Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Köszi, de nem csak a hely a gond a gyárival, hanem a régi sense és android...
-
sssz
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
ööö...és azt hogy csináltad?
a cikkben lévő "prototipust letöltheti innen" részre kattintottál? mert onnan nekem egy iris.apk fájl jön le.ja, elképzelhető hogy hibásan jött le neked, mert megszakadt közben az adatkapcsolat. akkor szokott valami cr-es kiterjesztést kapni a hibás fájl. próbáld újra.
-
zso79
őstag
válasz
Keresztapper
üzenetére
Kipróbáltam, nem mutatja a facebook-ról szinkronizált képeket.
-
Keresztapper
senior tag
TouchPal Dialer!!! Mindent tud, ami kell.
-
sssz
őstag
android: 2.3.3.
sense: 2.1.De páran az angoloknál már kaptak OTA frissítást az új androiddal és a 3.0 sense-el. állítólag valami biztonsági rés probléma miatt álltak le a kiszórással a HTC-nél.
Az Incredible S-t én nézegettem, kézben is tartottam....hát, számomra elképesztően műanyag hatást kellett. A Desire és a Desire S elegáns külsejét meg se közelíti.
-
zso79
őstag
sssz: Mert most nem sense-s rom van fent
Sajnos az eddig próbált sense-s custom romok sebességben nem nyújtják azt amit szeretnék, a Desire egy elfelejtett mostoha gyerek lett HTC-éknél...Ja és amúgy az alap android is tudja, pedig angolul használom, csak az meg nem tud a dialer-rel keresni
-
TRob1
veterán
NEWS!!!
GoLauncherEx 2.60 a Marketen, és letölthető a HIVATALOS MAGYARÍTÁS is hozzá!!!
(Köszönjök GoDev, és persze nagy köszönet stefi-nek, hisz főleg neki köszönhető)(#20682) zso79 : Ok, csak viccelődtem, kivéve azt, hogy tényleg érdemes lenne írni nekik.
-
sssz
őstag
zso79: nem hiszem hogy a gyáriakon kívül - amelyikben alapból van magyar nyelv - tudja ezt másik is, lévén az angol nyelvre épül a legtöbb, ami nem kezeli ugye az ékezetet. A sense -é miért nem jó?
HollyBoni: nincs mit

-
zso79
őstag
...

Máshogy teszem fel a kérdést: van olyan dialer, ami ezt tudja?
A Sense -nél ez működik gond nélkül. A DW Contacts csak akkor tudja ezt, ha magyar nyelvre van állítva és nem mutatja a facebook-os contact képeket...
TRob1: egyszerű a képlet: sokkal gyorsabb egy e-t írni, mint a helyes irányba dőlő ékezetes karaktert kiválasztani, ill. a dialer-en nincsenek ékezetek. Furcsállom, hogy ezt egyik 3rd party dialer sem tudja, mikor a Sense -ben már az első kiadás óta prímán működik.
Ja és elég kellemetlen lenne, ha egy partner nevét rosszul írom egy hivatalos levélben, mert a telefonomban nem volt hozzá ékezet....
-
TRob1
veterán
Jaa, hogy úgy akarod. És mé' akarsz e-t írni, ha é van a nevében?

Ha meg e-t akarsz írni, akkor mé'nem írod úgy a nevét is a kontaktnak?
De az a lényeg, hogy nem lehet ilyet, kell másik kontaktkezelőt keresni, vagy írni a fejlesztőknek ilyen nemű igényre (sztem érdemes lenne tényleg, mert már valósítottak meg jópár felhasználói kérést)
-
HollyBoni
veterán
Hogy tudnám beállítani Smart Keyboard Pro-nál,hogy ne rezegjen a telefon ha lenyomok egy billentyűt? Általános beállításoknál nem találtam.
-
zso79
őstag
Van valami megoldás arra, hogy a GO Contacts EX-ben ékezetes neveket is megtaláljon a dialer vagy a kereső? Pl. a Mészáros-t megtalálja az M és E betűre?
-
pethYeti
addikt
Root nélkül tudok backupolni játék mentéseket? Pl Cut the Rope mentését.
-
sssz
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
a gyári sms kezelőt használod? ha nem, akkor a gyáriban kapcsold ki a kijelzést és abban amit használsz, hagyd bekapcsolva.
-
cintula187
addikt
Milyen alkalmazás okozhatja azt, hogy az üzenetjelző hang értesítés duplán szólal meg? Illetve kánonban.

My profiles lite van még fent ami ide bekavarhat. Noled hangokat nem buherál.
-
pockos13
aktív tag
Holnap jelenik meg az új szoftver az jégkrém szendvics.Mikor lehet majd nálunk is elérni?
-
pethYeti
addikt
A HTC-men van egy autostart nevezetű program, ami nem rendszeralkalmazás ugyanis engedi törölni és átrakni sd-re is. Minden bekapcsolásnál el indul úgy hogy egy pillanatra felvillan, ez milyen program? Valami más rakhatta fel?
-
PaFec
aktív tag
Privat sms & call-t használ valaki? Segítséget kérnék beállításban. Minden jól mükszik, akiket beállítottam oda is teszi az sms-eket, de mint érkezett sms-t beteszi a gyári sms-ek közé is, csak a tartalmat nem mutatja. Ha rábökök látom ki a feladó, csak a tartalmat nem, majd eltűnik a listáról és csak a privat app-ban nézhető meg. Belehet állítani, hogy az alap app-ban semmi ne jelenjen meg? Hiszen pont ez a lényege ennek az app-nak.
-
enginev3.0
félisten
ismét egy kérdés
van olyan program amibe be lehet állítani több csengőhangot, és mindig másik szól, akárhányszor hívnak?
-
nagy1970
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a Google Earth-szel kapcsolatos segítségét.
Még egy kérdésem lenne:
LG Optimus Black telefonon Google Earth-ben nem tudok '3D épületeket megjeleníteni.
Műholdképek, Panoramiofotók működnek.Hibás a Google Earth működése?
Előre is köszönöm szakértő hozzászólásotokat.
Nagy Miklós
-
Canonfan
senior tag
hodostamas, chab7:
Köszi szépen a válaszotokat, kipróbálom a Touchpal-t, és a DW-t is!

Most a Touchpal dialert használom, valóban jól működik az én telefonomon is, úgyhogy eddig nekem is tetszik,
de mindenképp teszek egy próbát majd a DW-vel is 
Azt szeretném még megkérdezni ezzel kapcsolatban, hogy a DW dialer szerintetek mennyire lehet fürge gyengébb telefonon, illetve mi a különbség a DW ingyenes és fizetős verziója között!?
Bármilyen infót előre is köszi!

-
silboy
aktív tag
Magyar nyelvű torrent kliens alkalmazás létezik?Ha nincs ilyen,melyiket ajánlanátok?
-
Necc
addikt
Engem viszont erdekel mert hiaba van benne 512MB, abbol valamiert csak 300MB-ot jelez teljes memorianak, nem tudom miert, de igy hogy 212MB RAM-ot elnyelt a fold, maris mas a dolgok fekvese.
Szerk.: gyorsan dobok errol is egy screenshotot: [link]
Szerk2.: #20652: jaaaa szoval az a ~300MB az a felhasznaloi RAM (java dolgoknak) mig a maradek ~200MB pedig maga a linux rendszer altal hasznalt RAM (kernel, driverek, GUI, stb.) igy erhtetobb. Azt hittem az integralt grafikus chip kaja'l le ennyit

Akkor lehet me'g tolni neki az ipart

-
HollyBoni
veterán
HTC Sense dockot használok,itt középen van egy nagy telefon,két szélen pedig böngésző,app drawer. Ezért kéne csak 3 ikon,de a képernyő legszélére. De lehet megint hagyom az ADW-t,elég aggasztó,hogy alap effektel szaggat ha képernyők között görgetek,és engedélyezve van a háttérkép görgetés(LP-nél nem).. Csak a függőleges menüje tetszik nagyon.

-
-
petipetya
nagyúr
válasz
pethYeti
üzenetére
Nekem erre a célra a Droidstats vált be.
-
sssz
őstag
válasz
HollyBoni
üzenetére
ne a teljes sablont alkalmazd, hanem csak a dockot. ott van ennél a beállításnál, hogy icon, main dock, hidden dock. mindegyiknél egy felugró menü. bökjél a main dockra, válaszd ki amit szeretnél és kész. ugyanigy kell eljárni a többinél is. így gyakorlatilag össze lehet mixelni több témából egy neked tetszőt.
ja igen, ez az 1.3.3.1 -ben van.
-
pethYeti
addikt
Kéne nekem egy netmonitor app ami kiírja melyik alkalmazásom 3g és wifi-vel mennyit töltött le.
-
HollyBoni
veterán
Kéne egy kis segítség. ADW EX 1.3.3,nem tudok beállítani dockot. Rámegyek,hogy "Sablon alkalmazása",berakja a gyárit és az app drawer beállításait is nullázza. Több dock-al próbáltam,gyáriakkal is,nem megy.

-
zho-lee
addikt
válasz
pockos13
üzenetére
Nem értem teljesen a kérésed, de ha jól gondolom, akkor én ilyet használok:
az asztalra kiteszek egy új mappát
(utána átnevezem app, vagygame-nek..).
Mellé a kívánt appokat és belehúzom.
Egy katt a mappára/megnyílik/egy katt az appra/megnyílik.
Azért szeretem, mert nincs tele a képernyőm, és szerintem gyorsabb, mint végiglapozni a főmenüt.
És akárhogy állítom a főmenüt, az utóbb használt "A" betűs után biztosan "Z" betűs kell majd, tehát lapozhatnék a másik végére.. -
RexpecT
addikt
Hatalmas játék ez a Muffin Knight, érdemes megvenni
. -
Necc
addikt
Tud valaki olyan normalis (halozatvaltaskor (wifi<>mobilnet) gyorsan valt, nem akad mint a barom, megkapom az uzeneteimet es nem veszik el a semmibe, ha ugy adodik tudok fajlt kuldeni, meg ugy altalanossagban hassznalhato) MSN klienst, ami nem zabalja cafatokra az aksit?
Eddig 4 klienst is probaltam, es mindegyik az ipari hulladek kategoriaba sorolhato, ideertve a "nagy 'fizetos' valamiket is" ime hogy mi a problemam oka:
Vagy ha nem az aksit zabalja szarra', akkor olyan hulyesegeket csinal mint:
- allandoan ujrakonnektal, szuntelenul (beejive, asszem a neve)
- szuntelenul kiloki a keszuleket 'idle' modbol (megint ez a beejive)
- nem tud a hatterben futni mert a hulye 0IQs programozo foreground alkalmazasnak programozta le es nem service-nek (messenger with you)Pedig nincsenek hatalmas igenyeim, csak egy rohadt kurva MSN kliens androidra, ami ertelmesen le van programozva

Keszulek: SE Xperia Pro, droid 2.3.4
-
thesound
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Spare Parts
Mintha ez tudná, de most nincs fent... -
petipetya
nagyúr
Tud valaki olyan statisztikai alkalmazást, amely megmutatja hogy mennyi ideig volt bekapcsolva a képernyő egész nap?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Valami olyan foldert keresek mint amilyen a szifonban van hogy egy helyre tudom rakni a programokat.
-
sipikacsa
csendes tag
Tiszteletem a Topiklakóknak!
A Marketen találtam egy költségkezelő programot (Daily Expense Manager), ami az általam eddig látottak közül a legpofásabb. Érdeklődnék, hogy létezik -e, illetve tervbe van -e véve a magyarítása? Esetleg hasonlóan cicavíziós (fenszi) appot tudnátok -e ajánlani helyette?
Előre is köszönöm!
Sipija, link az apphoz:
https://market.android.com/details?id=com.techahead.ExpenseManager&feature=related_apps -
HollyBoni
veterán
-
petipetya
nagyúr
Vicces eset:
- ES File Manager segítségével kitettem az asztalra egy word dokumentum közvetlen linkjét.
- ADW EX alatt hosszan ráböktem és kiválasztottam a megosztás / küldés emailben menüt.
- Azt hittem, hogy a dokumentum jön át a levélben, de csak az ES marketes linkjét kaptam meg.
-
-
casual84
csendes tag
Nem tud valaki valami jó távirányítós is alkalmazást géphez? Az ágyon fekve szeretném nézni a sorozatokat,és telefonnal szüneteltetni hangosítani és hasonlók,mert ha bejönnek szobába mindig felállni emiatt és hasonlók, szerintem másoknak is ismerős a szitu
Elsősorban vlc-hez media playerhez vagy winamphoz érdekelne. Valaki tud ilyenről? vagy csak nekem van ilyen igényem, várom az ötleteket és tapasztalatokat!előre is köszi 
-
cintula187
addikt
Power amp -al kapcsolatban. Van egy könyvtár a sd kártyán ahol -mp3 és .wma zenék vannak. Az amp látja mindet és lejátsza! Ha pc-n böngészőben megnyitom a könyvtárat nem látom benne a wma-kat sőt a MegiaGO se látja. Ez azért furcsa nem?
-
VD
őstag
Kíváncsiságból felraktam ezt az Espire Launcher-t. Lásuk milyen egy iDroid?
1. Tényleg nagyon jól lemásolták az iOS felületét és elég gyors is. (A 2.1-es verziót egy SE Minin és X8-on néztem. A 2.2től felfelé változtatot egy Galaxy ACE és egy SGS2-n próbáltam ki.) Mellérakva egy "valódi" i4-et iOS 4. akárhánnyal, minimális a különbség.
2. Továbbra sem kell nekem semmi amin iOS fut. Ilyen hamar megunható dizájnt még nem pipáltam. Semmi élet nincs a felületben. Akarsz valamit, indíts egy appot. Nem az Én világom.

-
Nocsesz1
senior tag
Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Ford topik
- Microsoft Excel topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
a cikkben lévő "prototipust letöltheti innen" részre kattintottál? mert onnan nekem egy iris.apk fájl jön le.

Sajnos az eddig próbált sense-s custom romok sebességben nem nyújtják azt amit szeretnék, a Desire egy elfelejtett mostoha gyerek lett HTC-éknél...
(Köszönjök GoDev, és persze nagy köszönet stefi-nek, hisz főleg neki köszönhető)
Köszi!