- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Sziasztok!
Olyan progit keresek, amivel Nexus One-ról le tudom menteni az sms-ket és egy másik HTC-re fel tudom tenni. Sajnos a gyári átvitel csak a névjegyeket tudja átvinni
Előre is köszi!!!
-
válasz
hodostamas #25239 üzenetére
Nekem sem működik, konkrétan authentication errort kapok folyton, és marhára zavar, mert sehogy se tudtam eddig megoldani
-
Sziasztok!
Lehet már volt a probléma, bocs hogy megint felhozom: A facebook app a frissítés óta nekem állandóan hibát ad, 1-2 véletlen esettől eltekintve. Authentication failed
Hiába töröltem a frissítést és a gyorsítótárat, nem segíett, az alapból a telefonon lévő facebook app (Sensation XE telefon) is állnadóan kéri a jelszót... A Friends strem működik, de az közel se olyan jó, mint a hivatalos face app.
Van-e ilyen hiba másnál is? Ha volt és már nincs, mit csinált?? Vagy legyek türelemmel, hátha lesz valami?Előre is köszi a válaszokat !!
-
Sziasztok!
Hívás időtartam számlálót tudtok mondani, amit havi számolásra tudok állítani? Lényegében olyan kéne, mint egy adaforgalomszámláló (mint a 3G Watchdog) csak a hívások időtartalmát naplózná nekem!
Előre is köszi!
-
-
válasz
atillaahun #12303 üzenetére
Köszi ment is rá a válasz!
-
Sziasztok, tudtok mondani egy ingyenes de használható, offline navigációs programot amiben van európa térkép? Utazunk a családdal, és ha már lesz nálam 2 gps-képes készülék is, haddne kelljen bíbelődni a papír alapú térképekkel, de a mobilnet külföldön drága, így a google mapsot hanyagolnám.
Esetleg az is jó, ha full európa térkép lenne csak!
Ha nem nagy kérés a kedvenc/legjobb fizetős appot is leírhatnátok, hátha közben mérlegelek és úgy döntök, jól jöhet még az...
Előre is köszi a válaszokat!!
-
Sziasztok!
1 kérdéssel fordulnék hozzátok:
Honeycomb 3.0.1-re tudtok mondani valami kimondottan jó, használható (akár fizetős is) avi/divx/stb lejátszót? -
Sziasztok!
Tudtok mondani egy egyszerűen használható teendő- illetve jegyzetelő programot? Az se hátrány, ha jelzést is be lehet állítani.
Előre is köszi!
-
Sziasztok!
Tudtok mondani egy egyszerűen használható teendő- illetve jegyzetelő programot? Az se hátrány, ha jelzést is be lehet állítani.
Előre is köszi!
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest