- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
flash- #23973 üzenetére
(1.) google
(2.) topic nyitó 1. hsz.
(3.) "gyorskeresés itt" szövegdoboz jobbra fent.
(4.) CTRL+F (minden böngésző tudja az oldalon való keresést)Ezt mindig el kell mondanom. Az a baj.
...akkora jóság a fórum, csak néhányan kettő (2) darab hozzászólásból szeretnének megoldáshoz jutni. Mintha az ember életében először megértené a "matt" kifejezés értelmét, és sok-sok sakkozás nélkül akarna minden játékosnak kettő lépésből mattot adni.
-
Darahian
tag
válasz
domerator #21301 üzenetére
Domenator: A dohányzásról való leszokáshoz nem elég egy app - keress egy másik pótcselekvést. Pótcselekvést nem lehet csak úgy egyszerűen abbahagyni - a nikotinhiányt még csak-csak lenyomod (izzadás, ingerlékenység, ilyenek), de a mozdulatsor mindig is hiányozni fog, ha nem pótolod valamivel: pl
- chi-kung golyókkal,
- cukorka szopogatással,
- angry birdezéssel, vagy
- labdazsonglőrködéssel,
mittudomén.Aggleány: nem voltál katona.
-
Darahian
tag
válasz
Verhóó #19378 üzenetére
Ez a hangerőgombos zeneváltás már egy ideje nyomja a lelköm.
Mert hogy más kapcsán találkoztam az alkalmazással: Just shake - a leírásban benne foglaltatik:
"...
· If you wanna listen next music, just shake and play.
· When you have a call, just shake and take.
· If you press volume-up key, next music is played.(volume-down key is prev.)... "A teljes verzió fizetős (ez ma kemény 184 ft-ot jelent), a free változat [ERRE] lelhető fel.
Ha valaki kipróbálta vagy használja, reagáljon, jól működik-e.
-
Darahian
tag
Mit találtam! A kedvenc jazz rádiómhoz van app.
Radio Swiss Jazz - nincs duma, nincs reklám, csak jóóó zene. -
Darahian
tag
válasz
Mcfery #15625 üzenetére
Ingyenes offline navigáció Androidra
A MapDroyd kifejezetten erre való, amit szeretnél, ha jól emlékszem.
-
Darahian
tag
-
Darahian
tag
-
Darahian
tag
Skacok!
Vodafone <-> Angol O2 SIM cseret kovetoen a vodas telefon nem akar feltalalni a netre.
Raadasul az O2 automatikusan elkuldte az uj beallitasokat, csak el kellett fogadnom, szoval ezzel elvileg minden O.K.
Mar uninstallaltam az Apn on/off -ot (termeszetesen "on" -on hagytam, mielott leszedtem), de sajn nyugaton a helyzet valtozatlan. Nem tudom mit allitottam el.Otlet, valaki?
-
Darahian
tag
Nem tudom mit szedett össze a telefonom, de átlag naponta / kétnaponta ilyen üzenet pattan fel egy csillaggal a status bar-on:
"A második játék ingyenes! Klikk ide!"
Rákerestem a neten, és a Gamelofttal kapcsolatban hozta fel ezt a karaktersort... Nincs valakinek ötlete, hogy szabadulhatnék meg tőle?
-
Darahian
tag
Rövidesen megyek Skóciába két hétre. Okostelefont akarok odakint használni, de nem feltétlenül dumálni, hanem netezni, mailezni, miegymásolni.
Világlátott kollégákat kérdezem:
Az O2 "FREE SIM" szolgáltatásai közül a "TEXT & WEB" az meg fog nekem felelni vajh?
Ki az aki járatos ebben? Kérem, válaszoljon.
-
Darahian
tag
Hali Mindenki!
Mobil interetet fizettem elő a Defymre. Ha ezen keresztül csatlakozok, nem tudok alkalmazást letölteni, és a frissítések is alapból "queued" - re ugranak.
Nnnna szép. Mire megírtam a kérdést megtaláltam a választ is, itt [LINK]. Azért kiteszem, hátha valaki keresi:
"I had the exact same problem, it would only download fully if I used wifi. It tirned out that I had the data save on. As soon as I switched it off it all worked fine.Find it in settings-data manager- data saver. Make sure it is unchecked and you should be ok.
Érdekes, hogy amint ezt elolvastam, beugrott, hogy én magam állítottam be annak idején.
-
Darahian
tag
(csak nekem jelentek meg a fizetős android appok? nincs rootolva a telefonom, majd' hanyattestem. Lemaradtam valamiről?)
Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest