Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
Aktív témák
- 

Sziasztok! Olyan (lehetőleg ingyenes) időjárás widgetet keresnék, aminél több várost is be lehet állítani (töbekk között az aktuális helyet) és ezek között egyszerű váltogatni, ismeri a kisebb helységeket is (pl. Kerepes - gyári widget nem találja), és nem zabálja az akksit. Előre is köszönöm a segítséget. 
- 

Met nagyúr Az létezik, hogy a 2.7-es RippleLock lezárja a hangerő szabályzó gombokat? 
- 

mokus1 addikt Használtam a Sports Tracker-t. Voltak elmentett edzéseim.Rootolás után újra feltettem a programot és elvesztek.De a memóriakártyán DAT fájlban megvannak az edzéseim valahogy betudom tallózni? 
- 

verser233 senior tag Sziasztok! Egy használható telefonhívást rögzitő programot keresnék.  Tegnap kipróbáltam párat, de vagy nem működött egyáltalán, vagy pedig azt mutatta hogy felvette a rögzítést de lejátszáskor nem lehetett hallani semmit 
- 

mokus1 addikt Rootoltam a telefont mivel tudok eltávolítani róla szoftvereket amik gyárilag rajta vannak de nem kellenek? 
- 

AXisBOLD addikt avi, divx, xvid, stb filmek lejátszására melyik program a legjobb? 
- 

pethYeti addikt Milyen appal tudom megnézni melyik program mennyire fogyasztja az aksit? Nem kell nekem hogy widget is legyen, csak %-ok érdekelnének. 
- 

torois83 csendes tag Hát ez az, hogy ezt nem találom sehol, hiába böngészem a settings részt  
 Ha valaki megnézné, esetleg telepítené azt megköszöném 
 Esetleg ha valaki tudna még olyan appot amivel lehet windows messengerrel beszélni is ne mcsak chatelni, az isjó lenne. Fring ha jól tudom már nem támogaja.
- 

mokus1 addikt Bedugtam a telefont USB-be laptop telepítés. Kb 10 perce azt írja ki kommunikál a telefonnal.Mit csinál eddig?  
- 

Sziasztok! Hívás időtartam számlálót tudtok mondani, amit havi számolásra tudok állítani? Lényegében olyan kéne, mint egy adaforgalomszámláló (mint a 3G Watchdog) csak a hívások időtartalmát naplózná nekem! Előre is köszi! 
- 

jano_77 nagyúr Üdvözlök Mindenkit! Tudna nekem ajánlani vki egy olyan app-ot, mint az Expense Manager csak magyarul tudót illetve egy olyan szintén magyarul tudó app-ot, ami alkalmas jelszók, adatok tárolására? Köszönöm 
- 

torois83 csendes tag Azt nem tudja valaki, hogy nimbuzz appból hogy lehet kilépni úgy hogy rendesen ki is lép és következő bejelentkezéskor kéri a felhasználónevet és jelszót. 
 Köszi!
- 

andy83 aktív tag Androidra milyen vírusirtót ajánlotok? Egyáltalán szükség van ilyesmire?  
 Köszi előre is! 
- 

speed3456 aktív tag válasz  speed3456

üzenetére speed3456

üzenetéreNah sikerült megoldanom a problémámat a 0.facebook.com - mal kapcsolatban. Wifi-s nethez csatlakoztattam a telefont és rámentem a Beállítások/Sony Ericsson/Beállítások letöltése menüpontra. Vártam egy kicsit valamit frissített telefon aztán újraindítottam és már minden pöpec is volt. Remélem másnak is megoldódik ezzel.  
- 

chab7 addikt Na, hogy valami on is legyen. Winmo-n már nézegettem ezt a természethatározó progit, de most látom, hogy van már androidra is. Marketen viszont nem található. www.aviasoft.org 
 Holnap (azaz ma) kipróbálom, mert hát mégiscsak nagyonkülső forrásból való, és úgy ajánljam, hogy fel is tettem (még ha winmo-n tetszett is).
- 

chab7 addikt válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreTudom, hogy tőlem vársz legutolsóként választ ez ügyben, és ráadásul nem is effélét, és hogy én könnyen beszélek, mert sosem dohányoztam, de van a közvetlen ismerettségemben egy elrettentő példa. Talán az ilyen valós esetek is segíthetnek (talán még úgy is hogy sem engem, sem a történetben szereplőt nem ismered). 
 Az illető már nem fiatal, apám lehetne. Kb tinédzser kora óta dohányzik és nem is nagyon akart lemondani róla soha. Nem régen már ott tartott, hogy napi 30 szál is megvolt amit szívott - és akkor lehet keveset mondtam, lényeg hogy egyiket gyújtotta a másik után - tekerős, zacsis fajtából, mert a dobozost már pénzzel sem bírta volna. (Bár azt nem tudom mennyibe kerül a dohány+papír, sem azt egy doboz cigi mennyi, így a mondat ezen része csak akkor számít ha valóban olcsóbb.)
 A lakásba bemenve is borzasztó volt az a füstszag ami ott volt.
 Hát ez a kemény dohányzás odáig juttatta, hogy érszűkületes lett a lába és a legutóbb már az egyik lábfején az összes ujja odalett.
 A doki megmondta, ha nem hagy fel a bagóval akkor következőnek a lábfeje vész oda, még rosszabb esetben pedig nem csak az. Ráadásul még az sem biztos, hogy a cigi letételével nem lesznek további problémák, lehet csak lassabbodik a betegség.
 Mindenesetre mostanára teljesen letette a cigit az illető és már gyógyul a lába is, (bár ahogy a doki jósolta, a másik lábán is egy ujj mínusz lett azóta.)
 Persze sok minden más is közrejátszik az ember egészségében ill. betegségeiben, és a dohányzási szokások is különbözőek de már vannak ismerőseim akik ezt a történetet elrettentő példaként mutatva maguknak, hagyták abba dohányzást - még addig míg fiatalok, erősek és egészségesek.
 Bocs a hosszú off-ért, és neked is, hogy válaszolok, de eléggé témába került, és én ennyivel tudtam segíteni - ha segít egyáltalán.
 Mindenesetre annak aki le szeretne szokni, de még hiányzik egy pici akaraterő hozzá, jusson eszébe a sztori, hogy idővel mivé is alakulhat az erős dohányzás.
 Tényleg minden fejben dől el. Mégegyszer bocs a hosszú off-ért     
- 

basaja senior tag hali 
 használja valaki a green power és a ttpod alkalmazásokat?érdekelnek a vélemények...
- 

aggleány addikt Azért a két hónap után még ne nagyon veregesd a vállad, az még nagyon kevés. A barátnőm kb. 5 éve hagyta abba, és nemrég mondta, hogy amikor dohányzókat lát, néha nagyon odamehetnékje van. Amúgy gratulálok, biztosan nagy dolog lehet, ha valaki abba tudja hagyni.  jer1cho Milyen az e-cigi? Láttam már másoknál, de elég viccesen néz ki. domerator Én is hallottam egy könyvről, állítólag nagyon jó. Az írót nem tudom, de az a címe, hogy "Leszokni a dohányzásról? Így könnyű!" A hétköznapi pszichológia sorozatban jelent meg, amit én gyűjtök, de erre nem volt szükség. 
- 

stefi68 addikt Ha már a DialerOne-ról esett szó, aktualizáltam a magyarítást benne. 
 Amíg nem kerül bele a hivatalosba töltsétek innen.Továbbá egy újabb remek tárcsázó melynek frissítettem és kicsit átírtam a fordítását, a DW Contacts & Phone & Dialer, letölthető innen. 
 Igaz, ez csak a free verzió, de így is jól használható. 
- 

domerator veterán (#21344) -B-: (#21345) petipetya: (#21347) SimonYana: (#21349) DonMedve: (#21350) jer1cho: Uraim:... nagyon nagy tisztelettel köszönöm a válaszokat... ezek legalább emberi hangon íródtak! 
 SimonYana: gratulálok és irigyellek!-B-: utánanézek a könyvnek. petipetya, jer1cho: köszi a tippet, de nem szeretnék e-cigizni... ha sikerül, akkor ahogyan Yana, az árát is meg akarom spórolni! Ezek szerint a marketes, androidos antibagós cuccokat még nem nagyon használta senki... 
- 

vétó aktív tag ja, ez mondjuk nem ingyenes... 
- 

CrAzY88 aktív tag +1 
- 

SimonYana addikt      
 Én túl vagyok a 3. hónapon.
 Igaz beteg voltam és az segített , de akkor elhatároztam , hogy ha már egy napot kibírtam cigi nélkül akkor mivel különbözik a többi nap?
 Én csak 25 évig szívtam. Most úgy döntöttem inkább telefonra és a gépere költöm a cigi árát!
 Csak akarat erő! Semmi már!
 Ahogy mondják fejben dől el minden!
- 

Met nagyúr Létezik még olyan progi mint a Ripple Lock? 
 Minimális húzgálós képernyőzár feloldós, lehetőleg ingyenes
- 

petipetya nagyúr válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreSkynet fórumán elég komolyan beleásta magát egy-két ember ebbe az elektromos cigi témába. Kitapasztalták azt, hogy mit-mennyit-mennyiért kell vásárolni és olcsóbban jönnek ki, mint a rendes cigivel. Csak olvasgattam, mivel engem nem érint a dolog, de érdemes lehet átgondolni. 
- 

-B- senior tag válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreÉn inkább egy könyvet ajánlanék a leszokáshoz: Allen Carr - Nikotinstop! 
 Szerintem amúgy a legfontosabb a komoly elhatározás és, hogy bízz magadban. Ha már a leszokás legelején kétségeid vannak affelől, hogy tényleg le tudod tenni a cigit, akkor már nagy az esély a kudarcra.
 Én már lassan 2 hónapja nem dohányzom.
 Ez a könyv talán ad egy kis löketet, nekem segített (bár tény, hogy nem ez volt az első próbálkozásom és a könyvet sem most olvastam először).
 Szerintem mindenképpen olvasd el, nem veszítessz vele semmit!
 Keress rá neten, biztos fent van ebook formájában valahol és akkor az androidos készülékeden is tudod olvasgatni!
 (Ha esetleg megtalálod, elküldhetnéd nekem is, hogy ilyen formában is meglegyen.)
 Egyébként meg sok sikert és kitartást!!! 
- 

randras veterán Helló! Jelenleg a Connection Checker nevű programot használom arra, hogy visszamenőleg log-oljam, lekapcsolódtam-e véletlenül valamelyik vezetéknélküli hálózatról. Sajnos a program csak az utolsó X állapotot jegyzi meg, nekem szükségem lenne egy olyanra, ami pl. fájlba menti ezt az információt. Ismertek ilyet? Köszi  
- 

cintula187 addikt Valakinek van ötlete arra, hogy a Goweather miért felejti el egy idő után, hogy mire állítottam a "video theme" et és a widget skinjét? 
- 

beepee7 csendes tag Hali! SGS2-es telómon most 2.3.3 van, ha befrissítem 2.3.4-re, akkor a telepített alkalmazásaim megmaradnak? 
- 

mokus1 addikt köszi mindenkinek a Pc-m most várom mert szervízbe van. Macen meg nem állok neki  
 Egyelőre még csak 2.3.3as szoft van fent rajta nem kínálta fel a frissitést.
- 

zozyk addikt válasz  mokus1

üzenetére mokus1

üzenetére2.3.4 Root (with locked bootloader) Root információk! Rootolás menete! (frissítve: 2011/01/02) Itt olvasgass...hátha van hasznos infó. 
- 

mokus1 addikt Valaki rootolt már x12öt? olvasgatok délelőtt óta.Neten nem találtam kifejezetten ehez a típushoz. 
 Így megprobáltam anélkül de nem sikerült sajnos.X10-eshez találtam egy leírást ami USB-n keresztül történik.
 Simán szoftveresen PC nélkül megtudom oldani a rootolást ezen a típuson?
- 

porse őstag válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreÉn használtam egyet, fogalmam sincs melyiket. de widgetként rányomtam ha elszívtam egyet, aztán piros betűkkel írt, hogy vedd észre mer sokat szívtál ma már, amit te állítottál be mint limit.  .. Úgyhogy fél napig se volt fent. .. Úgyhogy fél napig se volt fent.CrAzY88 Titaniummal lemented aztán visszaállítod. 
- 

CrAzY88 aktív tag Sziasztok! Resetelni szeretném a Spicámat, és az lenne a kérdésem hogy az Angry Birds-ben elért eredményeket hogy tudom lementeni? Már csinálnám a dolgot, de nem kevés pályát csináltam meg, és nem szívesen kezdeném előröl... 
 Szóval az lenne a kérdésem hogy milyen mappát/fájlt mentsek ki?Köszi 
- 

domerator veterán válasz  Darahian

üzenetére Darahian

üzenetéreTisztelettel köszi a tanácsokat, tudom, hogy normális módon mik járnak ezzel együtt (angry birds azért csak a legvégső esetben... bár fenn van a telómon.) Én arra voltam / vagyok kíváncsi, hogy kifejezetten az androidra írt, a marketen található appok közül volt-e már valakinek pozitív / negatív tapasztalata, kipróbálta-e már bármelyiket, segített-e valamit az, hogy látta az egészségének a javulását/romlását, a spórolást, stb. Tudom, nem vagyunk egyformák, ha valakinek jó/rossz tapasztalata volt valamelyikkel, az nem jelenti azt, hogy másnak ne az ellenkezője jönne be. Szóval? 
- 

Darahian tag válasz  domerator

üzenetére domerator

üzenetéreDomenator: A dohányzásról való leszokáshoz nem elég egy app - keress egy másik pótcselekvést. Pótcselekvést nem lehet csak úgy egyszerűen abbahagyni - a nikotinhiányt még csak-csak lenyomod (izzadás, ingerlékenység, ilyenek), de a mozdulatsor mindig is hiányozni fog, ha nem pótolod valamivel: pl 
 - chi-kung golyókkal,
 - cukorka szopogatással,
 - angry birdezéssel, vagy
 - labdazsonglőrködéssel,
 mittudomén.Aggleány: nem voltál katona.  
- 

Necc addikt válasz  Dyrtyho

üzenetére Dyrtyho

üzenetéreWinamp: Trash, garbage, hulladék. Nekem. Csak egy gyári zenelejátszó más GUI-val: nem tud könyvtár szerint lejátszani, az összes zeneszámot - így a csengőhangokat is fogja és összeömleszti, kiolvassa az ID3 taget a nem .mp3 fájlokból de lejátszani már ez se tudja, de te tapicskolsz rá bőszen és nézel mint borjú az új kapura, hogy miért nem játsza le a zenét. 
 Köze sincs a PC-n megszokott minőségű lejátszóhoz.MortPlayer-t én is csak ajánlani tudom, egy jól összerakott, bőséges beállítási lehetőségeket kínáló alaposan testreszabható zenelejátszó ahol könyvtárak alapján vagy annak kizárásával (is) tudsz zenét lejátszani, opcionálisan telepíthető asztali widgettel vagy értesítősávos kijelzéssel. Mindezeken felül reklámmentes (kikapcsolható a beállításokban), és teljesen ingyenes, azaz nem kapsz semmi plusszt, ha megveszed a "donation" alkalmazást. 
- 

TRob1 veterán válasz  Dyrtyho

üzenetére Dyrtyho

üzenetéreNeki sem ajánlottam, csak kérdeztem hogy nézte-e már.  (Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok (Winamp sztem jó, az volt Mort előtt) De érdemesebb olyat kérdezni, aki gyakran hallgat telefonról zenét, mert én igen ritkán (csak buszon) és vájtfülű sem vagyok Sztem nincs olyan hogy legjobb, mindenkinek más tetszik, mindenki mást ajánl (vagy a sablon PowerAmpot ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) ). ).
- 

- 

domerator veterán válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetéreAz appok megvannak, én is megkerestem őket, tapasztalatokra lennék kíváncsi. 
- 

Lasy veterán válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetére :kézfogás: :kézfogás:
- 

aggleány addikt válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetéreKöszi, meg fogom nézni.  petipetya Köszönöm.  Mi van a madárral? Mi van a madárral?
- 

domerator veterán Szóval használt már valaki a marketről dohányzásról való leszokást segítő appot? 
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Majd más kifejti miért nem, vagy elmagyarázza miért mégis
 (Majd más kifejti miért nem, vagy elmagyarázza miért mégis  )
 ) 

(majd csak holnap) bocsi.
 (majd csak holnap) bocsi. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)