a hyper os hülyeségei google discover meg minden baromság előjön bekapcsológombra áhagyjuk. Hülye voltam, megváltás volt visszatérni a note 10 pro-mhoz, visszatettem a kártyát bele és használom tovább. -
Feri1977
senior tag
Látom nagyon nem pörög a fórum. Én ma veszek egy ilyen telefont, egy redmi note 10 pro-t vált le, amit imádtam, ez is hasonló tudású csak gyorsabb meg több tárhely meg 8 gb-os a ram-ja, újabb oprendszer stb.
Aki vett már ilyet mi a tapasztalata? -
Feri1977
senior tag
hahó
-
Feri1977
senior tag
Mennyire zavaró, hogy nem támogatja a hdr 10-et a kijelző? Idáig poco x3 nfc telefonom volt meg redmi note 10 pro ezek mind tudták a hdr 10-et ez meg nem. Fakóbb a kijelző?
-
ÖregMackó
tag
Frissítés jött.... HyperOs 2.0.4.0
-
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #201 üzenetére
Azért is nehéz erre válaszolni,mert mindenkinek mások a felhasználási szokásai. Én nem vettem észre,hogy jobban merülne (Indonéz). Az orosz fórumokon is van aki panaszkodik,van aki nem.
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #200 üzenetére
?
senki?
Ilyen kevés emberkének van ilyen pocokja,vagy ennyire nem pörög a hozzászolás? -
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Csak nálam probléma,hogy mostanában gyorsan merül a telefon?
Hyperos2.0.2.0 van rajta. Eddig átlagos használat mellett egy nap alatt még csak 50%-ra sem merült,most meg akár 20%-ra is lefogy az energia.
Van erre valami megoldás? -
hunaqua
addikt
Ma megjött a telefonomra is az (Indonéz) HyperOS 2.0. Sikeresen frissített is.
-
carr
őstag
na, eladtam ezt a szaromit. :|
Minden része kurvajó, 2t kivéve. Proci nem snapdragon. 2 nem nyitásképes... vagy nemtom, de 2 hétig baszkódtam minden este időben, nem sikerült kinyitni a bootloadert. pedig időben ott voltam, mi fiókban is minden úgy volt ahogy írták, mégis try again 24 óra múlva helyi idő szerint 17:00kor....
szóval viszlát szaromi. megnézem milyen alternatíva van 6" körül.köszönöm az eddigi segítségeteket .
rinya rovatunkat hallották. -
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #194 üzenetére
15
-
hunaqua
addikt
Globálra már megjött a HyperOS 2.0 Android 15
2.0.2.0.VNFMIXM15.0 -
mman1982
csendes tag
Kérdés,nektek nem szórakozik _néha_ a 67w töltés?Felteszem tölteni,67w,15perc múlva töltő csatlakozását jelző hang,semmi 67w. Utána kb 1-2percenként felugrik ismét mintha bedugtam volna a töltőt,de nem 67w..nem poros,nem koszos,teló 2 hónapos,töltővel,kábellel kaptam gyári csomiban.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
tomszli11 #189 üzenetére
Egyáltalán nem. Nekem nem hiányzik. pont valamelyik nap néztem a Yettel 5g lefedettségi térképét. Háááát. Baromi hézagos. Szinte csak a nagyvárosok környékén van, úgy, ahogy. Mondhatnám, elég kevés helyen van. Én egy kisvárosban lakom, de felénk még hírből sem ismerik az 5g-t.
Nekem is 12/512-es van. Mindenre elég. Sztem a kamerája is egész jó (főszenzor). Rendszeresen használom. Átlagembernek több, mint elég. Mondom ezt úgy, hogy 1000 éve fényképezek. 85-ben filmes géppel kezdtem (Smena 6).LG V50 volt az előd és azért az eléggé rendben volt ilyen szempontból.
Max a 4k videó hiányozhat néhány embernek.
85990-ben volt nekem a teló, mindennel együtt. Most is azt mondom, hogy best buy. Ennyiért nincs jobb teló. Még 90 1-2 ezerért is. Ahogy néztem, most kb ott kezdődik+posta. -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy érezhető az 5g hiánya?
Illetve Redmi note 10 Pro-t szerintetek érdemes lehetne rá cserélni? Nagyon csábító a 12gb Ram.
Egyedül a kamera minőségétől félek kicsit.Köszi előre is.
-
carr
őstag
hetek óta szopok ezzel a bánat loader nyitással. 16.59-17.01 között kattogtatok rajta mobilnettel, belépve a xiaomiaú appban, de rendre azt írja betelt a kvóta. 2000/nap. de bazmeg. a 0. percben????
Mit nézek be? 10 éves a mi accountom, telószám, email egyezik. mi a f*szom lehet? -
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #185 üzenetére
Igen, innen már folyamatos a frissítés.
-
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #183 üzenetére
A globálra ma megjelent az 1.0.10
-
SkyLine3000
addikt
Most nézem, hogy feldobta a teló a HyperOS frissítést. 1.0.9 verziót. 4,7 gb. De egyenlőre nem frissítek (MIUI 14-ről). Igazából hibátlan a teló. Nincs kedvem elbaszcsizni.
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #180 üzenetére
Az alkalmazásokat le lehet zárni pl. ujjlenyomattal vagy mappákat lehet zárolni?
-
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #179 üzenetére
Igen, az is több, mint a semmi. Ha könnyen lehetne rootolni a telót, akkor nem lenne gond törölni ezt a segédet. De most már minden agyon van bonyolítva.
-
szabzoltan1
tag
válasz
SkyLine3000 #178 üzenetére
Igazad van.edfig nekem ez fel sem tünt.már az előre lépés,hogy a bekapcs gombról eltünt.😁
-
SkyLine3000
addikt
Az a baj, hogy ha a "home" gombot nyomom véletlen kicsit hosszabb ideig, akkor is felugrik ez a szar, mert ugye az a beállítás csak a bekapcs gombról szedi le ezt a segédet. Mi a francért kell ezeket a szarokat ráerőltetni az emberre...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #174 üzenetére
Köszi!
Miért ide tették? Más telón van ennek a segédnek külön ikonja. Csodálkoztam is, hogy itt nincs. Értelmesebb lett volna azt megnyitni és ott kikapcsolni. De a legjobb lenne, ha az ilyet simán törölni lehetne. -
csibe1
addikt
válasz
szabzoltan1 #174 üzenetére
Köszi!
Nekem az már elég ha nem kapcsol be a gomb megnyomásakor.
Ismerősnek a ssziamiau meg alapból leteszi a hívást, ha megnyomja beszélgetés közben a bekapcsoló gombot.
Most komolyan, melyik agyament találja ki, hogy ez legyen az alapbeállítás?
Egyre inkább nem értem ezeket az új fícsöröket, mintha direkt idegelnék az embert...
Ilyen dolgokkal kell szórakozni fél órát a telefonnal?
Vagy ez az újabb androidoknál alapból így van? -
szabzoltan1
tag
válasz
SkyLine3000 #171 üzenetére
[link]
nekem is az volt. Most frissit éppen.
https://m.youtube.com/watch?v=ykoRxNC6bPE
Én ezt a megoldást csináltam meg és nekem működött. -
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #170 üzenetére
Hogy lehet a globálban kikapcsolni? Mert a google segédet nem lehet tiltani, törölni meg pláne nem.
Nekem még az a 14.0.8-as global van, amivel megvettem. Nem frissítettem, nem tettem fel másik romot. -
carr
őstag
Megérkezett .
1 évesLeírás szerint megy rá indonéz rom
-
SkyLine3000
addikt
Régen legalább alapból rootoltak voltak a Xiaomi telók. Titanium, aztán lehetett törölni a nemkívánatos appokat. De most már egy rom csere is egy agyrém. Az LG V50-en kb 3 perc alatt olyan romot teszek fel, amit akarok. Nem kell nyitni, zárni semmilyen bootloadert, meg hókuszpókuszolni magiskekkel, stb.,
Azt az X3-at sztem sem érdemes lecserélni. Nem olyan rossz teló az még ma sem. Van, amiben többet is tud, mint az M6 Pro. Ami ettől függetlenül nagyon jó kis teló.
Én most eladom az LG V50-et, ami baromi jó teló, de az M6 új és nem akarom azt eladni. Kettő meg nem kell. De ettől függetlenül a V50-et is simán lehet még hosszú ideig használni. -
carr
őstag
Működik az X3?
Kell wd40 hogy működjön? Nem? Akkor #goto:Felesleges eggyel több darabot a hulladéklerakóba küldeni. Használja amíg kibukik a teló.
Aztán vegyél neki. Van így is elég szemét amit ránk eroltetnek. Mint ez a gugol asszisztens. Stabil agyfasz +1.
Gondolom egyébként mert bloatware minden ilyen szar.
Egyik ismerős van benne jobban azt mondá hybridromot tesz a teloira amikor csak teheti kiheréli a gyári nem használt fos reklám appokat aztán ugyanaz a teló 1 nap helyett elvan 2-3 napig ugyanazzal a használattal
.
Nesze fogyasztói társadalom ....
Én is valószínű maradok a m9se-n amíg egy hybrid romot találok rá és megoldom ezt a gyári globál romos hibát hogy van mikor pár perc után mikrofont elfelejti üzemeltetni van hogy órákig beszélek és nem jön elő. Ugyanez mikor kihangosítok. Nincs mikrofonom. Elfelejti bekapcsolni .... Szted? Faszom a xiaomiaúba már. -
szabzoltan1
tag
Utánna néztem.
A miurol nem frissül hyperos1-reNem is találtam hozzá OTA frissítést, szoval lehet rá kell erőltetni a hyperos1 et, akkor elméletileg rá lehet tenni a frissitéseket. Bár nem vagyok nagy guru ebben a témában. Majd hanem megy akkor hunaquátol kérek segítséget. 🤭
-
Csontikka
aktív tag
Annó USB kábellel gépre kötve adb-vel uninstalláltam le róla a sok bloatware vackot amikor megvettem. Ha csomag szinten be lehet azonosítani azt az ai segédet, akkor lehet azt is le lehet ezzel a módszerrel venni. (rootolás nélkül) (bocsi kipróbálni nem tudom, mert ajándékva vettem és már nincs nálam a teló)
-
sgg
tag
Xiaomi Poco X3 Pro-t cserélnék le a gyereknek erre, megéri leváltani? fényképek jobbak ezzel?
(amugy a másik mindent kibirt, vizben is elmerült stb)
ahogy nezem ebben az arkategoriaban ez verhetetlen -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #160 üzenetére
Aaaaz szuper, akkor muszáj lesz rá valamit kitalálni.
-
SkyLine3000
addikt
Sztem a sima M6-on is van ez a hülyeség. Majdnem minden márka kitalál vmi baromságot, mert az milyen jó, aztán senki sem használja, csak útban van...
Nekem van egy LG V50-em, amin oldalt van egy fizikai gomb és arra is vmi guglis baromság volt gyárilag programozva, de úgy, hogy mást nem lehet rá programozni. Viszont le lehet tiltani. Most az van, hogy ott van egy gomb a teló oldalán, ami semmire sem jó. Lehet nyomkodni, oszt annyi. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #157 üzenetére
A sima M6-on is van ez a guggli segéd?
Ahogy mondani szokták nekem ez kurv@ra nem kell !Amúgy ezt eddig senki nem írta le itt a topikban.
Miért nem? -
SkyLine3000
addikt
válasz
kacsento1 #152 üzenetére
Ez a segéd engem is tud idegesíteni, mert naponta elindítom véletlenül. Az a baj vele, hogy nem lehet letiltani sem. Gyakorlatilag rá van erőszakolva az emberre. Ha lehetne rootolni a telót, akkor pikpakk meg lehetne szabadulni tőle, de ennek még nem néztem utána. Régen LG-n pár kattintás volt a root, de gondolom itt ha van, bonyolultabb. Ott is mindig azzal kezdtem, hogy root, aztán töröltem le a sok fölösleget.
-
kacsento1
senior tag
Nem vagyok benne az ilyen romokban, szüleimnek meg főleg nem szórakoznék ilyenekkel. M6 pro mindkét készülék, ezért írnál kicsit bővebben erről az indiai valamiről? Arról van szó amit itt feljebb lehet olvasni, hogy a régiót kell indiai-ra állítani, és várni, hogy jöjjön valami frissítés? Mert ilyet olvastam, de konkrétabban, hogy miben változik a telefon használhatósága nem találtam. Azaz pl. ugyanúgy minden téren megegyezik a mostani rendszer használhatósággal?
-
carr
őstag
válasz
kacsento1 #154 üzenetére
Most ajánlott valaki egy úgynevezett hybrid romot. Hallottál róla? (Jelen esetben note10s de ugyan azzal küzdök)
Mi 9 se ről váltok de ez az új gúgöl megöl. Már most gyűlölöm . Pedig 1 napot nem használtam ezt a szart.
Inkább kifizetem a 90k a M6 pro és indián rom ha az még nem ilyen gúgöl fos meg pláne. -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Szüleimnek vettünk 2db m6 pro-t. Az lenne a kérdésem, hogyan lehet kikapcsolni véglegesen ezt az ai segédet vagy mi a szöszt? Roppant idegesítő, próbáltam neten utána nézni, akkor sikerült a gemini-t átállítani az alap ai-ra, de folyamatosan felugrik élesztéskor. Ki lehet ezt valahogy véglegesen kapcsolni?
-
SkyLine3000
addikt
Én a coolmobile-nál vettem 2 év garival a 12/512-est 85990-ért, mindennel együtt. Aztán feljebb kúszott kicsit az ára (majdnem 90), majd pár napja eltűnt. Sima M6, van, még M4 Pro is, de ez már nincs. Lehet, lassan kifutó lesz, mert már jön az M7 Pro is. Bár, ahogy elnézem, alig valamiben lesz picit jobb, mint az M6 Pro.
Az árukeresőn is azt tapasztalom, hogy már sokkal kevesebb helyen lehet kapni, mint mondjuk 1 hónapja. Az Alzánál meg majdnem 109ezer...
Az 12/512-es egyébként még a 90-et is simán megéri. -
carr
őstag
Valakinek van forrása, hol szerezhető be emberi áron? -.-
black fránya ide vagy oda, 90k körül megy az 512 verzió. -
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #144 üzenetére
A globál nekem sem frissült. Ahogy megjött ,úgy is maradt. Nyitottam a bootloadert ,és ment fel az indonéz. Így már gyakorlatilag rögtön jön az új frissítés.
-
hunaqua
addikt
Az indonéz tökéletesen frissül. A három napja kijött új cucc már meg is jelent a telefonomon.Ez még nem a Hyper2.0.
-
SkyLine3000
addikt
Akit érdekel, novemberben jön a Hyper2.0 az M6 Pro-ra! Nem írták, hogy 4g, vagy 5g. Gondolom, mindkettőre.
-
Qqrta
újonc
Nemrég vettem POCO M6 pro 4g készüléket,de nem akar frissülni a HyperOs -ra.
Valaki valami megodás? -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #137 üzenetére
Köszi, és neked is Csiszike!
"Bár, ahogy elnézem, ebben a kategóriában szinte teljesen kihalt a 4K."
Lehet, hogy másik kameraszoftverrel menne a dolog? Pl. gcam?Ismerős most nézegeti a Xiaomi 14T Pro-t vagy mifenét, 280rugó, de töltő nincs hozzá.
Egyre gázabb ez a felső vagy közép-felső kategória, lassan mindent is lespórolnak. -
SkyLine3000
addikt
Van minden hozzá. Fólia a kijelzőn, tok, 67W-os töltő, kábel, sim tű, papírmunka.
Én teljesen meg vagyok elégedve vele. A kijelzőbe nem lehet belekötni, még napfényben is tökéletesen olvasható, tök fluid az egész rendszer. Aksi nagyon jól bírja. Kamera is teljesen rendben van. Az ultraszélest és a makrót elfelejthetnék végre.
Amit nem értek, hogy a Redmi Note 10S Helio G96-al tudja a 4K videót (a Mediatek oldalán leírtak szerint nem kéne tudnia), de itt a G99 Ultra csak 1080p/30, 60 fps-t tud. Holott a G99U a G99 újabb, gyorsabb kiadása. Bár, ahogy elnézem, ebben a kategóriában szinte teljesen kihalt a 4K. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #134 üzenetére
Gyárilag van fólia a telefonon?
A dobozban mit adnak a telefonhoz? -
SkyLine3000
addikt
Hivatalos lista szerint az M6 Pro is megkapja a HyperOS 2.0-át.
-
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #129 üzenetére
Köszi
Hasonló árban találtam én is, csak kíváncsi voltam hátha van egy bevált,
megbízható bolt. -
SkyLine3000
addikt
coolmobile
Egy ideje benn volt a kosárban a cucc és (gondolom én), ezért írtak rám, hogy ha befejezem a vásárlást, ingyen postával odaadják, plusz a fb oldaluk is küldött egy üzenetet, hogy ha megveszem, lejön egy ezres. Így végül 3000el lett olcsóbb.Így jött ki a 85990. Két év gari van hozzá. Már vettem náluk több mobilt is. Sztem ennyiért, két évvel ez best buy.
Egyébként ha megnézed az árukeresőt, 83480+postától kapható. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #126 üzenetére
Honnan, melyik üzletből, webshopból vetted a telefont?
-
Idna
újonc
válasz
SkyLine3000 #126 üzenetére
Köszönöm, hogy megerősítetted a választásom, szerintem is marad a nagyobb.
-
SkyLine3000
addikt
Játszani nem játszom telón, de az egyszerűbb játékokat simán viszi. Nem tudom, mivel játszana, de azért ez nem gémer mobil. De még egy Gta San Andreas is simán megy rajta.
Én azért vettem meg a 8/256 helyett a 12/512-őt, mert árban nincs sok különbség köztük. A kisebb 68e körül, míg a nagyobb 84-85e körül kezdődik. Lányomnak is a 8/256-van. Átlagembernek az is mindenre elég. Neked kell tudnod, hogy az a plusz felár megéri-e? Ha egy iphone-hoz, samuhoz, stb hasonlítok, hogy ott mennyi csak 128 gb tárhely felár (és semmi plusz ram), akkor nem kérdés, hogy megéri. -
Idna
újonc
Sziasztok! Nagy fiamnak szeretnék új telefont venni. Mást is néztem ebben a kategóriában (redmi note 13 5g, 13 pro 4g, Samsung Galaxy a15, a25), de erre írták, hogy a legjobb ár érték arányban. Alapból a nagyobban gondolkodtam, de nem tudom, van-e értelme az 512/12-t venni. Netezésre, videó nézésre, hétköznapi fotózásra, de főleg játszani használná (nem extra nagy igényű játékokkal). Tapasztalataitok szerint ilyen felhasználásra megfelelő-e ez a teló, illetve elég-e a kisebb, vagy mindenképp megéri a nagyobb?
-
SkyLine3000
addikt
Megvettem a 12/512-est. Ha jól láttam, az első frissítés, amit feldobott, még miui14 akármelyik verziója.
Kíváncsi lennék, hogy a miui-hoz képest jobb-e (valamiben) a hyper? -
szabzoltan1
tag
Nem is akarom az indonéz romot.
Csak a régi pockom, más régió beállítás után automatán frissitet.
Csak ezért állitottam át idonézre, hátha hamarabb jön a frissités.
Az x3prot pl lengyelre kellett tenni. Az m6 pron probáltam vagy 10 féle régiót de igy sem talát frissítést. 😪 -
Csiszike
tag
Szia szabzoltan1!
Nem vagy egyedül ezzel a problémával. Én júniusban vettem egy ilyen telót, 2004.02. havi gyártás, dobozból kivéve ugye Android 13 + MIUI 14. Egyből szépen frissült Android 14 + HyperOS 1.0.x-re.
Múlt héten a párom is vett egy ilyet, 2024.03. havi gyártás, A13+MIUI14. Felrakott egy 2024.08. havi biztonsági frissítést, aztán azóta nem talál más frissítést. Közben az enyém ma szépen frissült HyperOS 1.0.7-re, októberi biztonsági csomag.
Egyébként Redditen is olvastam ugyanilyen panaszt, úgy 2-3 hetes bejegyzés volt.
Szóval nem egyedi eset; lehet, hogy a Xiaomi frissítő szerverrel lehet baj. Remélem a HyperOS 2 érkezésével észbekapnak, hogy valami nem kerek ezen készülék frissítésével. -
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #118 üzenetére
Attól nem lesz Indonéz mert arra állítod. Az egy külön Rom. Feljebb leírtam,hogy lehet arra kicserélni a jelenlegit. Abban is be tudod utána állítani a Magyart.
Van:
-Global
-EU
-Indonéz
-Török
-OroszEzek külön Romok eltérő tulajdonságokkal.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
szabzoltan1 #116 üzenetére
Sztem még nincs sok embernek, plusz, ha jó valami, nem írogatnak. Nekem LG V50 a fő telóm és az 5 év alatt 945 hsz született a topikjában, mivel nem volt vele semmi gond. Abból is jópár hsz csak sima beszélgetés. Azoknak a telóknak a topikjai, amik tele vannak bajokkal, bezzeg pörögnek. Akkor inkább legyen kevés hsz.
Különben azt sem értem, hogy a YT-n egy ismert mobiltesztelő sem tesztelte le, pedig ha valami, akkor ez best buy, nem a cmf telója, pl. Itt a MA oldalán sem volt teszt, csak hír. Ha tesztelik, látja sok ember, lehet több fogy belőle. -
szabzoltan1
tag
Megvettem a telot a múlt héten.
Magyar régióra állitottam,bemapcs,amit kellett azt telepitette. Miui 14 fut most rajta.
Olvastam, hogy a hyperos jobb, gondoltam megprobálom frissiteni, de nem sikerül.
Már pár napja az indonéz régióra tettem át, de igy sem talál frissitést, még úgy sem, hogy töltőn hagyom a telót. -
hunaqua
addikt
válasz
szabzoltan1 #116 üzenetére
Most Indonéz van rajta?
-
szabzoltan1
tag
válasz
szabzoltan1 #115 üzenetére
Jó pörgős ez a topik.🥺
-
szabzoltan1
tag
Sziasztok.
Nem túl régen hozzá jutottam egy ilyen készülékhez. 12/512es egy poco x3 pro volt előtte, de sajnos utolérte a vég.
Azt szeretném kérdezn, hogy tudom lecserélni rajta a miui 14et?
Már probáltam az indonéz regiot, de nem talál frissítést.
Köszönöm. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #113 üzenetére
Igen, ami tetszene hardveresen meg kamerában is az veszett drága.
Ismerős is kiakadt amikor összeszedte, hogy mik kellenének neki tudásban egy telefonban, mert bőven 300 felett volt mindegyik.
Aztán némelyikben nem volt Dolby Atmos, az USB meg még mindig 2.0, de a százezreket elkérik érte.
Ahogy látom az LG V50 is 2019-es, mint a Huawei P30 Pro.
Azért az csúfos, hogy inkább a visszafejlődés megy, és a szemetet gyártják ész nélkül.
Ha az elvárásaidnak mindenben megfelelő telefont szeretnél venni, az meg nevetséges árban van. -
SkyLine3000
addikt
Olyan rohadt drágák a telefonok újonnan, ha egy legalább V50 szintű telót akarnék venni, aminek kifejezetten jók a kamerás képességei, több 100ezret, fél misit kéne kiadnom, ami kizárt. Nevetséges, hogy 200ezerért is lassan csak a szokásos 8+2 mp kombós segédszenzoros szarokat árulják.
Sztem ez az M6 Pro az áráért best buy. Sokat ad érte. Nyilván nem ez a legjobb kamerában, de nem is lehet ennyiért nagyon jobbat elvárni, egy átlagembernek ez is bőven megteszi.
Ha mondjuk egy számlát felülről lefotóz vele az ember, teljesen jó lesz. Plusz lehet doksiként is fotózni. Fényképezés előtt körbe lehet vágni. Bár, ezt még nem próbáltam ki. -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #111 üzenetére
Ismerős se boldog, mert nem nagyon talál magának telefont a Huawei P30 Pro utódjának.
"Nem tudom, milyen képekre gondolsz (könyv)? "
Igen, köszi.
Arra voltam kíváncsi, hogy automatán milyen képeket csinál a szövegről.
Jártam már úgy a Psmart Z-vel, hogy nem néztem meg a képet fotózás után; és később derült ki, hogy belenagyítva bizonyos részek homályosak maradtak például egy számlánál az apró betűs részek.
Elég bosszantó volt, hogy mindig nézegetni kellett az elkészült fotókat, hogy milyenre sikerültek. -
SkyLine3000
addikt
Ezt nekem nem kell ecsetelni. Ezekkel én is tisztában vagyok. A 80-as évek közepe óta fotózok. A 12mp-es V50-em sokszor bőven jobb képeket csinál, mint a mai 64, 108 meg 200 mp-es telók, lebinnelve. Ha nincs nálam a dslr, akkor a V50-el nyugodtan tudok fotózgatni, mert az bőven megállja a helyét ma is. Ois, 2Xoptikai zoom (még a digi 3X is tök jó), normális uw, 4k 60fps.Van minden. Olyan sima videókat lehet vele felvenni még futás közben is, hogy el sem hiszik, hogy futva készültek. Nem is adnám el, mert amennyiért vettem, szinte újonnan, azért ma pont egy 8/256-os M6 Pro-t lehet.
70ezer.
Makrót felőlem kivehetik az összes telóból, mert az egyáltalán nem érdekel.Igen, ezek a 8mp uw és 2mp szenzorokat bele sem kellett volna tenni egyik telóba sem. De ugye a 8 mp uw-t a Honornak még sikerült is alulmúlni egy 5 mp-essel, amihez csak gratulálni tudok.
Ettől függetlenül lehet benevezek egy 12/512-es M6 Pro-ra. Sok olyan dolog van benn, ami miatt azért nagyon megéri azt a 85e körüli árat.
Nem tudom, milyen képekre gondolsz (könyv)? Lefotóztam egy oldalt: [kép] [kép] [kép]
Vmi ilyesmire gondoltál? -
csibe1
addikt
válasz
SkyLine3000 #107 üzenetére
A minőségre kellene rámenni, nem a megapixelre meg a 3-4-5 darab kamerára.
Néha vicces, hogy a fene se tudja már hány éves kompakt, 4 megapixelen jobb képet csinál, mint a csillió megapixeles telefonok. Amiknek még a szoftverét is elcseszik.
Aztán van külön makro kamera is, de minek?Szóval sajnos legtöbbször csak a vakítás megy, a minél nagyobb számokkal.
Aztán sorra jönnek az ipari hulladék kategória telefonok.Valamikor ha lesz rá alkalmad csinálnál pár közelit is a telefonnal?
Gondolok itt egy könyvre, ott elég jól látszik, hogy miként fókuszál be a kamera szoftvere.
Köszi. -
hunaqua
addikt
Van új indonéz "OS1.0.6.0.UNFIDXM" Rom ,fel is rakta hibátlanul. Ma jelent meg,és már meg is jött a telefonomra. Arról is szó volt,hogy nyitott bootloaderre nem küld online frissítést.Ezek szerint küld,ráadásul nagyon gyorsan.
-
-
hunaqua
addikt
válasz
SkyLine3000 #105 üzenetére
...ha nincs lóvé,akkor 1080p .
-
carr
őstag
válasz
SkyLine3000 #103 üzenetére
hogy tereljék a végelhasználókat abba az irányba...----> $$$
-
SkyLine3000
addikt
Igazából nem értem, hogy ha más teló a sima G99-el tud 4K videót lőni a hátlapival, 2K videót az előlapi kamerával, akkor az M6 Pro a G99 Ultrával miért csak 1080p videót tud? A másik meg az, hogy miért vették ki a RAW formátumot? Egyébként ezeket sok Xiaomi telónál nem értem. Redmi Note 10S tudta a 4K-t és a RAW formátumot is, de az utódok már egyiket sem. Asszony 12S-e sem tudja. Miért kell ezeket kivenni? Miért visszafejlődünk?
Főleg, hogy alternatív kamera appokkal lehet RAW-ban menteni. A videót nem tudom. -
hunaqua
addikt
-Nyitottam a bootloader-t. (vannak youtube videók)
-MiFlash programmal feltettem a fastboot indonéz romot. (vannak youtube videók) Itt arra kell figyelni,hogy alul mit jelölsz ki. Alaphelyzetben vissza zárja a bootloadert. Amennyiben nem akarod ,akkor az első lehetőségre rakd . Viszont ha a nyitott bootloadert választod akkor nagyobb szabadság lesz,de az NFC nem működik.https://hyperos.fans/en/devices/emerald
Itt megtalálod az összes lehetőséget ( eu,török,orosz,indonéz,global) ,ezzel a módszerrel a fastboot romok kellenek....csak saját felelőségre!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Közel fél évvel az 5G-s változat premierje után új Poco M6 Pro debütált.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest